Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Stem mee: wat moet er in en uit de Turboportefeuille?

Stem mee: wat moet er in en uit de Turboportefeuille?

Omdat het deze week de eerste vrijdag van een nieuwe beursmaand is, bent u als publiek van Belegger.nl en Beursduivel.be aan zet voor de Turboportefeuille. Dit betekent dat in plaats van een expert, u deze week bepaalt welke wijzigingen we doorvoeren binnen de Turboportefeuille. 

Vanaf vandaag mag u stemmen op een turbo die u uit de huidige portefeuille wilt verwijderen. Vervolgens mag u uit een lijst met de 13 meest verhandelde turbo’s van dit moment kiezen welke positie u het liefst in de Turboportefeuille zou zien. Daarbij kunt u zowel kiezen uit de short- als de longvariant. Op donderdag worden de stemmen geteld en op vrijdag bekijkt u in een nieuwe aflevering van de Turbportefeuille wat we deze week kopen en verkopen. De turbo met de meeste stemmen zal met een hefboom van ongeveer 3 worden toegevoegd aan de portefeuille. 

Stem mee

Vorige week voegde Cees Smit van Today's nog een turbo short op de DAX toe. Is het alweer tijd om die positie te sluiten of stemt u liever nog een extra shortpositie de portefeuille in? Laat het via onderstaand stemformulier weten:  

*Voor de Turboportefeuille wordt uitsluitend belegd in de turbo's van Goldman Sachs. Wilt u meer weten over gesponsorde content op Belegger.nl? Klik dan hier.