Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aegon: de beste beleggingen voor de komende 4 jaar

Aegon: de beste beleggingen voor de komende 4 jaar

Wie de komende jaren de beste rendementen wil behalen, kan het best investeren in aandelen uit opkomende markten. Dat stelt althans Olaf van den Heuvel van Aegon in een vooruitblik op de komende vier jaar. 

In een nieuwe aflevering van Aegon Beleggings TV werpt Van den Heuvel een blik op de financiële markten wereldwijd om te zien welke beleggingscategorieën de komende vier jaar de beste kansen bieden voor beleggers.

Hoge waarderingen aandelen

Onder andere over staatsobligaties en grondstoffen is Van den Heuvel niet erg positief. Wat aandelen betreft zijn de waarderingen van aandelen in Noord-Amerika nu behoorlijk hoog. ‘Als je het nu in historisch perspectief plaatst dan zie je dat aandelen nu een stuk duurder zijn dan ze gemiddeld zijn en over het algemeen zie je dat aandelen teruggaan naar hun langetermijngemiddelde. Ook fundamenteel zijn de vooruitzichten voor Amerikaanse aandelen niet erg gunstig.’

Voor de komende jaren is Van den Heuvel juist te spreken over aandelen uit opkomende landen. Benieuwd welk gemiddeld rendement hij voor deze en andere categorieën verwacht de komende jaren? Bekijk dan onderstaande video:  

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 24 april

    1. IBM Q1-cijfers
    2. Meta Q1-cijfers
  2. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht