Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Verkiezingen 2023

7.381 Posts
Pagina: «« 1 ... 81 82 83 84 85 ... 370 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 hirshi 15 november 2023 10:19
    Als het aan PvdA/GroenLinks ligt wordt het tarief van de inkomstenbelasting tot bruto € 25,000,- verhoogd van van 19% naar 30%
    Dat is een stijging van 72%.
  2. forum rang 9 josti5 15 november 2023 10:34
    quote:

    hirshi schreef op 15 november 2023 10:19:

    Als het aan PvdA/GroenLinks ligt wordt het tarief van de inkomstenbelasting tot bruto € 25,000,- verhoogd van van 19% naar 30%
    Dat is een stijging van 72%.
    Sjezus, het is nog waar óók::

    'GroenLinks-PvdA kiest voor herverdeling door lastenverlichting voor lage en middeninkomens en lastenverzwaring voor huishoudens met hoge vermogens en voor bedrijven. Per saldo worden de lasten met 11,2 mld euro verzwaard. De partij voert in de inkomstenbelasting een zesschijvenstelsel in, met in de eerste schijf een tarief van 30% dat oploopt tot 60% in de zesde schijf voor inkomens boven de 150.000 euro.'

    Daar staat dan wel dit tegenover, zonder getallen weliswaar:

    'De partij verhoogt de algemene heffingskorting, verlaagt de zorgpremie en beperkt de hypotheekrenteaftrek.'

    Maar dan komt de volgende reeks verhogingen:

    'Vermogens worden zwaarder belast, onder meer door een vermogensrendementsheffing met een tarief van 49% en een vermogensbelasting, waarvan het tarief oploopt tot 5% boven de vijf mln euro. Ook de erf- en schenkbelasting wordt verhoogd. Voor bedrijven wordt het hoge vpb-tarief verhoogd en worden de mkb winstvrijstelling en de maximumpremiegrens voor de IAB en de werknemersverzekeringen afgeschaft. Er komen hogere lasten op klimaat en milieu, zo voert de partij onder andere een kilometerheffing, een vrachtwagenheffing en een verpakkingenbelasting in, daarnaast wordt de vliegbelasting verhoogd. In de energiebelasting worden vrijstellingen afgeschaft en de aardgastarieven voor grootverbruikers verhoogd, terwijl die voor kleinverbruikers worden verlaagd.'

    En al die belastingverhogingen voor bedrijven grijpen via prijsverhogingen weer in de portemonnee van?
    Juist...

    www.cpb.nl/sites/default/files/omnido...
  3. forum rang 9 objectief 15 november 2023 10:39
    quote:

    josti5 schreef op 15 november 2023 10:34:

    [...]

    'GroenLinks-PvdA kiest voor herverdeling door lastenverlichting voor lage en middeninkomens en lastenverzwaring voor huishoudens met hoge vermogens en voor bedrijven. Per saldo worden de lasten met 11,2 mld euro verzwaard. De partij voert in de inkomstenbelasting een zesschijvenstelsel in, met in de eerste schijf een tarief van 30% dat oploopt tot 60% in de zesde schijf voor inkomens boven de 150.000 euro.'

    Ja, jij als klein verdiener gaat hiervan maximaal profiteren, zodat je nog meer uit de ruif van de Schatkist kunt trekken.
  4. forum rang 9 josti5 15 november 2023 10:40
    quote:

    objectief schreef op 15 november 2023 10:39:

    [...]

    Ja, jij als klein verdiener gaat hiervan maximaal profiteren, zodat je nog meer uit de ruif van de Schatkist kunt trekken.
    ----------------
    Integendeel: beter lezen.
  5. Beukenootje 15 november 2023 10:53
    quote:

    Charlemagne schreef op 15 november 2023 06:12:

    Schiphol is ouder dan de mensen die er wonen, die hadden dus de keuze dat elders te gaan doen...
    En Schiphol is niet veranderd sinds die mensen er zijn gaan wonen?
  6. forum rang 8 GakGak 15 november 2023 11:05
    Gisteren bij OP1 vdPlas tegenover Mirjam Bikker.

    Ik stem niet op vdPlas maar daar kwam nog wel iets redelijks uit.
    Bikker is een karikatuur geworden van een foute politica met religieuze overtuigingen (daar kan ze niks aan doen)
    en een oeverloos arsenaal aan dooddoeners als ´alles samen doen´ en ´gezellig samen optrekken´ en tegelijk
    proberen gnuivend wat gemene opmerkingen tussendoor te plaatsen.
  7. Beukenootje 15 november 2023 11:09
    quote:

    josti5 schreef op 15 november 2023 10:34:

    [...]

    En al die belastingverhogingen voor bedrijven grijpen via prijsverhogingen weer in de portemonnee van?
    Juist...

    www.cpb.nl/sites/default/files/omnido...
    Toch is de conclusie van het hele stelsel aan maatregelen:
    "De maatregelen van GroenLinks-PvdA zorgen voor meer koopkracht, vooral voor lagere inkomens. In doorsnee gaan huishoudens er gemiddeld met 2,4% per jaar op vooruit ten opzichte van het basispad. Aan de bovenkant van de inkomensverdeling gaan huishoudens er minder op vooruit. De spreiding is onder deze groep groot: vooral huishoudens met hoge vermogens gaan er op achteruit. De armoede wordt gehalveerd, onder andere door de verhoging van uitkeringen en het hogere wettelijk minimumloon. "
  8. forum rang 8 GakGak 15 november 2023 11:12
    Maar....

    TimmerFrans wil graag regeren met NSC, maar Omtzigt houdt de boot een beetje af. Omtzigt heeft vooral moeite met de vele extra uitgaven en de belastingverzwaring voor het bedrijfsleven.

    Pretpakket van GL-PvdA
    Heeft Omtzigt daar een punt? Ik meen van wel. Timmermans met baard vertoont opvallende gelijkenis met Vader Abraham. Maar na de doorrekening door het Centraal Planbureau van de verkiezingsprogramma’s, komt een ander beeld bij me op.

    Ik zie zijn gezicht met een mijter, een staf en een zachte donkerrode tabberd. Alles kan bij GL-PvdA. Het minimumloon gaat 13,3% omhoog, kinderopvang wordt gratis, de BSO ook, de huurtoeslag gaat omhoog, de kinderbijslag wordt verhoogd en het zorgverlof wordt verlengd.

    Dat klinkt allemaal best aantrekkelijk. De overheid geeft volop extra geld uit. GL-PvdA is een fusiepartij en ik zie voor me hoe de vergadering over het verkiezingsprogramma is verlopen. Ik zie een ronde tafel en deelnemers die om de beurt hun extra besteding voorstellen en toelichten. En alle voorstellen zijn aangenomen.

    Rekening bij bedrijfsleven en beleggers
    Het CPB maakt de financiële consequenties daarvan inzichtelijk. Het pretpakket van GL-PvdA verhoogt volgens het CPB de overheidsuitgaven met €19,7 miljard en verzwaart de beleidsmatige lasten met €11,2 miljard. Dat telt op tot ruim €30 miljard, ofwel ruim 3% van het BBP.

    Als je zoveel extra uitgeeft, valt het doorgerekende effect op het BBP van 0,4% wel tegen. Wie moeten dit betalen? Een stevig deel van de rekening wordt neergelegd bij gezinnen met vermogen. De belasting die gezinnen op vermogen en winst moeten betalen stijgt met €11,5 miljard.

    Dat deze plannen financieel onaantrekkelijk zijn voor beleggers behoeft geen betoog. Een nog grotere rekening wordt neergelegd bij het bedrijfsleven. De plannen van GL-PvdA voorzien in een lastenverzwaring van €24,5 miljard voor het bedrijfsleven. Over de tegenwind van het bedrijfsleven – de economie krimpt al drie kwartalen achtereen – rept de partij met geen woord.

    Het bedrijfsleven kampt met een recessie, hoge inflatie en fors stijgende loonkosten. En daar kan dus nog wel een forse lastenverhoging bovenop! Dat het bedrijfsleven zorgt voor werkgelegenheid, investeert in groei en innovatie en in belangrijke mate de basis vormt van de welvaart die we in Nederland genieten wordt niet vermeld.

    Staat er dan niets positief over het bedrijfsleven? Toch wel. GL-PvdA ziet groene en sociale ondernemers als "bondgenoot" in de strijd tegen klimaatverandering en ongelijkheid.

    In het verkiezingsprogramma is de signatuur van de twee fusiepartijen duidelijk te herkennen. Meer dan €30 miljard voor verduurzaming en extra uitgaven. Voor Timmermans is het bedrijfsleven vooral het pinpasje waarmee het feest moet worden betaald. Op 22 november gaat Nederland naar de stembus. Met Sinterklaas op het stemformulier.
  9. forum rang 8 GakGak 15 november 2023 11:25
    Bovenstaande maakt maar weer eens duidelijk waarom een belastingopgave een ´aanslag´ heet.
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 15 november 2023 13:27
    Slecht nieuws voor Wilders:
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Supreme Court haalt regeringsbeleid onderuit
    Ferme streep door Britse Rwanda-route voor asielzoekers

    Joost van Mierlo
    40 min geledenin Buitenland

    Londen - De Britse Supreme Court, vergelijkbaar met de Hoge Raad, heeft een snoeihard oordeel uitgevaardigd over de zogenoemde Rwanda-route voor in het Verenigd Koninkrijk arriverende asielzoekers. Het beleid is te risicovol voor asielzoekers en daardoor onrechtmatig.

    Het oordeel is harder dan waarop was gerekend. Binnen de Britse regering werd rekening gehouden met een alternatief plan om uit het Europese Hof voor de Rechten van de Mens te stappen. Het Hof in Straatsburg werd immers gezien als de voornaamste hindernis van de sluiproute voor asielzoekers. Maar de Supreme Court heeft laten weten dat een vertrek geen verschil zou maken in haar oordeel.
    Belofte

    De afgelopen jaren is ook in het Verenigd Koninkrijk het aantal asielzoekers sterk gestegen. Vorig jaar arriveerden ruim vijftigduizend asielzoekers aan de kust van Kent in Zuidoost Engeland. Dit jaar zijn het er iets minder. Maar de belofte van premier Rishi Sunak van begin dit jaar om de stroom volledig te stoppen wordt verre van bewaarheid.

    De Britse regering onder toen nog premier Boris Johnson besloot daarom vorig voorjaar om een akkoord te sluiten met Rwanda. Dat land sloot een lucratieve overeenkomst om de asielaanvragen aldaar te verwerken.

    Het beleid was vooral bedoeld om de mensensmokkel tegen te gaan. Vrijwel dagelijks komen in Dover honderden illegale immigranten aan die stuk voor stuk fors betalen voor een levensgevaarlijke oversteek in gemotoriseerde rubberbootjes vanuit Frankrijk. Met het vooruitzicht van een uitwijzing naar Rwanda zou die stroom vrijwel onmiddellijk opdrogen, was het oordeel.
    Juridisch gevecht

    Het eerste vliegtuig stond begin juni vorig jaar al klaar toen het Europees Hof van de Rechten van de Mens tussenbeide kwam. Sindsdien heeft er een lang juridisch gevecht om de Rwanda-route plaatsgevonden. Begin deze zomer gaf het Britse Hooggerechtshof toestemming, om te worden teruggefloten door het Hof van Beroep.

    Het was uiteindelijk aan de Supreme Court om een definitief oordeel te vellen. Dat is vernietigend. Volgens Robert Reed, president van de Supreme Court, heeft Rwanda een slechte geschiedenis als het gaat om het verdedigen van mensenrechten. Er worden volgens hem ‘verbeteringen beloofd’, en de financiële overeenkomst maakt de overeenkomst ‘aantrekkelijk’ voor Rwanda. ,,Maar intenties en ambities zijn niet equivalent aan de werkelijkheid”, aldus Reed.

    Volgens Reed is het duidelijk dat de kans op een succesvolle procedure in Rwanda aanzienlijk lager is dan in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de Supreme Court bestaat daardoor het gevaar dat asielzoekers direct of indirect zullen worden teruggestuurd naar het land van herkomst, waar dat bij een procedure in het Verenigd Koninkrijk niet het geval zou zijn geweest.
    Teleurstellend

    Premier Sunak noemt het oordeel van de Supreme Court in een eerste reactie ‘teleurstellend’. Maar volgens hem gaat de Supreme Court akkoord met het principe dat een asielaanvraag in een derde land kan worden afgewikkeld. De afgelopen weken is duidelijk geworden dat er contacten zijn met onder andere Turkije, Egypte en Irak. Sunak zal later deze woensdag een uitgebreidere reactie geven.
  11. SKeulers 15 november 2023 16:04
    Verplichte certificering van installateur zonnepanelen: ‘Een noodzaak voor de zonne-energiesector’
    Het beroep van zonnepaneelinstallateur moet beschermd worden en certificering moet verplicht worden gesteld. Daarvoor pleiten de Stichting Aruna, BDA Dak- en Gevelopleidingen en opleidingsplatform Chapter.

    Dat is volgens de 3 organisaties niet alleen nodig voor de veiligheid van de monteurs, maar ook voor het aantrekkelijker maken van de zonne-energiesector als werkgever en de versnelling van de energietransitie in het algemeen. Bovendien moet dit gebeuren onder de juiste voorwaarden.

    Lees meer op: solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie...

    Handige manier om een gecertificeerde zonnepanelen installateur te vinden is door op keurmerk te filteren op trustoo.nl/nederland/zonnepanelen/
  12. forum rang 10 voda 15 november 2023 16:10
    Campagneposters BBB beklad, partij doet aangifte
    ONZE PARLEMENTAIRE REDACTIE

    Aangepast: 19 min geleden 2 uur geleden in BINNENLAND

    DEN HAAG - BBB gaat aangifte doen nu spandoeken van de partij besmeurd zijn met rode verf. De gezichten van Caroline van der Plas en Mona Keijzer zijn onzichtbaar gemaakt en het woord ’bloed’ is op de posters gespoten. „Wij zien dat als bedreiging en doen aangifte”, zegt voorvrouw Van der Plas.

    Van der Plas vertelt aan De Telegraaf dat zij ook melding heeft gedaan bij de beveiligingsdienst van de Tweede Kamer. „Deze spandoeken staan langs de A12 bij Zevenaar en langs de A12 bij Didam.” Volgens Van der Plas zijn er eerder al spandoeken gestolen en vernield door de gezichten ’eruit te snijden’. „Nu doen radicale activisten er nog een schepje bovenop en wordt onze campagneslogan ’iedere dag beter’ veranderd is ’iedere dag bloed’. Wij zien dit als bedreiging en doen aangifte.”

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/nieuws/821546382/cam...
  13. forum rang 8 GakGak 15 november 2023 16:22
    trends.knack.be/nieuws/rush-op-goedko...

    Vlaamse subsidie
    Onlangs raakte bekend dat Vlaanderen de aankoop van elektrische auto’s voor particulieren zal subsidiëren. Kopers kunnen beroep doen op premies tot 5.000 euro als de aankoopprijs voor hun wagen 40.000 euro of lager bedraagt. Het kan dat daarmee de vraag naar goedkope elektrische wagens zal groeien
    .
    Siemens Energy heeft forse bankgaranties nodig van de Duitse overheid om te overleven in de windhandel van
    het bouwen van windmolens.
    .
    www.nrc.nl/nieuws/2023/10/27/verliesg...,bedrijf%20extra%20kosten%20moest%20maken
    ................

    Jetten heeft heel wat uit te leggen met zijn sprookjes en verwachtingen als ze over de grens al heel veel goedkopere
    electrische auto´s kunnen verkopen met veel meer subsidie.
  14. forum rang 7 ffff 15 november 2023 16:26
    Citaat uit posting van John en Hirshi: Maar dan komt de volgende reeks verhogingen:

    'Vermogens worden zwaarder belast, onder meer door een vermogensrendementsheffing met een tarief van 49% en een vermogensbelasting, waarvan het tarief oploopt tot 5% boven de vijf mln euro. Ook de erf- en schenkbelasting wordt verhoogd.

    En even daarvoor de posting van Rene dat de successierechten, toe maar, toe maar naar boven de 45 procent kunnen worden opgetrokken..

    Een drukke ochtend en middag gehad: Beleggen, administratie, aangetekende brieven, maar dat zalige voldane gevoel dat alles keurig geregeld, geadministreerd, in orde is........

    En dan kom je in de KK en lees je de plannen van de beroepssinterklazen, van de herverdelers van andermans vermogens, van de gratis ontbijten, middagmalen, maandverbandjes en het liefst ook nog gratis sportaccomodatie in de duurste sporthallen, ijshallen, atletiekbanen........ Ach hoe kunnen we het ons stemvee aangenaam maken en hoe kunnen we de ploeteraars plunderen en afromen.......
    Vond ik 20 procent successierechten voor de kinderen al stuitend, echt stuitend.......Ze , de socialisten, rammen gewoon door naar meer dan veertig procent.......Het is toch andermans geld en als je democratisch de meerderheid hebt, kun je gelegaliseerd roven en stelen.

    Het wordt mij met de dag duidelijker wat een fantastische beslissing ik genomen heb die sinterklaasbende de rug toe te keren. Ieder jaar opnieuw bereken je toch wat het je opgeleverd heeft. Een mens zit zo in elkaar en het wordt ieder jaar mooier. Een standbeeld in de duurste marmer moeten ze voor KPMG en Ernst & Young plaatsen. Hebben die specialisten dik verdiend.

    Maar ondertussen gaat er bij veel beleggersrampsoed toch ook best één en ander erg goed. Gisteren schreef ik over L'Oréal aan en koers van 420 Euro en een dividend van 6,60 Euro en zo heb ik er vanmorgen nog wat in en lijst gezet om niet meer, een beetje dom, verrast te worden door een bijkomende aanslag van 192.000 Euro en een gezondheidsbijdrage van meer dan 20.000 Euro. Het bleek achteraf allemaal zo goed te verklaren: In 2022 een dividendinkomsten die van 2,2 naar 3,25 miljoen was toegenomen. Tja, beste Peter, dan komen ze zelfs in Luxemburg met een rekeningetje. Maarruh..... de rest blijft voor mij en zo hoort het ook!

    Tenslotte: Héél bedlangrijk voor de talrijke socialisten in de KK van IEX: SINTERKLAAS is in Luxemburg ook te breieken op het volgende adres: Kleeschen ( saint Nicolas) , Spillstroos 1, L 3290 Am Himmelsland..

    Peter
  15. forum rang 7 rene l 15 november 2023 17:34
    quote:

    ffff schreef op 15 november 2023 16:26:

    Tenslotte: Héél bedlangrijk voor de talrijke socialisten in de KK van IEX: SINTERKLAAS is in Luxemburg ook te breieken op het volgende adres: Kleeschen ( saint Nicolas) , Spillstroos 1, L 3290 Am Himmelsland..

    Tsja Peter, en zaterdag is de intocht van de Goedheiligman in Nederland.
    Maar zonder Zwarte Piet, deze hebben ze in de ban gedaan.
    Naar mijn mening hebben ze in zeer korte tijd een mooie traditie om zeep geholpen.

    Tja, de knecht van Timmermans, Jerry, KOZP, hoe een beperkt clubje steuntrekkers het nodige weet te bereiken in Nederland en denken dat ze allesbepalend zijn, ik wist het wel, doe dit soort types zelf maar in de ban.
    December was in ons centrum altijd een mooie maand, veel verlichting, mooi uitgedoste etalage's, en moet je nu zien, het is verworden tot een troosteloze kleurloze bende.

    Vanmorgen vroeg was het bij ons ook al dikke meuk, Ziggo klapte er rond half 9 uit, niks geen verbinding meer met de buitenwereld, en dan is het maar goed dat we nog een oude radio hebben.
    De buurman kwam ook al snel aan de deur, hebben jullie eigenlijk internet, ik krijg geen verbinding meer en ik kan niet werken.
    Ik zei lachend tegen hem, bij mij staat de tv op zwart en het beeldscherm van de PC ook.
    Kom maar binnen, dan krijg je even een kop zwarte koffie en laat je niet gek maken, dat helpt toch niet.
    Hopeloos, rond het middaguur even verbinding, dan weer uitval, dan even weer internet, gelukkig is het nu weer stabiel.

    Of het een voorproefje is wat ons straks ook met het electriciteitsnet staat te verwachten, ik zal er niet van op kijken.
    De beurzen veren flink op, er komt een depressie aan, straks zal het renteverlagingen regenen aan de lopende band.
    Het is nog nooit anders geweest.
    Maar aan de andere kant, waarderingen van vele beursgenoteerde bedrijven zijn extreem laag.
  16. forum rang 7 JP Samosa 15 november 2023 18:24
    quote:

    GakGak schreef op 15 november 2023 16:22:

    trends.knack.be/nieuws/rush-op-goedko...

    Vlaamse subsidie
    Onlangs raakte bekend dat Vlaanderen de aankoop van elektrische auto’s voor particulieren zal subsidiëren. Kopers kunnen beroep doen op premies tot 5.000 euro als de aankoopprijs voor hun wagen 40.000 euro of lager bedraagt. Het kan dat daarmee de vraag naar goedkope elektrische wagens zal groeien
    .
    Siemens Energy heeft forse bankgaranties nodig van de Duitse overheid om te overleven in de windhandel van
    het bouwen van windmolens.
    .
    www.nrc.nl/nieuws/2023/10/27/verliesg...,bedrijf%20extra%20kosten%20moest%20maken
    ................

    Jetten heeft heel wat uit te leggen met zijn sprookjes en verwachtingen als ze over de grens al heel veel goedkopere
    electrische auto´s kunnen verkopen met veel meer subsidie.
    Oneens.
    Met 5000 euro kan je alles makkelijker verkopen. Das niet zo moeilijk.
    Mensen , zoals bijv. @fff, die n elektrische auto van 40.000 willen kopen hebben die subsidie helemaal niet nodig.

    Dan kan je nog beter mensen die het minder breed hebben, zoals bijv. @René, naast 1500 euro energietoeslag, nog wat extraatjes toe stoppen……3000 euro voor n nieuwe elektrische fiets bijv.
7.381 Posts
Pagina: «« 1 ... 81 82 83 84 85 ... 370 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.854
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.275
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.055
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.717
Aedifica 2 844
Aegon 3.257 320.409
AFC Ajax 537 7.029
Affimed NV 2 5.802
ageas 5.843 109.785
Agfa-Gevaert 13 1.900
Ahold 3.536 74.034
Air France - KLM 1.024 34.396
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.779
Alfen 13 17.526
Allfunds Group 3 1.239
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 342
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.564
AMG 965 126.748
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.205
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.630
Arcelor Mittal 2.024 318.786
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.193
Aroundtown SA 1 189
Arrowhead Research 5 9.316
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.789
ASML 1.762 77.871
ASR Nederland 18 4.165
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 347
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.818
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.683

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 mei

    1. Consumentenvertrouwen juni (Dld)
    2. Consumentenvertrouwen mei (Fra)
    3. ASR jaarvergadering
    4. Hypotheekaanvragen - wekelijks (VS)
    5. Inflatie mei, vlpg (Dld)
    6. OCI jaarvergadering
    7. Federal Reserve - Beige Book (VS)
    8. HP Q2-cijfers (VS)
    9. Salesforce Q1-cijfers (VS)
  2. 30 mei

    1. Azerion Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht