Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

71.950 Posts
Pagina: «« 1 ... 3565 3566 3567 3568 3569 ... 3598 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 13 mei 2024 18:53
    'Het draaide allemaal om de campagne': Cohen zegt dat Trump Daniels' verhaal begraven wilde hebben tot na de verkiezingen van 2016
    Hugo Lowell

    Voormalig Trump-advocaat Michael Cohen vertelt aan aanklagers dat Donald Trump persoonlijk wist dat hij het Stormy Daniels-verhaal verborgen moest houden omdat het rampzalig zou zijn voor zijn campagne in 2016.

    Cohen zegt dat Trump hem vertelde om “het zo lang mogelijk uit te stellen, tot na de verkiezingen, want als ik win, ben ik president en als ik verlies, kan het me niet echt schelen”.

    Cohen haalt ook een alternatieve reden onderuit waarom Trump het verhaal begraven wilde hebben - dat hij zijn vrouw Melania niet in verlegenheid wilde brengen - om te suggereren dat de zwijggeldregeling niet alleen te maken had met de campagne van 2016.

    “Hoe lang denk je dat het op de markt zal blijven,” herinnert Cohen zich dat Trump hem over het verhaal vroeg, toen hij vroeg of het problemen zou veroorzaken met zijn huwelijk.

    Cohen zegt:

    Hij dacht niet aan Melania. Het draaide allemaal om de campagne.
  2. forum rang 9 gnocchi. 13 mei 2024 19:13
    quote:

    Sterveling schreef op 13 mei 2024 19:05:

    Dankjewel gnocchi, ik lees de verslaggeving met veel genoegen.
    Het is net een spannend boek. Het leest als een roman.
  3. forum rang 9 gnocchi. 13 mei 2024 20:11
    Cohen zegt dat hij de betaling aan Daniels probeerde uit te stellen omdat 'het na de verkiezingen niet meer uit zou maken'.

    Aanklager Susan Hoffinger laat nu e-mails zien van Michael Cohen tussen hem en Keith Davidson, de advocaat die Stormy Daniels vertegenwoordigde, over de betaling aan Daniels.

    De uitwisseling was midden oktober. Wat gebeurde er op dat moment? “Doorgaan met uitstellen, de uitvoering van de documenten uitstellen, doorgaan met het uitstellen van de uitvoering van de financiering,” zei Cohen.

    In dit specifieke geval gebruikte ik de feestdag Yom Kippur om het opnieuw uit te stellen tot na de verkiezingen.

    Waarom? “Omdat het na de verkiezingen niet meer uit zou maken.”

    Onthoud: Trump is een bekende gierigaard, die naar verluidt de betaling zo lang mogelijk wilde uitstellen in de hoop geen geld te hoeven ophoesten.
  4. forum rang 9 gnocchi. 13 mei 2024 20:20
    Aanklager Susan Hoffinger laat Michael Cohen nu zijn e-mails zien aan Gary Farro, zijn voormalige contactpersoon bij de inmiddels ter ziele gegane First Republic Bank.

    De e-mails laten zien hoe Cohen een zakelijke bankrekening probeert op te zetten.
    ========================
    Eric Trump, die zich vanmorgen bij zijn vader Donald Trump voegde in de strafrechtbank in Manhattan, zei dat hij “nog nooit iets zo ingestudeerd” had gezien.

    twitter.com/EricTrump/status/17900320...
  5. forum rang 9 gnocchi. 13 mei 2024 20:24
    Michael Cohen zei dat hij valse beschrijvingen gaf bij het openen van zijn rekening omdat, zei hij, je de betaling van zwijggeld niet op een bankformulier kunt zetten.

    Tijdens het proces kon ik me niet herinneren dat ik het Resolution Consultants had genoemd. En toen drong het tot me door dat het eigenlijk de naam is van een bedrijf van iemand die ik ken. Het is eigenlijk buiten de staat. Ik dacht niet dat hij het op prijs zou stellen om dezelfde naam van zijn bedrijf te gebruiken.

    Dus, zei Cohen, veranderde hij het in “Essential Consultants LLC.”
    ==========================================================
    We zijn nu bij een andere e-mail tussen advocaat Keith Davidson en Michael Cohen uit oktober 2017.

    Davidson brengt Cohen opnieuw onder de aandacht dat hij de betaling voor zijn cliënt Stormy Daniels niet heeft ontvangen - en dat ze uit de overeenkomst wil stappen als ze niet wordt betaald. Cohen vertelde de juryleden:

    Mijn bedoeling was om het te blijven uitstellen volgens de eis van de heer Trump, en ik heb duidelijk geen geld overgemaakt naar de advocatenrekening van de heer Davidson op deze datum.

    Toen ontving hij een andere e-mail waarin Davidson zei dat hij Daniels niet langer vertegenwoordigde - die de overeenkomst als nietig beschouwde.

    “We verloren de controle over de schikking,” zei Cohen, “als direct gevolg van mijn verzuim om geld over te maken.”
  6. forum rang 9 gnocchi. 13 mei 2024 20:30
    Michael Cohen leest tekstuitwisselingen voor tussen hem en toenmalig National Enquirer Dylan Howard, waarin laatstgenoemde Cohen erop wees dat Stormy Daniels overwoog om naar de Daily Mail te stappen met haar verhaal over een seksuele relatie met Donald Trump in 2006.

    Aanklager Susan Hoffinger laat nu telefoongegevens zien waarin Cohen met Trump belt, met de bedoeling hem te waarschuwen dat de situatie in een stroomversnelling raakt.

    Cohen zei dat hij het gevoel had dat hij Trump moest vertellen dat ze de controle hadden verloren omdat hij Daniels niet had betaald.
    ======================================================
    Aanklager Susan Hoffinger laat Michael Cohen een tekst zien van 18 oktober 2016, om 8:53 uur, van Melania Trump aan hem. De tekst luidt:

    Goedemorgen Michael, can you pls call DT on his cell. Bedankt.

    Cohen antwoordt: “Natuurlijk,” om 8:54 uur.
  7. forum rang 9 gnocchi. 13 mei 2024 20:37

    Michael Cohen zei dat hij die avond bij Wolf Blitzer verscheen “om te reageren op een aantal onderwerpen die betrekking hadden op de heer Trump en de campagne”. Hoffinger vroeg:

    Werd u door Wolf Blitzer gevraagd om een aantal keer te reageren op vragen over een aantal rapporten over Trump's gedrag met vrouwen?

    “Ja,” zei Cohen. “Wat, als er iets was, deed u tijdens dat interview?” zei Cohen:

    Ik pleitte voor de heer Trump in het best mogelijke licht - zowel ontkenningen als uitroepen dat ik hem nog nooit op een dergelijke manier heb zien handelen. Ik deed alles wat ik kon ... om de richting van de opmerkingen te veranderen.=Michael Cohen wordt gevraagd of er een moment is geweest waarop Donald Trump de wens uitsprak om de betaling aan Stormy Daniels te krijgen.

    Cohen zei ja en beschreef toen het gesprek.

    Hij verklaarde dat hij had gesproken met een aantal vrienden, een aantal individuen, zeer slimme mensen.

    Cohen zei dat deze mensen, zoals Trump het vertelde, opmerkten dat:

    'Het is 130.000 dollar. Er is geen reden om dit ding daarbuiten te houden, dus doe het.' En hij zei tegen mij: 'Doe het gewoon. Ga afspreken met Allen Weisselberg en zoek dit hele ding uit
  8. forum rang 8 Lepre Chaun 13 mei 2024 20:39
    CNN-verslaggever geschokt door opiniepeiling waaruit blijkt dat Biden slecht achterblijft in belangrijke staten: ‘Mijn hemel, genadig’

    Harry Enten van CNN leek geschokt door de laatste opiniepeiling waaruit bleek dat president Biden maandag achter Donald Trump aanliep in cruciale swing states.

    www.foxnews.com/video/6352850565112
  9. forum rang 9 gnocchi. 13 mei 2024 20:40
    Michael Cohen en Allen Weisselberg, financieel directeur van de Trump Organisatie, bespraken hoe ze Stormy Daniels aan geld konden helpen. Cohen herinnerde zich dat hij Weisselberg vertelde:

    “Je verdient zeven cijfers, waarom betaal je het niet? Hij zei tegen me dat hij financieel niet in staat was om het te doen. 'Zoals je weet, heb ik mijn vier kinderen op de voorbereidende school en [zomer]kampen voor hen die ik betaal, ik kan het gewoon niet doen.'

    herinnerde Cohen zich toen:

    Uiteindelijk zei ik: OK, ik betaal.
    =================================================
    Cohen zegt dat hij 'alles deed wat ik kon en meer om mijn baas' Trump te beschermen

    Michael Cohen zei later tegen Donald Trump dat hij het geld zou voorschieten.

    Trump was dankbaar en vertelde hem dat hij het geld terug zou krijgen, getuigde Cohen. Hij zei:

    Ik deed alles wat ik kon en meer om mijn baas te beschermen, iets wat ik al heel lang deed, maar ik zou geen 130.000 dollar neerleggen voor een NDA die iemand anders nodig had.
  10. forum rang 8 Lepre Chaun 13 mei 2024 20:45
    Poll: Trump leidt Biden in vijf swing states

    Uit een nieuwe reeks New York Times/Siena-peilingen blijkt dat voormalig president Donald Trump president Joe Biden leidt in een reeks swing states, terwijl de ontevredenheid van jongeren over Biden toeneemt.

    Het nieuws sturen: uit de onderzoeken blijkt dat voormalig president Donald Trump president Biden leidt onder de geregistreerde kiezers in vijf cruciale strijdtoneel
    en: Michigan, Arizona, Nevada, Georgia en Pennsylvania. Biden blijft echter marginaal voorop in Wisconsin.

    sjvsun.com/news/politics/poll-trump-l...
  11. forum rang 9 gnocchi. 13 mei 2024 20:46
    'Geen kans': Cohen zegt dat David Pecker weigerde de betaling aan Daniels voor te schieten

    Aanklager Susan Hoffinger vroeg wat het plan was voor de financiering van deze uitbetaling? Michael Cohen zei dat hij had gekozen voor een home equity line of credit (Heloc) omdat als hij 130.000 dollar van de gezamenlijke bankrekening met zijn vrouw had gehaald, zij daarvan op de hoogte zou zijn.

    De Heloc, zei Cohen, was papierloos. Nu laat Hoffinger hem een tekst zien van 25 oktober 2016 van toenmalig National Enquirer redacteur Dylan Howard aan Cohen:

    Keith [Davidson, de advocaat van Stormy Daniels] belt je dringend. We moeten iets afstemmen over de zaak waarover hij je belt, anders kan het er voor iedereen heel slecht uitzien.

    Cohen zei dat er een gesprek was tussen hem, Howard en American Media Inc voorzitter David Pecker. Hij zei dat Howard hem vertelde dat “het rampzalig zal zijn voor de campagne - het zal vrouwen verder isoleren.”

    Cohen besloot Pecker te vragen om het geld voor te schieten, zoals hij had gedaan met Karen McDougal. “Ik dacht, waarom niet vragen?”

    Wat zei hij?

    Geen kans.

    Zei hij waarom?

    Ik kreeg het geld van de 150.000 niet terug, ook al bleek het, ik kan het niet nog een keer doen, het kan me mijn baan kosten.
  12. forum rang 8 Lepre Chaun 13 mei 2024 20:47
    Trump leidt Biden in swing states, ook al verkiezen kiezers democraten voor de senaat

    De bevindingen van het swing state-onderzoek suggereren dat er een kloof bestaat tussen swing state-kiezers en de nationale trend in de peilingen, waaruit blijkt dat Trump en Biden maandenlang in een spannende race verwikkeld zijn.

    www.nysun.com/article/trump-leads-bid...
  13. forum rang 9 gnocchi. 13 mei 2024 20:48
    Aanklager Susan Hoffinger laat Michael Cohen nog meer gespreksverslagen zien, van Signal dit keer.

    Was er een vlaag van gesprekken tussen hem en David Pecker op 25 oktober 2016? Zo ja, waarom? Cohen zei:

    Signal is verschrikkelijk met het bijhouden van telefoongesprekken, ze vallen de hele tijd weg.

    “Waarom waren er zoveel gesprekken met Keith Davidson (de advocaat die Stormy Daniels vertegenwoordigt?” antwoordde Cohen:

    We wilden er zeker van zijn dat hij wist dat de zaak was afgehandeld en dat er snel een overboeking zou komen.

    Cohen zei dat hij Donald Trump een update wilde kunnen geven dat alles “onder controle” was.

    Cohen zei ondertussen dat hij hoopte dat AMI de betaling aan Daniels zou doen, hoewel hij diep van binnen wist dat de uitgeversgigant dat niet zou doen.
  14. forum rang 8 Lepre Chaun 13 mei 2024 20:50
    NYT-peiling: Trump blijft de swingstaten domineren; Stijgt met Spaanse, zwarte, jonge kiezers

    Arizona: Trump 49%-42% (registered voters), 49%-43% (likely voters)
    Georgia: Trump 49%-39% (registered voters), 50%-41% (likely voters)
    Michigan: Trump 49%-42% (registered voters), Biden 47%-46% (likely voters)
    Nevada: Trump 50%-38% (registered voters), 51%-38% (likely voters)
    Pennsylvania: Trump 47%-44% (registered voters), 48%-45% (likely voters)
    Wisconsin: Biden 47%-45% (registered voters), Trump 47%-46% (likely voters)

    thejewishvoice.com/2024/05/nyt-poll-t...
  15. forum rang 8 Lepre Chaun 13 mei 2024 20:52
    Trump leidt Biden in vijf staten: impact van de economie en het Gaza-conflict op jonge en niet-blanke kiezers

    De peilingen werden uitgevoerd door de New York Times, Siena College en de Philadelphia Inquirer. Ze ontdekten dat Trump meer steun heeft dan Biden in Arizona, Georgia, Michigan, Nevada en Pennsylvania. Biden loopt echter voorop in slechts één swingstate, Wisconsin.

    Deze staten zijn belangrijk omdat ze alle zes in 2020 door Biden werden gewonnen. Als hij in 2024 opnieuw overwinningen in Michigan, Pennsylvania en Wisconsin kan behalen, zou hij zijn herverkiezing veilig kunnen stellen, zolang hij geen van de staten verliest. hij heeft de vorige keer gewonnen.

    In de peiling noemde bijna 40 procent van de Trump-aanhangers de economie en de kosten van levensonderhoud als de belangrijkste kwesties die hun stem dreven. Velen van hen waren sceptisch over de beweringen van de regering-Biden over economische verbetering.

    insiderpaper.com/trump-leads-biden-in...
71.950 Posts
Pagina: «« 1 ... 3565 3566 3567 3568 3569 ... 3598 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.854
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.275
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.055
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.717
Aedifica 2 844
Aegon 3.257 320.409
AFC Ajax 537 7.029
Affimed NV 2 5.802
ageas 5.843 109.785
Agfa-Gevaert 13 1.900
Ahold 3.536 74.034
Air France - KLM 1.024 34.396
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.779
Alfen 13 17.526
Allfunds Group 3 1.239
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 342
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.564
AMG 965 126.748
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.205
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.630
Arcelor Mittal 2.024 318.786
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.193
Aroundtown SA 1 189
Arrowhead Research 5 9.316
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.789
ASML 1.762 77.871
ASR Nederland 18 4.165
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 347
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.818
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.683

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 mei

    1. Consumentenvertrouwen juni (Dld)
    2. Consumentenvertrouwen mei (Fra)
    3. ASR jaarvergadering
    4. Hypotheekaanvragen - wekelijks (VS)
    5. Inflatie mei, vlpg (Dld)
    6. OCI jaarvergadering
    7. Federal Reserve - Beige Book (VS)
    8. HP Q2-cijfers (VS)
    9. Salesforce Q1-cijfers (VS)
  2. 30 mei

    1. Azerion Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht