Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Welkom op het vernieuwde Beursduivel

Welkom op het vernieuwde Beursduivel

Welkom op de geheel vernieuwde website van Beursduivel!

We hopen uiteraard dat de nieuwe look and feel van Beursduivel bij u in de smaak valt. Bijkomend voordeel van het opgefriste uiterlijk is dat Beursduivel op deze manier beter leesbaar wordt op mobiele apparaten.

En er is meer dan alleen een nieuwe huisstijl. Tegelijkertijd introduceren we ook een belangrijke uitbreding in ons aanbod, in de vorm van aandelenanalyses van Belgische en internationale aandelen door het professionele analistenteam van Beursduivel, kooptips en twee internationale modelportefeuilles, beheerd door experts. 

Een week lang gratis

Deze Premium-analyses zijn beschikbaar voor Beursduivel-abonnees - zie hier hoe u dat kunt worden - en zijn ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe website een week lang gratis te lezen voor alle bezoekers. We hopen dat u deze uitbreiding van ons aanbod kunt waarderen!

Naast deze nieuwe analyses krijgen abonnees ook toegang tot een uitgebreide internationale aandelenselector en een gedetailleerde dividendkalender. 

Vaste bezoekers vinden uiteraard nog wel de bekende onderdelen en rubrieken van deze site: de uitgebreide koersenpagina's, het internationale beursnieuws, columns, Beurstips & Handelskansen en natuurlijk ons druk bezochte discussieforum

Daar komt dus veel nieuws bij en we hopen dat we daarmee in een behoefte voorzien. We horen graag uw gedachten of suggesties op redactie@beursduivel.be.