Nieuws | Beursduivel.be

Nieuws van dinsdag 25 juni 2019

Meevallende cijfers Micron

(ABM FN-Dow Jones)Micron Technology heeft in het afgelopen kwartaal beter dan verwacht gepresteerd. Dit bleek dinsdagavond. CEO Sanjay Mehrotra sprak van "solide resultaten ondanks de uitdagende om...

25 jun | meer...

Winstval FedEx valt mee

(ABM FN-Dow Jones)FedEx heeft in het vierde kwartaal van zijn gebroken boekjaar beter dan verwacht gepresteerd. Dit bleek dinsdag nabeurs uit cijfers van de Amerikaanse pakketbezorger. Het afgelope...

25 jun | meer...

Rood slot op Wall Street

(ABM FN-Dow Jones)Wall Street is dinsdag met verlies gesloten, nadat de hoop op een stevige renteverhoging in juli werd getemperd. De Dow Jones index daalde 0,7 procent naar 26.548,22 punten, de br...

25 jun | meer...

Fed worstelt met handelsbeleid Trump

(ABM FN)De Federal Reserve buigt zich over de vraag of de onzekerheid over het handelsbeleid van de regering Trump betekent dat de rente moet worden verlaagt. Dit bleek dinsdag uit een speech van v...

25 jun | meer...

Weinig beweging op Europese beurzen

(ABM FN)De Europese beurzen zijn dinsdag dicht in de buurt van de slotnoteringen van maandag gebleven. De breed samengestelde STOXX Europe 600 index daalde 0,1 procent tot 383,40 punten, de Duitse ...

25 jun | meer...

Voorzitter wordt tijdelijk CEO Immobel

(ABM FN) Uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur Immobel, Marnix Galle, zal vanaf 1 juli tijdelijk de functie van CEO uitoefenen. Dit maakte Immobel dinsdag nabeurs bekend. CEO Alexander Hoda...

25 jun | meer...

Trump furieus over opstelling Iran

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse president Donald Trump is niet te spreken over de verklaring die Iran dinsdag afgaf. "De verklaring van Iran is erg onnozel en beledigend […] het toont alle...

25 jun | meer...

Beursagenda: Belgische bedrijven

(ABM FN-Dow Jones)Hieronder volgen de belangrijkste items op de financile agenda voor Belgi tot en met woensdag 3 juli 2019: WOENSDAG 26 JUNI 201910:30 Gimv - Jaarvergadering DONDERDAG 27 JUNI 2019...

25 jun | meer...

Nieuwe woningverkopen VS flink gedaald

(ABM FN-Dow Jones)De verkoop van nieuwe eengezinswoningen in de Verenigde Staten is in mei gedaald. Dit bleek dinsdag uit cijfers van het ministerie van Handel. De verkoop van eengezinswoningen nam...

25 jun | meer...

Consumentenvertrouwen VS daalt stevig

(ABM FN-Dow Jones) Het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten is in juni stevig gedaald. Dit meldde onderzoeksbureau Conference Board dinsdag. De vertrouwensindex daalde van 131,3 in mei naar...

25 jun | meer...

Nyrstar informeert aandeelhouders

(ABM FN)Aandeelhouders krijgen meer informatie over. De algemene vergadering van Nyrstar werd vandaag in Brussel georganiseerd, al konden aandeelhouders niet stemmen over de agendapunten. Nyrstar g...

25 jun | meer...

Huizenprijzen VS blijven stijgen

(ABM FN-Dow Jones)De stijging van de huizenprijzen in de grote steden in Amerika was in april nipt minder sterk dan in de voorgaande maand. Dit bleek dinsdag uit cijfers van Case Shiller. Vergeleke...

25 jun | meer...

Wall Street beweegt richting lagere opening

(ABM FN-Dow Jones)De Amerikaanse beurzen stevenen dinsdag af op een lagere opening. Futures op de toonaangevende SP 500 index noteerden ruim een half uur voor de openingsbel tot 0,1 procent in het ...

25 jun | meer...

Lennar ziet Amerikaanse huizenkoper terugkeren

(ABM FN-Dow Jones) Het aandeel Lennar steeg dinsdag 5 procent in de handel voorbeurs, nadat de Amerikaanse huizenbouwer beter dan verwachte winstcijfers rapporteerde over het afgelopen kwartaal, ge...

25 jun | meer...

Europese beurzen lager rond middaguur

(ABM FN-Dow Jones)De Europese beurzen noteerden dinsdag overwegend lager, ofschoon de belangrijkste graadmeters dicht in de buurt van de slotnoteringen van maandag bleven. De breed samengestelde ST...

25 jun | meer...

Nouryon maakt meer elastisch plastic

(ABM FN-Dow Jones) Nouryon kan een kwart meer produceren van zijn grondstof voor elastische plastics na een uitbreiding in China. Dat maakte de voormalige chemiedivisie van Akzo Nobel dinsdag beken...

25 jun | meer...

Industriele productie Belgie stijgt

(ABM FN)De industrile productie is in april zowel op maand- als op jaarbasis gestegen. Dit bleek dinsdag uit cijfers van het Belgische statistiekbureau StatBel. De seizoensgezuiverde industrile pro...

25 jun | meer...

Beursupdate: Brusselse beurs opent lager

(ABM FN)Onder de hoofdaandelen noteerden Aperam en Telenet Group onderaan met ruim een procent. Indexzwaargewicht AB InBev verloor 0,9 procent. Umicore ontsprong de dans met een bescheiden plusje. ...

25 jun | meer...

Handel in Nyrstar opgeschort

(ABM FN) De handel in het aandeel Nyrstar is dinsdag opgeschort in afwachting van informatie over de aandeelhoudersvergadering. Dit maakt de FSMA dinsdag voorbeurs bekend. Vandaag vindt om 11 uur e...

25 jun | meer...

Brussel wacht lagere opening

(ABM FN) De Brusselse beurs gaat dinsdag naar verwachting een lagere opening tegemoet. Wall Street gaf maandagavond nipt terrein prijs, terwijl de Aziatische beurzen beurzen behoorlijk in het rood ...

25 jun | meer...

Meer bedrijfsvoertuigen in Belgie verkocht

(ABM FN) De verkoop van bedrijfsvoertuigen in Belgi is in mei verder gestegen. Dit bleek dinsdag uit cijfers van de Europese brancheorganisatie ACEA.Het aantal verkochte nieuwe bedrijfsvoertuigen i...

25 jun | meer...

Europese beurzen openen lager

(ABM FN-Dow Jones)De Europese beurzen gaan dinsdag een lagere opening tegemoet. IG Markets voorziet een openingsverlies van 45 punten voor de Duitse DAX, een min van 15 punten voor de Franse CAC 40...

25 jun | meer...

Beursagenda: Belgische bedrijven

(ABM FN-Dow Jones)Hieronder volgen de belangrijkste items op de financile agenda voor Belgi tot en met dinsdag 2 juli 2019: DINSDAG 25 JUNI 201911:00 Nyrstar - Jaarvergadering WOENSDAG 26 JUNI 2019...

25 jun | meer...

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
# calculated realtime by Commerzbank & '^' by BNP Paribas, streaming powered by VWD Group