3 manieren om te profiteren van spreiding (adv) | Beursduivel.be

3 manieren om te profiteren van spreiding (adv)

Door Advertorial Belegger op 16 okt 2015 om 12:38 | Views: 1.993

Waar veel beleggers zich focussen op het kiezen van specifieke aandelen of het perfecte aankoopmoment, kunnen beleggers juist relatief eenvoudig winst maken met beleggen wanneer zij gebruikmaken van spreiding. Daarbij kan het niet alleen handig zijn om te spreiden over een mandje met verschillende aandelen, maar ook om te spreiden door de tijd heen en over verschillende asset classes. 

Dat stelt Martijn Rozemuller van Think ETF's in gesprek met Jim Tehupuring van Probeleggen. 

Volgens de twee kunnen beleggers met relatief eenvoudige stappen toch veel opbouwen als zij gebruikmaken van hun spreiding-tips. Alles over hoe deze tips ingezet kunnen worden en het nu ervan, vindt u in onderstaande video: 

Lump sum-portefeuille:

Voor deze portefeuille is alles (12.000 euro) in één keer belegd.

Periodieke portefeuille:

De tweede portefeuille heeft precies dezelfde posities, maar dan worden de posities per maand ingenomen. In deze portefeuille wordt gespreid in de tijd, waarbij periodiek (elke maand) met 1.000 euro wordt belegd. Meer over de portefeuilles? Klik hier

Meer over ETF's vindt u op de themapagina Beleggen met ETF's

Advertorial - De ETF-portefeuilles worden mogelijk gemaakt door Think ETF's

Deze content is tot stand gekomen buiten de verantwoordelijkheid van de redacties van Belegger.nl en Beursduivel.be om. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.