De vijf beste brokers van 2015 | Beursduivel.be

De vijf beste brokers van 2015

Door Belegger.nl op 2 nov 2015 om 07:57 | Views: 1.133

De vijf beste brokers van 2015

De genomineerden voor de Gouden Stier voor beste broker waren al even bekend, maar de manier waarop we de vijf genomineerden hebben geselecteerd verschilt dit jaar wezenlijk van voorgaande jaren. Vandaag meer aandacht voor het selectieproces van beste broker. 

De Gouden Stier, ook wel bekend als de Oscars van de beleggingswereld, vindt dit jaar voor de negende keer plaats. We tillen het evenement dit jaar echter naar een nog hoger niveau. Zo wordt de Gouden Stier voor het eerst echt breed gedragen door dé grote beleggingssites van Nederland: IEX.nl, Belegger.nl, DeBeurs.nl, Beursonline en EuroBench.com. Daarnaast geven we meer dan ooit openheid van zaken over onze aanpak.

Broker

Voor de categorie beste broker zijn we dit jaar de samenwerking aangegaan met kennispartner beleggingsmatch.nl. "De beste broker kan per persoon verschillen. Dit is afhankelijk van de situatie en de voorkeuren met betrekking tot een broker", vertelt Bart Spronk van beleggingsmatch.nl.

"Voor de bepaling van de Gouden Stier hebben we daarom in overleg met de organisatie een enquête gehouden onder de bezoekers van IEX.nl en Belegger.nl. Het profiel dat hieruit voortkwam was het uitgangspunt voor de analyse van de beschikbare brokers."

Uit deze selectie zijn de volgende genomineerden voortgekomen:  

  • Binck
  • DeGiro
  • Lynx
  • Today's Groep
  • Tradersonly

Wilt u meer weten over de enquête die is gehouden, en over de aspecten op basis waarvan brokers vervolgens zijn vergeleken? Lees dan verder op Goudenstier.nl.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Brussel real time stocks quotedata by Euronext, other by real time BATS Chix.
'Symbol' + '#' = Index indications calculated, real time 24 hours by Commerzbank. Streaming powered by: VWD Group