Goede beleggingsvoornemens voor het nieuwe jaar (adv) | Beursduivel.be

Goede beleggingsvoornemens voor het nieuwe jaar (adv)

Door Advertorial Belegger op 23 dec 2015 om 11:43 | Views: 1.791

Aan het eind van het eerste kwartaal van 2015 zijn Think ETF's en Belegger.nl gestart met twee ETF voorbeeldportefeuilles. Voor de één wordt periodiek belegd, voor de ander is het kapitaal in één keer belegd. Hoe het de portefeuilles vergaat, bespreken we vandaag met Martijn Rozemuller van Think ETF's. 

Met het oog op de jaarwisseling vragen we Rozemuller ook of hij nog nieuwjaarstips heeft voor beleggers. Benieuwd naar de tips die hij beleggers wil meegeven? Bekijk dan onderstaande video. 

Zo zien de portefeuilles er momenteel uit: 

Portefeuille Lump sum:

Voor de Lump sum-portefeuille is in één keer 12.000 euro belegd. Klik op de afbeelding voor een groter formaat (het portefeuille-overzicht is bijgewerkt op 22 december 2015):

Periodieke portefeuille:

Voor de periodieke portefeuille spreiden we in de tijd en wordt 1000 euro per maand belegd. Klik op de afbeelding voor een groter formaat (het portefeuille-overzicht is bijgewerkt op 22 december 2015):

Advertorial - Deze voorbeeldportefeuilles worden mogelijk gemaakt door Think ETF's.
 
Deze content is tot stand gekomen buiten de verantwoordelijkheid van de redacties van Belegger.nl en Beursduivel.be om. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.