IEX Premium: Wekelijkse optietip

Door Redactie op 10 mei 2018 12:00 | Views: 8.858

IEX Premium: Wekelijkse optietip

Sinds 1 mei krijgt u wekelijks bij IEX Premium een optietip. Leden die graag met opties werken kunnen op basis daarvan met een optieconstructie de markt op.

Als basis dient altijd de fundamentele analyse die de beleggersdesk heeft gemaakt over het desbetreffende aandeel. Via een optieconstructie zullen we dan op een slimme manier gebruik gaan maken van de mogelijkheden die de optiebeurs ons biedt.

Dat kan de ene keer via een call spread zijn, de andere keer via een geschreven put; we zullen daarbij rekening houden met factoren als volatiliteit, looptijd en dividenden.

De optietips

Bekijk hier de pagina met het overzicht van alle optie- & turbotips

Specialist Bart Peters

De optietips worden geschreven door Bart Peters, een oude rot in het vak. Peters heeft twintig jaar ervaring als optiehandelaar en is sinds 2005 betrokken bij De Beursvloer, een handelsplatform voor actieve beurshandelaren.

Naast de bovengenoemde optietips worden op IEX Premium vele bekende en minder bekende aandelen fundamenteel en technisch geanalyseerd. Ook krijgt u kooptips, tweewekelijks het vernieuwde IEX Magazine en kunt u de portefeuille van de IEX Beleggersdesk volgen.

LEES ALLES OVER PREMIUM

PS: Let wel: het beleggen dan wel handelen met opties vereist een specifieke kennis: we veronderstellen bij het geven van de tips dat die kennis aanwezig is. Zo niet, laat u dan eerst goed voorlichten en/of lees de artikelen die Pierino Ursone hierover op IEX.nl publiceerde tijdens de optieweek


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Reacties

11 Posts
ArenaK
0
Ik vind de wekelijkse optietips moeilijk te vinden op uw site. Is het ook mogelijk deze tips via Whatsapp te ontvangen?
weston
0
Ben ook steeds weer op zoek naar de wekelijkse optie-tips. Ik ben geabonneerd op Premium en krijg ook via What's app geen wekelijkse optie tips. Alleen zo nu en dan doch niet structureel. Waar kan ik het historische verloop van de optie-tips vinden etc

Frederiko
0
Ik sluit mij aan bij de vragenstellers ArenaK en weston. Ik zou het fijn vinden als de tips via WhatsApp worden geannonceerd.
Dikke Durk
1
Ik vind het een leerzame toevoeging die optietips. Ook dat er updates worden gegeven over eerder gegeven tips is top!

quote:

davy00 schreef op 18 mei 2018 17:37:


Helemaal mee eens. Ik kan ze ook niet vinden

Dit is de link en de tips staan onder achtergrond: www.iex.nl/Premium/Default.aspx

Om er via de site te komen:
  1. Als je op 'Premium' klikt in de blauwe menubanner en dus niet op een van de onderliggende submenu's, kom je in het hoofdmenu van Premium. De optietips staan in het gedeelte 'achtergrond'.
  2. Op de homepage klikken op 'premium', brengt je ook in het hoofdmenu.

@IEX
Gezien bovenstaande reacties vraag ik me af of het mogelijk is om direct een link naar 'achtergrond'te maken onder de tab van premium in de menubar?
Mount
0
Ik heb het gevonden, misschien beter om er even bij te zetten dat je naar onder moet scrollen!
Wanderer
0
Ja inderdaad, graag via Whatsapp berichten als er een nieuwe optietip wordt gepubliceerd. Of is er een vaste dag en tijd voor de tip?
NicoInberg
0
Allen,

De optietips zijn te vinden onder het kopje 'Achtergronden', bij Premium. Even scrollen en dan ben je er. Ik zal ze, kort na uitkomst, ook bovenaan in het blok zetten.

Daarnaast zullen we in de toekomst de tips ook per What'sApp en mail uitsturen.
KeynesianEconomics
0
Notificaties zouden geweldig zijn inderdaad!

- Het helemaal fijn zijn om een overzicht te hebben van de optie-tips en te kunnen zien wat de (fictieve) rendementen zijn. Een optie portefeuille net zoals de IEX portefeuille.

- Of een plek waar we, als premium leden, kunnen stemmen op nieuwe features/quick fixes/overzichten op de site. Een soort virtuele ideeën bus.

Allemaal als doel om de IEX nog beter/mooier te maken dan het al is. :)
11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group