'Kleine rally onderweg' | Beursduivel.be

'Kleine rally onderweg'

Door Belegger.nl op 11 mrt 2019 om 15:10 | Views: 8.787

'Kleine rally onderweg'

Richting het derde kwartaal is het goed mogelijk dat we een bescheiden aandelenrally op ons pad tegenkomen. Luke Hickmore, senior investment manager bij Aberdeen Standard Investments, legt in een in een videogesprek met Bloomberg Business uit waarom hij dat denkt.

"Ik denk dat we vanaf nu tot in het derde kwartaal iets van een rally gaan meemaken. De zorgen over China gaan een beetje vervagen, met betere groeicijfers in het tweede kwartaal." 

Daarnaast moeten we volgens Hickmore niet vergeten dat de Verenigde Staten zich nog altijd in een robuuste groeiomgeving bevindt. "Het zijn geen spectaculaire cijfers, maar het gaat wel gestaag en op een mooi tempo door."

'Best mooi jaar'

"We zien weinig tekenen van ernstige winstwaarschuwingen. In plaats daarvan zien we wat afnemende marges, maar daar kunnen we op dit moment goed mee leven." 

"Ik ben over het algemeen eigenlijk best positief over aandelen. Het is nou niet meteen het meest spannende moment om in aandelen te stappen, maar als je er al in zit, of bijkoopt, denk ik dat je al met al best een mooi jaar hebt."

Zie ook: Genoeg brandstof om nieuwe pieken te bereiken

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
# calculated realtime by Commerzbank & '^' by BNP Paribas, streaming powered by VWD Group