Kooplijst 2020: Nico Bakker

Door Belegger.nl op 26 december 2019 10:00 | Views: 37.046

Kooplijst 2020: Nico Bakker

Waar verschillende experts hem al voor gingen, onder wie Nico Inberg en Janneke Willemse, mag het Kooplijstje van Nico Bakker natuurlijk niet ontbreken. Hij pikt drie Nederlandse bedrijven op die er technisch gezien interessant bij liggen.

“Eerst werp ik even een blik op de AEX in het algemeen. Ik voorzie in 2020 een beweging naar uiteindelijk 670 punten. We zitten nu al boven de 600 - wat overigens vooral een psychologische barrière is en geen technische – en dat is een mooi begin. Die 670 punten gaan we natuurlijk niet in een rechte lijn halen. Daar zullen de nodige correcties aan vooraf gaan.”

“Ik heb gekozen voor Arcadis, Fagron en Randstad. Deze drie aandelen kunnen al zigzaggend hogere niveaus opzoeken en zijn tips voor trendvolgende beleggers.”

Arcadis

“Arcadis zit vanaf begin 2019 al in een mooie uptrend en ik voorzie een vervolg daarvan in 2020. De steun bevindt zich op uiterlijk 16 euro. Dus mochten we een dip zien, dan mag tot 16 euro. Ik verwacht dat naar de 27 euro opgestoomd kan worden. Nu is de koers zo’n 20 euro, dus dat is een mooi opwaarts potentieel. Een aandeel met een mooie risk/rewardverhouding.”

Fagron

“Ten opzichte van de andere fondsen zijn de bewegingen bij Fagron wat kleiner, zowel omlaag als omhoog, maar wel per saldo ook een opwaartse trend. Er is van geen enkele overspannenheid sprake en de weerstand zien we pas op grote afstand, in dit geval op 43 euro (de koers op moment van schrijven is 19 euro). Daar gaan we niet zomaar overheen. Ook hier zien we hogere toppen en hogere bodems. Zoals gezegd wel kleinere uitslagen dan bij de andere twee fondsen, maar toch interessant om een positie in te nemen en rustig op de plank te laten liggen.”

Randstad

“Tot slot Randstad. Dit aandeel zit nog aan het begin van de nieuwe trendingfase. Aan de bovenkant van het veld, op 52 á 53 euro, lag een zware barrière. Nu we daar doorheen zijn ligt het veld open voor nieuwe records, waarbij ik al gauw uitkom op 70 euro. Natuurlijk zal in 2020 de 52-barrière nog wel eens getest worden, dat is een belangrijk niveau. Dat zijn dan mooie momenten om aankopen te overwegen.”

Lees ook:

Kooplijst 2020: Nico Inberg

Kooplijst 2020: Martine Hafkamp

Kooplijst 2020: Janneke Willemse

Kooplijst 2020: Cees Smit

Kooplijst 2020: Jos Versteeg

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront