Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2268 2269 2270 2271 2272 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Chiddix 29 juni 2021 09:22
    Lijkt mij geen goed idee van de KNVB en de UEFA om de voetbalsport te betrekken in politieke statements(regenboog). Na de bijna uitschakeling van Duitsland in de groepsfase, uitschakeling Nederland en gisteren Frankrijk, uitgedost in regenboogkleuren.
    Uiteraard ziet niemand een verband tussen uitschakeling en de regenboog. Men zal het omschrijven als bijgeloof. Was toeval , dat Frankrijk tenonder ging.
  2. forum rang 6 pietje-2005 29 juni 2021 09:33
    Is ook allemaal flauwekul, Chiddix.
    Voetballers krijgen er zelfs al vragen over, en verschillende voetballers, die al een vette bankrekening hebben en zich aangesproken voelen, zijn meer met "respect" en "regenbogen" bezig dan met hun sport.
    Allemaal OK, maar doe dan niet net alsof je zo goed bent.
  3. forum rang 6 Chiddix 29 juni 2021 10:15
    We kunnen van mening verschillen maar de voetbalsport(EK) te gaan gebruiken voor protest tegen een onschuldig wetje in Hongarije is de wereld op zijn kop. Er zijn genoeg andere kanalen voorhanden om te protesteren als mensen denken Orban terecht te moeten wijzen.
  4. forum rang 7 hirshi 29 juni 2021 10:20
    Politiseren leidt de aandacht af van waar het in de sport om gaat.
    Een sportieve krachtmeting moet niet politiek belast zijn.
    Voetbalfans willen voetbal zien en geen politieke statements.

    De voetbalbond UEFA ging niet mee in die politisering en dat was tegen het zere been van demissionair D66-minister Sigrid Kaag, die vindt dat UEFA “met zichzelf in beraad moet gaan”.

    Ik zou zeggen mevrouw Kaag : ga met uzelf eens in beraad en stop met uw spelbederf.
  5. forum rang 7 rene l 29 juni 2021 10:51
    De verliezers van gisteren zijn vandaag de winnaars van de dag en met de Aisniks schiet het al weken geen meter meer op.

    Voetbal heeft voor mij nu definitief afgedaan, er is geen bal meer aan en ik ga maar liever een stuk fietsen.
    Tja, in de wielerwereld draagt de wereldkampioen al bijna 100 jaar de regenboogtrui, maar ga er nu maar aan staan, vroeger was Joop Zoetemelk op hoge leeftijd er nog trots op, maar nu zou je bijna helemaal geen wereldkampioen meer willen worden omdat ze dan denken dat je niet helemaal zuiver op de graat bent.

    Hoe is deze trui eigenlijk ontstaan, het is het verlengstuk van de Olympische Ringen, blauw, zwart, rood, geel, groen, zo leerde ik het vroeger op school, we moesten het er in stampen.

    Maar waar staan deze kleuren nu voor, o.a. rood heeft betrekking op Amerika, geel is Azie, en de kleur zwart, ik zal het maar niet zeggen, maar het laat zich raden.
    Waarschijnlijk is dit het volgende object waar alle pijlen op gericht gaan worden en die gaan vervagen.

    En dan zal ik het maar niet over de Giro d''Italia hebben, deze kleurt al jaren roze.
    Ik weet het nog goed, zo'n 5 jaar terug werd het startschot gegeven in ons te grote dorp.
    Vele dorpelingen waren in de ban, mannen op leeftijd met dikke buiken zag je plotseling op racefietsen of MTB's en waren gehuld in het roze en fietsten zich al zwetend de longen uit het lijf.
    Het zag er werkelijk niet uit, wat een aanfluiting.

    Eigenlijk hoop ik, maar ik weet niet of het kan, dat de finale van het EK uitgevochten gaat worden tussen de Duitsers en de Belgen.
    En dan hoop ik dat de Belgen verliezen, ik zeg het gewoon omdat er hier ook de nodige Belgen meelezen.
    Begrijp mij niet verkeerd, het is niet dat ik het de Belgen niet gun, in tegendeel zelfs, maar dan beseffen ze eindelijk wat wij in Holland allemaal doorstaan hebben tegen de Duitsers, zelfs tot in de laatste minuut.

    Gisteravond heb ik ook nog een flink eind gefietst en het was weer raak, volgens Weeronline zou het droog blijven, maar helaas, ik werd overvallen door een stortbui die mij maar bleef achtervolgen, het voelde heel vertrouwd, net alsof ik op de site van IEX zat.

    www.youtube.com/watch?v=eHQG6-DojVw
  6. forum rang 7 leek2018 29 juni 2021 11:01
    quote:

    rationeel schreef op 28 juni 2021 21:30:

    radar.avrotros.nl/nieuws/item/radboud...

    Radboudmc gaat patiënten fysiek en mentaal beter voorbereiden op operaties

    Het Radboudumc gaat binnen nu en twee jaar nagenoeg alle patiënten die worden geopereerd vooraf helpen met fysieke training, verbetering van voeding, mentale begeleiding en het stoppen met roken en alcohol. Dat moet leiden tot minder complicaties en een korter verblijf in het ziekenhuis, schrijft het AD.

    In eerste instantie gaat het alleen nog om operaties vanwege kanker, in 2022 komen daar bijvoorbeeld ook knie- en heupoperaties bij. Het Nijmeegse ziekenhuis wil patiënten in een zo goed mogelijke conditie zien te krijgen voor een operatie en heeft daarom met de grootste zorgverzekeraars - CZ, VGZ, Zilveren Kruis en Menzis - afgesproken dat elke patiënt een op maat gesneden fitheidsplan krijgt: Fit4Surgery heet het.

    Helft minder complicaties
    In drie à vier weken blijken patiënten dusdanig veel fitter te kunnen worden dat het aantal complicaties de helft minder kan worden, blijkt uit een proef die de afgelopen twee jaar is gedaan met darmkankerpatiënten. Die lagen na hun operatie gemiddeld ook twee dagen korter in het ziekenhuis dan de patiënten die geen fitheidsprogramma doorliepen.
    Geldt dat ook voor zware rokers, drinkers en overgewicht? Een zware roker zal na 3 a 4 weken niet echt veel fitter zijn.
  7. forum rang 7 jowi 29 juni 2021 11:06
    Of geldt dat voor stedelingen. Verplicht 4 weken binnen blijven om zo mijn mogelijk fijnstoffen te inhaleren.

    Bijv. een Rotterdammer rookt per dag meer dan 10 sigaretten zonder er überhaupt een te hebben gekocht.
  8. forum rang 8 het zwaard 29 juni 2021 11:07
    En hoe zit het met de mensen die al jaren lang verzuurd zijn in onze maatschappij? Zijn zij ook nog te genezen in drie of vier weken of krijgen ze er bijwerkingen van?
  9. forum rang 7 jowi 29 juni 2021 11:20
    Beste zwaard.

    Dat noemen ze depressief, bunrout of verward. Die komen eerst 1,5 jaar op de wachtlijst voordat ze überhaupt worden geholpen!!!!
  10. [verwijderd] 29 juni 2021 11:39
    quote:

    rene l schreef op 29 juni 2021 10:51:

    Gisteravond heb ik ook nog een flink eind gefietst en het was weer raak, volgens Weeronline zou het droog blijven, maar helaas, ik werd overvallen door een stortbui die mij maar bleef achtervolgen, het voelde heel vertrouwd, net alsof ik op de site van IEX zat.

    Ach ja, wanneer je. niets meer invalt om over te zeuren kan je altijd nog over het weer beginnen of over de voorspelling daarvan.

    Zelf heb ik gisteren naar Frankrijk - Zwitserland gekeken. Eigenlijk was het Afrika tegen de Balkan. Voetbalfans zijn meestal nationalistisch of zelfs racistisch. Dat soort gevoelens worden blijkbaar onderdrukt wanneer het resultaat naar wens is...
  11. forum rang 7 leek2018 29 juni 2021 12:05
    quote:

    gokker schreef op 29 juni 2021 11:39:

    [...]

    Ach ja, wanneer je. niets meer invalt om over te zeuren kan je altijd nog over het weer beginnen of over de voorspelling daarvan.

    Zelf heb ik gisteren naar Frankrijk - Zwitserland gekeken. Eigenlijk was het Afrika tegen de Balkan. Voetbalfans zijn meestal nationalistisch of zelfs racistisch. Dat soort gevoelens worden blijkbaar onderdrukt wanneer het resultaat naar wens is...
    Met zoveel fans lopen er altijd wel racisten tussen en die krijgen dan de meeste aandacht. Je kan net zo goed zeggen dat hockey in het westen een racistische sport is. Je ziet zelden een gekleurde speler of speelster, hoewel in India en Pakistan het een grote sport is/was. Daarnaast zijn de meeste sportfans nationalistisch, want het is bijna de enige mogelijkheid om je verbonden te voelen met je land in een steeds meer globaliserende wereld.
  12. forum rang 7 rene l 29 juni 2021 12:16
    quote:

    gokker schreef op 29 juni 2021 11:39:

    [...]

    Ach ja, wanneer je. niets meer invalt om over te zeuren kan je altijd nog over het weer beginnen of over de voorspelling daarvan.

    Binnenkort zullen de weervrouwen ook wel geheime beurstips gaan geven, niks is te gek.

    Maar de site van Weeronline is recent aangepast, en ik moet zeggen, die gasten sporen voor geen meter en zijn knettergek.

    Ik kijk naar wat ze vandaag zeggen over de toestand in ons dorp:

    Tip: regenjas aan, tot zeker 14:00 krijg je met wat regen te maken.
    En dan werp ik een blik op de neerslaggrafiek: Tot 14:00, geen neerslag verwacht.
    Je huid kan gemakkelijk verbranden (binnen 20-40 min)., maar het is hardstikke bewolkt naar mijn eigen waarneming.
    Ook geven ze aan dat het 19 graden wordt maar dat het aanvoelt als 20 graden, lekker belangrijk toch.

    Hoogopgeleide dombo's maken het steeds onoverzichtelijker en slaan door in hun informatiedrift.
    Vroeger zeiden ze bij Philips, sense and simplicity, en zo is het wel.

    Net als bij de Lidl, daar slaan ze ook door.
    Tegenwoordig hebben ze speciale aanbiedingen voor mensen die de app hebben.
    En oude vrouw was gisteren boos bij het afrekenen, ze zei, ik heb geen smartphone en voel mij gediscrimineerd omdat ik de korting niet krijg.
    Ik bemoeide mij er niet mee maar dacht, mevrouw, u heeft groot gelijk.

    Het is toch ook te zot voor woorden, voor speciale aanbiedingen moet je een app installeren en je moet al je gegevens verstrekken, je e-mail, je adresgegevens en je telefoonnummer.
    Ze bombarderen je dan met aanbiedingen in je mailbox.
    Wat is er mis met een normale (digitale) folder, overzichtelijk en je ziet wat er deze week in de aanbieding is.

    En als je boodschappen gaat doen, je gaat dan toch niet in de winkel lopen met je smartphone in je hand waarmee jezelf de producten gaat scannen.

    Persoonlijk vind ik de zelfscan kassa's best wel handig, zeker als het druk is, maar met het afreken bij de cassiere is ook helemaal niks mis.
    Als we zo doorgaan worden we compleet contactgestoord en is er niks menselijks meer aan.
  13. forum rang 10 voda 29 juni 2021 12:28
    Je hebt volkomen gelijk Rene. Zelf heb ik geen mobiel of smartphone, en vaak als mensen (instanties) om mijn 06 nummer vragen, en ik zeg, ik heb geen mobiel, dan zou je de verbazing van die gezichten eens moeten zien.

    En ja, overal moet je je gegevens achterlaten. Laatst wilde ik wat bij een webshop bestellen, en mijn vaste nummer werd niet geaccepteerd. (moest een 06 nummer zijn). lekker dan. Site weggeklikt en naar een ander gegaan.

    Ga vooral door met het schrijven van die vele anekdotes. Ik denk dat velen het met plezier lezen. AB!
  14. forum rang 7 hirshi 29 juni 2021 12:51
    quote:

    rene l schreef op 29 juni 2021 12:16:

    [...]

    Binnenkort zullen de weervrouwen ook wel geheime beurstips gaan geven, niks is te gek.

    Maar de site van Weeronline is recent aangepast, en ik moet zeggen, die gasten sporen voor geen meter en zijn knettergek.

    Ik kijk naar wat ze vandaag zeggen over de toestand in ons dorp:

    Tip: regenjas aan, tot zeker 14:00 krijg je met wat regen te maken.
    En dan werp ik een blik op de neerslaggrafiek: Tot 14:00, geen neerslag verwacht.
    Je huid kan gemakkelijk verbranden (binnen 20-40 min)., maar het is hardstikke bewolkt naar mijn eigen waarneming.
    Ook geven ze aan dat het 19 graden wordt maar dat het aanvoelt als 20 graden, lekker belangrijk toch.

    Hoogopgeleide dombo's maken het steeds onoverzichtelijker en slaan door in hun informatiedrift.
    Vroeger zeiden ze bij Philips, sense and simplicity, en zo is het wel.

    Net als bij de Lidl, daar slaan ze ook door.
    Tegenwoordig hebben ze speciale aanbiedingen voor mensen die de app hebben.
    En oude vrouw was gisteren boos bij het afrekenen, ze zei, ik heb geen smartphone en voel mij gediscrimineerd omdat ik de korting niet krijg.
    Ik bemoeide mij er niet mee maar dacht, mevrouw, u heeft groot gelijk.

    Het is toch ook te zot voor woorden, voor speciale aanbiedingen moet je een app installeren en je moet al je gegevens verstrekken, je e-mail, je adresgegevens en je telefoonnummer.
    Ze bombarderen je dan met aanbiedingen in je mailbox.
    Wat is er mis met een normale (digitale) folder, overzichtelijk en je ziet wat er deze week in de aanbieding is.

    En als je boodschappen gaat doen, je gaat dan toch niet in de winkel lopen met je smartphone in je hand waarmee jezelf de producten gaat scannen.

    Persoonlijk vind ik de zelfscan kassa's best wel handig, zeker als het druk is, maar met het afreken bij de cassiere is ook helemaal niks mis.
    Als we zo doorgaan worden we compleet contactgestoord en is er niks menselijks meer aan.
    Mooie bijdrage weer rene 1

    Albert Heijn heeft het systeem van LIDL afgekeken en de zogenaamde persoonlijke bonus box ingevoerd.
    Er wordt door de grootgrutter nagegaan wat je laatste aankopen waren en dan kan je er uit die selectie met je mobieltje maximaal vijf selecteren.

    Dat gaat heel gewiekst. De eerste keer krijg je een hoge korting op een bepaald artikel. De daarop volgende weken verschijnt het artikel meestal weer in je bonus box, maar dan is de korting vaak minder, bijv. 15%.
    Zelf maak ik er wel gebruik van want soms is het de moeite waard, maar alleen als ik dat betreffende artikel toch wil kopen. Ik wil geen dief van mijn eigen portemonnee zijn. Dat je voor kortingen steeds meer aangewezen bent op een mobieltje vind ik beslist geen goede ontwikkeling.

    Bij LIDL kom ik nog nauwelijks, hoewel er een filiaal op loopafstand ligt. Meestal zijn de interessante aanbiedingen daar uitverkocht of hebben ze helemaal nooit in de schappen gelegen.
  15. forum rang 7 ffff 29 juni 2021 13:03
    Kijk, dit zijn nu de postings die ik in de KK zo graag lees. Mensen van vlees en bloed die gewoon ronduit vertellen wat ze over iets denken:

    Ik geniet MATELOOS van het EK- voetbal. Wat een godsgruwelijk spannende wedstrijden. Wat een strijd tussen teams die tot de 95 ste minuut vechten voor iedere bal. Wat een sensatie en als je sateliet tv hebt en je bent zo bevoordeeld dat je de Zwitsrse zender op je tv kunt krijgen, dan is het echt smullen. Emoties van de bovenste graad. Dus ben ik het met Rene oneens om te gaan fietsen, want hij heeft echt twee grandioze wedstrijden gemist. Op Nederlandse tv zal toch ook wel iets van die spanning tussen Zwitserland en Frankrijk overgekomen moeten zijn. Alleen al dat score verloop....

    En dan al die postings van oa. Hirshi en Chiddix over de MISBRUIK van populair voetbal voor politieke zaken. Sodemieter daar nu mee op, met al die flauwekul van knielende kerels en regeboogbandjes. SPORTEN is om te sporten. Daar gaat het in een sportwedstrijd steeds om. En laat politici nu elders hun overtuigingen ventileren. Straks gaan we zwemmen in regenboogbroekjes en speerwerpen kan ook alleen met een speer in regenboogkleuren. Black lives matter.....helemaal waar, maar als je blieft daarover discussiëren voor en na de wedstrijd. Kortom helemaal met Chiddix en Hirshi eens.

    En dan de prachtverhalen over het voortdurend vragen van je smartphone gegevens. IK WEIGER OOK ALTIJD. ook daarvoor geldt voor mij: Sodemieter op: Ik betaal je cash en anders ga ik op een ander. Mijn I phone gebruik ik...... 5 minuten per 24 uur. Ik zweer het jullie. Je kunt dus prima leven zonder een Iphone, want van de 12 berichtjes die er dan opstaan, zijn er zeker 8 ongevraagde flauwekul. FIJN om hier eens te lezen hoe andere mensen dat allemaal ervaren. Kortom : Een Koffiekamer waar met elkaar van gedachten gewisseld wordt en geen plakbord van 16 postings en geen hond reageert.

    Peter
  16. forum rang 7 leek2018 29 juni 2021 13:07
    quote:

    rene l schreef op 29 juni 2021 12:16:

    [...]

    Binnenkort zullen de weervrouwen ook wel geheime beurstips gaan geven, niks is te gek.

    Maar de site van Weeronline is recent aangepast, en ik moet zeggen, die gasten sporen voor geen meter en zijn knettergek.

    Hoogopgeleide dombo's maken het steeds onoverzichtelijker en slaan door in hun informatiedrift.
    Vroeger zeiden ze bij Philips, sense and simplicity, en zo is het wel.

    Net als bij de Lidl, daar slaan ze ook door.
    Tegenwoordig hebben ze speciale aanbiedingen voor mensen die de app hebben.
    En oude vrouw was gisteren boos bij het afrekenen, ze zei, ik heb geen smartphone en voel mij gediscrimineerd omdat ik de korting niet krijg.
    Ik bemoeide mij er niet mee maar dacht, mevrouw, u heeft groot gelijk.

    Het is toch ook te zot voor woorden, voor speciale aanbiedingen moet je een app installeren en je moet al je gegevens verstrekken, je e-mail, je adresgegevens en je telefoonnummer.
    Ze bombarderen je dan met aanbiedingen in je mailbox.
    Wat is er mis met een normale (digitale) folder, overzichtelijk en je ziet wat er deze week in de aanbieding is.

    En als je boodschappen gaat doen, je gaat dan toch niet in de winkel lopen met je smartphone in je hand waarmee jezelf de producten gaat scannen.

    Persoonlijk vind ik de zelfscan kassa's best wel handig, zeker als het druk is, maar met het afreken bij de cassiere is ook helemaal niks mis.
    Als we zo doorgaan worden we compleet contactgestoord en is er niks menselijks meer aan.
    Volgens mij worden de meeste weervrouwen op uiterlijk geselecteerd en of ze goed met de autocue kunnen omgaan.
    Philips had ook in Nederland de slogan "gezond en boerenverstand" kunnen gebruiken.
    Het zal trouwens niet lang meer duren dat je in de supermarkt met je mobiele telefoon de producten scant en dan automatisch afrekent en heb je geen zelfscan kassa's meer nodig.
    Veel aanbiedingen staan niet in de folder, namelijk de vers producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten.
  17. forum rang 9 josti5 29 juni 2021 13:45
    Het wordt inderdaad met-de-dag in sneltreinvaart zotter.

    Twee voorbeelden uit de dagelijkse praktijk:

    1. De ziektekostendeclaratie bij Zorg en Zekerheid.
    Mijn vrouw maakte altijd een foto van de rekening, stuurde die via de Ipad op, betaling binnen 2 dagen, uitstekend!
    Totdat Zorg en Zekerheid het programma moderniseerde, en oeps: daar was haar Ipad, 'alweer' 5 lange jaren in gebruik, te oud en dus ongeschikt voor...

    Kun je een nieuwe Ipad gaan kopen, om je ziektekosten te kunnen declareren...

    2. De idiote identificatieplicht.
    Overal ben je al jaren klant, en nu moet je je opeens opnieuw gaan 'identificeren'.
    Zo ook bij ICS.
    Helaas lukte het niet met de mobiel.
    Komt er iemand langs met een apart apparaatje.
    Moet je dus voor thuisblijven.
    Enfin: de mijnheer heeft, na de echtheid van mijn rijbewijs nog eens gecontroleerd te hebben (...), vastgesteld dat ik het écht ben.

    Dus vraag ik die mijnheer, of hij meteen even de identificatie van mijn vrouw en haar partnercard kan vaststellen.
    Nee, dat kan niet, want daarvoor moest hij een opdracht hebben gekregen, en die had-ie niet...

    Dus moest hij een andere keer apart langs komen.
    Die card hebben wij dus meteen opgezegd.
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2268 2269 2270 2271 2272 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.282
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.091
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.871
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.146
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 320.010
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.736
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.682
Alfen 12 16.002
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.756
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.164
AMG 965 125.588
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.105
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.576
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.094
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.249
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.534
ASML 1.762 76.480
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.626
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht