Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

AMG Critical Materials N.V. NL0000888691

Laatste koers (eur)

23,280
  • Verschill

    -0,240 -1,02%
  • Volume

    117.898 Gem. (3M) 244,2K
  • Bied

    23,020  
  • Laat

    23,300  
+ Toevoegen aan watchlist

April AMG doet wat het wil = omhoog?!

488 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 25 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Vogeltje71 26 april 2017 13:27
    En daar is de jump! We breken uit. ineens 7 cent omhoog:) (sorry, ben beetje melig aan het worden van het gedwarrel van AMG)
  2. Vogeltje71 26 april 2017 13:31
    United Technologies groeit op alle fronten.
    ARMINGTON (AFN) - Het Amerikaanse industrieconcern United Technologies heeft zowel de winst als de omzet in het eerste kwartaal weten op te voeren. De fabrikant van onder meer vliegtuigmotoren, liften, airconditioners en brandbeveiligingssystemen liet op alle fronten een sterke groei zien, zei topman Gregory Hayes woensdag.
    De totale opbrengsten kwamen in de eerste maanden van 2017 uit op 13,8 miljard dollar (12,7 miljard euro). Dat is 3 procent meer dan een jaar eerder. Onder de streep hield de industriegigant 1,4 miljard dollar over, ruim een zesde meer dan in het eerste kwartaal van 2016.
    Bij de producent van vliegtuigmotoren Pratt & Whitney ging de omzet met een kleine 5 procent omhoog. De verkoop van andere producten en diensten op het gebied van lucht- en ruimtevaart steeg met 3 procent. Liftenbouwer Otis wist de verkopen eveneens met ruim 3 procent op te voeren. Bij de divisie die klimaat- en beveiligingssystemen voor gebouwen levert, stegen de opbrengsten met dik 4 procent.

    ________________
    Caterpillar was ook al een zeer positieve verrassing. Lijkt allemaal ook goed voor AMG. Alleen US Steel krijgt klein tikkie (-17% voorbeurs...)Maar dat is echt ijzer.
  3. forum rang 6 rene66 26 april 2017 13:31
    Ik zit al een tijd voor de long time in AMG, maar net even een "bijkoop gedaan" voor een korte rit. Het aandeel dwarrelt inderdaad alle kanten op.
  4. Vogeltje71 26 april 2017 17:55
    @dasD ik wil ook mee, maar moet nog even afwachten wat US Steel doet #afstraffingvaakteheftig #maarookweleensinvallendmesgegrepen. Fijne avond allen.
  5. [verwijderd] 27 april 2017 10:06
    Zo vandaag ook maar eens aan daghandel doen. Ff lekker inkopen bij 23.8 en dan einde dag weer paar dubbeltjes pakken. Kan ik weer lekker avondje uit.
    Makkelijk verdiend met deze volaliteit.
  6. forum rang 4 Housepartyy 27 april 2017 19:10
    Op het eerste oog een niets zeggende handelsdag voor AMG. Echter zakken de staalfondsen 3,5%-4% en blijft AMG stabiel. Dat hebben we de afgelopen weken ook anders gezien.
  7. BeLikeWatahh 27 april 2017 19:42
    quote:

    Greedi$good schreef op 27 april 2017 19:10:

    Op het eerste oog een niets zeggende handelsdag voor AMG. Echter zakken de staalfondsen 3,5%-4% en blijft AMG stabiel. Dat hebben we de afgelopen weken ook anders gezien.
    Wat verwacht jij voor aankomende week?:)
  8. viper one 27 april 2017 19:43
    quote:

    Greedi$good schreef op 27 april 2017 19:10:

    Op het eerste oog een niets zeggende handelsdag voor AMG. Echter zakken de staalfondsen 3,5%-4% en blijft AMG stabiel. Dat hebben we de afgelopen weken ook anders gezien.
    Ik had het al een tijdje in de mot, maar wou de discussie niet opstarten. De kwartaalcijfers komen op gang en worden direct afgestraft als ze niet goed genoeg zijn waardoor de ganse sector deelt in de klappen. AMG houdt zich heel goed staande. Correcte analyse, AB!
  9. [verwijderd] 28 april 2017 07:48
    Verwacht vandaag een tik naar boven. Volgende week is het weer zover. Krijgen we weer goed nieuws te horen omdat de vele metaalprijzen goed in de lift zitten
  10. viper one 28 april 2017 08:09
    de toekomst van AMG: Op dit moment gaat AMG gewoon mee op de golven van het beurssentiment met een paar verschillen. AMG deint mee, maar wel vanop een hoog niveau in tegenstelling tot "sectorgenoten" die hetzelfde maar erger meemaken en dit dus vanop een veel lager niveau . Het tweede is de outlook. Waar de anderen enkel kunnen hopen op een verbeterende economie en stijgende grondstofprijzen is dit bij AMG totaal anders, want ze hebben de crisis aangegrepen om het overtollige vet weg te snijden en de schulden versneld af te bouwen zodat ze er nu heel goed voor staan. In tegenstelling tot de anderen die enkel verder borduren op hun bestaande strategie, begint voor AMG een totaal nieuw tijdperk dankzij het Lithiumproject. Doorslaggevende factoren zijn dat ook als de prijs voor dit product daalt, ze nog steeds een veel grotere winstmarge zullen hebben tegenover de concurrentie, en dat ze voldoende cash ter beschikking hebben om hun strategie flexibel aan te passen. Ik bedoel het volgende: Voor de producten waarvan de prijs stagneerde of daalde, pasten ze hun strategie aan en deden ze er gewoon wat langer over om de productie operationeel te krijgen (grafiet). Omgekeerd kunnen ze op zeer korte termijn meer geld pompen in de mijnen die grondstoffen produceren waarvan de prijs zal escaleren (Lithium). Velen vragen zich af waarom ze het Lithiumproject niet reeds jaren geleden lanceerden, want ze hadden het erts bovengronds klaarliggen en hadden dit reeds in 2010 vastgesteld. Achteraf gezien een zeer slimme zet, want ze hebben eerst hun schulden afgebouwd en de prijs voor Lithium is sindsdien gestegen. Er is in mijn ogen geen twijfel dat deze grondstof de volgende jaren verder zal stijgen, dus hoe langer ze wachten, hoe beter voor de winstmarges. Ja, er zijn veel bedrijven op Lithium gesprongen, maar hoeveel bedrijven hebben hetzelfde sterke fundament als AMG, en hoeveel van deze bedrijven zullen binnen vijf jaar nog bestaan? Ja ik ben een positivist, maar ik zit reeds bijna 10 jaar in AMG en het gaat sinds een goede 2 jaar echt in de goede richting. Mijn plan is om ze nog minimum tot 2020 in bezit te houden, en ik verwacht een stevige stijging van het dividend, misschien nog niet meteen volgend jaar, maar zeker in 2019 en de daaropvolgende jaren. Succes iedereen!
  11. BeLikeWatahh 28 april 2017 10:48
    quote:

    viper one schreef op 28 april 2017 08:09:

    'Geknipt' Ja ik ben een positivist, maar ik zit reeds bijna 10 jaar in AMG en het gaat sinds een goede 2 jaar echt in de goede richting. Mijn plan is om ze nog minimum tot 2020 in bezit te houden, en ik verwacht een stevige stijging van het dividend, misschien nog niet meteen volgend jaar, maar zeker in 2019 en de daaropvolgende jaren. Succes iedereen!
    Mooie bijdrage aan dit topic, bedankt.
    Wat zijn jouw gedachten over het koersverloop?
  12. viper one 28 april 2017 11:01
    quote:

    BeLikeWatahh schreef op 28 april 2017 10:48:

    [...]

    Mooie bijdrage aan dit topic, bedankt.
    Wat zijn jouw gedachten over het koersverloop?
    Die zijn op dit moment veelvuldig. Enerzijds begrijp ik niet waarom verschillende fondsen nog niet zijn ingestapt, of verder ingestapt, maar ook hiervoor heb ik een verklaring. Sommige fondsen werken met boekjaren en beslissen op het eind van elk jaar de strategie voor het volgend jaar. Sommige fondsen zitten op dit moment in andere bedrijven waarvan ze een aanzienlijke stijging verwachten op korte termijn, en ook om eventueel daar het dividend mee te pikken alvorens over te stappen. Eerlijk gezegd had ik de 31€ al op de borden verwacht een paar weken geleden, maar de globale situatie en de tegenvallende cijfers van de staalsector hebben daar een stokje voor gestoken. Ik ga onveranderd uit van een koers dik boven de 35€ voor eind dit jaar, en afhankelijk van het tijdstip waarop de fondsen beginnen in te stappen kan dit sterk fluctueren. Persoonlijk verwacht ik dat eind september de laatste gelegenheid is om in te stappen voor de fondsen aan een "aantrekkelijke" koers, en dat het vanaf dan snel zal oplopen. De beurs loopt meestal zes maand voorop op de feiten, dus verwacht ik de eerste aanzetten reeds in de nabije toekomst. Ik denk dat we een prachtige outlook gaan krijgen op de conference call. succes iedereen
488 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 25 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
    4. Dui inkoopmanagersindex diensten april (voorlopig) volitaliteit verwacht
    5. Dui samengestelde inkoopmanagersindex april
    6. EU samengestelde inkoopmanagersindex april
    7. VK samengestelde inkoopmanagersindex april
    8. 3M Q1-cijfers
    9. GE Aerospace Q1-cijfers
    10. General Motors Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht