Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

MDxHealth Nieuws 2017

16.045 Posts
Pagina: «« 1 ... 483 484 485 486 487 ... 803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 mei 2017 12:14
    Als de koers een beetje zakt dan ontstaan er direct onheilsboodschappen en dan begint iedereen te twijfelen...maar is dat echt nodig? Als MDXH met Exact een afspraak gemaakt heeft over de verkoop van hun Cologuard-patenten dan mag je er zeker van zijn dat hier de hele directie bij betrokken was en dat dit de beste deal was die we konden verkrijgen. Kijk dus niet alleen naar het wisselgeld dat MDXH heeft gekregen maar geloof daarnaast in de belofte dat deze nieuwe samenwerking veel meer geld zal opbrengen dan de Cologuard-royalties zouden waard zijn. Wat precies daarachter zit ? Even serieus blijven hé: Je verwacht nu toch echt niet dat jan Groen en Kevin Conroy nu al aan de twijfelende aandeelhouders van MDXH den uitleg komen doen over hun strategische denk- en werkpistes?!Laat die heren maar rustig doorwerken tot ze hun product(en) naar de markt zullen brengen. Dan horen we het wel.
    De verkoop van de huidige prostaat-testen zou in mekaar gezakt zijn? Komaan: dit is geen verhaal over pudding of over domino-steentjes. Het was al lang duidelijk dat er kwartaal op kwartaal meer en meer specialisten onze producten willen gebruiken..;en ook deze keer zijn er bijzonder veel nieuwe klanten bijgekomen. Als dat het geval is zullen ook de verkopen van de producten zelf wel uit de pijplijn komen en vroeg of laat zullen ze ook betaald worden.
    Ik heb zo'n onderhuids gevoel dat er een hoop positieve informatie wordt opgespaard om binnenkort met een mega-campagne gelanceerd te worden...wie weet, kondigt Jan Groen tegelijkertijd een Nasdaq noterig aan. We zullen wel zien. Ik zit er dik in en ik blijf zitten.
  2. andelopendeband 15 mei 2017 12:33
    quote:

    harryvanluik schreef op 15 mei 2017 12:14:

    Als de koers een beetje zakt dan ontstaan er direct onheilsboodschappen en dan begint iedereen te twijfelen...maar is dat echt nodig? Als MDXH met Exact een afspraak gemaakt heeft over de verkoop van hun Cologuard-patenten dan mag je er zeker van zijn dat hier de hele directie bij betrokken was en dat dit de beste deal was die we konden verkrijgen..

    De verkoop van de huidige prostaat-testen zou in mekaar gezakt zijn? Komaan:.
    Als dat het geval is zullen ook de verkopen van de producten zelf wel uit de pijplijn komen en vroeg of laat zullen ze ook betaald worden.

    Ik heb zo'n onderhuids gevoel dat er een hoop positieve informatie wordt opgespaard om binnenkort met een mega-campagne gelanceerd te worden...wie weet, kondigt Jan Groen tegelijkertijd een Nasdaq noterig aan. We zullen wel zien. Ik zit er dik in en ik blijf zitten.
    Beste altijd positieve Harry,probeer eens iets kritischer tegen deze zaak aan te kijken.
    Jouw opstelling van "Ik heb zo'n onderhuids gevoel en We zullen wel zien....." doet geen goed aan jouw verantwoordelijkheid voor het behoudt van je eigen vermogen.

  3. forum rang 4 Sentiment 15 mei 2017 13:05
    quote:

    pardon schreef op 15 mei 2017 12:20:

    Daar gingen even 75000 stuks bestens

    Die zag het ff niet meer zitten en heeft weer 351750 euro op z'n rekening staan
  4. Accionista 15 mei 2017 13:17
    Blijkbaar heerst er nog altijd veel onduidelijkheid over het feit waarom MDxHealth zijn Marker NDRG4 heeft verkocht aan Exact Sciences.

    Uit het SEC Form 8-K van 25 Apr 2017 handelend over Exact Sciences:

    Wat betreft de Royalty buy-out, Exact Sciences was begonnen met de voorbereidingen om de NDRG4-marker in Cologuard te vervangen en gebruikte al niet meer alle markers waarvoor het een overeenkomst had gesloten. Dus was het al zeer moeilijk in te schatten wat de werkelijke waarde van de royalty's inhield (en mijlpaalbetalingen). MDxHealth heeft dan voorgesteld aan Exact Sciences om een eenmalige royalty buy-out te doen om NDRG4 te kunnen blijven gebruiken . 8.000.000$ one-time fee voor een aantal patenten die in de overeenkomst van 26 juli 2010 waren opgenomen, en 7.000.000$ voor andere patentrechten die niet in de overeenkomst zaten van 26 juli 2010.

    Dus MDxHealth moest wel reageren want dit was enkel een kwestie van tijd en de vraag of ze genoeg uit deze overeenkomst hebben uitgehaald (15.000.000$) is enkel te beantwoorden door MDxHealth zelf. En zij zullen niet zeggen dat er nog veel meer inzat.

    Dat de communicatie naar de beleggers beter kan, dat is iets wat al veel mensen hebben vastgesteld en hopelijk zal dit nog verbeteren.

    Wat betreft hun producten staan ze heel ver, wat betreft betalingen ontvangen voor deze producten, daar is nog veel werk aan de winkel (zie lijst www.mdxhealth.com/careers op hun website).
    En dit geeft in de boekhouding wel een aantal verwarrende situaties wat betreft de niet ontvangen facturen.

    Blijkbaar geven deze punten de beleggers weinig vertrouwen en zakt de beurskoers verder.

    Ik ben vorige week voor een deel uitgestapt en wacht nu lagere koersen af om terug op te bouwen.

  5. JACKY CHAN 15 mei 2017 13:29
    quote:

    Sentiment schreef op 15 mei 2017 13:05:

    [...]Die zag het ff niet meer zitten en heeft weer 351750 euro op z'n rekening staan
    Lijkt mij toch niet van een simpele particulier te zijn.
  6. pardon 15 mei 2017 13:45
    15-5-2017 13:28:47

    Beursblik: belang prostaatkankertesten MdxHealth opnieuw bevestigd

    Biotechbedrijf presenteerde positieve data in Amerika.

    (ABM FN-Dow Jones) De prostaatkankertesten van MDxHealth hebben opnieuw hun klinische relevantie bewezen met studieresultaten die afgelopen weekend werden gepresenteerd in Amerika. Dit schreef KBC Securities maandag in een analistenrapport.

    Tijdens het weekend kwam het biotechbedrijf met resultaten die aantoonden dat ConfirmMDx succesvol is in het identificeren van prostaatkanker bij Afro-Amerikaanse mannen, een bevolkingsgroep die een hogere kans heeft de ziekte te krijgen. De test identificeert prostaatkanker, waar de ziekte eerder bij een biopsie nog werd gemist.

    Verder toonde een studie met SelectMDx veelbelovende resultaten met betrekking tot de correlatie met MRI uitslagen. De test identificeert mannen die een groter risico lopen om prostaatkanker te krijgen die baat zouden kunnen hebben bij een MRI scan.

    Volgens Michaël Vlemmix toonden de resultaten voor ConfirmMDx de kracht van de test, "vooral in een bevolkingsgroep waar die [test] nog relevanter is", terwijl de studie met SelectMDx laat zien dat de test de kosten omlaag kunnen brengen, omdat MRI scans duur zijn, en dan met name in Amerika.

    "Daar kunnen de kosten voor verzekeraars en patiënten oplopen tot 3.000 dollar", aldus de marktanalist, wiens beleggingsscenario voor het aandeel onveranderd is gebleven. Vlemmix hanteert nog steeds een koopaanbeveling en een koersdoel van 6,50 euro.

    Het aandeel MDxHealth noteerde maandag 4,1 procent lager op 4,73 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl
  7. [verwijderd] 15 mei 2017 13:48
    Moraal van het verhaal: verwacht geen koers boven de €5 de komende maanden.
    Onzekerheid is het slechtste wat er is inderdaad beleggerswereld.
    Ja kan bestaan even afwachten wat hun prognose zou zijn voor bv 2018, wat assure van omzet zou kunnen opbrengen, of de samenwerking met Exas nog wat meer inhoudt...
    Er zijn momenteel veel betere aandelen om in te stappen.
  8. J_2000 15 mei 2017 13:58
    quote:

    Sir Piet schreef op 15 mei 2017 13:49:

    Welke?
    In bedrijven die niet hun middelvinger opsteken naar de kleine belegger toe bij kwartaalupdates..
  9. Onderbouwer 15 mei 2017 14:11
    Kunnen discuseren wat we willen.

    Maar alles draait om het volgende.

    Wordt de prognose 55-75% en de berekening van Wijma bevestigd in Q3 (i.i.g. vette omzetstijging) of niet. Ja = €6+ Nee is €4 -.

    Ik geloof Jan.
  10. pardon 15 mei 2017 14:27
    Komen weer kopers in de markt,vanmorgen de laatste rijpe appels uit de boom geschut,
    kan vanavond weer in het groen staan.
  11. forum rang 6 de tuinman 15 mei 2017 14:29
    quote:

    pardon schreef op 15 mei 2017 14:27:

    Komen weer kopers in de markt,vanmorgen de laatste rijpe appels uit de boom geschut,
    kan vanavond weer in het groen staan.
    Reactie op artikel Beursblik?
  12. Onderbouwer 15 mei 2017 14:31
    quote:

    pardon schreef op 15 mei 2017 14:27:

    Komen weer kopers in de markt,vanmorgen de laatste rijpe appels uit de boom geschut,
    kan vanavond weer in het groen staan.
    We hebben te maken met een grote koper. De afgelopen dagen is er 3 miljoen afgestort en werden makkelijk opgevangen. 2 dagen werd alles tot de €5 direct opgesnoept. De grote koper had door dat er mensen gek genoeg zijn om onder de 5 te verkopen dus die liet even gaan vrijdagmiddag en vandaag. Nu weer rustig alles opkopent ot de €5.

    Een melding krijgen we binnrkort. Dat kan gewoon weg niet uitblijven.
  13. [verwijderd] 15 mei 2017 14:32
    quote:

    Onderbouwer schreef op 15 mei 2017 14:11:

    Kunnen discuseren wat we willen.

    Maar alles draait om het volgende.

    Wordt de prognose 55-75% en de berekening van Wijma bevestigd in Q3 (i.i.g. vette omzetstijging) of niet. Ja = €6+ Nee is €4 -.

    Ik geloof Jan.
    Ik geloof Jan door dik en dun: hij heeft nog nooit "overdreven" integendeel!!! Hij herhaalt zijn groei-ambitie telkens weer. Er is op dit hele forum niemand die beter weet wat er zich bij MDXH afspeelt dan onze Jan. Er spelen hier trouwens krachten en belangen die niet continu gecommuniceerd mogen worden naar ongeruste aandeelhouders. Daarvoor bestaat er een BOD en die heeft alsnog ons volste vertrouwen. Dit neemt niet weg dat ik hun communicatie plotsklaps transparant vind. Maar hun zeer sterk gewikt en gewogen woordgebruik wijst er op dat ze nog steeds een positieve toon willen laten horen alhoewel de schijn-van-het-moment niet zo duidelijk-positief lijkt.
  14. [verwijderd] 15 mei 2017 14:37
    Harry bedankt! Alleen ik geloof er niks van. Waar blijkt die stijging dan uit??De omzet cijfers waren gewoon beroerd over eerste 4 maanden en val in herhaling waren zwaar gemaskeerd door de Exact deal. Ik ben bang dat er al een behoorlijk deel aan Select in zit en wie weet brengt dat muziek in de toekomst maar de Confirm zit al 2012 niet echt in een versnelling en eerder in een vertraging. Misschien wel iestje meer urologen die wat proberen maar echte verkoop is er simpelweg niet. Assure moet nog worden gelanceerd en Select kan een succes nummer worden maar voor nu is het gewoon slecht en de communicatie nog slechter eerder gewoon vals. Als je dan ook nog een groei van 55-75% durft te voorspellen terwijl er al 4 aamden voorbij zijn waarin je dat absoluut niet laat zien if er of voorkennis (strafbaar) of is het wishful thinking dat Select ineesn helemaal los gaat. Ik geloof dat niet voor de korte termijn en denk dat de 4 weer in zicht gaat komen
  15. pardon 15 mei 2017 14:39
    quote:

    Onderbouwer schreef op 15 mei 2017 14:31:

    [...]

    We hebben te maken met een grote koper. De afgelopen dagen is er 3 miljoen afgestort en werden makkelijk opgevangen. 2 dagen werd alles tot de €5 direct opgesnoept. De grote koper had door dat er mensen gek genoeg zijn om onder de 5 te verkopen dus die liet even gaan vrijdagmiddag en vandaag. Nu weer rustig alles opkopent ot de €5.

    Een melding krijgen we binnrkort. Dat kan gewoon weg niet uitblijven.
    Ja ik zag het ook met de dump van de 75000 stuks,de koper ving onder het dumpen bijna alles op op de koers van 4,70.
  16. forum rang 4 Sir Piet 15 mei 2017 14:46
    1 Als je er niet in geloofd is mijn advies niet in beleggen.
    2 Als je geen geduld hebt is mijn advies niet in deze branche beleggen
    3 Probeer een horizon van 3 tot 5 jaar te hebben
    4 Kijk naar het bedrijf en de producten, niet naar de koers op korte termijn.
16.045 Posts
Pagina: «« 1 ... 483 484 485 486 487 ... 803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht