Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

MDxHealth Nieuws 2017

16.045 Posts
Pagina: «« 1 ... 502 503 504 505 506 ... 803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 DWB Happy 20 mei 2017 16:50
    quote:

    Topkoop schreef op 20 mei 2017 16:37:

    [...]

    wat is dat toch met u ? misgegaan ? ga jij nu spel maken van een paar maand later ? en dit fake news brengen als een probleem ?
    Dit is geen fake news, dit is de harde realiteit, ze hebben een vertraging opgelopen wat ze dus extra geld kost, en daardoor er dit jaar ook veel minder
    inkomsten binnenkomen van Assure.

    Cash burn dus nog groter dit jaar!
  2. Onderbouwer 20 mei 2017 16:58
    quote:

    BassieNL schreef op 20 mei 2017 16:11:

    In the last quarter of 2016, the Company beta launched its second liquid biopsy test, AssureMDx for Bladder Cancer. The launch followed the publication of two clinical validation studies underscoring the test's clinical validity. AssureMDx has a very high negative predictive value of 99% and may significantly reduce unnecessary invasive and costly cystoscopy procedures. With 700,000 cystoscopy procedures performed in the US every year, AssureMDx addresses a potential $300 million market in the US, and is scheduled for commercial launch in the US as an LDT by the end of the first half of 2017.

    mdxhealth.com/press-release/mdxhealth...
    ---
    Dit is onderdeel van een bericht van 23 februari.
    Je blijft de boel dramatiseren.
    Waarom deze oude post? DWB weer ongelijk bewijzen?
  3. forum rang 4 DWB Happy 20 mei 2017 17:09


    Nou had hij al 2 oogkleppen op, nu door die software ziet hij niks meer
    en waant zich nu helemaal in de roze hemel!
  4. [verwijderd] 20 mei 2017 17:14
    quote:

    DWB Happy schreef op 20 mei 2017 17:09:

    Nou had hij al 2 oogkleppen op, nu door die software ziet hij niks meer
    en waant zich nu helemaal in de roze hemel!
    gij moet u ne keer ne gewonen bril opzetten en uw eigen postings ne keer herlezen niet alleen die van die 2016 maar ook die waar je schreef dat je ging verdwijnen tot de koers 4 eur stond ?

    waarom kan je geen woord houden DWHAPPY ?
  5. forum rang 4 DWB Happy 20 mei 2017 17:27
    quote:

    Het kan altijd beter schreef op 20 mei 2017 17:16:

    [...]
    [Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, een aantal berichten is bij dezen verwijderd.]
    Je hebt gelijk, laat ik me daar dan maar aan houden, ik heb jullie nu meer dan genoeg goede informatie gegeven.

    Veel succes allen!
  6. pardon 20 mei 2017 21:06
    Oud stukje opgezocht.

    TLSR : Kunt u naar de volgende naam, alstublieft?

    MW : MDxHealth SA (MDXH: EBR) is een diagnostische bedrijf gevestigd in België. Het heeft een overeenkomst met Exact Sciences Corp. (EXAS: NASDAQ) , een grotere diagnostische bedrijf in de VS Aan het einde van 2014, Exact Sciences begonnen met de verkoop van een nieuwe, niet-invasieve diagnostische test voor darmkanker genoemd Cologuard. Exacte Wetenschappen is met behulp van technologie van MDx voor deze test, en MDx krijgt een royalty van de verkoop.

    Maar dat is niet de belangrijkste drijfveer voor MDx. De belangrijkste commerciële focus van het bedrijf is op urologische kanker, waaronder prostaat- en blaaskanker. Het verkoopt momenteel haar eigen ConfirmMDx voor de test prostaatkanker op de Amerikaanse markt, en de vloeibare biopsietest SelectMDx voor prostaatkanker op de Europese markt. Tot op heden hebben meer dan 35.000 ConfirmMDx testen besteld door ongeveer 2.500 Amerikaanse urologen sinds de lancering in medio 2012. Voor de komende kwartalen verwachten we een verdere toename van de volumes, oplopend tot meer dan 30.000 verkochte tests per jaar na 2017.

    SelectMDx zal naar verwachting worden gelanceerd in de VS dit jaar. Het bedrijf heeft ook een vloeistof biopsietest in ontwikkeling voor blaaskanker genoemd AssureMDx, die naar verwachting op de Amerikaanse markt later dit jaar.

    Liquid biopsie technologie is de nieuwe heilige graal in de diagnostiek. Liquid biopsie technologie heeft vele mogelijke toepassingen en onderzoek is gebleken belofte voor deze nieuwe testen opties. Een urinetest kan een minder dure en minder invasieve manier om patiënten te monitoren tijdens de behandeling, individuen helpen voorkomen dat extra operaties en clinici helpen betere beslissingen te nemen over welke procedures of drugs zijn het meest geschikt voor patiënten.

    De totale markt voor vloeibare biopsieën wordt geschat op meer dan US zijn $ 32 miljard (US $ 32B), met oncologische toepassingen nemen van meer dan US $ 28B. Binnen de oncologie, zou de vroege opsporing van kanker de grootste kans, met een verwachte omvang van de markt van US $ 15B, op basis van een bedrag van US $ 300 per test en 50M mensen die in aanmerking komen voor het testen jaarlijks zijn. Oncologen zou dan gebruik van de vloeibare biopsie tests om patiënten met klinische risicofactoren voor kanker, en kan mogelijk uit te breiden gebruik met een lager risico populatie in de tijd. Ik denk dat het bedrijf zal zeker profiteren van dat. MDx heeft ook een fatsoenlijke marktwaarde van ongeveer US $ 188 miljoen, wat betekent dat sommige institutionele beleggers kan bezitten.

    TLSR : Is de vloeistof biopsie een urinetest of een bloedonderzoek?

    MW : Het gebruikt urine te screenen voor zowel blaas- en prostaatkanker, en wordt bepaald of een biopsie eventueel wenselijk. Ik geef u een beetje achtergrond. Meer dan 975.000 Amerikaanse mannen zijn gediagnosticeerd met een negatieve prostaatbiopsie elk jaar; Echter, ongeveer 25% van de mensen aannemen fout-negatieve uitslagen. Onder de huidige zorgstandaard, prostaat biopsie procedures uit 10-12 naaldbiopsie aders monsters slechts ongeveer 1% van de prostaat van een man. Deze aanpak laat mensen met een risico op onontdekt kanker, wat leidt tot een hoge mate van herhaling biopsieën, zelfs op kanker-vrije mannen. Er is een onvervulde medische behoefte aan een klinisch effectieve diagnostische test voor dit dilemma aan te pakken. ConfirmMDx helpt urologen bij het identificeren van echt negatieve mannen die een onnodige herhalingsbiopsie procedure kan afzien. De MDxHealth test is aan te tonen dat het veel beter lokaliseren en kan ziekte.
    Read more at www.stockhouse.com/opinion/independen...
  7. pardon 20 mei 2017 22:08
    Billing beleid
    Patiënt Factuurgegevens

    verzekerde Patiënten

    Verzekeraars eisen MDxHealth om patiënten te factureren voor alle toepasselijke eigen risico, co-verzekering en co-betaling bedragen. Deze bedragen worden bepaald door uw verzekeraar, die niet door MDxHealth, en worden gerapporteerd aan u door uw verzekeraar op een verklaring van de voordelen ( “EOB”), of soortgelijke verklaring.

    Wanneer MDxHealth niet wordt afgesloten met een verzekering plan, zullen we meestal factureren patiënten voor de door hun plan aangewezen als de verantwoordelijkheid van de patiënt bedrag, inclusief eventuele overgebleven op de factuur indien de verzekeraar minder dan de “redelijke”, “gewone en speciale betaalt evenwicht, ”of‘toelaatbare’lading (gezamenlijk de‘toegestane Charge’) voor de geleverde diensten. De toegestane Charge zal worden bepaald door uw verzekeraar op het EOB. Als de volledige Allowable Charge MDxHealth wordt betaald door de verzekeraar, zullen patiënten die niet worden gefactureerd door MDxHealth.

    onverzekerde patiënten

    Als u nog niet verzekerd, dan kunt MDxHealth een onverzekerde tarief aan te bieden. Neem contact op met MDxHealth's Billing Department op (866) 259-5644, optie 2, voor de tarieven op basis van de diensten.

    Betaling Opties en Financial Support Program

    MDxHealth begrijpt dat het betalen voor zorg kan in sommige situaties belastend voor patiënten en resulteren in sommige patiënten vermijden van bepaalde noodzakelijke diensten, omdat ze zich zorgen over de kosten zijn. Bij MDxHealth, want we zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke patiëntenzorg, we hebben programma's opgezet om betaalbare toegang tot onze test oplossingen te waarborgen:

    Kortingen voor “Prompt Pay” . Voor patiënten die niet vallen onder MDxHealth gecontracteerde ziektekostenverzekering plannen, kan MDxHealth een betalingskorting met betrekking tot co-betalingen, co-verzekering en eigen risico's te bieden. De disconteringsvoet wordt vastgesteld door MDxHealth naar eigen goeddunken. Op dit moment, MDxHealth heeft een 60% prompt betalen korting voor saldi volledig betaald binnen 30 dagen. De prompt pay korting geldt niet voor onverzekerde patiënten of patiënten met een verzekering die kiezen om te betalen voor diensten MDxHealth out-of-pocket.
    Patient Financial Support Program. Patiënten met speciale financiële behoeften kunnen in aanmerking komen voor extra steun te helpen dekken een deel van kosten voor het testen MDxHealth's. MDxHealth moedigt patiënten die niet in staat zijn om volledig te betalen voor diensten MDxHealth om contact met ons op voor een beoordeling in aanmerking te komen voor financiële steun in overeenstemming met de landelijke richtlijnen.
    Betaling Plan . MDxHealth kan in een betalingsplan voor openstaande saldi te voeren. Patiënt in aanmerking te komen voor een betaling plan wordt bepaald op een case-by-case basis.
    Verzekeringsuitkeringen rechtstreeks aan patiënten

    Houd er rekening mee dat sommige verzekeraars de verzekering betaling voor diensten MDxHealth kan sturen rechtstreeks aan patiënten, het plaatsen van de enige belasting voor de patiënt om betalingen omgaan met MDxHealth. Patiënten die een cheque voor door MDxHealth diensten te ontvangen zijn verantwoordelijk voor het doorsturen van deze betaling aan MDxHealth. Schrijf op de achterkant van de cheque “Pay to MDxHealth Inc.”, voorzien van een handtekening en e-mail aan MDxHealth op het onderstaande adres:

    MDxHealth, Inc., PO Box 843.807 Los Angeles, CA 90084-3807
    Als patiënten niet de betalingen aan MDxHealth te sturen, kan MDxHealth deze patiënten te sturen naar een extern incassobureau.

    Alle patiënten worden aangemoedigd om MDxHealth's Billing afdeling bellen op (866) 259-5644, optie 2, als ze vragen of zorgen over hun patiënt verklaring te hebben.

    Alle informatie kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
  8. Onderbouwer 22 mei 2017 14:56
    quote:

    Rotel74 schreef op 22 mei 2017 13:09:

    Stille maandag op het forum!
    Weinig meegemaakt zo!
    Helaas net zo stil als Jan G.

    Vrijdag een puik verhaal en een mooie PB deze week gaat hopelijk voor een ommekeer zorgen.
  9. VolvoR 22 mei 2017 15:16
    Goede middag MDX -ers, ik mag van Henk weer posten, moest even een week op het bankje zitten, ik ben het er nog steeds niet mee eens waarom, maar goed.Ik zie dat er weinig veranderd is, wel een pb, maar geen stijging, en onze opperbasher is nog steeds druk met posten zie ik.Dus eigenlijk mis je niks als je een week weg bent!!Ondertussen wel en mooi ritje gemaakt met Arcelor en Pharming.
  10. Onderbouwer 22 mei 2017 16:09
    quote:

    Adamz schreef op 22 mei 2017 15:59:

    Prima bedrijf, dat mdx. Ik zie er wel brood in. Zeker op de lange termijn.
    Vrijdag 10% omhoog door een mooi verhaal kan zo maar is. Rudi en Capfi hebben de speech natuurlijk al gelezen.
  11. [verwijderd] 22 mei 2017 16:11
    quote:

    Onderbouwer schreef op 22 mei 2017 16:09:

    [...]

    Vrijdag 10% omhoog door een mooi verhaal kan zo maar is. Rudi en Capfi hebben de speech natuurlijk al gelezen.
    Minimaal 10%. En er zit nog meer in het vat.
  12. [verwijderd] 22 mei 2017 17:17
    quote:

    Casual Trader schreef op 22 mei 2017 16:25:

    Wat doet jullie denken dat er vrijdag wat staat te gebeuren?
    Wellicht een overname? Koers spuit meteen enkele euro's omhoog. Of fusie. Resultaat: idem.
  13. JACKY CHAN 22 mei 2017 17:39
    quote:

    Casual Trader schreef op 22 mei 2017 16:25:

    Wat doet jullie denken dat er vrijdag wat staat te gebeuren?
    Dan gaat het weekend beginnen.
16.045 Posts
Pagina: «« 1 ... 502 503 504 505 506 ... 803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht