Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.747 Posts
Pagina: «« 1 ... 157 158 159 160 161 ... 3538 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 mei 2017 18:01
    "...Nu greep Trump de opening van een nieuw Navo-hoofdkwartier aan om zijn bondgenoten duidelijk te maken dat die echt wat aan hun uitgaven moeten doen. 'Ik ben nu heel direct: 23 van de 28 Navo-landen moeten eindelijk gaan bijdragen..."(FD.nl)

    Als stoute kleine jongetjes werden een Junker en een Tusk in de hoek gezet door The Great One, en hij heeft nog gelijk ook!

    Wat een gezag, wat een uitstraling...is gelijk de reden waarom hij gekozen is, geen politiek glad gelul, gewoon man en paard noemen.

    Het is nu duidelijk dat we met een Eindbaas van doen hebben...off the record, voor de ingang "Dat Europa is gewoon een ongeregeld zooitje"
  2. @iPlof 25 mei 2017 18:50
    quote:

    rationeel schreef op 25 mei 2017 16:26:

    [...]

    Fantast.
    Als ik mag kiezen, geloof ik toch eerder de feiten van een universitair econoom Robert Moffitt, dan de mening van een op de bank hangende amateur alleskletsende ratio.

    Volgens mij is die ratio een gevalletje links vullen, lekker AOW, zorg, pensioen etc, ontbreekt dit mannetje niks aan sociale voorzieningen, maar op het forum lekker stoer rechts lopen meelullen met zijn helden Trump, Baudet en Putin.

    Zielig geval eigenlijk.
  3. @iPlof 25 mei 2017 19:02
    quote:

    paulta schreef op 25 mei 2017 18:01:

    Wat een gezag, wat een uitstraling...is gelijk de reden waarom hij gekozen is,
    Zijn ideeën spreken me totaal niet aan, zijn uitstraling nog minder.
    Daar ben ik niet alleen in, het is niet voor niets dat een recordaantal Amerikanen aversie tegen de man heeft en een laagterecord aantal met hem sympathiseert.

    Gezag straalt ie wel uit ja, dominante man, geboren leider als je wil.

    Hebben we er meer van wereldwijd, ook in het verleden.
    Meestal brengt het niks goeds en juist veel ellende.

  4. forum rang 7 ffff 25 mei 2017 19:29
    Plof,

    En toch kan DEZE wereld een flinke scheut, Trump, Erdogan, zelfs een scheutje Filipijnse President in mijn ogen prima gebruiken.

    We zijn nu pakweg tientallen jaren hier bezig met palaveren, met vergoeilijken, met zalven, met op de keper beschouwd veel echt slappe maatregelen . Neem het feit dat je je grenzen niet kunt beschermen, bootjes niet kunt tegenhouden. Eigenlijk toch te gek voor woorden.
    Neem het feit dat slappe Europesse politici het probleem van de vluchtelingen grotendeels afkopen door 6 MILJARD Europees belasting geld richting Turkije te sturen. Dan ....zien we het probleem niet meer zo, al kost het wat centen, maar ja, die schuldenberg ligt ook niemand wakker van.

    En dan komt Trump: Nieut ouwehoeren, betalen. En dan komt Erdogan waar iedere week in zijn land bijna tientallen mensen sterven bij aanslagen: Pakken we nu eens keihard aan. En die tientallen jaren vergoeilijken van drugs mis toestanden: Je kunt het ook hard aanpakken in zo'n straatarm land.

    Een scheut van DIE leiders in onze verpamperde, super zachte, verzorgingsmaatschappij, met zijn legers begeleiders en opvoeders en vakantieverzorgers voor die arme delinquenten...... Ik zou er een voorstander van zijn.

  5. forum rang 10 rationeel 25 mei 2017 19:48
    quote:

    plof® schreef op 25 mei 2017 18:50:

    [...]
    Als ik mag kiezen, geloof ik toch eerder de feiten van een universitair econoom Robert Moffitt, dan de mening van een op de bank hangende amateur alleskletsende ratio.

    Volgens mij is die ratio een gevalletje links vullen, lekker AOW, zorg, pensioen etc, ontbreekt dit mannetje niks aan sociale voorzieningen, maar op het forum lekker stoer rechts lopen meelullen met zijn helden Trump, Baudet en Putin.

    Zielig geval eigenlijk.
    Fantast!
  6. forum rang 10 rationeel 25 mei 2017 19:54
    Zielig zijn de burgers, die nog altijd maar geloven dat de overheid het goed met ze voor heeft. Terwijl ze kaalgeplukt worden, en hun leven door slap handelen voortdurend in gevaar is.
  7. forum rang 7 hirshi 25 mei 2017 19:59
    Obama was een ramp. Een complete ramp.

    Vol bewondering heb ik nog het bureau van zijn voorganger in Harlem - New York bezocht.

    Hussein Obama stortte zijn land in een chaos van voedselbonnen, onbetaalbare gezondheidszorg en meer ellende.

    Mijn familie in de USA heeft me ingeseind hoe erg het verval was onder Obama.

    Maar niettemin ben ik nu helemaal klaar met Donald Trump. Lang heb ik geloofd dat hij de redding was na alle ellende die door de in zijn hart fundamentalistische moslim Hussein Obama veroorzaakt heeft en die Trump moest repareren,

    Ik houd van de USA en ik houd van mijn familie daar maar ik houd mijn hart vast.

    Intussen ben ik blij met iemand als Mark Rutte in Nederland die evenwichtig en verstandig opereert, maar met dat standpunt zal niet iedereen eens zijn.

    Ook dat begrijp ik.

  8. forum rang 10 voda 25 mei 2017 20:12
    Pathetic! (laten wij ons in de luren leggen, door zo'n minkukel?)

    NAVO neemt actieplan tegen terrorisme aan

    De leiders van de 28 NAVO-landen zijn vanavond op hun top in Brussel akkoord gegaan met een actieplan tegen terrorisme. Een belangrijk onderdeel daarvan is intensivering van de strijd tegen IS.

    Redactie 25-05-17, 19:09 Laatste update: 19:12

    De militaire alliantie wordt lid van de door de VS geleide coalitie tegen de terreurbeweging, een stap die wordt gezien als tegemoetkoming aan president Donald Trump. Een gevechtsrol voor de NAVO is echter niet aan de orde.De AWACS-radarvliegtuigen van de NAVO zullen meer vluchten gaan uitvoeren om de actuele situatie in Syrië en Irak in kaart te brengen. De ruim zestig landen van de coalitie kunnen daar gebruik van maken bij bijvoorbeeld bombardementen.

    Verder wordt een nieuwe inlichtingenafdeling voor informatie-uitwisseling opgezet, die ook oog heeft voor Syriëstrijders. Een nog aan te stellen coördinator moet het overzicht over alle activiteiten tegen terrorisme bewaren.

    Collectieve veiligheid

    De leiders gaven ook groen licht voor een plan om de kosten van de collectieve veiligheid eerlijker te verdelen. Elke lidstaat die minder dan 2 procent van het bbp uitgeeft aan defensie, moet jaarlijks rapporteren over hoe het zijn uitgaven tot dat peil denkt op te trekken.

    Trump haalde voor de top hard uit naar landen die in zijn ogen te weinig afdragen aan de NAVO. In zijn rede stelde Trump zonder enige terughoudendheid vast dat 23 van de 28 lidstaten ‘niet betalen wat ze zouden moeten betalen’. ,,De laatste acht jaar heeft Amerika meer betaald dan alle andere landen samen”, aldus Trump.

    www.ad.nl/politiek/navo-neemt-actiepl...
  9. @iPlof 25 mei 2017 23:56
    quote:

    hirshi schreef op 25 mei 2017 19:59:

    Maar niettemin ben ik nu helemaal klaar met Donald Trump. Lang heb ik geloofd dat hij de redding was
    En zo zullen er nog vele volgen.

    Erachter komen dat hun wensen, hun belangen, dat wat zij zo belangrijk vonden, never nooit door Trump wordt uitgevoerd.
    Een super republikeinse agenda wordt gewoon doorgevoerd, en het sausje Trump is enkel dat het erg ondoordacht, corrupt en dictatoriaal wordt uitgevoerd.
  10. [verwijderd] 26 mei 2017 00:40
    Trump wordt net zo'n grote teleurstelling als Obama was.

    Maar het alternatief was ook niet echt lekker.

    Dus ... hoe komt het dat er in een land van 300mln+ geen goede kandidaten naar boven komen drijven?
  11. forum rang 4 Willempie3 26 mei 2017 08:19
    De USA geven teveel geld uit aan defensie. 600 miljard Dollar, dat is precies hun begrotingstekort. 45 procent van de werelduitgaven aan defensie is echt enorm veel. Hitler heeft dat nooit gehaald.
    Je kunt er niet eens echt oorlog mee voeren omdat de bevolking dat niet meer wil en vooral omdat er kernwapens zijn. Verspild geld dus. Trump zou moeten bezuinigen op defensie, terug naar 300 miljard Dollar.
    Iedereen wordt moedeloos en kwaad door de aanslagen van IS. Maar het is wel zo dat de effecten vrij beperkt zijn. Je hebt veel meer kans op een dodelijk auto-ongeluk dan dood door een aanslag. En hoe wil je het ooit tegenhouden zonder dat je in een soort dictatuur verandert ? Of dat je een soort totale wereldoorlog met genocide tegen de Islam gaat uitvoeren ? Zolang het bij een paar honderd Westerse doden per jaar blijft is niets doen helaas de beste optie.

    W3.
  12. forum rang 6 haas 26 mei 2017 08:28
    de defensie uitgaven gaan nr USA bedrijven : de economische wapenlobby

    PS:Eén van de zes personen is over enkele jaren in Amerika onverzekerd.
  13. forum rang 6 Chiddix 26 mei 2017 08:51
    quote:

    Willempie3 schreef op 26 mei 2017 08:19:

    De USA geven teveel geld uit aan defensie. 600 miljard Dollar, dat is precies hun begrotingstekort. 45 procent van de werelduitgaven aan defensie is echt enorm veel. Hitler heeft dat nooit gehaald.
    Je kunt er niet eens echt oorlog mee voeren omdat de bevolking dat niet meer wil en vooral omdat er kernwapens zijn. Verspild geld dus. Trump zou moeten bezuinigen op defensie, terug naar 300 miljard Dollar.

    Zo wordt er niet in de VS gedacht. We hebben kernwapens, we kunnen ons defensiebudget verlagen naar 300 miljard dollar. Dat Rutte denkt, we hebben bijna geen defensie meer nodig, is wat anders. Maar die tijd lijkt voorbij sinds de toespraak van Trump gisteren bij de NAVO. Het defensiebudget in Nederland bedraagt 8,6 miljard voor 2017. Volgens Trump moet dat 6 miljard meer worden.
  14. [verwijderd] 26 mei 2017 09:17
    quote:

    Chiddix schreef op 26 mei 2017 08:51:

    [...]

    Zo wordt er niet in de VS gedacht. We hebben kernwapens, we kunnen ons defensiebudget verlagen naar 300 miljard dollar. Dat Rutte denkt, we hebben bijna geen defensie meer nodig, is wat anders. Maar die tijd lijkt voorbij sinds de toespraak van Trump gisteren bij de NAVO. Het defensiebudget in Nederland bedraagt 8,6 miljard voor 2017. Volgens Trump moet dat 6 miljard meer worden.
    Kan hij dan voor dat bedrag elk jaar meer wapens aan Nederland leveren.
    Goed voor de Amerikaanse wapenindustrie.
  15. forum rang 6 Chiddix 26 mei 2017 09:35
    quote:

    raarmaarwaar schreef op 26 mei 2017 09:17:

    [...]
    Kan hij dan voor dat bedrag elk jaar meer wapens aan Nederland leveren.
    Goed voor de Amerikaanse wapenindustrie.
    Die gedachte speelt ook mee!
  16. forum rang 6 Chiddix 26 mei 2017 10:00
    De leider van Montenegro, land was nog niet zo lang lid van de NAVO, werd op een bijeenkomst(groepsfoto) door Trump fysiek opzij gezet. Zie filmpje op internet.
  17. forum rang 7 ffff 26 mei 2017 11:25
    NATO- weekend gehad......

    Trump heeft terecht geëist dat ieder lid zijn lidgeld moet betalen en voor Nederland zou dat dan volgens " Nieuwsuur " zo'n kleine 7 miljard zijn.....
    En nou gaat het eindelijk economisch een stuk beter in Nederland en zijn ze die extra miljarden die dat oplevert al minstens drie keer aan het uitgeven en dan komt Trump met een achterstallige rekening....

    Ik denk serieus en vaak:

    Als die hitserige Westerse pers nou eens ophield met Putin-bashen en als er nu eens serieuze afspraken met Putin gemaakt zouden worden, dan zouden de Westerse beurzen omhoog vliegen, de Nederlanders weer veel fruit en goederen naar Rusland vervoeren, de Belgen zouden weer van hun peren afgeraken, de Duitsers van hun auto's en BOVENAL: die wapenwedloop waar we sinds een anderhalf jaar weer mee bezig zijn, kan weer een versnelling lager. Gevolg: Meer handel, meer wederzijds begrip en contact, minder defensie-uitgaven, minder schulden. Alleen maar winnaars.

    Onbegrijpelijk voor mij dat politici niet met Putin gaan onderhandelen en dat een Trump toch zo achtervolgd wordt, terwijl hij contact zocht en waarschijnlijk vond bij Putin.

    Dat Trump de nieuwe Montenegro-knakker fysiek opzij zette, vind ik nou weer...GEWELDIG! Zo'n 70-jarige laat zich niet zomaar wegduwen als belangrijkste politicus van de wereld.

    Ontmoeting Trump - Putin: Wegwerken van spanningen en opheffen van handelsboycotten, waarvan zoveel landen alleen maar last hebben.

    Peter
  18. forum rang 6 Chiddix 26 mei 2017 11:38
    Die Montenegro leider wist nog niet hoe belangrijk Trump is en werd op zijn nummer gezet.
  19. forum rang 10 DeZwarteRidder 26 mei 2017 11:44
    quote:

    Chiddix schreef op 26 mei 2017 11:38:

    Die Montenegro leider wist nog niet hoe belangrijk Trump is en werd op zijn nummer gezet.
    Het gezicht van Trump nadat hij weer vooraan stond zegt alles over zijn karakter. Trump is de grootste ego-ïst die op dit moment op deze aardbol rondloopt.
70.747 Posts
Pagina: «« 1 ... 157 158 159 160 161 ... 3538 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.243
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.886
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.157
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.028
AFC Ajax 537 7.013
Affimed NV 2 5.751
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.979
Air France - KLM 1.024 34.306
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.760
Alfen 12 16.154
Allfunds Group 3 1.178
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.222
AMG 965 125.625
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.515
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.108
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.588
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.101
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.257
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.637
ASML 1.762 76.787
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 324
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.644
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht