Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Camping Clash

Camping Clash

 

IEX versus BUX?! Ja, we hebben u - de volbloed IEX'ers - nodig voor een epische strijd. Om een lang verhaal kort te maken: BUX en IEX organiseren in juli de Camping Clash, een handelsbeursspel om De Grote Eer en mooie prijzen, waaronder een scooter van 3000 euro.

U bent van harte uitgenodigd om mee te doen, want u kunt ook veel beter handelen dan het veelal jonge publiek op BUX, toch? Statistiek. ervaring, risicoperceptie, zonder emoties verlies nemen: dat zijn aspecten aan het vak die wij ervaren rotten op IEX toch beter beheersen dan de BUX-jonkies...? 

First things first: inschrijven voor Team IEX doet u hier

Kijk mee naar dit filmpje van chef de mission van BUX Nick Bortot en mij. En waarom hebben we het Camping Clash genoemd? Weet u nog, de campingrally 1997? Toen de BUX'ers nog in de bloemkolen zaten, handelden wij er op los vanaf de eerste campings met wifi-verbinding. De AEX vloog. 

 

 

Zo werkt het
Tijdens de IEX versus BUX Camping Clash neemt team IEX het op tegen team BUX. Het is een strijd in toernooistijl. De eerste voorrondes zijn al geweest, maar u kunt nog meedoen met de tweede voorronde, die start op 24 juli. De beste 50 traders gaan vervolgens door naar de finales, die van 7 tot 18 augustus duren.

Er kan gehandeld worden in aandelen, indices, grondstoffen, valuta en olie. Telkens maakt u een keuze of de koers stijgt of daalt en u handelt in CFD’s. Het totale rendement van de trades bepaalt uw plek op de ranglijst. Het enige wat u nodig hebt is de BUX-app en een neus voor winstgevende trades.

Prijzen
Er wordt in twee categorieën gestreden: met fictief geld of met echt geld. Bij het installeren van de BUX app krijgt iedereen 1.000 funBUX. Dit is de virtuele valuta waarmee risicoloos kan worden meegespeeld. Maar de mooiste prijzen worden weggegeven wanneer er wordt meegespeeld met echt geld.

Doe mee, wij rekenen op u! Want laten we wel zijn: IEX moet winnen, BUX mag winnen :-) 


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 juni 2017 22:14
    Hi Turbo Emperor,

    Leuk dat je wilt meedoen met de Camping Clash. BUX is er voorlopig alleen voor iPhone en Android toestellen. Gezien het feit dat er niet heel veel Nokia toestellen in omloop zijn, hebben we de BUX app daar nog niet voor gebouwd. Dat wordt langs de zijlijn meekijken of een toestel lenen:)

    Groeten,
    Nick
  2. Cybres 25 juni 2017 10:30
    Bij de IT generatie van BUX hebben ze blijkbaar nog niet bedacht dat je het gewoon op een emulator op je pc of mac kan draaien.

    Ik zet in op winst bij de IEXers ;-)

    quote:

    Nick Bortot - BUX schreef op 23 juni 2017 22:14:

    Hi Turbo Emperor,

    Leuk dat je wilt meedoen met de Camping Clash. BUX is er voorlopig alleen voor iPhone en Android toestellen. Gezien het feit dat er niet heel veel Nokia toestellen in omloop zijn, hebben we de BUX app daar nog niet voor gebouwd. Dat wordt langs de zijlijn meekijken of een toestel lenen:)

    Groeten,
    Nick
  3. forum rang 7 ffff 26 juni 2017 11:03
    Veel succes!

    Twee zeurderige opmerkingen: 1: Ik heb iets tegen wedstrijden met fake-geld. Persoonlijk vind ik dat altijd echte flauwekul, want je loopt geen enkel risico.
    2: dan toch ook een competitie met echt geld. DAT gaat er al meer op lijken! Jammer dat het alleen voor traders is en niet voor mede-eigenaren van bedrijven, investeerders, beleggers met een langere termijn visie dan enkele weken of maanden. Kortom : Een totaal andere categorie van beleggers.

    Die kunnen we dan weer wel goed volgen bij Coldplay in de KK van IEX, al bestaat ook daar het voor mij grote bezwaar, dat 90 procent van de deelnemers, de opgegeven portefeuille in werkelijkheid NIET bezitten.
    Fake-portefeuilles vind ik verloren tijd en verloren energie.

    Peter
  4. Geefgas 26 juni 2017 15:49
    quote:

    Analyticoes schreef op 24 juni 2017 13:10:

    Hoeveel schuiven ze hiervoor? Wat een slechte marketingtruc. Bovendien van de zotte dat een gokspel met CFD s als bux mag bestaan van de AFM. Zonder enige research je krantengeld in snapchat douwen dat is het idee.
    Volledig mee eens.
    Ontzettend doorzichtige marketing truc.
    En ook nog eens moreel onverantwoord.

    Genant dit, en denk nou niet dat meerendeel van de mensen op IEX dit niet doorziet.
    Tuurlijk, je vangt een paar euro's door deze marketing truc, maar gelukkig zijn er nog veel meer mensen die wel integer zijn en dit als gênante handel zien.
    En deze groep ontwikkelt weerzin tegen IEX, en dat gaat je veel meer kosten.

    Please blijf integer en zuig niet mensen in een dergelijk gok spelletje alleen maar omdat je er geld aan kan verdienen.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links