Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

TomTom NL0013332471

Laatste koers (eur)

6,100
  • Verschill

    -0,085 -1,37%
  • Volume

    333.707 Gem. (3M) 301,7K
  • Bied

    6,105  
  • Laat

    6,115  
+ Toevoegen aan watchlist

Tomtom augustus 2017

2.207 Posts
Pagina: «« 1 ... 73 74 75 76 77 ... 111 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 augustus 2017 17:26
    quote:

    TromDom schreef op 21 augustus 2017 17:16:

    Koers wordt wat tegengehouden nu. Veel grotere Laatblokken en korter op de bied.
    Het wordt al jaren tegen gehouden, mede mogelijk gemaakt door de onvolprezen CEO.
  2. Agatan 21 augustus 2017 17:44
    TomTom, geen positief verhaal van alle posters komt u kennelijk ter ore. Toch komt er een moment dat de afrekening volgt.
    Hou op met het opwerpen van een muur van stilte en wees transparant. De aandeelhouders hielpen u in het zadel. U kunt ook van het paard vallen.
  3. [verwijderd] 21 augustus 2017 17:58
    Inderdaad HG, wij hielpen u en TomTom in moeilijke tijden. Waarom laat u ons dan nu in de steek????als u dit leest, wees een ceo, en laat u horen. Geef ons waar wij recht op hebben.
  4. [verwijderd] 21 augustus 2017 18:09
    quote:

    de eerlijke persoon schreef op 21 augustus 2017 18:04:

    7.21. 1 dag voor de cijfers
    Tja, en morgen komt er een bod op tt van 15 euro, en dan zeg je....had ik toch maar tt gehouden....succes!!! Stilte....tja.....
  5. [verwijderd] 21 augustus 2017 18:27


    vanuit TT hoef je niets te verwachten, die delen enkel het hoognodige om aan hun beursverplichtingen te voldoen

    hoe vervelend en frustrerend ook nu moet je juist geduld opbrengen en het een 3 jaar geven

    we weten dat er in ieder geval eerstdaags ingekocht gaat worden voor 50 mio euro en dat deze aandelen geparkeerd worden voor bonusdoelen

    we weten dat Sports geschiedenis is en de markt ervan uitgaat dat het niets gaat opleveren, dus elke plus is een meevaller, gaat het naar een paar Founders als golden goodbye zullen ze nog wat geld meegeven om de overheads de eerste paar jaar te dekken, maar dat is beter dan afbetaling voor ontslag of kosten voor sluiten, ze zullen daar wel al een potje voor gereserveerd hebben

    Telematics, indien groei niet komt en acquisities enkel aan silly money gaan, moeten ze het zien te verkopen voor 1,25 miljard euro, zou moeten lukken, zeker als ze zelf niets kunnen kopen.

    ...en dan t kroonjuweel, daar moeten ze geluk hebben met timing en of de sector nog heet is voor een overname, zo niet moeten ze er serieus geld meegaan verdienen, dat kan lukken, maar is een handicap voor de reguliere aandeelhouder, want veel van die winsten verdwijnen via verloning, optieregelingen en andere french benefits in de zakken van de Managers/Founders

    TT zal vrees ik zolang de Founders de helft van de aandelen bezitten een bedrijf zijn waar de reguliere aandeelhouder weinig gaat zien, enkel als de Founders bereid zijn te cashen dan gaan we allemaal scoren, tot die tijd is het een wissel op de toekomst, met weinig te verwachten rendement en zal je het puur moeten hebben van speculatieve koersaanwas en we weten hoe moeilijk het is voor TT om een rally vast te houden.

    persoonlijk heb ik de overtuiging dat we via een stappenplan naar een totale exit gaan en ik hoop daar ook op en dat zou ons vanhier een 100% plus rendement moeten geven , mits dat er geen disruptieve innovatie/technologie komt of dat het spelersveld te veel groeit en ben bereid daar 3 jaar op te wachten.
  6. Regenboog33 21 augustus 2017 18:32
    quote:

    Tomtom25 schreef op 21 augustus 2017 18:09:

    [...]

    Tja, en morgen komt er een bod op tt van 15 euro, en dan zeg je....had ik toch maar tt gehouden....succes!!! Stilte....tja.....
    Keep on dreaming ....

    Wat bij Heijmans totaal anders is dan bij TT; de winst wordt vastgehouden en de koers gaat zelfs nog veel verder omhoog. Bij TT is het echt ALTIJD zo dat bij een flinke stijging dit in de week/weken hierna weer teniet wordt gedaan. Kijk naar de +9% stijging van TT op 19 juli, hier is vrijwel niets meer van over. Hetzelfde bij de Volvo deal; koers ging na de stijging zelfs nog harder naar beneden dan de stijging heeft opgeleverd. Shorters hebben echt volledig vrij spel bij TT omdat het management ze in de hand werkt.

    Het is iedere keer weer dat verdomde management dat lak heeft aan de aandeelhouders, niets verteld (maar wel zelf alles weet!) en een IR afdeling die alleen maar reageert als ze in de stille periode zitten. Dan kunnen ze zeggen dat ze niets mogen zeggen omdat ze in de stille periode zeggen; net alsof er buiten de stille periode veel gezegd wordt.

    Ik zit niet voor het bestuur in TT (want wat een stelletje klojo's, te zot voor woorden) maar voor het bedrijf TT. Alleen moet het er wel een keer uitkomen.

    En een bod van € 15.-? Dat gaat niet komen. Als er al een bod komt zal dat aanmerkelijk lager liggen, want alleen zo heeft HG nog meer geld op zijn rekening staan.
  7. [verwijderd] 21 augustus 2017 18:36
    quote:

    Tomtom25 schreef op 21 augustus 2017 18:09:

    [...]

    Tja, en morgen komt er een bod op tt van 15 euro, en dan zeg je....had ik toch maar tt gehouden....succes!!! Stilte....tja.....
    De grote Chinese internetpartijen bulken net als US tech van het geld, kan zomaar uit die hoek komen.
  8. [verwijderd] 21 augustus 2017 19:04
    quote:

    Accuboor schreef op 21 augustus 2017 18:36:

    [...]
    De grote Chinese internetpartijen bulken net als US tech van het geld, kan zomaar uit die hoek komen.
    Volvo is al Chinees, straks Jeep erbij en dan nog de HAD-tech van TomTom?

    Electrische aandrijving en accu-technologie hebben ze al...

    Zou toch een mooie marsroute zijn voor China...
  9. [verwijderd] 21 augustus 2017 19:52
    John de Mol gaat TomTom van de beurs halen, want zijn rol is ook heel verdacht, overal is hij haantje de voorste het is geen man die zijn investering zo links laat liggen.zie voorheen Versatel, post nl, TMG, Delta loyd sinds zijn belang in TomTom is hij doodstil.
    2 jaar lang geen woord terwijl de koers lager is dan 2 jaar terug en de beurzen staan op record hoogte.Zijn vriendje HG speelt bewust met zijn vele manieren om de koers te down playen John de Mol en shorters in de hand. 3 mnd geen nieuws gehad buiten de cijfers om. Tis waarschijnlijk de laatste gezamenlijke zet om de murf gemaakte particuliertjes van hun aandelen te ontdoen. De free flowd droogt steeds meer op je ziet het al langere tijd. Koers mag gewoon weg niet herstellen en tussentijds nog even aandelen bij harken. Belang melding in TomTom zou hun plan blootgeven, maar Johnny en frends zijn creatief genoeg om dat te omzeilen. Let maar op HG houd komende weken tot de IAA bewust zijn kaken nog lekker op elkaar zodat De Mol en shorts nog lekker hun gang kunnen gaan. En dan opeens jahoor bod op TomTom op het laatste beetje vrij verhandelbare aandelen geven ze een leuke premie. Zo klus geklaard zo kom en blijf je in de quot 500 !
  10. harrysnel 21 augustus 2017 19:58
    quote:

    Tomtom25 schreef op 21 augustus 2017 17:58:

    Inderdaad HG, wij hielpen u en TomTom in moeilijke tijden. Waarom laat u ons dan nu in de steek????als u dit leest, wees een ceo, en laat u horen. Geef ons waar wij recht op hebben.
    Goddijn is geen CEO. Hij draagt weliswaar die titel en laat zich ervoor belonen maar vervult niet de taken die bij deze positie horen. Waarbij voor ons als belegger de belangrijkste taak in zijn functie is om te zorgen voor rendement op het geïnvesteerde vermogen. Dat is een verplichting die hij heeft tov de vermogensverschaffers maar zoals is gebleken heeft hij daar geen boodschap aan. En dat zegt alles over zijn karakter.

    De enige drijfveer van deze man was om genoeg geld te verdienen zodat hij kon gaan doen waar hij zin in heeft. En dat doet hij ook. Dat is nu dus het WK zeilen van 21 - 26 augustus. Onze arrogante narcist wordt daar wel op plek 1 genoemd.

    boxstuff-uploads.s3.amazonaws.com/511...

    Helmsman. Roerganger. Wat een grap. Laat hem zich maar eens druk maken over de koers van TomTom in plaats van om te proberen een wedstrijdje "bootje varen voor mensen met teveel geld" te winnen. Eerder dit jaar, onze CEO heeft vakantiedagen zat, maakte ik me al kwaad omdat hij meedeed aan een wedstrijd bij Bermuda. Ik vond destijds al dat je als CEO niet de risico's kunt lopen die aan zeilsport zijn verbonden omdat mensen met hun inkomen afhankelijk zijn van jou. Daarna zijn er helaas zeezeilers verongelukt dus zo raar was die gedachte destijds niet.

    Goddijn wil je zeilen? Prima maar stap dan eerst op als CEO en verlos de aandeelhouder van jouw aanwezigheid. En neem vooral je Franse werknemer mee die zich door het glazen plafond heen heeft weten op te werken tot jouw vrouw.

    Ongelooflijk. Je faalt als CEO en in plaats van de juiste consequenties te verbinden aan je wanbeleid.....ga je lekker zeilen. Schijt aan de hele wereld, bord voor de kop.....en de aandeelhouder blijft opgescheept zitten met deze lamzak.

  11. [verwijderd] 21 augustus 2017 20:01
    quote:

    AND fan schreef op 21 augustus 2017 19:52:

    John de Mol gaat TomTom van de beurs halen, want zijn rol is ook heel verdacht, overal is hij haantje de voorste het is geen man die zijn investering zo links laat liggen.zie voorheen Versatel, post nl, TMG, Delta loyd sinds zijn belang in TomTom is hij doodstil.
    2 jaar lang geen woord terwijl de koers lager is dan 2 jaar terug en de beurzen staan op record hoogte.Zijn vriendje HG speelt bewust met zijn vele manieren om de koers te down playen John de Mol en shorters in de hand. 3 mnd geen nieuws gehad buiten de cijfers om. Tis waarschijnlijk de laatste gezamenlijke zet om de murf gemaakte particuliertjes van hun aandelen te ontdoen. De free flowd droogt steeds meer op je ziet het al langere tijd. Koers mag gewoon weg niet herstellen en tussentijds nog even aandelen bij harken. Belang melding in TomTom zou hun plan blootgeven, maar Johnny en frends zijn creatief genoeg om dat te omzeilen. Let maar op HG houd komende weken tot de IAA bewust zijn kaken nog lekker op elkaar zodat De Mol en shorts nog lekker hun gang kunnen gaan. En dan opeens jahoor bod op TomTom op het laatste beetje vrij verhandelbare aandelen geven ze een leuke premie. Zo klus geklaard zo kom en blijf je in de quot 500 !

    reactie HG.......euh euh euh ja we zijn een beursgenoteerd bedrijf en zulke ontwikkelingen hou je niet tegen !
    Tja een beursnotering heeft ook consequenties en verplichtingen ( die hij zelf al 10 jaar aan zijn zeil laarsjes lapt )
  12. visje 21 augustus 2017 21:21
    haha nou maakt niet veel uit hoor. begin jan/17 eur 8.70 nu 8.83....gaat lekker hoor....haha
  13. Mark12 21 augustus 2017 21:48
    quote:

    cave canem schreef op 21 augustus 2017 18:27:

    vanuit TT hoef je niets te verwachten, die delen enkel het hoognodige om aan hun beursverplichtingen te voldoen

    hoe vervelend en frustrerend ook nu moet je juist geduld opbrengen en het een 3 jaar geven
    Drie jaar? Hoe kom je tot die periode?
2.207 Posts
Pagina: «« 1 ... 73 74 75 76 77 ... 111 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht