Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.599 Posts
Pagina: «« 1 ... 293 294 295 296 297 ... 3530 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. kck 19 oktober 2017 20:43
    quote:

    @realjohnnywalker schreef op 19 oktober 2017 17:38:

    msm
    bedoel je soms osm?

    Natuurlijk is de NYT biased,net als de nrc of de teleraaf.

    Ik lees het allemaal,om 't snel door te spoelen.haha

    Lees je wel 's de Guardian?
    They stink really,marxism en antisemitisme.

    pompom
  2. [verwijderd] 19 oktober 2017 21:23
    quote:

    kck schreef op 19 oktober 2017 20:43:

    [...]

    bedoel je soms osm?

    Natuurlijk is de NYT biased,net als de nrc of de teleraaf.

    Ik lees het allemaal,om 't snel door te spoelen.haha

    Lees je wel 's de Guardian?
    They stink really,marxism en antisemitisme.

    pompom
    de gewone papers lees ik steeds minder,hun inhoud is een belediging voor de hersenen.
    alles met een linkse bias is om te kotsen en voor domme schapen. twitter is leuk een paar honderd personen en sectors over de wereld aan het volgen.
    prima info komt daar uit.
    sommige news bronnen in de VS zijn ook fun.

    pompom??
    www.youtube.com/watch?v=NvvoanK3MQU ...........arme kinderjes

    het is allemaal bijna ruis
  3. [verwijderd] 19 oktober 2017 21:40
    Als Trump zijn belasting plan welk bedoeld is om de superrijken en multinationals nog meer te bevoordelen dan nu het geval is, niet doorgaat. Dan kan hij beter een ander baan gaan opzoeken na de zoveelste debacle in functie.
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 oktober 2017 13:33
    Begrotingstekort VS stijgt naar 666 miljard dollar

    Gepubliceerd: 22 oktober 2017 09:51 Laatste update: 22 oktober 2017 10:55

    Het begrotingstekort van de Amerikaanse regering is gestegen naar 666 miljard dollar (565 miljard euro). Een record aan belastingopbrengsten kon de recorduitgaven niet compenseren.

    Het tekort voor het boekjaar 2017 stijgt nu naar 3,5 procent van het bbp, zo meldde het Amerikaanse ministerie voor Financiën.

    Het boekjaar 2017 liep voor de Amerikaanse regering van 1 oktober 2016 tot 30 september 2017. Deze periode overlapt met het einde van het presidentschap van Barack Obama en het begin van het presidentschap van Donald Trump.

    De inkomsten van de regering stegen in die tijd met ongeveer 1 procent naar 3,315 biljoen dollar. Maar tegelijk nemen de uitgaven toe met 3 procent naar 3,981 biljoen dollar.
    Hoogste inkomens

    Trump is van plan om de Amerikaanse belastingen aan te passen, maar deze plannen zijn nog niet doorgevoerd. In zijn voorstel wordt bijvoorbeeld de vennootschapsbelasting flink verlaagd van 35 procent naar 20 procent. De belasting op de hoogste inkomens zou verlaagd worden naar 35 procent. Republikeinen roepen al langer op om de belastingen fors te verlagen.

    Volgens het kabinet van Trump zorgen deze belastingverlaginen ervoor dat de economische groei gestimuleerd wordt. Dit zou uiteindelijk ook de belastinginkomsten moeten verhogen. Critici vrezen dat de tekorten van de Amerikaanse overheid door de plannen verder zullen oplopen.
    Door: NU.nl
  5. forum rang 6 NewKidInTown 23 oktober 2017 06:11
    Wat bijna iedereen al wist:

    "From the first moment chemical weapons were used on the Syrian battlefield, the American public was led to believe that only one side could possibly be responsible. The constant refrain in the echo chamber of US government officials and the mainstream media was that only the Assad government possessed chemical stockpiles and the technological capability of deploying such heinous weapons, therefore blame for each and every chemical attack from Ghouta to Khan Sheikhoun was laid at the feet of Assad and the Syrian military.

    And yet last Wednesday, for the first time, the US State Department casually dropped an important admission into its official Syria travel warning for American citizens: that the core rebel group currently operating in northwest Syria not only possesses but has used chemical weapons - to the point that the State Department considers it a major enough threat to publicly warn citizens about."

    "For this reason, while Western media accused the Syrian government of attacking civilians with Sarin a mere hours after the attack was said to have taken place, OPCW officials urged caution. One prominent official who publicly insisted that Western media cease prematurely blaming Assad for Khan Sheikhoun because they couldn't possibly possess empirical data with objective chain of custody (as no observers had accessed the site) was Jerry Smith.

    Smith was the lead field investigator for the UN-backed operation to remove Syria’s chemical weapons in 2013 after a US-Russia-Syria deal was struck to decommission Syria's declared Sarin stockpiles. In two major UK media interviews, the former OPCW deputy head of Syria field operations said that he considered it entirely plausible that Assad was not responsible, even after the visibly surprised anchors attempted to pressure him into saying Assad did it."

    www.zerohedge.com/news/2017-10-22/us-...

    Kortom, indertijd FAKE-NEWS dat Assad verantwoordelijk was voor chemische aanvallen, omdat dat politiek beter uit kwam. En de godganse MSM wereldwijd en dus ook in NL nam het rucksichtslos en met graagte over.

    Schamen die MSM zich dan nergens meer voor ? In plaats van kritische volgers van de zittende macht, zijn ze verworden tot hielenlikkers.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 24 oktober 2017 10:04
    Hulpmissie

    Achthonderd Amerikaanse soldaten zitten in het land voor een hulpmissie. Zij begeleiden, trainen en adviseren Nigerijnse troepen die met regelmaat worden belaagd door guerrila’s van Islamitische Staat.

    De Republikeinse senator John McCain heeft aangekondigd een formele hoorzitting te willen over de kwestie. De aanval kwam de afgelopen week onder de aandacht nadat president Donald Trump had gelogen over contact dat hij met de familie van de overleden soldaten had gehad.

    Overstuur

    In eerste instantie meldde Trump dat het Witte Huis de weduwen medeleven had betuigd, maar dit bleek niet het geval te zijn. Toen Trump alsnog belde, meldde hij Myeshia Johnson, de vrouw van La David Johnson, dat haar man "wist waar hij voor tekende" toen hij bij het leger ging. Ook zou de president tijdens het gesprek hebben aangegeven de naam van de gesneuvelde militair niet te weten. Deze versie van het gesprek werd bevestigd door een met de weduwe bevriend Democratisch congreslid dat meeluisterde.

    Trump heeft ontkend deze woorden uitgesproken te hebben. De weduwe gaf maandag een interview in het programma Good Morning America waarin zij nogmaals gedetailleerd het gesprek reconstrueerde. Zij was erg overstuur geraakt van de conversatie met Trump.

    Door: NU.nl/Reuters
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 24 oktober 2017 20:43
    Scherpe kritiek senator Corker op Trump
    3 uur geleden in BUITENLAND

    WASHINGTON - De Amerikaanse senator Bob Corker, voorzitter van de Senaatscommissie buitenlandse betrekkingen, heeft dinsdag stevig uitgehaald naar Donald Trump. Hij zei in een interview met CNN dat de president constant liegt en dat hij de Verenigde Staten omlaag heeft gehaald en wereldwijd de relaties heeft ondermijnd.

    De voorbije dagen gooiden beide Republikeinen ook via Twitter al met modder naar elkaar. „De president heeft grote moeite met de waarheid. Helaas weten wereldleiders dat. Trump breekt opzettelijk internationale betrekkingen af die nuttig waren voor ons. Maar hij zal, denk ik, het meest worden worden herinnerd wegens de degradatie van ons land”, aldus Corker in het Capitool.

    Daar zal Trump later op de dag leden van de Senaat ontvangen in een poging consensus te smeden voor zijn belastinghervormingen. Corker ziet niks in de plannen en vormt daarmee een gevaar voor Trump gezien de kleine Republikeinse meerderheid in de Senaat (52-48). Hij zei ook tegen CNN Trump niet nog eens te zullen steunen in een verkiezingscampagne.

    Trump reageerde met een tweet waarin hij Corker een „incompetente” commissievoorzitter noemde die „absoluut niet in de gaten had dat de hele wereld lachte en van ons profiteerde.”
  8. [verwijderd] 24 oktober 2017 21:57
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 24 oktober 2017 20:43:

    Scherpe kritiek senator Corker op Trump
    3 uur geleden in BUITENLAND

    Trump reageerde met een tweet waarin hij Corker een „incompetente” commissievoorzitter noemde die „absoluut niet in de gaten had dat de hele wereld lachte en van ons profiteerde.”
    Corker is onderdeel van de swamp en maakte geen kans op herverkiezing.
    nu is hij totaal afgeslacht door donald met een twittersalvo

    twitter.com/realDonaldTrump/status/92...

    twitter.com/realDonaldTrump/status/92...

    twitter.com/realDonaldTrump/status/92...

    twitter.com/realDonaldTrump/status/92...

    twitter.com/realDonaldTrump/status/92...
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 25 oktober 2017 10:29
    Scherpe kritiek Republikeinse senatoren op 'constant liegende' Trump

    Gepubliceerd: 24 oktober 2017 17:27 Laatste update: 24 oktober 2017 23:14

    Twee Republikeinse senatoren hebben dinsdag fel uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump. Ze beschuldigen het staatshoofd ervan "constant te liegen" en de Amerikaanse politiek onderuit te halen.

    De Amerikaanse Republikeinse senator Bob Corker uit Tenessee, voorzitter van de Senaatscommissie voor buitenlandse betrekkingen, zei in een interview met CNN dat Trump constant liegt.

    Ook zou de president volgens Corker de Verenigde Staten "omlaag hebben gehaald" en wereldwijd de relaties met andere landen hebben ondermijnd.

    ''De president heeft grote moeite met de waarheid. Helaas weten wereldleiders dat. Trump breekt opzettelijk internationale betrekkingen af die nuttig waren voor ons. Maar hij zal, denk ik, het meest worden worden herinnerd wegens de degradatie van ons land'', zei Corker.

    "Je zou denken dat hij ernaar zou streven zich als president van de Verenigde Staten te gedragen, maar blijkbaar gaat dat gewoon niet gebeuren", aldus de senator, die verder vertelde dat medewerkers van het Witte Huis hem in het verleden hebben gevraagd tussenbeide te komen als Trump een verontrustend idee had.

    Klimaat

    Ook een Republikeinse senator uit Arizona, Jeff Flake, uitte dinsdag stevige kritiek op Trump, na bekend te hebben gemaakt dat hij zich niet herkiesbaar zal stellen.

    "Er is mogelijk geen plaats voor een Republikein zoals ik in het huidige Republikeinse klimaat of de huidige Republikeinse Partij", zei Flake tegen de krant The Arizona Republic.

    Weer deelnemen aan verkiezingen onder de vlag van de partij zou betekenen dat Flake "gedrag moet goedkeuren dat ik niet kan goedkeuren", aldus de senator. Meedoen als onafhankelijke kandidaat ziet hij ook niet zitten.

    Hij hield dinsdag ook een dramatische toespraak op de Senaatsvloer in Washington. ''De Amerikaanse politiek is gewend geraakt aan roekeloos, onbeheerst en onwaardig gedrag van het Witte Huis. Het gevoel zondebok te zijn en het kleineren dreigen ons te veranderen in bange, achteromkijkende mensen'', aldus Flake.
    Krappe meerderheid

    In het Capitool in Washington DC zal Trump later op de dag leden van de Senaat ontvangen, in een poging consensus te smeden voor zijn belastinghervormingen. Corker en Flake zien niks in de plannen en vormen daarmee een gevaar voor Trump, gezien de kleine Republikeinse meerderheid in de Senaat (52-48).

    Corker zei ook tegen CNN Trump niet nog eens te zullen steunen in een verkiezingscampagne.
  10. Zheng He 25 oktober 2017 11:11
    quote:

    henk38 schreef op 25 oktober 2017 11:00:

    Je praat hier wel over CNN he !!!!
    CNN is uitgeroepen tot fake news zender van het jaar.
    Onderzoek heeft uitgewezen dat met name flink rechts gevoelig is voor fakenews.
70.599 Posts
Pagina: «« 1 ... 293 294 295 296 297 ... 3530 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.282
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.094
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.872
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.146
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 320.010
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.737
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.682
Alfen 12 16.002
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.172
AMG 965 125.589
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.105
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.576
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.094
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.250
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.534
ASML 1.762 76.502
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.626
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht