Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Dow Jones vanavond (deel 12)

25.201 Posts
Pagina: «« 1 ... 510 511 512 513 514 ... 1261 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 19 oktober 2017 14:28
    Verizon boekt vlakke nettowinst

    Omzet licht hoger.

    (ABM FN-Dow Jones) Verizon heeft in het derde kwartaal een vlakke nettowinst op een licht hogere omzet geboekt. Dit bleek donderdag voorbeurs tijdens de publicatie van de resultaten van het Amerikaanse telecombedrijf in het derde kwartaal.

    CEO Lowell McAdamm sprak van een verdere opbouw van het momentum sinds het tweede kwartaal, waarbij een aanzienlijke kasstroom werd gegeneerd.

    Verizon kon het afgelopen kwartaal 603.000 postpaid abonnees bijschrijven, terwijl de markt rekende op 362.000. Het aantaal Fios-internetabonnees steeg het afgelopen kwartaal met 66.000, terwijl het aantal video-abonnees met 18.000 daalde, wat volgens het telecombedrijf de verschuiving weerspiegelt van traditionele lineaire videodiensten, naar internet-streaming.

    Verizon boekte in het derde kwartaal, dat eindigde op 30 september, een nettowinst van 3,6 miljard dollar, gelijk aan het resultaat een jaar eerder.

    De aangepaste winst bedroeg 0,98 dollar per aandeel. Vooraf door FactSet Research geraadpleegde analisten rekenden op 0,97 dollar per aandeel.

    De omzet steeg licht van 30,9 miljard dollar in het derde kwartaal van 2016 naar 31,7 miljard dollar het afgelopen kwartaal. Analisten rekenden op 31,44 miljard dollar.

    Outlook

    Verizon handhaafde de eerder afgegeven outlook. Het telecombedrijf gaat voor het lopende boekjaar uit van een omzet en een aangepaste winst per aandeel die vergelijkbaar zijn met 2016. De kapitaaluitgaven zullen in 2017 uitkomen tussen 16,8 miljard en 17,5 miljard dollar bedragen.

    Verizon noteerde in de elektronische handel voorbeurs 2,4 procent hoger op 48,65 dollar.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  2. forum rang 10 voda 19 oktober 2017 14:49
    Bedrijvigheid rond Philadelphia groeit door

    Philly Fed index gestegen.

    (ABM FN-Dow Jones) De bedrijvigheid in de industrie in de regio rond het Amerikaanse Philadelphia is in oktober onverwacht verder doorgegroeid. Dit meldde de Philadelphia Federal Reserve donderdag.

    De Philly Fed index steeg van 23,8 naar 27,9 deze maand. Er was rekening gehouden met een daling tot 21,9.

    Een positieve stand betekent dat een meerderheid van de ondernemers een groei van de bedrijvigheid verwacht. Een negatieve stand wijst op een krimp.

    Economen gebruiken dikwijls de regionale economische onderzoeken, zoals de Philadelphia Fed index, als een maatstaf voor nationale economische ontwikkelingen, die met een grotere vertraging bekend worden gemaakt.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  3. forum rang 10 voda 19 oktober 2017 14:49
    Amerikaanse steunaanvragen dalen tot laagste niveau sinds 1973

    Afname van 22.000 aanvragen.

    (ABM FN-Dow Jones) Het aantal eerste aanvragen voor een uitkering in de Verenigde Staten is in de week eindigend op 14 oktober gedaald. Dit meldde het Amerikaanse ministerie van Arbeid donderdag.

    De wekelijkse eerste uitkeringsaanvragen liepen met 22.000 stuks terug tot 222.000. Dat was ruim onder de verwachting van 239.000 en is het laagste niveau sinds 31 maart 1973. Een week eerder kwam het totaal aantal eerste steunaanvragen uit op een aantal van 244.000. Dit cijfer werd aangepast van een eerder gemelde 243.000.

    Het vierwekelijkse voortschrijdende gemiddelde voor de eerste steunaanvragen, dat minder volatiel is dan de wekelijkse aanvragen, nam met 9.500 af tot 248.250 stuks.

    Het aantal verlengde steunaanvragen in de week eindigend op 7 oktober kwam uit op 1.888.000 miljoen stuks, een daling van 16.000 stuks.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  4. forum rang 10 voda 19 oktober 2017 15:22
    Wall Street doet stap terug

    Ebay onderuit na winstwaarschuwing.

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen gaan donderdag een lagere opening tegemoet, nadat woensdag opnieuw records werden geboekt en de Dow Jones-index voor het eerst de grens van 23.000 punten doorbrak.

    Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteerden pakweg een half uur voor de openingsbel tot 0,4 procent in het rood.

    Politieke spanningen in Europa, matig economisch nieuws uit China en de verjaardag van de grootste procentuele daling op Wall Street in de geschiedenis werden genoemd als redenen voor de onzekerheid.

    Technologiefondsen stonden onder druk door een forse koersdaling voor internetveilinghuis eBay, dat een tweede winstwaarschuwing op rij gaf.

    In Europa stonden de aandelenbeurzen ook onder druk met een verlies van 0,9 procent voor de Stoxx Europe 600 index. De Catalaanse leider Carles Puigdemont voldeed niet aan de eis van het centrale Spaanse gezag om het onafhankelijkheidsstreven van zijn regio op te geven. Madrid suggereerde daarop dat het de autonome status van Catalonië gaat opschorten en het gezag zal overnemen. Daartoe wordt zaterdag een speciale kabinetsvergadering belegd. Opschorting van de Catalaanse autonomie kan leiden tot meer protesten en politieke instabiliteit in Spanje.

    De futures op Wall Street werden mogelijk ook beïnvloed door berichten over een groeivertraging in China in het derde kwartaal. Aziatische aandelenbeurzen verloren donderdagochtend bijna 2 procent in Hong Kong en Shanghai, waarbij vastgoed, banken en technologiefondsen de grootste verliezen leden.

    "Mijn indruk is dat de Catalaanse impasse een wereldwijde verkoopgolf in gang heeft gezet op de aandelenmarkten, aangezien de Aziatische handel tamelijk rustig was. De verkoopgolf begon pas toen Europese handelaren zich ermee gingen bemoeien", zei Ipek Ozkardeskaya van LCG in een commentaar per email. De Catalaanse crisis zal Amerikaanse aandelenhandelaren mogelijk niet verontrusten, dacht de analist. "Die lijken in vuur en vlam te staan."

    "Ik denk dat we gewoon een stapje terug zien, door winstnemingen na een zeer geleidelijke maar langdurige reeks recorddagen", schreef analist Craig Erlam van Oanda in een commentaar per email. "De verwachtingen voor de kwartaalcijfers lijken behoorlijk hoog, dus ik verwacht op dit moment niet dat dit veel neerwaartse ruimte oplevert, tenzij zich onverwachte schokken voordoen."

    De beruchte crash op de aandelenmarkten van 1987 is donderdag precies dertig jaar oud. Sommige beleggers uitten zorgen over de snelheid waarmee aandelenmarkten zijn gestegen sinds de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november vorig jaar, waarbij ongerustheid over geopolitieke spanningen en hoge waarderingen leek te zijn afgeschud.

    De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin waarschuwde onlangs in een interview met Politico dat de aandelenmarkten onderuit zullen gaan, als de beloofde belastingverlagingen in de Verenigde Staten uitblijven. "Als we daar niet in slagen, weet ik zeker dat we een significant deel van de geboekte winst weer gaan inleveren."

    Voorbeurs werd bekend dat het aantal eerste steunaanvragen in de Verenigde Staten in de week eindigend op 14 oktober is gedaald met 22.000 naar in totaal 222.000.

    De bedrijvigheid in de industrie in de regio rond het Amerikaanse Philadelphia is in oktober verder doorgegroeid. De Philly Fed index steeg van 23,8 naar 27,9 deze maand.

    Later op de dag volgen de leidende indicatoren van september.

    Olie noteerde donderdag in het rood. Een november-future West Texas Intermediate daalde 1,2 procent tot 51,44 dollar, terwijl een december-future Brent 1,0 procent goedkoper werd op 57,55 dollar.

    De euro/dollar noteerde op 1.1832. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1796 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op woensdag stond er een stand van 1,1798 op de borden.

    Bedrijfsnieuws

    Het kwartaalcijferseizoen is donderdag ook een factor op Wall Street.

    Philip Morris verloor 4,5 procent in de handel voorbeurs, nadat de sigarettenfabrikant teleurstellende aangepaste winstcijfers en omzetten rapporteerde.

    Travelers Cos. overtrof de analistenverwachtingen en noteerde vlak.

    Verizon won 2,2 procent. De derdekwartaalcijfers waren betger dan verwacht en het bedrijf handhaafde zijn outlook voor 2017.

    Ebay leverde 4,2 procent in op de markt voorbeurs. Het onlineveilinghuis verlaagde zijn winstverwachting voor het tweede kwartaal op rij, met enkele dollarcenten per aandeel.

    Ook andere technologie-aandelen werden omlaaggetrokken. Apple verloor 1,7 procent, Nvidia leverde 1,6 procent en Netflix daalde 1,4 procent.

    Nabeurs openden Alcoa en American Express woensdagavond de boeken.

    Alcoa stond 2,6 procent lager. Het aluminiumconcern, die traditioneel het kwartaalseizoen aftrapte, voldeed niet aan de winstverwachting van de markt.

    American Express verloor ,3 procent. De creditcard-uitbater kwam met aardige resultaten en verhoogde zijn winstverwachting. Het bedrijf kondigde het vertrek aan van zijn CEO. Vicevoorzitter Stephen Squeri volgt hem per 1 februari op.

    Internetbetaalbedrijf PayPal komt nabeurs met resultaten.

    Slotstanden

    De toonaangevende S&P 500 index sloot woensdag 0,1 procent hoger op 2.561,26 punten. De Dow Jones index eindigde 0,7 procent hoger op 23.157,60 punten en ook de technologiebeurs Nasdaq klom iets op naar 6.624,22 punten.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  5. forum rang 10 voda 19 oktober 2017 15:22
    Nucor bevestigt winstdaling

    Omzet omhoog op jaarbasis.

    (ABM FN-Dow Jones) Nucor heeft in het derde kwartaal van 2017 zoals het bedrijf eerder al heeft aangegeven minder winst geboekt. Dit maakte het Amerikaanse staalbedrijf donderdagmiddag bekend.

    De nettowinst bedroeg 0,83 per aandeel. In het derde kwartaal van 2016 kwam de winst per aandeel uit op 0,84 dollar. Halverwege september maakte Nucor reeds bekend te rekenen op minder winst en gaf toen een bandbreedte af van 0,75 tot 0,80 dollar voor de winst per aandeel. In het tweede kwartaal lag de winst per aandeel nog op 1,00 dollar en eerder dacht het staalbedrijf nog dit niveau vast te kunnen houden.

    De omzet was 5,17 miljard dollar. Dit was 21 procent meer dan de 4,29 miljard dollar van een jaar terug, maar stabiel ten opzichte van de omzet in het tweede kwartaal.

    De gemiddelde verkoopprijs per ton staal steeg met 7 procent op jaarbasis en lag 2 procent hoger dan in het voorgaande kwartaal.

    Outlook

    Wat betreft de laatste drie maanden van het jaar verwacht Nucor dat de winstgevendheid gelijk of licht lager zal zijn ten opzichte van het derde kwartaal van 2017. De staalonderneming sprak van bemoedigende factoren voor de toekomst, zoals in het algemeen verbeterende marktomstandigheden in de sectoren waar staal aan wordt verkocht.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  6. forum rang 10 voda 19 oktober 2017 16:59
    Leidende indicatoren gedaald

    Index in september met 0,2 procent gedaald.

    (ABM FN-Dow Jones) De index van Amerikaanse leidende economische indicatoren is in september voor het eerst dit jaar gedaald. Dit bleek donderdag uit cijfers van de Conference Board.

    De index daalde in september met 0,2 procent op maandbasis, tegen een stijging van 0,4 procent in augustus en 0,3 procent in juli.

    "De Amerikaanse leidende indicatoren zijn in september voor het eerst in twaalf maanden gedaald, mede door de tijdelijke impact van de recente orkanen", zei directeur Ataman Ozyildirim van het onderzoeksbureau.

    De index wordt gezien als indicatie voor de Amerikaanse economische groei in de komende drie tot zes maanden en is samengesteld uit tien componenten, waaronder de wekelijkse steunaanvragen, indices voor nieuwe orders, bouwvergunningen, aandelenkoersen, en de rente op tienjarige Amerikaanse staatsleningen, afgezet tegen de eendagsrente van de Fed, de federal funds rate.

    De Conference Board is een onafhankelijk non-profit onderzoeksinstituut dat indices berekent voor het Amerikaanse ministerie van handel.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  7. forum rang 10 voda 19 oktober 2017 23:49
    Wall Street sluit verdeeld

    Amerikaanse indices volgen rode Europese beurzen niet.

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn donderdag uiteindelijk verdeeld gesloten. De toonaangevende S&P 500 index noteerde bij het slot minder dan 0,1 procent hoger op 2.562,11 punten, de Dow Jones index sloot vlak op 23.163,04 punten en de Nasdaq stond uiteindelijk 0,3 procent af naar 6.605,07 punten.

    "Het lijkt mij dat de impasse rond Catalonië een wereldwijde verkoop op aandelenmarkten heeft aangewakkerd", zei senior marktanalist Ipek Ozkardeskaya van LCG. "De Aziatische handelssessie was behoorlijk rustig, maar de massale uitverkoop trok aan toen Europese handelaren de markt instapten."

    "Hoewel het onbetwist zo is dat de markten overgewaardeerd zijn is het pad met de minste weerstand voor aandelen om nog hoger te gaan", aldus chief investment officer Jack Ablin van BMO Private Bank. "Ik ga beginnen met risico's te reduceren als krediet spreads groter beginnen te worden en zodra we structurele tekenen va stijgende inflatie gaan zien."

    Op macro-economisch terrein bleek onder meer dat de index van Amerikaanse leidende economische indicatoren in september voor het eerst dit jaar is gedaald, maakte de Conference Board bekend. De index daalde in september met 0,2 procent op maandbasis, tegen een stijging van 0,4 procent in augustus en 0,3 procent in juli. "De Amerikaanse leidende indicatoren zijn in september voor het eerst in twaalf maanden gedaald, mede door de tijdelijke impact van de recente orkanen", zei directeur Ataman Ozyildirim van het onderzoeksbureau.

    Het aantal eerste aanvragen voor een uitkering in de Verenigde Staten is in de week eindigend op 14 oktober gedaald, meldde het Amerikaanse ministerie van Arbeid donderdag. De wekelijkse eerste uitkeringsaanvragen liepen met 22.000 stuks terug tot 222.000. Dat was ruim onder de verwachting van 239.000 en is het laagste niveau sinds 31 maart 1973. Het aantal verlengde steunaanvragen in de week eindigend op 7 oktober kwam uit op 1.888.000 miljoen stuks, een daling van 16.000 stuks.

    De bedrijvigheid in de industrie in de regio rond het Amerikaanse Philadelphia is in oktober onverwacht verder doorgegroeid, bleek uit cijfers van de Philadelphia Federal Reserve. De Philly Fed index steeg van 23,8 naar 27,9 deze maand. Er was rekening gehouden met een daling tot 21,9.

    De november-future voor een vat ruwe olie sloot donderdag op de New York Mercantile Exchange 0,75 dollar ofwel 1,4 procent lager op 51,29 dollar.

    De euro/dollar noteerde op 1,1830. Bij aanvang van de handelsdag in New York bewoog het muntpaar nog op 1,1832 en bij het sluiten van de Europese beurzen op donderdag stond er een stand van 1,1846 op de borden.

    Op de Amerikaanse macro-economisch agenda van vrijdag staan alleen de verkopen van bestaande woningen in september op de rol.

    Bedrijfsnieuws

    PPG Industries sloot 1,3 procent hoger, nadat de concurrent van AkzoNobel bekendmaakte een hogere omzet te hebben behaald, maar dat de volumes onder druk stonden vanwege de impact van natuurrampen als de orkanen Harvey en Irma. De omzet steeg met meer dan 3 procent tot circa 3,8 miljard dollar, maar de volumes stegen met krap 1 procent. Onder de streep resteerde een winst van 609 miljoen dollar, tegen een verlies van 184 miljoen dollar een jaar eerder. De impact van natuurrampen zal de winst per aandeel in het vierde kwartaal tot 0,05 dollar negatief beïnvloeden, verwacht het concern, dat zich vanaf 1 december weer mag melden voor een nieuw bod op AkzoNobel.

    Verizon Communications heeft in het derde kwartaal een vlakke nettowinst op een licht hogere omzet geboekt. Het telecombedrijf boekte in het derde kwartaal een nettowinst van 3,6 miljard dollar. De aangepaste winst bedroeg 0,98 dollar per aandeel. De omzet steeg licht van 30,9 miljard dollar in het derde kwartaal van 2016 naar 31,7 miljard dollar het afgelopen kwartaal. Analisten rekenden op 31,44 miljard dollar. Het telecombedrijf gaat voor het lopende boekjaar uit van een omzet en een aangepaste winst per aandeel die vergelijkbaar zijn met 2016. Het aandeel eindigde 1,2 procent hoger.

    Nucor sloot 2,4 procent hoger. Het staalbedrijf heeft in het derde kwartaal van 2017, zoals het bedrijf eerder al heeft aangegeven, minder winst geboekt. De nettowinst van het staalbedrijf bedroeg 0,83 per aandeel. In het derde kwartaal van 2016 kwam de winst per aandeel uit op 0,84 dollar. De omzet was 5,17 miljard dollar, 21 procent meer dan de 4,29 miljard dollar van een jaar terug, maar stabiel ten opzichte van de omzet in het tweede kwartaal. Wat betreft de laatste drie maanden van het jaar verwacht Nucor dat de winstgevendheid gelijk of licht lager zal zijn ten opzichte van het derde kwartaal.

    Donderdag nabeurs zal PayPal Holdings nog de resultaten over het derde kwartaal rapporteren. Het aandeel noteerde in afwachting van de cijfers vlak.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  8. forum rang 10 voda 19 oktober 2017 23:49
    PayPal boekt meer winst op hogere omzet

    Betaaldienstverlener verhoogt outlook opnieuw.

    (ABM FN-Dow Jones) PayPal Holdings heeft in het derde kwartaal van 2017 een hogere winst op een gestegen omzet gerealiseerd en de online betaaldienst herhaalde de outlook. Dit bleek donderdag nabeurs uit de kwartaalrapportage van het Amerikaanse concern.

    "PayPal realiseerde één van zijn sterkste kwartalen sinds het bedrijf onafhankelijk is", zei CEO Dan Schulman in een toelichting op de cijfers. "In aanvulling op onze solide financiële prestaties hebben we ook een recordgroei van nieuwe klanten kunnen realiseren."

    De kwartaalomzet steeg op jaarbasis van 2,67 miljard dollar naar 3,24 miljard dollar en de nettowinst nam met 18 procent toe tot 380 miljoen dollar. De aangepaste winst per aandeel nam toe van 0,35 tot 0,46 dollar.

    Door FactSet geraadpleegde analisten hadden een winst per aandeel van 0,43 dollar en een omzet van 3,18 miljard voorzien.

    De resultaatsverbetering is te danken aan stijging van het aantal actieve klanten met 8,2 miljoen tot 218 miljoen en het aantal transacties per klant. Het aantal betalingstransacties nam met 26 procent toe tot 1,9 miljard.

    PayPal verhoogde de bij de rapportage over het tweede kwartaal gemelde outlook, nadat dit bij de vorige rapportage ook al was gebeurd. Het concern verwacht nu de omzet dit jaar met 10 tot 20 procent te verhogen in een bandbreedte van 12,92 miljard tot 12,98 miljard dollar. Voor de verwachting voor de winst per aandeel wordt nu een bandbreedte van 1,34 tot 1,36 dollar aangehouden.

    Het aandeel noteerde in de handel nabeurs 3,6 procent hoger op 69,67 dollar.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  9. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 13:03
    Amerikaanse futures wijzen op hogere opening Wall Street

    Senaat akkoord met begrotingsplan.

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse futures wijzen vrijdag op een hogere opening van Wall Street. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren rond lunchtijd tot 0,2 procent in het groen.

    Donderdag laat nam de Amerikaanse senaat een budgetvoorstel voor het komende fiscale jaar aan, waarmee de Trump-administratie een belangrijke hindernis heeft overwonnen voor de realisatie van zijn belastinghervormingen. De rally op de aandelenmarkten sinds het aantreden van president Donald Trump wordt gedeeltelijk gedreven door deze verkiezingsbelofte, die wordt beschouwd als een belangrijke stimulans voor de economische groei. "Dit zou de eerste grote hervorming van de regering Trump zijn, na diverse mislukkingen, die de Amerikaanse groei en de aandelenmarkten ondersteunt", aldus analist van Accendo Markets.

    Een ander punt van focus is de vraag wie Federal Reserve voorzitter Janet Yellen zal opvolgen. Nieuwswebsite Politico meldde donderdag dat president Trump overweegt gouverneur Jerome Powell te benoemen. Yellen spreekt vrijdag voor de National Economics Association over de financiële crisis. Loretta Mester van de Federal Reserve in Cleveland neemt vrijdag deel aan een paneldiscussie in New York.

    Op macro-economisch vlak staan vrijdag in de Verenigde Staten slechts huizendata over september geagendeerd.

    Olie noteerde vrijdag in het rood. Een december-future West Texas Intermediate daalde 1,0 procent tot 50,78 dollar, terwijl een december-future Brent 0,8 procent goedkoper werd op 56,81 dollar.

    De euro/dollar noteerde op 1,1805. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1816 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op donderdag stond er een stand van 1,1852 op de borden.

    Bedrijfsnieuws

    General Electric, Procter & Gamble en Schlumberger kunnen vrijdag rekenen op de aandacht van beleggers, aangezien de bedrijven voorbeurs kwartaalcijfers rapporteren. General Electric noteerde in de elektronische handel voorbeurs 2,3 procent lager. Procter & Gamble steeg 0,6 procent en Schlumberger won 0,2 procent.

    Paypal noteerde 4,0 procent hoger. De online betalingsdienst rapporteerde donderdag nabeurs beter dan verwachte resultaten.

    Atlassian won 12,6 procent. Het cloud-softwarebedrijf rapporteerde donderdag laat beter dan verwachte resultaten. Ook de outlook van het Australische bedrijf overtrof de verwachtingen.

    Slotstanden

    De toonaangevende S&P 500 index sloot donderdag vlak op 2.562,10 punten. De Dow Jones index eindigde vlak op 23.163,04 punten en technologiebeurs Nasdaq daalde 0,3 procent tot 6.605,07 punten.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  10. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 13:22
    Sterke autonome groei voor Honeywell

    Winstgevendheid omhoog.

    (ABM FN-Dow Jones) Honeywell heeft in het derde kwartaal van 2017 meer winst behaald en boekte een sterke autonome omzetgroei. Dit bleek vrijdagmiddag uit de kwartaalcijfers van de leverancier van elektronische controlesystemen en automatiseringssystemen.

    De omzet steeg met 3 procent naar 9.804 miljoen euro. De autonome omzetstijging bedroeg 5 procent. "Dit was een bijzonder kwartaal voor ons wat betreft de autonome groei", zei CEO Darius Adamczyk.

    Het bedrijf uit Morris Plains in New Jersey zei dat de operationele marge in het kwartaal is gestegen van 15,6 procent een jaar terug naar 17,8 procent. De aangepaste winst per aandeel steeg 16 procent tot 1,75 dollar.

    Honeywell meldde een week eerder van plan te zijn om drie onderdelen af te stoten, die vervolgens in twee bedrijven naar de beurs worden gebracht. Dit moet dit jaar nog gebeuren.

    Outlook

    Honeywell bevestigde de outlook voor het volledige jaar. Deze outlook gaat uit van een winst per aandeel tussen de 7,05 en 7,10 dollar, wat een stijging van 9 tot 10 procent is ten opzichte van het voorgaande jaar. Eerder in oktober verhoogde de onderneming de onderkant van deze bandbreedte met 5 dollarcent.

    In de handel voorbeurs in Amerika steeg het aandeel Honeywell 0,8 procent.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  11. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 13:29
    Procter & Gamble boekt hogere resultaten

    Concern voorziet lichte omzetgroei en stijging van winst per aandeel.

    (ABM FN-Dow Jones) Procter & Gamble heeft in het op 30 september geëindigde eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar meer winst op een licht gestegen omzet gerealiseerd. Dat bleek vrijdag uit de kwartaalrapportage van het Amerikaanse concern.

    Het bedrijf, dat in de productsegmenten persoonlijke en huishoudelijke verzorging concurreert met Unilever, zag de kwartaalomzet met 1 procent stijgen van 16,52 miljard naar 16,65 miljard dollar. De autonome omzet nam ook met 1 procent toe.

    Het operationeel resultaat van het concern met merken als Duracell, Gillette, en Pampers daalde met 1 procent naar 3,74 miljard dollar als gevolg van gestegen kosten. Het bedrijf heeft als gevolg van de recente orkanen ongeveer 100 miljoen dollar schade geleden.

    De aan de aandeelhouders toe te wijzen nettowinst steeg met 5 procent van 2,71 miljard naar 2,85 miljard dollar. De aangepaste nettowinst per aandeel steeg van 0,99 naar naar 1,09 dollar.

    Outlook

    Procter & Gamble handhaaft de verwachting voor het op 1 juli begonnen lopende boekjaar van een autonome omzetgroei van 2 tot 3 procent en een totale omzetgroei van ongeveer 3 procent. Voor de winst per aandeel wordt nog steeds een groei van 5 tot 7 procent voorzien, vooral als gevolg een stijging van het operationeel resultaat.

    In de handel voorbeurs daalde het aandeel P&G 0,9 procent.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  12. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 13:30
    Winstwaarschuwing bij General Electric

    Gepubliceerd op 20 okt 2017 om 13:17 | Views: 117

    BOSTON (AFN/BLOOMBERG) - Het Amerikaanse industriële conglomeraat General Electric (GE) heeft een winstwaarschuwing gegeven voor heel 2017 onder druk van de moeizame marktomstandigheden bij diensten en producten voor de energiesector.

    Volgens de nieuwe topman John Flannery heeft GE een zeer uitdagend kwartaal achter de rug. De nettowinst ging met 10 procent omlaag tot 1,8 miljard dollar. Bij het onderdeel Power, de belangrijkste divisie van GE, halveerde de winst. Bij de tak Oil & Gas werd een verlies geleden. Er waren onder meer afboekingen en herstructureringskosten.

    Het concern verlaagde zijn verwachting voor de winst per aandeel dit jaar naar 1,05 tot 1,10 dollar, van een eerder voorspelde 1,60 tot 1,70 dollar per aandeel.

    Omzet
    De totale omzet steeg wel met 14 procent, tot 33,5 miljard dollar. GE is actief op het gebied van onder meer krachtcentrales, windmolens, vliegtuigmotoren, verlichting, producten voor de olie- en gassector, locomotieven en medische apparatuur.

    De cijfers en verwachtingen van GE vielen slecht bij beleggers. In de handel voorbeurs in New York gaat het aandeel fors omlaag.
  13. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 13:35
    General Electric boekt lagere resultaten

    Nieuwe CEO presenteert half november nieuwe financiele doelstellingen.

    (ABM FN-Dow Jones) General Electric heeft in het derde kwartaal aanzienlijk minder verdiend dan in het voorgaande jaar, ondanks een sterke groei van de omzet. Dit bleek vrijdag voorbeurs tijdens de presentatie van de resultaten over het derde kwartaal.

    CEO John Flannery zei in de komende één tot twee jaar voor 20 miljard dollar aan activiteiten af te willen stoten. Sinds zijn aantreden twee maanden geleden is Flannery begonnen met de implementatie van maatregelen om de kosten omlaag te brengen en een beoordeling van de portefeuille van het bedrijf

    GE boekte in het derde kwartaal een nettowinst van 1,8 miljard dollar, ofwel 0,21 dollar per aandeel, in vergelijking tot 2 miljard dollar, ofwel 0,22 dollar per aandeel. Exclusief herstructureringskosten en andere eenmalige posten daalde de winst per aandeel van 0,32 dollar naar 0,29 dollar. Het effect van eenmalige lasten op het resultaat bedroeg 0,16 dollar per aandeel.

    Outlook

    Het concern verwacht dat het aangepast resultaat over het hele boekjaar aanzienlijk lager zal uitkomen dan de eerder afgegeven outlook. In juli meldde het concern over het hele boekjaar een operationele winst per aandeel te voorzien van 1,60 tot 1,70 dollar. Op 13 november zal Flannery geactualiseerde financiële doelstellingen presenteren.

    Het aandeel General Electric noteerde in de elektronische handel voorbeurs 4,6 procent lager op 23,85 dollar.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  14. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 14:07
    Schlumberger boekt hogere winst

    Omzet tevens gestegen.

    (ABM FN-Dow Jones) Schlumberger heeft in het derde kwartaal een hogere winst en omzet geboekt. Dit bleek vrijdag voorbeurs uit de rapportage van de resultaten over het derde kwartaal van de dienstverlener voor de olie-industrie.

    "Onze kwartaalomzet steeg op kwartaalbasis 6 procent, terwijl de operationeel resultaat voor belastingen met 11 procent toenam, resulterend in een aangepaste winst per aandeel van 0,42 dollar, een stijging met 20 procent tegenover het tweede kwartaal", zei CEO Paal Kibsgaard.

    Schlumberger boekte in het derde kwartaal een nettowinst van 545 miljoen dollar, in vergelijking tot 176 miljoen dollar in dezelfde periode een jaar eerder. Exclusief eenmalige lasten resteerde een resultaat van 581 miljoen dollar, tegenover 353 miljoen dollar vorig jaar.

    De aangepaste winst per aandeel bedroeg 0,42 dollar per aandeel.

    De omzet steeg van 7,0 miljard dollar in het derde kwartaal van 2016 naar 7,9 miljard dollar het afgelopen kwartaal.

    Het aandeel Schlumberger noteerde in de elektronische handel voorbeurs 1,2 procent hoger op 64,50 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  15. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 14:07
    Wisselkoersen stuwen resultaten Manpower

    Omzet en winst hoger.

    (ABM FN-Dow Jones) ManpowerGroup heeft in het derde kwartaal van 2017 hogere resultaten behaald, waarbij wisselkoersschommelingen een flinke impact hadden. Dit maakte het Amerikaanse uitzendbedrijf vrijdagmiddag bekend.

    De omzet steeg met 7,4 procent tot 5,5 miljard dollar. Tegen constante wisselkoersen namen de inkomsten met 4,3 procent toe.

    Het bedrijfsresultaat steeg met krap 8 procent naar 227,9 miljoen dollar. De nettowinst kwam uit op 137,7 miljoen dollar, een stijging van 26,6 procent. Tegen constante wisselkoersen steeg het bedrijfsresultaat met 4,4 procent en de nettowinst met 3,5 procent.

    De winst per aandeel kwam uit op 2,04 dollar, tegenover 1,87 dollar in dezelfde periode van 2016.

    Outlook

    CEO Jonas Prising zei dat zijn bedrijf goed gepositioneerd is om het jaar sterk af te sluiten. ManPower verwacht voor het vierde kwartaal een nettowinst per aandeel van 2,01 tot 2,09 dollar. Hier zullen gunstige valutaschommelingen 12 dollarcent aan bijdragen.

    Het aandeel ManpowerGroup noteerde voordat Wall Street opengaat fractioneel in het groen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  16. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 14:51
    Wall Street koerst af op hogere opening

    Senaat akkoord met begrotingsplan.

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen stevenen vrijdag af op een hogere opening. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren ruim een half uur voor de openingsbel tot 0,2 procent in het groen.

    Donderdag laat nam de Amerikaanse senaat een budgetvoorstel voor het komende fiscale jaar aan, waarmee de Trump-administratie een belangrijke hindernis heeft overwonnen voor de realisatie van zijn belastinghervormingen. De rally op de aandelenmarkten sinds het aantreden van president Donald Trump wordt gedeeltelijk gedreven door deze verkiezingsbelofte, die wordt beschouwd als een belangrijke stimulans voor de economische groei. "Dit zou de eerste grote hervorming van de regering Trump zijn, na diverse mislukkingen, die de Amerikaanse groei en de aandelenmarkten ondersteunt", aldus analist van Accendo Markets.

    Een ander punt van focus is de vraag wie Federal Reserve voorzitter Janet Yellen zal opvolgen. Nieuwswebsite Politico meldde donderdag dat president Trump overweegt gouverneur Jerome Powell te benoemen. Yellen spreekt vrijdag voor de National Economics Association over de financiële crisis. Loretta Mester van de Federal Reserve in Cleveland neemt vrijdag deel aan een paneldiscussie in New York.

    Op macro-economisch vlak staan vrijdag in de Verenigde Staten slechts huizendata over september geagendeerd.

    Olie noteerde vrijdag in het rood. Een december-future West Texas Intermediate daalde 0,7 procent tot 50,91 dollar, terwijl een december-future Brent 0,3 procent goedkoper werd op 57,04 dollar.

    De euro/dollar noteerde op 1,1820. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1816 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op donderdag stond er een stand van 1,1852 op de borden.

    Bedrijfsnieuws

    General Electric noteerde in de elektronische handel voorbeurs 7,0 procent lager. Het conglomeraat heeft in het derde kwartaal aanzienlijk minder verdiend dan in het voorgaande jaar, ondanks een sterke groei van de omzet.

    Schlumberger heeft in het derde kwartaal een hogere winst en omzet geboekt. De dienstverlener voor de olie-industrie steeg 0,2 procent.

    Procter & Gamble heeft in het op 30 september geëindigde eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar meer winst op een licht gestegen omzet gerealiseerd. Het aandeel verloor 1,7 procent.

    ManpowerGroup heeft in het derde kwartaal van 2017 hogere resultaten behaald, waarbij wisselkoersschommelingen een flinke impact hadden. De uitzender steeg 0,9 procent.

    Honeywell heeft in het derde kwartaal van 2017 meer winst behaald en boekte een sterke autonome omzetgroei. Honeywell bevestigde de outlook voor het volledige jaar. De koers van Honeywell steeg 0,7 procent.

    Paypal noteerde 6,2 procent hoger. De online betalingsdienst rapporteerde donderdag nabeurs beter dan verwachte resultaten.

    Atlassian won 12,0 procent. Het cloud-softwarebedrijf rapporteerde donderdag laat beter dan verwachte resultaten. Ook de outlook van het Australische bedrijf overtrof de verwachtingen.

    Slotstanden

    De toonaangevende S&P 500 index sloot donderdag vlak op 2.562,10 punten. De Dow Jones index eindigde vlak op 23.163,04 punten en technologiebeurs Nasdaq daalde 0,3 procent tot 6.605,07 punten.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  17. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 16:52
    Bestaande woningverkopen Amerika gestegen

    Toename met 0,7 procent in september.

    (ABM FN-Dow Jones) De bestaande woningverkopen in de Verenigde Staten zijn in september gestegen. Dit maakte The National Association of Realtors vrijdag bekend.

    De verkoop van bestaande woningen nam ten opzichte van augustus met 0,7 procent toe tot een geannualiseerd aantal van 5,39 miljoen stuks. Er werd door economen gerekend op 5,30 miljoen stuks.

    Op jaarbasis daalden de bestaande woningverkopen in september evenwel met 1,5 procent.

    De mediane verkoopprijs steeg met 4,2 procent op jaarbasis naar 245.100 dollar.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  18. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 19:42
    Wall Street hoger door belastingplan

    Gepubliceerd op 20 okt 2017 om 19:36 | Views: 0

    NY-DJ-Industrial Avg 19 okt
    23.163,04 +5,44 (+0,02%)

    NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse aandelenbeurzen staan vrijdag in het groen. Beleggers in New York zijn optimistisch over de belastinghervormingen die president Donald Trump wil doorvoeren. Industrieconcern General Electric (GE) gaat tegen de trend in naar beneden na een winstwaarschuwing en tegenvallende kwartaalcijfers.

    De Dow-Jonesindex noteerde in de tussentijdse handel 0,6 procent hoger op 23.299 punten. De brede S&P 500 ging 0,5 procent vooruit tot 2573 punten en de technologiegraadmeter Nasdaq won 0,5 procent tot 6638 punten.

    De Amerikaanse Senaat is akkoord gegaan met de begroting voor het fiscale jaar 2018. Daardoor is het makkelijker geworden om volgend jaar een grote belastinghervorming door te voeren die gunstig moet uitpakken voor het Amerikaanse bedrijfsleven en de economie.

    JPMorgan Chase
    De bankensector profiteerde vooral van het nieuws. JPMorgan Chase won bijvoorbeeld 1,7 procent aan marktwaarde en Citigroup ging 1,1 procent omhoog. Bank of America deed het ruim 2 procent beter.
    GE gaf een winstalarm voor heel 2017 vanwege de moeilijke marktomstandigheden bij de energieactiviteiten. Topman John Flannery sprak van een zeer uitdagend kwartaal voor het industriële conglomeraat. Het aandeel dook 0,3 procent in het rood.

    Procter & Gamble
    Ook was- en verzorgingsmiddelenproducent Procter & Gamble (P&G) opende de boeken. Deze resultaten werden eveneens lauw ontvangen en de koers van P&G zakte 4 procent. Betalingsverwerker PayPal maakte donderdag nabeurs cijfers bekend. Die waren beter dan verwacht en PayPal sprong 4,3 procent omhoog.
    Andere bedrijven die met kwartaalpublicaties kwamen waren onder meer industrieconcern Honeywell, uitzendbedrijf ManpowerGroup en de oliedienstverleners Schlumberger en Baker Hughes.

    Celgene
    Biotechnoloog Celgene kelderde bijna 10 procent, nadat werd aangekondigd dat het stopt met testen voor een middel tegen de ziekte van Crohn.
    Verder bleek dat de verkoop van bestaande woningen in de VS in september onverwacht is toegenomen.

    De euro was 1,1781 dollar waard, tegen 1,1770 dollar bij het slot van de Europese beurshandel. Een vat Amerikaanse olie steeg 0,3 procent tot 51,46 dollar. Brent won 0,4 procent tot 57,48 dollar.
  19. forum rang 10 voda 20 oktober 2017 21:37
    Wall Street stevent af op hoger slot

    Amerikaanse senaat keurde begrotingswet goed.

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen stevenen vrijdag af op een hoger slot.

    De toonaangevende S&P 500 index steeg circa een half uur voor de slotzoemer 0,5 procent tot 2.573,92 punten, de Dow Jones index won 0,6 procent op 23.299,99 punten en de Nasdaq koerste 0,4 procent hoger op 6.631,74 punten.

    Volgens marktanalist Michael Hewson van CMC Markets verwerkten beleggers vrijdag vooral het nieuws dat de Amerikaanse senaat een budgetvoorstel voor het komende fiscale jaar aannam. Daarmee overwon de Trump-administratie een belangrijke hindernis voor de realisatie van zijn belastinghervormingen.

    De rally op de aandelenmarkten sinds het aantreden van president Donald Trump wordt gedeeltelijk gedreven door deze verkiezingsbelofte, die wordt beschouwd als een belangrijke stimulans voor de economische groei. "Dit zou de eerste grote hervorming van de regering Trump zijn, na diverse mislukkingen, die de Amerikaanse groei en de aandelenmarkten ondersteunt", aldus analist van Accendo Markets.

    Nieuwswebsite Politico meldde donderdag verder dat president Trump overweegt gouverneur Jerome Powell te benoemen als opvolger van Yellen. Yellen spreekt vrijdag voor de National Economics Association over de financiële crisis. Loretta Mester van de Federal Reserve in Cleveland neemt vrijdag deel aan een paneldiscussie in New York.

    Op bedrijfsvlak kreeg vooral General Electric aandacht van de markt, zo merkte Hewson op. Het conglomeraat verdiende in het derde kwartaal aanzienlijk minder dan in het voorgaande jaar, ondanks een sterke groei van de omzet. Het aandeel koerste in de elektronische handel voorbeurs nog 7,0 procent lager, maar circa een half uur voor de slotzoemer vond het aandeel de weg omhoog met een plus van 0,3 procent.

    Op macro-economisch vlak stonden vrijdag in de Verenigde Staten slechts huizendata over september geagendeerd. De verkoop van bestaande woningen nam ten opzichte van augustus met 0,7 procent toe tot een geannualiseerd aantal van 5,39 miljoen stuks. Er werd door economen gerekend op 5,30 miljoen stuks. Op jaarbasis daalden de bestaande woningverkopen in september evenwel met 1,5 procent.

    De november-future voor een vat ruwe olie sloot vrijdag op de New York Mercantile Exchange 0,33 dollar hoger, of 0,6 procent, op 51,84 dollar. De handel was volatiel door de expiratie van de november-future.

    De euro/dollar noteerde op 1,1785. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1816 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op donderdag stond er een stand van 1,1852 op de borden. Marktanalist Konstantinos Anthis van ADS Securities merkte op dat handelaren bezorgd zijn over de oplopende spanningen in Spanje en een mogelijke opschorting van de autonomie in Catalonië dit weekeinde, hetgeen de euro onder druk zet. Verder speelde de goedgekeurde begrotingswet in Amerika de greenback in de kaart.

    Bedrijfsnieuws

    Schlumberger heeft in het derde kwartaal een hogere winst en omzet geboekt. De dienstverlener voor de olie-industrie daalde 2,7 procent.

    Procter & Gamble heeft in het op 30 september geëindigde eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar meer winst op een licht gestegen omzet gerealiseerd. Het aandeel verloor 4,0 procent.

    ManpowerGroup heeft in het derde kwartaal van 2017 hogere resultaten behaald, waarbij wisselkoersschommelingen een flinke impact hadden. De uitzender daalde 0,4 procent.

    Honeywell heeft in het derde kwartaal van 2017 meer winst behaald en boekte een sterke autonome omzetgroei. Honeywell bevestigde de outlook voor het volledige jaar. De koers van Honeywell steeg 1,1 procent.

    Paypal noteerde 5,2 procent hoger. De online betalingsdienst rapporteerde donderdag nabeurs beter dan verwachte resultaten.

    Atlassian won 24,2 procent. Het cloud-softwarebedrijf rapporteerde donderdag laat beter dan verwachte resultaten. Ook de outlook van het Australische bedrijf overtrof de verwachtingen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  20. forum rang 10 voda 23 oktober 2017 16:42
    Licht hogere futures op Wall Street

    Belastingplan en kwartaalcijfers slaan de trom.

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen gaan maandag een licht hogere opening tegemoet. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren rond lunchtijd tot 0,1 procent in het groen.

    Daarmee zouden de beurzen zo maar een nieuwe set records kunnen neerzetten, nu handelaren zich blijven verheugen op de beloofde belastinghervormingen en blij zijn met meevallende kwartaalresultaten.

    De hoop dat de belastingverlagingen erdoor komen werd hernieuwd nadat de Senaat een conceptbegroting voor het komende jaar accordeerde. De belastinghervorming zou goed zijn voor de bedrijfswinsten en dus voor de aandelenmarkten.

    Daarnaast kijkt de markt maandag naar bedrijfsresultaten van Hasbro, Halliburton, VF en Kimberley-Clark.

    Van de S&P500-bedrijven die hun derde kwartaalcijfers hebben bekendgemaakt heeft tot nu toe ongeveer driekwart de verwachtingen overtroffen, volgens data van FactSet.

    Olie noteerde maandag verdeeld. Een decemberfuture West Texas Intermediate steeg 0,1 procent tot 51,88 dollar, terwijl een decemberfuture Brent 0,2 procent goedkoper werd op 57,65 dollar.

    De euro/dollar noteerde op 1,1745. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1767 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op vrijdag stond er een stand van 1,1770 op de borden.

    In Japan steeg de Nikkei-index en daalde de yen na de ruime verkiezingsoverwinning van de Japanse premier Shinzo Abe zondag. Dit betekent dat het ruime monetaire beleid waarschijnlijk doorgaat, waardoor de yen zwak blijft en de aandelenmarkt wordt gesteund.

    Bedrijfsnieuws

    Aandelen Tesla klommen 1,6 procent in de handel voorbeurs. De maker van elektrische auto's mag zijn eigen fabriek in Shanghai bouwen, volgens personen die bekend zijn met de plannen.

    Cisco Systems zakte 0,1 procent. Persbureau Bloomberg meldde dat een overname van softwarebedrijf BroadSoft nabij is.

    Hasbro heeft in het derde kwartaal van 2017 een hogere nettowinst behaald. De nettowinst steeg met 3 procent tot 266 miljoen euro. Dit komt neer op 2,09 per aandeel. Het bedrijfsresultaat bleef echter vrijwel onveranderd, op 361 miljoen euro. Hasbro noteerde vrijwel onveranderd in de handel voorbeurs.

    Slotstanden

    Wall Street sloot vrijdag opnieuw op recordstanden voor de drie grote indices. De toonaangevende S&P 500 index steeg 0,5 procent tot 2.575,20 punten, de Dow Jones index won 0,7 procent op 23.328,63 punten en de Nasdaq sloot 0,4 procent hoger op 6.629,05 punten.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
25.201 Posts
Pagina: «« 1 ... 510 511 512 513 514 ... 1261 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.281
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.065
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.861
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.141
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.986
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.734
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.681
Alfen 12 15.961
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.755
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.147
AMG 965 125.576
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 380
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.101
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.571
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.088
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.247
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.523
ASML 1.762 76.400
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.616
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht