Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Mithra Pharmaceuticals BE0974283153

Laatste koers (eur)

0,224
  • Verschill

    +0,003 +1,36%
  • Volume

    29.759 Gem. (3M) 381,1K
  • Bied

    0,224  
  • Laat

    0,233  
+ Toevoegen aan watchlist

Mithra in 2017

68 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 oktober 2017 18:16
    MITHRA ANNOUNCES LAUNCH OF WARRANT EXERCISE PERIOD

    investors.mithra.com/wp-content/uploa...

    BTW: These warrants have been granted free of charge. All warrants have been accepted by the relevant beneficiaries. Each warrant entitles its holder to subscribe for 1,650 Shares of the Company at a subscription price of EUR 5,646.00 per 1,650 Shares (a part of which corresponding to the par value of the existing Shares on the day the warrants are exercised will be allocated to the share capital, the balance will be booked as an issue premium). These warrants can be exercised in principle as from 1 January 2019, and have a term of 8 years as from their grant. Upon expiration of the 8 years term, they become null and void.

    Nog meer kadootjes voor Mr. Fornieri en friends. Geen wonder dat hij zo blij was met de verwatering.... Maar één en ander staat in het jaarverslag dus het is allemaal transparant.

    fc
  2. [verwijderd] 22 november 2017 20:42
    Alle drie producten van Novalon hebben zo hun eigen beperking.

    Om met Tibelia te beginnen, een copycat van Livial, een twintig jaar oud hormonen preparaat (tibolone) ter bestrijding van opvliegers en andere overgangsverschijnselen (Organon/MSD). Om een beetje marktaandeel te verwerven moet zo'n copycat veelal met 30% korting worden aangeboden aan de markt.

    www.bloomberg.com/news/articles/2017-...

    Het prijsverval doet de markt krimpen en daarmee worden de marges niet meer gehaald die gebruikelijk waren. Het wordt moeilijker voor een volgende copycat om dezelfde markt te betreden, maar ook minder interessant om nieuwe producten op die gekrompen markt te introduceren. En dat nu is precies wat Mithra van plan is over een jaar of drie/vier.

    Dilemma, dilemma..., moeilijk, moeilijk...

    Gezien de moeizame introductie van Tibelia (uitrol gaat langzamer dan gepland; minimale omzet tot dusverre) vermoed ik dat Mithra Tibelia probeert te vermarkten met een veel kleinere korting dan 30%. Met als resultaat dat de markt nauwelijks noodzaak ziet om over te stappen van Livial. Met de langere houdbaarheidsperiode wordt het misschien interessanter om dat alsnog te doen. In die contect is Canada ook interessant, waar tibolone nooit is geïntroduceerd. Ook niet in de USA trouwens, waar Organon in 2006 een negatief antwoord kreeg op hun aanvraag ter registratie van tibolone.

    www.drugs.com/international/tibolone....

    fc
  3. [verwijderd] 27 december 2017 00:40
    quote:

    FatCool schreef op 26 september 2017 19:14:

    Daarnaast breekt ons (kleine particuliere beleggers) thans de emissie op. Vandaag was de eerste dag met een beetje volume sinds de plaatsing in juni. Coucke zal wel niet verkocht hebben, maar de andere 2 miljoen aandelen zijn op z'n minst voor een deel geplaatst bij gelegenheidsbeleggers. Die konden vandaag cashen met 20% winst in drie maanden.

    Elke opleving van de koers zal gesmoord worden in aanbod de rest van dit jaar. En laten we wel wezen, welke particulier wens je thans de aandelen toe. En instituten konden kopen op €8,40 drie maanden geleden.
    Met nog een paar dagen te gaan is de koers inderdaad nauwelijks meer van z'n plek gekomen.

    De komende maanden verwacht ik ook geen vuurwerk. Interessanter wordt het rond maart/april 2018 als de Donesta data komt. Dan komt er een flinke sprong omhoog als de data meevalt. Bij tegenvallende data kan de koers halveren.

    Tot die data bekend is, is het beter om aan de zijlijn te blijven staan. Mithra is namelijk een one-medicine bedrijf. Estetrol is het enige wat telt, de rest is ruis...

    JMHO!

    fc
  4. [verwijderd] 29 december 2017 21:54
    Het jaar 2017 gesloten op €10,26.

    Vooral de vertraging van Donesta met één jaar heeft het jaar 2017 weinig goeds gebracht. Daarnaast was er de 10% verdunning om nog wat geld in kas te houden. De uitbouw van de mislukte commerciële organisatie in Duitsland en Frankrijk en de in mijn opinie miskoop van Novalon hebben meer geld verbrandt dan was voorzien bij de eerste emissie in 2015.

    Op naar maart/april 2018 om te kijken of het nog ooit wat wordt met Mithra Pharmaceuticals.

    fc
68 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht