Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Turkije NIET in Europa .... ? !!!!

656 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 33 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. whammy 28 juli 2017 12:22
    Ik begrijp minister Blok niet om verdachten weer uit te leveren aan Turkije. Turkije geeft zogenaamde garanties, die garanties gelden van hier tot de voordeur.
  2. [verwijderd] 28 juli 2017 19:30
    Het programma 'De Neven Van Eus' geeft goede informatie van Ankara Turkenezen. Neem ik Zuid Afrika en Venezuela als voorbeeld dan 15% van die Turkenezen zijn etterbakken. Dus bescheiden blijven dat we mogen niet praten over de gemiddelde Turk. Je mag het ook 20% maken maar niet echt meer. Nemen we de verse moeslims in Alkmaar dan ziet men dat de boerka is bijna pleite binnen 1/2 jaar en men ziet prachtige gezichten en als men ze aanpreekt op het West Fries komt er toch een glimlach met 'Het Nederlands' een beetje te veel gebroken maar onder reparatie. Dan ken men de vraag stellen: bukken voor allah is dat het zelfde als een hitler groet? Geforceerde onderdanig zijn is dat deel van cultureel Nederland? In Engeland 'moet' men altijd 'alsjeblieft' (bedelen) zeggen om de voor koekie uit een trommel te mogen hebben. Mijn Oma zeide: pak en geef me er ook eentje en snel.

  3. forum rang 6 haas 14 augustus 2017 08:54
    Over Turkije gesproken.
    Steeds meer Turken van Nederlandse afkomst komen op vakantie in Turkije in de problemen omdat ze denken dat ze hetzelfde als in Nederland in Turkije kunnen uithalen.
    Een spandoek ophouden is daar al voldoende om zonder proces in de gevangenis te komen.
    In Turkije ziet Turkije er dan ineens heel wat minder leuk uit voor ze.
  4. [verwijderd] 22 augustus 2017 18:40
    Eigen taal, eigen cultuur, eigen inteelt mag geen redenen zijn om een land te zijn en Turkije en Iran hebben een plan om Koerden zoals Armeniërs uit te roeien. Onafhankelijkheid zodat men waarde kan scheppen, handel kan drijven en winst kan maken wordt niet over gedacht.
  5. [verwijderd] 19 september 2017 05:20
    25-September Koerd onafhankelijkheid dag wordt het begin van het einde van Turkije. Polen en Oekraine gaan helpen met het omzetten van Istanboel naar Constantinople, de helft van midden Turkije roeit zichzelf uit door honger en erger: declaratie van: ik ben meer Moeslim dan jij Moeslim en de Koerden doen massief aan zelf verdediging. De winnende formule is dat distributie formule 1/radius kwadraat. Nou weet ik in welke mate Catalan, Schotland, Krim en Friesland met velen andere volkeren de ondergang van Turkije zal ondersteunen maar 1 ding weet ik wel: referendums is een normale gang van democratie en de Russen weten het en het Westen is het vergeten.
  6. [verwijderd] 30 september 2017 13:24
    Zo Turkije gaat nu in Bagdad Koerden-olie kopen. Laatst toen ik daar was op de grens bestonden de grenzen uit sluipschutters. Leger strategisch om in thuislanden te gaan handelen met afstand schieters is een verloren zaak maar Erdogan zal als een bezetenen West Turkije economisch uitmergelen om Oost Turkije zo goed als dood te verklaren. We weten Erdogan heeft veel maar dan ook veel gehandeld met dat moordtuig Isis zo we weten wat met de Midden Turken zal gaan gebeuren. Rusland weet dat ook dat je niet in iemand anders tuin zit en rommel, en zal een positie innemen van: eerst totale chaos en dan voeren. Zal de Russen de Koerden voor de Midden Turken verkiezen; dat geef ik een goede kans want die Midden Turken bleven en blijven verraderlijk moordtuig.
    Kan de Turken en Iran de Koerden grenzen beheren? Dus in iemand ander land de grenzen bezitten? Dat gaat duur maar dan ook duur kosten.
  7. [verwijderd] 28 november 2017 15:09
    Isis nu pleite met het bewijs dat het grootste gevaar van een god (in dit geval Mohammed) is de kerkdienst van de mensen die er in geloven en in de zelfde adem de god : centrale bank van Bagdad, doet minder zaken. (veiling van buitenlandse valuta is minder van zo'n 50 tot 200 miljoen per dag.
    De mensen die afgekeurd waren door Allah 'moeten' (zoals in sieg heil) aanvaarden dat ze (Koerden) geen littekens hebben en gewoon effe vergeten dat vermoord worden is leuk. In Nederland gebruikt men de woorden: mensen in doelgroepen zetten.
    Turkije genoot om met geloof clitorissen te kunnen knippen (geen leuke ervaring om dit aan te horen en fotootjes te zien op cellfoons) om zo'n 80% korting te kunnen krijgen op de olie prijs en 'doelgroep' theorie te kunnen toepassen voor herhaling. Doelgroep Bagdad is nu gemotiveerd om een derde olie pijpleiding te leggen rond doelgroep Koerden zonder clitorissen.
    Concurreren is goed en schept waarde maar apartheid of 'doelgroepheid' toe te passen, praat met mij want daar heb ik ervaring mee, is leuk op een korte duur, maar klant koesterend schiet men op lang termijn in de eigen voet.
    Wat opvalt dat in al dat agressieve Turkish Delight nog geen anti-luchtdoel raketten zijn weggegeven. Misschien Sinterklaas geeft hoop.
  8. [verwijderd] 18 maart 2018 17:55
    Door: ANP Gepubliceerd: 18 maart 2018 17:01

    De Koerdische autoriteiten in de Syrische regio Afrin zeggen dat het conflict met Turkije een ''nieuwe fase'' ingaat. Daarbij komt de nadruk te liggen op guerrillatactieken.
    ''Onze troepen zijn overal in Afrin aanwezig. Ze zullen iedere gelegenheid aangrijpen om posities van de Turkse vijand en zijn huurlingen aan te vallen'', zei een lokale bestuurder. ''Onze manschappen in Afrin worden een constante nachtmerrie voor ze.''


    Turkse troepen en hun bondgenoten trokken zondag de stad Afrin in het gelijknamige gebied binnen. Ze ondervonden naar verluidt geen enkele tegenstand. De Turkse president Erdogan zei later dat zijn manschappen het stadscentrum in handen hebben. ''De meeste terroristen zijn al gevlucht, met hun staart tussen de benen.''

    YPG
    Turkije viel Afrin eerder dit jaar binnen om de Koerdische strijders van de YPG uit de streek te verdrijven.

    Ankara ziet de YPG als een verlengstuk van de terroristische PKK-beweging.

    De VS steunen de Koerdische strijders in verband met de strijd tegen Islamitische Staat.
    www.nu.nl/buitenland/5182328/koerden-...

    ========================

    Rusland, de V.S. , het V.K. , de EU, Turkije ... iedereen bemoeit zich met Syrië.
    En dan heb ik het nog niet eens over Assad en I.S. Te denken dat het wegsturen van Assad de oplossing voor het probleem is, is denken in iets imaginairs ...
  9. forum rang 9 josti5 18 maart 2018 18:08
    Onbegrijpelijk, dat die Turkse oorlogsmisdadiger Recep E. van de grootmachten nog steeds op vrije voeten mag lopen, en zijn vernietigende gang mag blijven gaan.
  10. forum rang 7 ffff 18 maart 2018 18:21
    Tja John,

    Jij mag natuurlijk best die mening hebben, maar anderzijds..... we moeten en mogen best wel eens eerlijk zijn..... als Europa werkelijk Erdogan tegen het scheenbeen gaat schoppen en hij laat een dikke twee miljoen Syriërs onze kant uitkomen, dan hebben de Europese politici een nog veel groter probleem....

    Weer anders gezegd John: Politiek is vuil en smerig, politiek is macht en invloed, en niemand onder de politici is " zonder zonden"

    Erdogan verdrijven lukt Europa niet, want zijn volk kiest hem. Zelfde geldt voor Putin.

    Tja, dan zul je toch een flinke dosis " Realpolitik" moeten gaan toepassen: Het is allemaal niet netjes, het is allemaal niet volgens een wit blank en onschuldig zieltje, maar alle voor- en nadelen bij elkaar opgeteld: Toch maar zo laten.

    Ook dat is politiek, real- politiek.

    Als jij of ik iemand laten vermoorden, dan worden we in heel Europa opgepakt en uitgeleverd. Maarruh....bij de Hr. Putin zie ik niemand zoiets durven. Het is allemaal niet fraai , maar het is niet anders.

    Peter

  11. forum rang 9 josti5 18 maart 2018 18:44
    Dat hij van zowel Rusland als Amerika zijn smerige Koerden-gang mag blijven gaan, met toch al een Armeniërs-smetje op zijn Turkse blazoen, weegt voor mij niet op tegen de zogenaamde 'Realpolitik', Peter.
    Waarbij ik mij in gemoede afvraag, of een paar miljoen Erdoganturken binnen de Europese grenzen op termijn wérkelijk te verkiezen zijn boven een paar miljoen Syriërs...
  12. [verwijderd] 18 maart 2018 20:01
    Erdogan doet niet anders, dan alle Turken regeren, in binnen- EN buitenland.
    Of ze nu het Duits staatsburgerschap hebben, het Nederlands ... ze zijn en blijven in zijn ogen Turkse staatsburgers ... immers, zij hebben ook nog steeds het Turks staatsburgerschap en een Turks paspoort.!

    Tot ergernis van buitenlandse mogendheden met veel inwoners/staatsburgers van Turkse origine, hij blijft zich met ze bemoeien als hun echte leider.

    De Turkse Gülen aanhangers en Turkse Kurden, Turkse Armeniërs die naar onze landen als echte vluchtelingen kwamen, moeten oppassen voor Turkse Erdogan aanhangers in onze landen.

    Triest toch ... want WIJ verlenen ze asiel om ze veiligheid te geven, maar bij ons zijn ze kennelijk nog steeds niet veilig en niemand (ook de anti Zwarte Piet- en Slavernij verleden aanhangers) kommeren zich om deze groep .... want waar gaat het nu nog over ....
  13. [verwijderd] 18 maart 2018 21:09
    Hoezo zijn die groepen volgens jou niet veilig?

    Een paar dreigementen? Demonstraties die een beetje uit de hand liepen?

    Moeten daardoor bepaalde bevolkingsgroepen in NL oppassen...?
  14. [verwijderd] 18 maart 2018 21:20
    quote:

    asti schreef op 18 maart 2018 21:09:

    Hoezo zijn die groepen volgens jou niet veilig?

    Een paar dreigementen? Demonstraties die een beetje uit de hand liepen?

    Moeten daardoor bepaalde bevolkingsgroepen in NL oppassen...?
    Amina laat een filmpje zien op haar smartphone. Ze heeft het toegestuurd gekregen van haar familie in het dorpje Mirkan in de Syrisch-Koerdische regio Afrin, aan de zuidgrens met Turkije.
    Ze is een van de acht 'Afrin-Koerden' die donderdag in een Brabantse huiskamer bijeenkomen om 'live', via hun smartphones, verslag te doen van de gebeurtenissen in hun regio. De Turkse regering is er twee weken geleden een offensief begonnen met als argument strijd te voeren tegen terroristen. Amina en haar vrienden willen aantonen dat er vooral burgerslachtoffers vallen.

    De acht willen alleen met hun voornaam in de krant. Ze vrezen de agressie van Nederlandse 'Erdogan-Turken'. Die verstoorden de laatste week twee demonstraties van Koerden in Nederland. Dat zal ongetwijfeld weer gebeuren bij de demonstratie vandaag in Rotterdam, voorspellen ze. Peshmerge, een van de acht, krijgt ook doodsbedreigingen op Facebook, laat hij zien. 'Vieze vuile kankerterrorist, oprotten uit Nederland.'
    www.volkskrant.nl/buitenland/turks-of...

    en nog veel meer berichten .... van Syrische Kurden, die vanwege de onveiligheid in Syrië in Nederland asiel hebben gekregen, maar hier de Erdogan Turken moeten vrezen ....
  15. forum rang 6 pietje-2005 18 maart 2018 21:23
    Denk dat turken nergens veilig zijn voor Erdogan.
    Geldt volgens mij trouwens voor alle moslims, waar eventueel een imam of een soort van sekte- of geestelijk leider bepaalde dingen begint op te dragen of aan te bevelen.
    Hebben we al vele malen gehoord en gezien, tenslotte.
    De islam heeft nu eenmaal een erg sterk ontwikkeld intern terrorisme wat "nogal"dwingend kan zijn voor de aangewezen aanhangers.
    Ook van die turkse dictator, natuurlijk.
  16. [verwijderd] 18 maart 2018 21:32
    quote:

    Tom Riddle® schreef op 18 maart 2018 21:20:

    [...]
    Amina laat een filmpje zien op haar smartphone. Ze heeft het toegestuurd gekregen van haar familie in het dorpje Mirkan in de Syrisch-Koerdische regio Afrin, aan de zuidgrens met Turkije.
    Ze is een van de acht 'Afrin-Koerden' die donderdag in een Brabantse huiskamer bijeenkomen om 'live', via hun smartphones, verslag te doen van de gebeurtenissen in hun regio. De Turkse regering is er twee weken geleden een offensief begonnen met als argument strijd te voeren tegen terroristen. Amina en haar vrienden willen aantonen dat er vooral burgerslachtoffers vallen.

    De acht willen alleen met hun voornaam in de krant. Ze vrezen de agressie van Nederlandse 'Erdogan-Turken'. Die verstoorden de laatste week twee demonstraties van Koerden in Nederland. Dat zal ongetwijfeld weer gebeuren bij de demonstratie vandaag in Rotterdam, voorspellen ze. Peshmerge, een van de acht, krijgt ook doodsbedreigingen op Facebook, laat hij zien. 'Vieze vuile kankerterrorist, oprotten uit Nederland.'
    www.volkskrant.nl/buitenland/turks-of...

    en nog veel meer berichten .... van Syrische Kurden, die vanwege de onveiligheid in Syrië in Nederland asiel hebben gekregen, maar hier de Erdogan Turken moeten vrezen ....
    Dit is toch wat anders dan dat hele bevolkingsgroepen hier niet veilig zijn?

    Sylvana Simons kreeg toch ook bedreigingen?
  17. forum rang 9 josti5 18 maart 2018 21:34
    quote:

    asti schreef op 18 maart 2018 21:32:

    [...]
    Dit is toch wat anders dan dat hele bevolkingsgroepen hier niet veilig zijn?
    Ja hoor asti, probeer maar weer recht te kletsen, wat krom is!

    Al eens van de christelijke vluchtelingen gehoord, die hier door islamieten worden bedreigd, nota bene in AZC's?
  18. [verwijderd] 18 maart 2018 21:45
    quote:

    josti5 schreef op 18 maart 2018 21:34:

    [...]

    Ja hoor asti, probeer maar weer recht te kletsen, wat krom is!

    Al eens van de christelijke vluchtelingen gehoord, die hier door islamieten worden bedreigd, nota bene in AZC's?
    Zou kunnen. Maar het kan ook dat er verhalen verzonnen worden of aangedikt. Waar zijn de bewijzen? Over hoeveel veroordelingen hebben we het?

    Jij was het toch die het had over hoe dom de overheid wel niet is om alles te geloven wat vluchtelingen op zoek naar een verblijfsvergunning zijn beweren?

    Hoe dan ook zou zeggen dat christenen in Nederland niet veilig zijn veel te ver gaan. Zoals het ook veel te ver gaat om te zeggen dat de door Tom genoemde groepen in Nederland niet veilig zijn.
  19. [verwijderd] 19 maart 2018 07:06
    quote:

    asti schreef op 18 maart 2018 21:32:

    [...]
    Dit is toch wat anders dan dat hele bevolkingsgroepen hier niet veilig zijn?

    Sylvana Simons kreeg toch ook bedreigingen?
    Daar werd meteen een hele heisa van gemaakt (NPO. RTL), justitie ging meteen tot vervolging over ... imho ook terecht. Ik hoef die 'muts' niet, maar op die manier bedreigen is strafbaar en vervolging van de daders is dan ook terecht.
    Bedreigingen in Nederland van Turkse / Syrische Kurden door in Nederland wonende Erdogan aanhangers, hoor of lees je niet zoveel over ... niet meer dan 'goh vervelend' ....
  20. [verwijderd] 19 maart 2018 09:19
    quote:

    Tom Riddle® schreef op 19 maart 2018 07:06:

    [...]Daar werd meteen een hele heisa van gemaakt (NPO. RTL), justitie ging meteen tot vervolging over ... imho ook terecht. Ik hoef die 'muts' niet, maar op die manier bedreigen is strafbaar en vervolging van de daders is dan ook terecht.
    Bedreigingen in Nederland van Turkse / Syrische Kurden door in Nederland wonende Erdogan aanhangers, hoor of lees je niet zoveel over ... niet meer dan 'goh vervelend' ....
    Natuurlijk lees je er meer over als het om een BN'er gaat. Waarbij je ook kunt meenemen de hoeveelheid, aard en ernst van de bedreigingen.

    Punt is dat je niet kunt beweren dat hele bevolkingsgroepen gevaar lopen omdat hier en daar iemand een bedreiging krijgt.

    "Erdogan aanhangers"(om jouw woorden te gebruiken) die op sociale media actief zijn zullen vast ook wel eens een bedreiging ontvangen.

    Er vallen op IEX soms zelfs bedreigingen.

    Is allemaal geen wereldnieuws.
656 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 33 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.282
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.067
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.862
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.141
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.994
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.734
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.681
Alfen 12 15.976
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.755
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.148
AMG 965 125.577
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 380
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.101
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.571
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.088
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.247
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.523
ASML 1.762 76.414
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.617
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht