Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

De TOPMARKT van 2018

2.141 Posts
Pagina: «« 1 ... 21 22 23 24 25 ... 108 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 izdp 21 maart 2018 23:10
    Grappig Ed. Die berekening had je al veel eerder kunnen maken.
    Mede op basis van zijn feiten heb ik ook mijn posts naar ffff zo gecommuniceerd.
    Ook heeft die gezegd zijn beste jaar ooit.
    Dan breekt mij eerlijk gezegd de klomp.
    Vorig jaar deed ik het al een stuk beter dan ffff en het was by far niet mijn beste jaar.
    Zegt overigens vrij weinig op zich. De vergelijking kan pas goed zijn als je alle jaren vergelijkt.
    Gezien zijn enorme spreiding is het best wel een opvallend resultaat over 2017.
    Gezien dezelfde spreiding snap je ook zijn niveau als belegger en dat hij zonder enige twijfel veel beter af was geweest als indexbelegger.
  2. forum rang 9 josti5 22 maart 2018 09:16
    Vermakelijk, dat geneuzel over die paar procenten en 'beter dan'!

    Tsja: 'beleggen' of 'geld verdienen' - what's in a name...???

    Hartelijke groet van josti 61/30/300 -:)
  3. forum rang 4 ONN 22 maart 2018 09:43
    quote:

    Ed Verbeek schreef op 21 maart 2018 20:50:

    bescheidenheid is immers niet je sterkste punt
    Haha, dat noem ik een understatement.

    Maar zo geldt natuurlijk ook dat de (echt) rijken niet pochen met hun bezit (en natuurlijk al helemaal niet op een forumpie). Maar het blijft vermakelijk :)
  4. forum rang 5 Ed Verbeek 22 maart 2018 13:01
    quote:

    josti5 schreef op 22 maart 2018 09:16:

    Vermakelijk, dat geneuzel over die paar procenten
    Ja, en dan te bedenken dat er mensen zijn die voor een paar procenten zelfs naar een ander land verhuizen!
    :-)
  5. forum rang 5 Ed Verbeek 22 maart 2018 13:09
    quote:

    ffff schreef op 21 maart 2018 12:18:

    [...]
    GOED leren lezen, ¨..*

    [Modbreak IEX]: Aangepast, gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen.]

    ...
    8 miljoen werd voorafgegaan door twee woorden. Wat ken ik jullie toch goed.....Ik dacht toen nog: Laat ik er nu....... MINSTENS voor zetten
    OK, OK, een paar procenten meer dan :-)
    Maar toch niet meer dan 9 miljoen?
  6. Twinkeling 22 maart 2018 13:35
    Lezen edje :+. 3600 p/dag alleen al rendement door niet betalen vrb. Dat wordt altijd vrolijk bij het rendement opgeteld. Dus het rendement op daadwerkelijke beleggingen moet je dan verminderen met die 1,3 miljoen.

    Blijft er nog minder over.
  7. forum rang 7 ffff 22 maart 2018 14:21
    Het is weer genieten hier, al moet ik ook zeggen, gruwelijk ergeren door de censuur die hier heerst en uitgeoefend wordt.

    Want : het volledige LEP- eskadron komt in volle sterkte voor de zoveelste keer weer aangerend, met de ene na de andere of grove leugen of denigrerende opmerking of verdachtmaking.

    Nou stel ik gisteren een heel simpele vraag aan Roosteraar: waar staat dat vandie 120 miljoen. En uiteraard; De **** kan geen antwoord geven en uiterdaard kan de **** zich ook niet even verontschuldigen voor zijn grove leugen en manipulatie.

    Dan heb ik al enkele keren, gepost dat mijn rendement van mijn beleggingsportefeuille MEER dan 20 procent was in het gezegden jaar 2017. En dan is het toch opvallend dat al de LEP-discipelen weer komen aandraven. De één na de ander met bewering, dat zoiets niet kan. Terwijl ik om zoiets toch niet hoef te liegen.

    Juist omdat ik mijn echte vermogenstoename van 2017 NIET aan dat zootje ***** hier heb willen posten schreef ik, GOED DOORDACHT EN GOED AANGEVOELD, voortdurend méér dan 8 miljoen. En volgens Roosteraar kan zoiets niet juist zijn, want als het bij wijze van spreken 12 miljoen was geweest, zou ik heus wel 12 geschreven hebben.... Tja, waa haalt hij die voor- onderstelling vandaan? Dus nonsens, Peter is slimmer en wijzer met zo'n clubje oer-jaloerse posters hier.

    Méér dan 20 procent betekent dus ook méér dan 8 miljoen en daar moeten de discipelen van de grote Oppergoeroe het mee doen...

    Tja, dat ze verder niet kunnen rekenen is niet mijn probleem. Ik houd het zelf bij bankafschriften en jaaropgaven aan fiscus verzorgd door accountantsbureau.

    Tenslotte; Ik behoor tot de weinigen die hier al bijna 20 jaar gruwelijk veel over aandelen posten...En nou willen ze weten waar die winst vandaan komt. Als je dan eens een keerstje schrijf, in een openhartige bui dat er in de portefeuille 140.000 aandelen Umicore zitten, slecht een heel klein onderdeeltje.... dan is het weer : Grote fantast.

    En als je dan zegt: Slaafse, volgzame LEP-lammeren, vraag dan jullie Oppergoeroe dat eens te controleren, dan is er altijd de Moderator om dat weg te halen.

    Witte Weduwe: Jij hoort zeker tot die stikjaloerse LEP-lammeren, maar ik moet toegeven: JE HEBT GELIJK als je zegt dat het niet betalen van vrb mij jaarlijks alweer méér dan 1,3 miljoen oplevert. Blijft dus in het vermogen. Maar GROTE, GROTE sufferd: Die 1,3 miljoen moet je uiteraard NIET van je rendement, van je vermogenstoename aftrekken. Wat een oerdomme redenering. Je zou een vent zijn als je nu ook gewoon eens postte: Inderdaad Peter: Ik heb mij vergist of als Roosteraar postte: Inderdaad Peter, je hebt nooit 120 miljoen geschreven, dat verzon ik maar. Van 1 januari 2017 naar 1 januari 2018....Zo moeilijk is dat niet uit te rekenen...

    Wel weer grappig om te zien hoe het hele clubje weer voorbij kwam. En waarom denkt een mens dan al zoveel jaren? Omdat ze het niet met je maatschappijvisie eens zijn Peter. Omdat ze ervan gruwen dat je mensen aangeeft niet jezelf te laten pluimen door een stelletje nivelleerders.

    Peter
  8. forum rang 4 ONN 22 maart 2018 14:29
    Mooi lange en uiteraard deftige posting :)

    Maar wat betekent LEP nou toch ?

  9. forum rang 7 ffff 22 maart 2018 14:42
    ONN,

    Zoals ik al heel wat jaren van jou gewend ben, kom je niet ter zake. Precies datgene verfoei ik zo in jouw post-gedrag hier, ook al vele jaren. Jij behoort tot de trouwste LEP-lammeren, zelfs door mij, jij als enige gepromoveerd tot LEP- ram ( metje).

    Jij behoort tot diegenen die ik eens wat , veel te openhartig, vertelde over Ahold en Umicore, over Imtech en AN Inbev over EADS = Airbus en Fortis, kortom je had, een heel goed overzicht kunnen hebben. Maar je kwam nooit verder dan: Di godvergemese ANTI-nivelleerder, die vermogende die mensen duidelijk aanspoort zich niet neer te leggen bij de veel te hoge belastingen, die ellendeling moeten we, goedsschiks of kwaadschiks, het zwijgen opleggen..... ZOOOOO ken ik jou al vele jaren. En daardoor verblind heb je altijd mijn postings als pure fantasie afgedaan, terwijl er geen enkele reden voor mij is om hier al vele jaren te gaan lopen fantaseren.

    Dan gooiene ze het over een andere boeg: je moet er niet zo over opscheppen! Leuk op een beleggesforum te komen, waarbij UITEINDELIJ toch van iedereen de bedoeling is, dat hij met beleggen geld verdient, dat je over dat resultaat niet BERETROTS mag zijn.

    Weet je nog mijn posting drie maand geleden? Mijn kinderen miljoenen geschonken... Ennuh van jullie kwam alleen maar de opmerking: Dat moeten ze zelf verdienen. Wat een onzin dat ouders miljoenen aan hun kinderen geven.

    Ik vind het dan weer veel grotere nonsens om miljoenen aan zappende ruifeters te geven. Heb je hem zien glimmen, gisteravond: Jullie Messias? Mijn God wat ben ik blij dat ik niet onder zijn wetten en onder zijn juk hoef verder te leven.

    Ennuh, ONN, nu eens EERLIJK zijn! Lees mijn posting nog maar eens een keertje en geef je dan toe: Eigenlijk zijn wij LEP-lammeren toch wel een lub grote ******** geweest, al jarenlang.

    Peter
  10. forum rang 4 ONN 22 maart 2018 14:45
    quote:

    ffff schreef op 22 maart 2018 14:42:

    En daardoor verblind heb je altijd mijn postings als pure fantasie afgedaan, terwijl er geen enkele reden voor mij is om hier al vele jaren te gaan lopen fantaseren.
    Oh, maar ik kan best een goede reden bedenken waarom je op een forum zou fantaseren. Juist al vele jaren.

    Maar wat betekent LEP nou toch ?
  11. Twinkeling 22 maart 2018 14:50
    Zal vast iets met de achternaam van Ben te maken hebben. Verbazend dat iemand lange verhalen kan schrijven, maar niet in staat is om tijdens een rede niet in schofferen en schelden te eindigen. Dat milder worden met de jaren, geldt niet voor een ieder.
  12. forum rang 4 ONN 22 maart 2018 14:53
    In het geval van Peter kan ik dat wel begrijpen Witte. Het is hem in al die jaren hier uiteindelijk niet meegevallen. Plussen en minnen...
  13. forum rang 7 hirshi 22 maart 2018 15:01
    LEP is volgens mij een begrip dat door josti5 geïntroduceerd is.
    Of vergis ik me John?
  14. [verwijderd] 22 maart 2018 15:08
    quote:

    Witte Weduwe schreef op 22 maart 2018 14:50:

    Dat milder worden met de jaren, geldt niet voor een ieder.
    als een "valse hond" aardig wordt, gaat hij dood.
  15. forum rang 5 Ed Verbeek 22 maart 2018 15:31
    quote:

    Witte Weduwe schreef op 22 maart 2018 13:35:

    Lezen edje :+. 3600 p/dag alleen al rendement door niet betalen vrb. Dat wordt altijd vrolijk bij het rendement opgeteld. Dus het rendement op daadwerkelijke beleggingen moet je dan verminderen met die 1,3 miljoen.

    Blijft er nog minder over.
    Ah, dank WW, ik begrijp het.
    De werkelijke winst is dus 1,3 miljoen / 8 miljoen = 16% minder dan de "gerapporteerde" winst.
    :-)
  16. forum rang 6 izdp 22 maart 2018 15:34
    Ik kan niet anders bedenken ONN dat LEP staat voor wat bij ons leb heet.
    Namelijk een leblam is door het moederschaap verstoten of het moederschaap heeft teveel lammeren voor het kroost, of het moederschaap is te ziek of doodgegaan en het lam wordt dan met de fles grootgebracht.
    Leb van lebberen aan de speen. De dikke spreekt ook van lep, maar geen idee waar daar de oorsprong van is.
  17. forum rang 4 ONN 22 maart 2018 15:43
    Het blijft gissen zo maar Peter moet maar eens kleur bekennen vind je ook niet ? Zou wel zo sportief zijn.
  18. forum rang 9 josti5 22 maart 2018 15:45
    quote:

    hirshi schreef op 22 maart 2018 15:01:

    LEP is volgens mij een begrip dat door josti5 geïntroduceerd is.
    Of vergis ik me John?
    Nee, LEP is van Peter, hirshi.

    @Peter: het is weer genieten hier: bewezen succes slaat jaloers LEP van driehoog achter weer KO!
    Inderdaad treurig, die subjectieve censuur.
    Tegelijkertijd tekent dat ook weer de zwakte van LEP driehoog achter, die NOK.

    Op de Laziodraad is er óók 1 continu bezig: geen enkele bijdrage, alléén maar 'leuk'/cynisch reagluursel.

    Blijkbaar geweldige tijdsbesteding...

  19. Twinkeling 22 maart 2018 15:51
    Maar josti, voor zover ik de ruifeter definitie door de jaren heen genoteerd heb zien worden. Voldoe jij veel meer aan het plaatje dan alle Leppers.

    't Is maar waar je je vriendjes zoekt.
2.141 Posts
Pagina: «« 1 ... 21 22 23 24 25 ... 108 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.190
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.876
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.152
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.024
AFC Ajax 537 7.013
Affimed NV 2 5.744
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.978
Air France - KLM 1.024 34.304
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.738
Alfen 12 16.125
Allfunds Group 3 1.140
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.210
AMG 965 125.608
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.108
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.585
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.099
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.254
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.585
ASML 1.762 76.716
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.639
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
    4. Dui inkoopmanagersindex diensten april (voorlopig) volitaliteit verwacht
    5. Dui samengestelde inkoopmanagersindex april
    6. EU samengestelde inkoopmanagersindex april
    7. VK samengestelde inkoopmanagersindex april
    8. 3M Q1-cijfers
    9. GE Aerospace Q1-cijfers
    10. General Motors Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht