Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,881
  • Verschill

    +0,013 +1,50%
  • Volume

    8.926.686 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    0,881  
  • Laat

    0,884  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming mei 2018

9.480 Posts
Pagina: «« 1 ... 320 321 322 323 324 ... 474 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. svenhedin 19 mei 2018 00:06
    Een wereldwijde bewustmakingsdag voor een zeldzame levensbedreigende aandoening: Wereld Woensdag, 16 mei 2018
    Leiden, Nederland 16 mei 201 8 : Op 16 mei th erfelijk angio-oedeem (HAE) patiëntenorganisaties uit de hele wereld, onder leiding van HAEi (De internationale HAE patiëntenorganisatie), komen samen om de mondiale bewustwording dag voor erfelijk angio-oedeem te ondersteunen; een zeldzame levensbedreigende aandoening. " Haeday :) " heeft tot doel wereldwijd bewustzijn te vergroten om ervoor te zorgen dat elke patiënt een snellere diagnose krijgt en de zorg die nodig is om een ??gezond leven te leiden.

    Er vinden wereldwijd verschillende evenementen plaats ter ondersteuning van de wereldwijde bewustmakingsdag. HAEi regelt de HAE Global Walk 2018 van 1 april - 31 mei 2018, zodat iedereen kan deelnemen om te wandelen voor HAE-bewustzijn, ongeacht waar ze zich bevinden op www.haeday.org .

    De vierde HAE Global Conference vindt plaats op 18 en 20 mei 2018 in Wenen, Oostenrijk. Ongeveer 700 HAE-patiënten, hun families, zorgverleners, gezondheidswerkers en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven zullen aanwezig zijn. Pharming ondersteunt ook dit evenement, de grootste internationale bijeenkomst in zijn soort, uitsluitend met een focus op HAE.

    Dr Sijmen de Vries, CEO van Pharming zei:

    "Pharming werkt al sinds 2000 samen met de HAE-gemeenschap. We zijn verheugd om dit jaar de haeday te ondersteunen :) en zijn toegewijd om een ??verschil te blijven maken in het leven van patiënten en hun families, in nauwe samenwerking met HAEi en zijn lokale afdelingen.

    Als leverancier van de eerste en enige recombinante (C1-esteraseremmer) eiwitsubstitutietherapie voor de behandeling van acute angio-oedeemaanvallen bij volwassenen en adolescenten met HAE, voorzien we de HAE-gemeenschap van een betrouwbare bron van bloed-plasma-vrije geneesmiddelen en weven ze aanzienlijke onderzoeksinspanningen om het gemak en de levenskwaliteit verder te verbeteren , inclusief onderzoek naar de mogelijke toepassing van naaldvrije technologieën .

    Op deze dag wensen we iedereen die leeft met HAE en degenen die voor hen zorgen het allerbeste resultaat voor de toekomst. “

    "HAE is een zeldzame genetische aandoening die aanvallen veroorzaakt met zwelling op verschillende delen van het lichaam, en kan dodelijk zijn wanneer de zwelling de keel aantast vanwege het risico op verstikking", legt de heer Henrik Balle Boysen, uitvoerend directeur van HAEi, de internationale patiëntenorganisatie, die de dag leidt.

    "Wereldwijde bewustmakingsinitiatieven zoals de haeday :) zijn noodzakelijk om patiënten te helpen een snellere diagnose te krijgen en de zorg om de ziekte te beheren."

    HAEi is de internationale overkoepelende organisatie voor patiëntengroepen met erfelijk angio-oedeem (HAE) in de wereld. HAEi is toegewijd aan het vergroten van het bewustzijn van tekortkomingen van C1-remmers, aangezien HAE-patiënten een defect hebben in het gen dat C1INH controleert en daarom wordt de aandoening ook vaak aangeduid als C1-remmingsdeficiëntie. HAEi is een non-profit internationaal netwerk van 63 nationale HAE-patiëntenorganisaties op dit moment, verspreid over de hele wereld.

    "HAEi is opgericht om samenwerking, coördinatie en informatie-uitwisseling tussen HAE-specialisten en nationale HAE-patiëntenverenigingen te bevorderen om de beschikbaarheid van effectieve diagnose en beheer van C1-remmingsdeficiënties over de hele wereld te vergemakkelijken. Ons doel is om toe te treden tot de inspanningen en ervaring van de wereldwijde HAE-gemeenschap om optimale zorg- en behandelstandaarden te bereiken voor al die patiënten die worden getroffen door C1-remmingsgebreken ", zegt Mr. Balle Boysen.

    Het belangrijkste symptoom van HAE is zwelling van de lichaamsweefsels, die artsen "oedeem" noemen, voornamelijk in het gezicht (bijv. Lippen, oogleden), hoewel de extremiteiten en geslachtsorganen vaak worden aangetast. Zwelling van de interne organen, met name de slijmvliezen van het strottenhoofd, de neus of tong, is mogelijk levensbedreigend omdat het de dood kan veroorzaken door verstikking. Meer dan 50 procent van de HAE-patiënten zal tijdens hun leven minstens één aanval van dit type ervaren.

    "Patiënten worden vaak verkeerd gediagnosticeerd omdat HAE-symptomen vaak lijken op die van meer algemene aandoeningen. Tot 2018 haeday :) hopen we het woord over HAE te verspreiden, zodat patiënten een nauwkeurige diagnose en passende medische zorg kunnen ontvangen, "legt dhr. Balle Boysen uit:" We zijn erg enthousiast over de mate van deelname van de nationale HAE-organisaties aan de wereld en hopen dat de bewustwordingsdag in de toekomst een echt verschil zal maken voor het leven van HAE-patiënten. "

    HAE legt buitengewone druk op patiënten, wat hun vermogen om een ??normaal leven te leiden vaak beperkt. Onbehandelde HAE-patiënten kunnen 100 tot 150 werkdagen per jaar of langer verliezen. Momenteel is er geen permanente genezing voor HAE, maar er zijn behandelingsopties beschikbaar om te proberen aanvallen te voorkomen of om aanvallen te behandelen wanneer ze zich voordoen.

    Doe mee met de officiële haeday :)
    Website op haeday.org
    Facebook-pagina op facebook.com/haeday
    Twitter-account op twitter.com/haeday
    YouTube-kanaal op youtube.com/haedaychannel
    Andere bronnen
    HAEi-website: haei.org
    angiooedeemvereniging.nl
    Over Pharming Group NV
    Pharming is een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat innovatieve producten ontwikkelt voor de veilige, effectieve behandeling van zeldzame ziekten en onvervulde medische behoeften. Pharming's leidende product, RUCONEST® (conestat alfa), is een recombinante menselijke C1-esteraseremmer die is goedgekeurd voor de behandeling van acute erfelijke angio-oedeem ("HAE") -aanvallen bij patiënten in Europa, de VS, Israël en Zuid-Korea. Het product is beschikbaar op naam-patiëntbasis in andere gebieden waar het nog geen handelsvergunning heeft verkregen.

    RUCONEST® wordt gedistribueerd door Pharming in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika. Pharming houdt commercialisatierechten in Algerije, Andorra, Bahrein, België, Ierland, Jordanië, Koeweit, Libanon, Marokko, Oman, Portugal, Qatar, Syrië, Spanje, Zwitserland, Tunesië, de Verenigde Arabische Emiraten en Jemen. In sommige van deze landen gebeurt dit in samenwerking met het HAEi Global Access Program (GAP).

    RUCONEST® wordt gedistribueerd door de Zweedse Orphan Biovitrum AB (publ) (SS: SOBI) in de andere EU-landen, en in Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Georgië, IJsland, Kazachstan, Liechtenstein, Noorwegen, Rusland, Servië en Oeko
  2. svenhedin 19 mei 2018 00:08
    RUCONEST® wordt gedistribueerd in Argentinië, Colombia, Costa Rica, de Dominicaanse Republiek, Panama en Venezuela door Cytobioteck, in Zuid-Korea door HyupJin Corporation en in Israël door Megapharm.

    RUCONEST® wordt ook onderzocht voor goedkeuring voor de behandeling van HAE bij jonge kinderen (2-13 jaar oud) en geëvalueerd voor verschillende aanvullende vervolgindicaties.

    Het technologieplatform van Pharming bevat een uniek, GMP-compatibel, gevalideerd proces voor de productie van pure recombinante menselijke eiwitten waarvan bewezen is dat ze industriële hoeveelheden van hoogwaardige recombinante menselijke eiwitten kunnen produceren op een meer economische en minder immunogenetische manier in vergelijking met de huidige cellijn methoden. Leads voor enzymvervangingstherapie ("ERT") voor de ziekten van Pompe en Fabry worden momenteel geoptimaliseerd, waarbij aanvullende programma's zonder ERT ook in een vroeg stadium worden verkend.

    Pharming heeft een langdurige samenwerking met het China State Institute of Pharmaceutical Industry ("CSIPI"), een bedrijf van Sinopharm, voor gezamenlijke wereldwijde ontwikkeling van nieuwe producten, te beginnen met recombinante menselijke factor VIII voor de behandeling van hemofilie A. Pre-klinische ontwikkeling en de productie vindt plaats aan de wereldwijde standaarden van CSIPI en wordt gefinancierd door CSIPI. Klinische ontwikkeling zal worden gedeeld tussen de partners waarbij elke partner de kosten voor hun territoria onder het partnerschap neemt.

    Pharming heeft verklaard dat Nederland haar "lidstaat van herkomst" is in de zin van het gewijzigde artikel 5: 25a lid 2 van de Wet op het financieel toezicht.

    Aanvullende informatie is beschikbaar op de Pharming-website: www.pharming.com

    Forward-looking Statements
    Dit persbericht van Pharming Group NV en haar dochterondernemingen ("Pharming", de "Vennootschap" of de "Groep") kan toekomstgerichte verklaringen bevatten, waaronder maar niet beperkt tot die met betrekking tot Pharming's financiële projecties, marktverwachtingen, ontwikkelingen, partnerschappen, plannen, strategieën en kapitaaluitgaven.

    Het bedrijf waarschuwt dat dergelijke vooruitblikkende verklaringen bepaalde risico's en onzekerheden kunnen inhouden en de werkelijke resultaten kunnen verschillen. Risico's en onzekerheden omvatten, zonder beperking, het effect van concurrerende, politieke en economische factoren, juridische claims, het vermogen van het bedrijf om intellectueel eigendom te beschermen, schommelingen in wisselkoersen en rentetarieven, wijzigingen in belastingwetten of -tarieven, wijzigingen in wetgeving of boekhoudpraktijken en de vermogen om nieuwe producten, markten of technologieën te identificeren, ontwikkelen en met succes te commercialiseren.

    Dientengevolge kunnen de werkelijke prestaties, positie en financiële resultaten en verklaringen van de Vennootschap wezenlijk verschillen van de plannen, doelstellingen en verwachtingen die zijn uiteengezet in dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Het Bedrijf neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen of informatie bij te werken, die moeten worden genomen vanaf de respectieve uitgiftedata, tenzij vereist door wet- of regelgeving.

    Contacten:
    Pharming Group NV

    Sijmen de Vries, CEO, Tel: +31 71 524 7400

  3. Cybertom 19 mei 2018 00:27
    quote:

    RW1963 schreef op 18 mei 2018 19:50:

    [...]

    En weggedaan? Ik heb ze ook gehad (niet zo goedkoop). Het had mij veel op kunnen leveren. Maar helaas.....te vroeg verkocht :-(
    Tuurlijk, niks aan verdiend destijds....:-(

    Om maar aan te geven, soms is het goed om 8 jaar niks te doen. Dan had ik 2 weken geleden alleen al € 140.000 dividend ontvangen.....naast zo'n € 1.800.000 koerswinst....tja, als.....
  4. [verwijderd] 19 mei 2018 01:13
    quote:

    Barren Wuffet schreef op 18 mei 2018 18:55:

    Het is precies gegaan zoals ik verwacht had.
    In Jip en Janneke taal/ Koers € 1,20.
    Ze (grotere aandeelhouders) kopen 2.000.000 aandelen en zetten daarmee de koers een stukje omhoog.
    De kleintjes beginnen in te stappen en zetten zelf de koers veel hoger.
    Ze (de grotere aandeelhouders) kopen nog weer iets bij.
    De kleintjes beginnen te roepen UP UP UP en OVERNAME.
    Er stappen daardoor nog veel meer kleintjes in en brengen de koers naar € 1,395
    Ze (grotere aandeelhouders) verkopen hun aandelen voor € 1,395
    Is dit manipulatie ? kopen en verkopen mag toch ?

    Dit noemde men altijd een shuffle.
    Ik had hem alleen pinkstermaandag verwacht, dan zijn veel kleine beleggers vrij en denken die dag geld te kunnen verdienen.

    Enkele ervaren forumleden proberen regelmatig de koers omhoog te praten.
    Geloven jullie dat zelf echt ??
    Omzet is gezakt van €32,7M naar €29,4M
    Kasgeld helemaal niet gestegen.
    Vorige week gingen we toch echt uit van circa €34M ?
    Manipulatie op deze manier is namelijk wel strafbaar.

    Koers had vandaag nog veel lager moeten gaan, maar dat deden de algo's niet. Ze hielden rekening met volgende week.

    En wat doet de koers de komende tijd ? dat bepalen de grote met hun algo's.
    Of Pharming met goede cijfers in Q2.

    Inderdaad jij snapt het. Prima handelsaandeel nu. Lekker elkaar gek maken. Als handelaar zakken vullen. Maar dat mag je hier niet zeggen :-)
  5. [verwijderd] 19 mei 2018 01:16
    quote:

    RW1963 schreef op 18 mei 2018 19:44:

    [...]

    Ik wil je graag geloven Antop. Maar wanneer gaat HET dan eens gebeuren.
    Ik las al eens 7 maart, 17 mei. Maar juist toen daalde de koers flink. Inmiddels zit ik al weer onder het Break-Even-Point. Had ik het aangedurfd om te verkopen op een hoog punt en te verkopen op een laag punt dan had ik al vele aandelen meer gehad. Is jou geloof ik al eens gelukt (?) terwijl jij altijd vasthouden roept ;-)
    Is geen serieuze vraag aan te stellen. Meer dan hoofdletters met up enzo komt er niet uit
  6. forum rang 4 four70 19 mei 2018 02:03
    Ik zou graag eens een splitsing willen zien in de omzet van Ruconest USA versus de rest van de gebieden. Ik weet dat het soms zeker in een nichemarkt 6 tot 12 maanden kan duren voordat er resultaten in omzet kunnen worden geboekt. Echter er moeten nu wel tekenen van progress te zien zijn in de USA van de werkzaamheden van de 50-tallige buitendienst.
    Verder zou het niet onverstandig zijn om de kwartaalomzetten niet na anderhalve maand bekend te maken en een internationale communication officer aan te stellen die de goegemeente op de hoogte houdt mbt de ontwikkelingen van zaken als, nieuwe toedieniingsvorm, Pompe- en Fabryonderzoek. PR kan een goede gedeelde kracht zijn van een onderneming in opbouw met matig succes.
  7. Bailey-Leah 19 mei 2018 06:56
    quote:

    lucas D schreef op 18 mei 2018 20:39:

    Vind dat er weinig zinnigs uitkomt bij veel forumschrijvers, ze zijn voornamelijk bezig met zichzelf en als ze het al over Pharming hebben zien ze alleen de kortste termijnen, dat varieert van een uur/dag /week. Veel verder gaat het niet.

    O ja, het is ook de schuld van Pharming als er veel meer verkopers zijn dan kopers.:~)
    Minimaal 90% van de forumschrijvers zijn schreeuwende beterweters die zich voor doen als alleswetende Pharming voorspellers. en veel personen die graag vertellen wanneer en met hoeveel ze zijn ingestapt of uitgestapt. Maar dat wist je al. ;)

    En ja.... ik ben nog regelmatig op dit forum, om mee te lezen wel te verstaan!
    Meelezen, ik lees alleen de onderbouwde posts! dat zijn ongeveer 2 pagina's helaas verspreid over 10-tallen pagina's.

  8. [verwijderd] 19 mei 2018 07:57
    quote:

    Derealiteit schreef op 19 mei 2018 07:47:

    CSL also said it was experiencing stronger-than-expected sales of Idelvion, an injection to help hemophiliacs get blood clots, and Haegarda, a treatment for swelling attacks known as angiodema

    www.reuters.com/article/csl-outlook/u...

    The painful reality is 1,275!
  9. monitor53 19 mei 2018 07:58
    quote:

    Derealiteit schreef op 19 mei 2018 07:47:

    CSL also said it was experiencing stronger-than-expected sales of Idelvion, an injection to help hemophiliacs get blood clots, and Haegarda, a treatment for swelling attacks known as angiodema

    www.reuters.com/article/csl-outlook/u...

    Het lijkt wel of we/men het hier niet wil lezen, de concurrenten doen het gewoon beter in de verkoop op dit moment.

    Vanaf de tekorten bij Shire tot nu toe had Pharming al een groter deel in moeten nemen om straks een beetje vlees op de botten te hebben als Lanadelumab op de markt komt, dit is/was het moment.
    Het baart mij ernstige zorgen dat dat niet gebeurt.
    Ja tuurlijk zijn de verkopen enorm gestegen, maar ik heb het idee dat o.a. Haegarda beter presteert in de verkopen.
    De verkopen zijn nauwelijks of niet gestegen in Q1.
    Ik vrees dat het nu dan toch gewoon te laat komt.

    Ik voorzie de komende 12 maanden daarom een stuk minder rooskleuriger als dat ik dat in oktober bedacht had. Helaas.

    Ik hoop het niet, maar ik kijk niet raar op als we onder de 1,10 gaan zakken, Q2 zal moeten bevestigen of Q4 inderdaad een impuls kwartaal was, waardoor Q1 uit de maat lijkt te vallen, of dat een retour in de verkopen in is gezet. Dat en mogelijk nieuws over de R&D en andere indicaties Ruconest en profylactisch.

    Ik ben benieuwd, want er wordt al zo lang zo veel beloofd.
    De koers wordt gewoon afgestrafd op resultaten, of eerder het gebrek daaraan.
  10. Gevelboer 19 mei 2018 08:33
    quote:

    monitor53 schreef op 19 mei 2018 07:58:

    [...]

    Het lijkt wel of we/men het hier niet wil lezen, de concurrenten doen het gewoon beter in de verkoop op dit moment.

    Vanaf de tekorten bij Shire tot nu toe had Pharming al een groter deel in moeten nemen om straks een beetje vlees op de botten te hebben als Lanadelumab op de markt komt, dit is/was het moment.
    Het baart mij ernstige zorgen dat dat niet gebeurt.
    Ja tuurlijk zijn de verkopen enorm gestegen, maar ik heb het idee dat o.a. Haegarda beter presteert in de verkopen.
    De verkopen zijn nauwelijks of niet gestegen in Q1.
    Ik vrees dat het nu dan toch gewoon te laat komt.

    Ik voorzie de komende 12 maanden daarom een stuk minder rooskleuriger als dat ik dat in oktober bedacht had. Helaas.

    Ik hoop het niet, maar ik kijk niet raar op als we onder de 1,10 gaan zakken, Q2 zal moeten bevestigen of Q4 inderdaad een impuls kwartaal was, waardoor Q1 uit de maat lijkt te vallen, of dat een retour in de verkopen in is gezet. Dat en mogelijk nieuws over de R&D en andere indicaties Ruconest en profylactisch.

    Ik ben benieuwd, want er wordt al zo lang zo veel beloofd.
    De koers wordt gewoon afgestrafd op resultaten, of eerder het gebrek daaraan.
    Men leest hier graag met een roze bril :-)
    De concurrenten van Pharming waren eerder uit de startblokken, mede omdat ze groter zijn (neem CSL, die is groot in griepvaccins). Pharming in momenteel een one-trick horse. Bij Pharming zijn ze zich daar wel degelijk van bewust.
    Het grote verschil van Ruconest en de andere medicatie is dat Ruconest als enige niet bloed gerelateerd is. Ik denk dat dat een heel groot verschil gaat maken in de toekomst.

    Natuurlijk wil iedereen dat de omzetten en winsten in een rechte lijn omhoog in de grafieken staat, maar dat is alleen in sprookjes.
    Het is jammer dat velen een zeer korte visie hebben, enkele weken, enkel rond de cijfers. Zij roepen ook het hardst waardoor de resultaten uit zijn verband worden getrokken. Fundamenteel gaat het nog steeds continu beter en beter als men appels met appels vergelijkt.

    Heeft de invloed van de dollar de cijfers in euro's van Q1 vertekend.
    De omzet in dollars is hoger dan Q4.
    Daarnaast is Q1 altijd het slechtste kwartaal (door seizoensinvloeden, minder HAE aanvallen bij de patiënten).

    Door de productieproblemen is de bekendheid van Ruconest gegroeid, dat is goed voor een kleine speler wat Pharming nog steeds is al wel men hier dat graag anders voordoen. Shire zal door de problemen in de bloedvoorziening trachten om patiënten over te krijgen naar Lanadelumab. Hierdoor zal de omzet van Lana dus sneller groeien dan die van profylactisch Ruconest.
    Dat is dus niet iets om zorgen over te maken, omdat dit grotendeels van de Cinryze omzet wordt afgesnoept.
    De groei van Ruconest (profylactisch) moet mijn inziens vooral komen van nieuwe patiënten. Mensen houden het liefst vast aan dat wat ze kennen (en zullen dus niet snel overstappen).
    Hopelijk zijn de verwachtingen na profylachtisch goedkeuren niet te hoog (Ruconest zal niet meteen 25 van de markt pakken!!)

    Geef Pharming de tijd om te groeien!!!
  11. [verwijderd] 19 mei 2018 08:44
    quote:

    Jan70 de kleine belegger schreef op 19 mei 2018 08:33:

    [...]Men leest hier graag met een roze bril :-)
    De concurrenten van Pharming waren eerder uit de startblokken, mede omdat ze groter zijn (neem CSL, die is groot in griepvaccins). Pharming in momenteel een one-trick horse. Bij Pharming zijn ze zich daar wel degelijk van bewust.
    Het grote verschil van Ruconest en de andere medicatie is dat Ruconest als enige niet bloed gerelateerd is. Ik denk dat dat een heel groot verschil gaat maken in de toekomst.

    Natuurlijk wil iedereen dat de omzetten en winsten in een rechte lijn omhoog in de grafieken staat, maar dat is alleen in sprookjes.
    Het is jammer dat velen een zeer korte visie hebben, enkele weken, enkel rond de cijfers. Zij roepen ook het hardst waardoor de resultaten uit zijn verband worden getrokken. Fundamenteel gaat het nog steeds continu beter en beter als men appels met appels vergelijkt.

    Heeft de invloed van de dollar de cijfers in euro's van Q1 vertekend.
    De omzet in dollars is hoger dan Q4.
    Daarnaast is Q1 altijd het slechtste kwartaal (door seizoensinvloeden, minder HAE aanvallen bij de patiënten).

    Door de productieproblemen is de bekendheid van Ruconest gegroeid, dat is goed voor een kleine speler wat Pharming nog steeds is al wel men hier dat graag anders voordoen. Shire zal door de problemen in de bloedvoorziening trachten om patiënten over te krijgen naar Lanadelumab. Hierdoor zal de omzet van Lana dus sneller groeien dan die van profylactisch Ruconest.
    Dat is dus niet iets om zorgen over te maken, omdat dit grotendeels van de Cinryze omzet wordt afgesnoept.
    De groei van Ruconest (profylactisch) moet mijn inziens vooral komen van nieuwe patiënten. Mensen houden het liefst vast aan dat wat ze kennen (en zullen dus niet snel overstappen).
    Hopelijk zijn de verwachtingen na profylachtisch goedkeuren niet te hoog (Ruconest zal niet meteen 25 van de markt pakken!!)

    Geef Pharming de tijd om te groeien!!!
    Goed geschreven, van mij een AB, voor de rest, geniet allen even van het weekend na al die hectiek van de laatste 2 dagen, daar kunnen wij niets meer aan veranderen.
  12. forum rang 4 marcello106 19 mei 2018 09:00
    quote:

    A3aantje schreef op 18 mei 2018 20:08:

    Die ontwikkeling Pompe en Fabry gaat veel geld kosten.
    Dhr de Vries heeft vorig jaar zelf in Rotterdam vertelt dat het minsten 4 jaar gaat duren voordat men daar mogelijk de vruchten van kan gaan plukken. Dus stop met dat roeptoeteren over Pompe en Fabry.
    Klopt! Vergeet (voorlopig) Pompe en Fabry.

    Er is geen reden om naar New York te vliegen om daar in juni een showtje te geven als je, geholpen door wat ruimere financiële mogelijkheden, deze onderzoeken weer gaat intensiveren.

    De opwinding bij Pharming bestaat uit de nieuwe indicaties. Let op meervoud! Tot op heden “undisclosed”.

    De Vries spreekt van een “nieuwe en zeer opwindende pijplijn en nieuwe mogelijkheden voor vergroting van de aandeelhouderswaarde”. De CFO sprak bij de jaarcijfers al zijn vertrouwen uit dat de markt in staat zou zijn deze nieuwe indicaties op waarde in te schatten.
  13. forum rang 7 Kaviaar 19 mei 2018 09:08
    quote:

    Jan70 de kleine belegger schreef op 19 mei 2018 08:33:

    [...]Men leest hier graag met een roze bril :-)
    De concurrenten van Pharming waren eerder uit de startblokken, mede omdat ze groter zijn (neem CSL, die is groot in griepvaccins). Pharming in momenteel een one-trick horse. Bij Pharming zijn ze zich daar wel degelijk van bewust.
    Het grote verschil van Ruconest en de andere medicatie is dat Ruconest als enige niet bloed gerelateerd is. Ik denk dat dat een heel groot verschil gaat maken in de toekomst.

    Natuurlijk wil iedereen dat de omzetten en winsten in een rechte lijn omhoog in de grafieken staat, maar dat is alleen in sprookjes.
    Het is jammer dat velen een zeer korte visie hebben, enkele weken, enkel rond de cijfers. Zij roepen ook het hardst waardoor de resultaten uit zijn verband worden getrokken. Fundamenteel gaat het nog steeds continu beter en beter als men appels met appels vergelijkt.

    Heeft de invloed van de dollar de cijfers in euro's van Q1 vertekend.
    De omzet in dollars is hoger dan Q4.
    Daarnaast is Q1 altijd het slechtste kwartaal (door seizoensinvloeden, minder HAE aanvallen bij de patiënten).

    Door de productieproblemen is de bekendheid van Ruconest gegroeid, dat is goed voor een kleine speler wat Pharming nog steeds is al wel men hier dat graag anders voordoen. Shire zal door de problemen in de bloedvoorziening trachten om patiënten over te krijgen naar Lanadelumab. Hierdoor zal de omzet van Lana dus sneller groeien dan die van profylactisch Ruconest.
    Dat is dus niet iets om zorgen over te maken, omdat dit grotendeels van de Cinryze omzet wordt afgesnoept.
    De groei van Ruconest (profylactisch) moet mijn inziens vooral komen van nieuwe patiënten. Mensen houden het liefst vast aan dat wat ze kennen (en zullen dus niet snel overstappen).
    Hopelijk zijn de verwachtingen na profylachtisch goedkeuren niet te hoog (Ruconest zal niet meteen 25 van de markt pakken!!)

    Geef Pharming de tijd om te groeien!!!
    Jan70,

    Je hebt gelijk dat Lanadelumab eerder wat minder verkopen van Cinryze op zou leveren dan dat het van de verkopen van Ruconest af zou gaan.

    Ik weet alleen niet meer wat dat Lanadelumab precies is. Volgens mij is het wel eens gepost. Kunnen in dat medicijn geen fouten voorkomen zoals in bloedplasma wel (besmetting)?.
  14. forum rang 4 Kompas 19 mei 2018 09:10
    quote:

    Loisje schreef op 19 mei 2018 08:44:

    [...]
    Goed geschreven, van mij een AB, voor de rest, geniet allen even van het weekend na al die hectiek van de laatste 2 dagen, daar kunnen wij niets meer aan veranderen.
    Van die hectiek gaan we ook nog wel wat langer verder "genieten" de komende weken/maanden.

    Voor handelaren en shorters zijn de Q1 2018 cijfers een perfecte basis om met het aandeel lucratieve achtbaanritten op gang te brengen.

    Waar emoties zijn volgt beweging en ik weet geen aandeel waar meer emoties aanwezig zijn dan bij Pharming.

    Houdt de gordel dan ook nog maar even om, naar mijn mening komen er nog wat wilde ritten aan.

    Goed weekend!
  15. pardon 19 mei 2018 09:14
    Meldingsdatum Houdende partij Netto shortpositie
    17 Mei 2018 Marshall Wace 0,49%
    17 Mei 2018 PDT Partners 1,27%
    16 Mei 2018 Marshall Wace 0,63%
    16 Mei 2018 PDT Partners 1,16%
    14 Mei 2018 Marshall Wace 0,84%
    14 Mei 2018 PDT Partners 1,25%
    10 Mei 2018 PDT Partners 1,36%
9.480 Posts
Pagina: «« 1 ... 320 321 322 323 324 ... 474 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht