Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,905
  • Verschill

    +0,001 +0,06%
  • Volume

    744.027 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    0,903  
  • Laat

    0,906  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming augustus 2018

11.003 Posts
Pagina: «« 1 ... 469 470 471 472 473 ... 551 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 augustus 2018 09:57
    quote:

    Eric de Rus schreef op 27 augustus 2018 09:53:

    Zo, op papier de volgende trade gedaan:

    Koop 10.000 Pharming à 1,25 per aandeel
    Koop 10.000 Pharming Turbo short 1,594 à 0,53 per turbo

    Game on!!
    Geluk!

    Tini
  2. forum rang 6 Theo3 27 augustus 2018 10:01
    Er voorspelde vanmorgen iemand 1.28 / 1.29 laten wij ons daar aan vasthouden en niet die 3 cent minder 1.24 / 1.23 het is de laatste tijd al goed mis genoeg of niet dan ??? Het komt op termijn allemaal goed of het gaat goed mis niemand die het weet.
  3. forum rang 4 zeurpietje 27 augustus 2018 10:01
    wij(ik ook) hebben de laatste maanden gewoon allemaal fout gegokt. er wordt hier wel veel gedroomd over hogere koersen, overnames, goedkeuringen enz.enz. de realiteit is echter dat de koers gewoon blijft dalen. bijkopen op dit niveau doe ik ook zeker niet. het gaat een kwestie worden van hele lange adem (jaren) en dan maar hopen dat er in die tijd geen tegenvallers komen, wat in de bio-industrie altijd op de loer ligt.
  4. forum rang 7 Kaviaar 27 augustus 2018 10:02
    Pharming maakt publicatie profylactische data RUCONEST® in medisch tijdschrift The Lancet bekend

    Leiden, 26 juli 2017: Pharming Group N.V. (“Pharming” of “de Onderneming”) (Euronext Amsterdam: PHARM) maakt bekend dat het gerenommeerde medische tijdschrift The Lancet de resultaten heeft gepubliceerd van een fase II, dubbelblind, placebo-gecontroleerde en gerandomiseerde klinische studie (NCT02247739). De studie evalueert de effectiviteit en de veiligheid van RUCONEST® (C1 esterase remmer – recombinant) ter voorkoming van aanvallen van erfelijk angio-oedeem (HAE).

    Zoals eerder gepubliceerd (persbericht Pharming 18 juli 2016 LINK), toonde RUCONEST 50IU/KG (max 4.200 IU) een statistisch significante en klinisch relevante afname in de aanvalsfrequentie bij zowel toediening tweemaal per week als eenmaal per week, vergeleken met placebo en was het in de studie over het geheel genomen veilig en werd het goed verdragen.

    Hoofdauteur en mede hoofdonderzoeker Marc Riedl, MD, Hoogleraar Geneeskunde en klinisch directeur van de Universiteit van Californië, zegt in reactie:

    “Patiënten met frequente aanvallen van erfelijk angio-oedeem, zoals geïncludeerd in deze studie, zijn ernstig getroffen door hun ziekte en hebben beperkte veilige en effectieve keuzes om hun aandoening onder controle te houden. De bevindingen van deze positieve studie onderstrepen de unieke eigenschappen van het recombinante C1-INH en ondersteunen de potentiële profylactische voordelen van de medicatie.”

    Dr. Bruno Giannetti, MD, Chief Operations Officer van Pharming, voegt toe:

    “We zijn verheugd te zien dat deze belangrijke resultaten zijn gepubliceerd in zo’n vooraanstaand peer-reviewed wetenschappelijk tijdschrift. We danken de patiënten en onderzoekers die betrokken waren bij de studie en zien uit naar voortzetting van ons werk samen met de HAE-gemeenschap voor het verder verbeteren van hun behandelopties.”

    RUCONEST® is een recombinante C1 esterase remmer (C1-INH) voor de behandeling van acute aanvallen bij adolescenten en volwassen patiënten met HAE. Het product verkreeg hiervoor goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA) op 17 juli 2014. RUCONEST® pakt de oorzaak van HAE aanvallen aan door het verhogen van C1-INH in het plasma tot normale niveaus en door het stoppen van de productie van kallikreïne, een enzym dat bradykinine activeert, wat leidt tot de voor deze aandoening typische pijnlijke en grote zwellingen door het uittreden van vloeistof uit de bloedvaten.

    De volledige publicatie is te vinden op: www.thelancet.com/journals/lancet/art...

    www.pharming.com/pharming-maakt-publi...

    Inhoud spreekt voor zich.
  5. forum rang 4 zeurpietje 27 augustus 2018 10:03
    quote:

    Cismo schreef op 27 augustus 2018 10:00:

    Soms heb ik het idee dat dit een forum is waarop eenzame ouderen zich uitleven
    nou, welkom dan
  6. [verwijderd] 27 augustus 2018 10:03
    quote:

    Kaviaar schreef op 27 augustus 2018 09:46:

    [...]

    Ze hebben al JA gezegd voor goedkeuring Ruconest. Nu alleen profylaxe nog, maar het middel en de werkzaamheid ervan blijven toch echt hetzelfde.
    Dus....
    Dat is toch een vaak voorkomend misverstand. Als een preparaat goed werkt bij acute aanvallen hoeft het per definitie niet zo te zijn dat het dat ook doet als profylaxis.
    Dan komen andere zaken zoals bijvoorbeeld de halfwaardetijd om de hoek kijken. Het bijzondere bij Ruc is dat het ondanks een kortere halfwaardetijd dan Cinryze en Berinert het profylactisch toch goede resultaten in Fase II heeft geboekt.
  7. forum rang 7 Kaviaar 27 augustus 2018 10:04
    quote:

    Cismo schreef op 27 augustus 2018 10:00:

    Soms heb ik het idee dat dit een forum is waarop eenzame ouderen zich uitleven
    The Pharming Bastards ;-)
  8. [verwijderd] 27 augustus 2018 10:06
    quote:

    Kaviaar schreef op 27 augustus 2018 09:10:

    [...]

    pffff,

    Zit je short?

    Niemand kan voorspellen waar de koers naartoe gaat.

    De kans dat er positief nieuws komt binnen korte tijd is vele malen hoger dan dat er minder positief nieuws zou komen.

    1 Nieuws van onderzoek Basel
    ?Een lopende, door een onderzoeksinstituut gefinancierde studie van RUCONEST® in Basel, Zwitserland; een dubbelblinde, placebogecontroleerde studie in contrast-geïnduceerde nefropathie, met verwachte top-line data in Q3 2018;

    2 FDA reactie uiterlijk 21 september a.s.
    •FDA-aanvaarding van de aanvullende Biologics License Application (sBLA) voor RUCONEST® ter profylaxe van HAE (erfelijk angio-oedeem), met een actiedatum gesteld op 21 september 2018;

    3 ?Een nieuwe fase I / II studie met rhC1INH in pre-eclampsie, studie-aanvraag door Pharming binnenkort ingediend met een start in Q4 2018;

    4 ?Een lopende door een onderzoeksinstituut gefinancierde vergelijkende studie van RUCONEST® en een product van een concurrent in een onderzoek waarbij de frequentie van niet in een keer succesvolle therapie wordt vergeleken bij de behandeling van acute aanvallen van erfelijk angio-oedeem (“HAE”). Hiervan worden de top-line data verwacht in Q4 2018;

    5 ?Start van een door het onderzoeksinstituut gefinancierde studie met RUCONEST® voor de behandeling van ‘vertraagde transplantaatfunctie’, een vorm van ischemisch reperfusieletsel, aan de universiteit van Wisconsin;

    6 •Aankondiging van nieuwe versies kleine ampullen van vloeibare en snel oplossende toedieningsvormen van RUCONEST® in subcutane, intramusculaire en ‘vrijwel pijnloze’ intradermale versies voor gebruik in klinische studies, die later in 2018/begin 2019 zullen beginnen;

    En dan nog los van Fabry en Pompe.

    www.pharming.com/pharming-group-halfj...
    Zo is het, de weg omhoog zal spoedig zijn intrede doen.

    Helaas zijn er hier op het forum een aantal aanwezig die een constante stroom van onzinnige negatief roeptoeterende berichten blijven plaatsen met een wel erg doorzichtig geworden doel, ze willen de koers koste wat het kost omlaag lullen om vervolgens met hun turbotjes de zakjes te vullen. Het lijken wel een stel doorgedraaide pubers die verder niets maar dan ook helemaal niets zinnigs te doen hebben. Dus blijven ze hier maar onzin, onzin en nog meer onzin plaatsen om hun verdienmodel kracht bij te zetten...get a life as life is short, hahaha short
  9. forum rang 8 Wilbar 27 augustus 2018 10:12
    quote:

    Techspec schreef op 27 augustus 2018 10:06:

    [...]

    Zo is het, de weg omhoog zal spoedig zijn intrede doen.

    Helaas zijn er hier op het forum een aantal aanwezig die een constante stroom van onzinnige negatief roeptoeterende berichten blijven plaatsen met een wel erg doorzichtig geworden doel, ze willen de koers koste wat het kost omlaag lullen om vervolgens met hun turbotjes de zakjes te vullen. Het lijken wel een stel doorgedraaide pubers die verder niets maar dan ook helemaal niets zinnigs te doen hebben. Dus blijven ze hier maar onzin, onzin en nog meer onzin plaatsen om hun verdienmodel kracht bij te zetten...
    Nou Techspec, dit vind ik nou niet een van je beter bijdragen.
    Je probeert hier een groep negatief weg te zetten terwijl je tekst net zo goed omgedraaid kan worden en dan is er ook niets aan gelogen.

    "Helaas zijn er hier op het forum een aantal aanwezig die een constante stroom van onzinnige positief roeptoeterende berichten blijven plaatsen met een wel erg doorzichtig geworden doel, ze willen de koers koste wat het kost omhoog lullen om vervolgens met hun turbotjes de zakjes te vullen. Het lijken wel een stel doorgedraaide ouderen die verder niets maar dan ook helemaal niets zinnigs te doen hebben. Dus blijven ze hier maar onzin, onzin en nog meer onzin plaatsen om hun verdienmodel kracht bij te zetten..."

  10. [verwijderd] 27 augustus 2018 10:12
    Techspec.

    Jij gelooft toch niet dat wat hier geroepen wordt ook maar een spatje uitmaakt he.
    Kom.
    Volg je eigen spreuk get alive as live is short ;-)
  11. [verwijderd] 27 augustus 2018 10:15
    Er hangt een % of 6 short boven de markt die zorgen voor de koers hij moet down en daar gebruiken zij hun positie voor en hun mogelijkheden.
    Verder is een Up roeper net zo'n blaaskaak als een down roeper vind dat beide hun geld moete kunnen verdienen op zijn tijd.
  12. [verwijderd] 27 augustus 2018 10:17
    quote:

    monitor schreef op 27 augustus 2018 09:56:

    [...]

    Maar het overgrote deel op dit forum loopt wel met een korte termijn visie te vloeken en te schelden tegen elkaar. Dus wat dat betreft..
    En zolang er nog teveel van dit soort onvolwassen lieden in Pharming zitten te klooien staan volwassen partijen aan de zijlijn. Maar niet lang meer, ik lees al tijden mee en constateer hier een verandering van 'publiek'.
  13. [verwijderd] 27 augustus 2018 10:17
    quote:

    Cismo schreef op 27 augustus 2018 10:00:

    Soms heb ik het idee dat dit een forum is waarop eenzame ouderen zich uitleven
    Of van werkloos geraakte of misschien zelfs geflipte (burn out) jongeren? Of tijdens werktijd stiekem beleggend personeel?
    Ouderen die aan het hobbyen zijn? Nou en? Daar zit het geld hoor je wel eens zeggen en daar draait het toch om bij beleggen?
    Begin anders een forum voor (gecontroleerd) onder de 30 of onder de 40 zou ik zeggen. Dat worden vast wel oases van wijsheid,bezinking en rust :)
  14. Leek55 27 augustus 2018 10:18
    quote:

    Beur schreef op 27 augustus 2018 10:17:

    [...]Of van werkloze of geflipte (burn out) jongeren? Of tijdens werktijd stiekem beleggend personeel?
    Ouderen die aan het hobbyen zijn? Nou en? Daar zit het geld hoor je wel eens zeggen en daar draait het toch om bij beleggen?
    Begin anders een forum voor (gecontroleerd) onder de 30 of onder de 40 zou ik zeggen. Dat worden vast wel oases van wijsheid,bezinking en rust :)
    mmmmmmmmmmmmhahaha
11.003 Posts
Pagina: «« 1 ... 469 470 471 472 473 ... 551 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht