Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 293 294 295 296 297 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Chiddix 12 september 2018 09:42
    In de laatste peilingen krijgen D66 en het CDA een tik. De PVV en de VVD doen het redelijk goed. Het FvD wordt geschat bij peilingwijzer op 11 tot 15 zetels.
  2. forum rang 5 Porscheknakker 12 september 2018 10:26
    Hahaha, de energielasten gaan flink omhoog. Pinokkio heeft ons met zijn uitspraken dat iedereen er op vooruit gaat voor de zoveelste keer misleid.
    En nog iets: bijstandsgerechtigden hebben geen last van de verhoging van de zorgpremie. Immers deze wordt gecompenseerd door de Zorgtoeslag. De toeslag voor bijstandsklanten bedraagt nu al 94 euro per maand. En dan zal ik nog maar niet eens praten over de maximale huurtoeslag, die zij krijgen en de kwijtschelding van de diverse gemeentelijke belastingen. Maar je weet hoe het gaat....toch nog klagen en afgeven op degenen, die hen via de belastingbetalingen moeten onderhouden.
  3. forum rang 9 josti5 12 september 2018 10:39
    Ronduit smerig is de maximering van de korting (tot 5%) die ZKV's mogen verlenen op collectieve contracten, omdat dat zogenaamd vestzak-broekzak zou zijn. Waar bemoeit Den Haag zich mee?
  4. forum rang 9 objectief 12 september 2018 10:40
    quote:

    Chiddix schreef op 12 september 2018 09:42:

    In de laatste peilingen krijgen D66 en het CDA een tik. De PVV en de VVD doen het redelijk goed. Het FvD wordt geschat bij peilingwijzer op 11 tot 15 zetels.
    CDA en D66....een tik!!!! zeg maar rustig een mokerslag..8/9 zetels minder..bijna de helft eraf.
    Ja, mee regeren is een ramp voor je aanhang...Jesse Klaver is het slimste jongetje
    uit de klas.
  5. forum rang 7 ffff 12 september 2018 10:49
    quote:

    rationeel schreef op 11 september 2018 20:49:

    Ja de zorg wordt volgend jaar weer duurder. De niet betalers zijn weer vrij gesteld en de rest mag het opbrengen.

    Steeds meer betalen voor steeds minder vergoedingen.

    Allemaal voor het goede doel, not:(
    Weet je Rationeel: Je kijkt naar Nieuwsuur en je hoort jouw bericht/posting. En dan denk ik voor de zoveelste keer: Daar gaan we weer op de 127-ste manier nivelleren....
    Het is ongelooflijk hoeveel manieren er in Nederland bestaan om te nivelleren.

    De ECHTE problematiek is veel en veel moeilijker:
    De medische wetenschap, de medische wereld is tot veel en veel meer in staat dan de bevolking kan financieren, kan betalen. Alleen wordt dat gegeven niet hardop gezegd.

    De bevolking EIST alle mogelijke en hier en daar overdreven zorg, maar vraagt zich niet af: Wie betaalt dat allemaal?
    Dan gaan , volkomen te begrijpen de zorgkosten uiteraard omhoog, maar dat is dan weer schandalig, terwijl ze er met zijn allen de oorzaak van zijn: Die doorgedreven verzorgingsmaatschappij.

    Politici zijn schijterds: Die laten aan de medische wereld het moeilijke probleem van keuzes maken over. Laten die maar kiezen waar er hier en daar echt bezuinigd moet worden, want om de maand hebben we weer een tranentrekkend programma van een behandeling van honderdduizenden Euro's per jaar die gestopt wordt en dan komt weer bijna iedereen in opstand.

    De echte keuze zit hem in moeilijke, zelfs harde keuzes maken: Waar gaan we limiteren, duidelijk verminderen, niet meer eindeloos behandelen om zo de kosten betaalbaar te houden.

    De GEMAKKELIJKSTE oplossing is de kosten maar te laten oplopen en als de rekening onbetaalbaar wordt op de politici gaan schelden. Maar uiteindelijk zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor die medische consumptie en voor de betaalbaarheid daarvan.

    Laat dan de "gewone hardwerkende burger" maar weer eens wat meer betalen... het is iedere keer weer hetzelfde liedje.

    En ondertussen zien we volgevreten patienten bij de friteskraam in hun elektrische rolstoelwagentje parkeren of de emfyzemateuze patient met zijn totaal kapotgerookte longen, maar weer eens drie pakjes sigaretten kopen en de aanvraagformulier invullen voor een elektrische lift in zijn huis. Op kosten van de rest van de bevolking.

    . Die sigaretten, die alcohol, die frieten... Daar is ( uiteraard) wel geld voor. ( Waar bemoei jij je mee! Het is toch mijn leven ! ) En de torenhoge kosten voor de elektrische rolstoel of de elektrische traplift die mogen jullie betalen....

    En als de zorgkosten dan toch hoger worden, ach zie de terechte posting hierboven van Dagelijkse Kost.

    Peter
  6. forum rang 6 haas 12 september 2018 10:51
    quote:

    asti schreef op 11 september 2018 15:40:

    Hoe komt het dat sommige mafketels hier al jaren zeggen dat steun aan de gewapende oppositie in Syrië neerkomt op steun aan extremisten, en dat de overheid daar nu pas achter komt.
    We vroegen ons twee jaar geleden af waarom er midden in de burgeroorlog in Syrië zoveel mooie nieuwe Toyota busjes in Syrië rondreden. Heel simpel... Die busjes werden door de Nederlandse belastingbetalers gefinancierd en de regering liet ze daar graag afleveren. Het is tijd om de verantwoordelijken aan te klagen voor oorlogsmisdaden en verraad. Gooi de ministers maar in de gevangenis voor deze ondersteuning van volkerenmoord en terrorisme
  7. forum rang 7 ffff 12 september 2018 10:54
    Fred,

    Dat is juist zo dom van jullie: Natuurlijk is het voor Klaver ontzettend gemakkelijk oppositie te voeren, maar hij krijgt al die fianciële tekorten ook niet opgelost met zijn program.

    Met Klaver krijg je nu precies de Griekse toestanden zoals bij Tsipras of de Franse toestanden onder Hollande.

    Heel veel beloven en....naar de kloten gaan.

    Jammer genoeg is zijn achterban zo ontzettend dom en kortzichtig, dat die echt geloven dat als je zo'n sinterklaas kiest, het probleem wel opgelost is.
  8. forum rang 9 objectief 12 september 2018 11:07
    quote:

    ffff schreef op 12 september 2018 10:54:

    Fred,

    Dat is juist zo dom van jullie: Natuurlijk is het voor Klaver ontzettend gemakkelijk oppositie te voeren, maar hij krijgt al die fianciële tekorten ook niet opgelost met zijn program.

    Met Klaver krijg je nu precies de Griekse toestanden zoals bij Tsipras of de Franse toestanden onder Hollande.

    Nee, jij begrijpt niks van politiek..dat is heel jammer op die hoge leeftijd.

    Klaver zat en zit niet in de regering...de standpunten van een partij staan ver af van de werkelijkheid bij regeren, dat is voor de VVD zo en ook voor GL.
    Klaver is veel slimmer dat Buma en Pechtold, die verliezen in de peilingen al de helft van de kiezers.

    Jij hangt de schijtlijster uit..dat je als Dagobert Duck in Luxemburg mogelijk...heel misschien...in de evt. toekomst...iets minder geld kunt schrapen.

  9. forum rang 7 ffff 12 september 2018 11:22
    Klaver is niet slimmer, [..] Klaver is een veel slijmeriger, bedrieglijke rattenvanger van Hamelen, die onnozel uitkeringstrekkers wel aan zich kan binden met de belofte van een gegarandeerd goed verzorgd bestaan.

    [..]
    [Modbreak IEX]: Aangepast, gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen.]

    Tenslotte Fred: NIet IK schraap geld, maar jullie schrapen geld af. En dat afschrapen van jullie zal een stukje minder zijn, dus een stukje denivelleren. Nog 14,5 maand geduld...

    En dan bespaar ik met de afschaffing van de dividendbelasting op mijn Nederlandse aandelen ongeveer TWAALF maal mijn AOW uit Nederland.

    Je kunt je hier in dit momenteel zeer zonnige Luxemburg geen mooiere AOW verhoging uit Nederland bedenken! In plaats van één maal AOW, vanaf 2020 13 maal AOW...…

    Dat is geen schijtlijster, Fred, maar een ondernemende, intelligente vermogensbeheerder.

    En , zoals je altijd uit je postings laat blijken: Als je de sinterklaas wilt uithangen, doe je dat maar van je eigen geld, maar niet met dat van anderen! ( Frauderende werkloze Polen, Negeriaanse werkloze hoertjes in A'dam, vluchtelingen die voor 65 procent hun identiteit bij elkaar liegen)

    Peter
  10. forum rang 9 objectief 12 september 2018 11:39
    quote:

    ffff schreef op 12 september 2018 11:22:

    Klaver is niet slimmer, oerdomme Fred. Klaver is een veel slijmeriger, bedrieglijke rattenvanger van Hamelen, die onnozel uitkeringstrekkers wel aan zich kan binden met de belofte van een gegarandeerd goed verzorgd bestaan.

    Ja, schelden zonder enig inhoudelijk verweer...dat zegt genoeg.
  11. forum rang 7 rene l 12 september 2018 12:02
    quote:

    ffff schreef op 12 september 2018 10:49:

    [...]

    De ECHTE problematiek is veel en veel moeilijker:
    De medische wetenschap, de medische wereld is tot veel en veel meer in staat dan de bevolking kan financieren, kan betalen. Alleen wordt dat gegeven niet hardop gezegd.

    Dat klopt helemaal Peter, maar het is eigenlijk not-done om hierover te spreken omdat het heel gevoelig ligt en schaamte een grote rol speelt.

    Er is steeds meer mogelijk, de pharmacie ontwikkelt peperdure medicijnen, bedrijven ontwikkelen high-tech apparatuur waarmee je steeds meer kunt zien en doen.
    Deze producten worden gepatenteerd en de prijzen worden gewoon opgedreven t.g.v. het grote geld.
    Het wordt inderdaad onbetaalbaar.

    Zelf heb ik mijn kennissen/familie kring de afgelopen jaren ook wel het nodige gezien en meegemaakt.
    Er wordt kanker geconstateerd en degene die het betreft wordt van ziekenhuis naar ziekenhuis gestuurd, het is slopend, niet alleen voor de persoon zelf maar ook voor de familie.
    En uiteindelijk blijkt het na een paar jaar toch niet te overwinnen.

    Ziekenhuizen mogen zelf geen goedkope medicijnen produceren, pas geleden was er nog zo'n geval, ze krijgen gewoon een proces aan hun broek.

    Doctoren zelf zeggen dat geld geen enkele rol speelt, nee voor hun niet, het is hun broodwinning.

    Maar krijg nu zelf eens een ernstige ziekte, hoe reageer je dan, het is lastig, de meeste mensen zullen gewoon vechten voor hun leven, vaak zelfs tegen beter weten in.

    En ik denk dan ook aan alle asielzoekers die naar ons land toekomen, hun hebben geen geld en kunnen dus geen zorgverzekering betalen.
    Hoe gaat zoiets eigenlijk, ik neem aan dat de meesten bij binnenkomst toch grondig onderzocht moeten worden om er zeker van te zijn dat ze niet iets ergs onder de leden hebben.
    Wij betalen wel.

    De zorg wordt onbetaalbaar, en zie alle zogenaamde zorgverzekeraars die graag een graantje mee willen pikken maar totaal niet van toegevoegde waarde zijn.

    Hoe het af gaat lopen weet ik niet, wel durf ik te beweren dat het vroegere ziekenfondssysteem nog niet zo slecht was.

    En hoe oud wil je worden, ik heb altijd gezegd dat wanneer ik mijzelf niet meer op een normale manier op de been kan houden het voor mij goed geweest is.

    Gezond leven, niet meer roken, geen alcohol meer, geen vlees, elke dag verplicht naar de sportschool, het moet wel leuk blijven, en we moeten niet verworden tot robots die honderddertig worden.

    Lastig allemaal.
  12. forum rang 6 Chiddix 12 september 2018 12:07
    quote:

    haas schreef op 12 september 2018 10:51:

    [...]

    We vroegen ons twee jaar geleden af waarom er midden in de burgeroorlog in Syrië zoveel mooie nieuwe Toyota busjes in Syrië rondreden. Heel simpel... Die busjes werden door de Nederlandse belastingbetalers gefinancierd en de regering liet ze daar graag afleveren.
    Het was ludiek van de regering om pick-up truckjes te leveren die een dubbele functie hadden. Gewonden afvoeren en......
    Rutte zei, we zijn gestopt met het project. Hij wil geen verlengstuk meer zijn van het Jihadisme.
  13. whammy 12 september 2018 12:13
    quote:

    rene l schreef op 12 september 2018 12:02:

    [...]

    En hoe oud wil je worden, ik heb altijd gezegd dat wanneer ik mijzelf niet meer op een normale manier op de been kan houden het voor mij goed geweest is.

    Gezond leven, niet meer roken, geen alcohol meer, geen vlees, elke dag verplicht naar de sportschool, het moet wel leuk blijven, en we moeten niet verworden tot robots die honderddertig worden.

    Lastig allemaal.
    Dat moet je wel heel goed vast laten leggen! en een vrijwillige euthanasieverklaring regelmatig updaten anders gaat het nog mis. Waar aan verdiend kan worden, wordt in stand gehouden.
  14. forum rang 10 rationeel 12 september 2018 13:26
    quote:

    ffff schreef op 12 september 2018 10:49:

    [...]

    Weet je Rationeel: Je kijkt naar Nieuwsuur en je hoort jouw bericht/posting. En dan denk ik voor de zoveelste keer: Daar gaan we weer op de 127-ste manier nivelleren....
    Het is ongelooflijk hoeveel manieren er in Nederland bestaan om te nivelleren.

    De ECHTE problematiek is veel en veel moeilijker:
    De medische wetenschap, de medische wereld is tot veel en veel meer in staat dan de bevolking kan financieren, kan betalen. Alleen wordt dat gegeven niet hardop gezegd.

    De bevolking EIST alle mogelijke en hier en daar overdreven zorg, maar vraagt zich niet af: Wie betaalt dat allemaal?
    Dan gaan , volkomen te begrijpen de zorgkosten uiteraard omhoog, maar dat is dan weer schandalig, terwijl ze er met zijn allen de oorzaak van zijn: Die doorgedreven verzorgingsmaatschappij.

    Politici zijn schijterds: Die laten aan de medische wereld het moeilijke probleem van keuzes maken over. Laten die maar kiezen waar er hier en daar echt bezuinigd moet worden, want om de maand hebben we weer een tranentrekkend programma van een behandeling van honderdduizenden Euro's per jaar die gestopt wordt en dan komt weer bijna iedereen in opstand.

    De echte keuze zit hem in moeilijke, zelfs harde keuzes maken: Waar gaan we limiteren, duidelijk verminderen, niet meer eindeloos behandelen om zo de kosten betaalbaar te houden.

    De GEMAKKELIJKSTE oplossing is de kosten maar te laten oplopen en als de rekening onbetaalbaar wordt op de politici gaan schelden. Maar uiteindelijk zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor die medische consumptie en voor de betaalbaarheid daarvan.

    Laat dan de "gewone hardwerkende burger" maar weer eens wat meer betalen... het is iedere keer weer hetzelfde liedje.

    En ondertussen zien we volgevreten patienten bij de friteskraam in hun elektrische rolstoelwagentje parkeren of de emfyzemateuze patient met zijn totaal kapotgerookte longen, maar weer eens drie pakjes sigaretten kopen en de aanvraagformulier invullen voor een elektrische lift in zijn huis. Op kosten van de rest van de bevolking.

    . Die sigaretten, die alcohol, die frieten... Daar is ( uiteraard) wel geld voor. ( Waar bemoei jij je mee! Het is toch mijn leven ! ) En de torenhoge kosten voor de elektrische rolstoel of de elektrische traplift die mogen jullie betalen....

    En als de zorgkosten dan toch hoger worden, ach zie de terechte posting hierboven van Dagelijkse Kost.

    Peter
    Zo is het maar net Peter:)

    Waar zit het omslag punt? Op het moment dat de particuliere verzekering is afgeschaft.
    Vanaf dat moment was het ook hier weer solidariteit geblazen.
    Niet alleen dat, maar de specialisten werden uit hun particliere bedrijfjes naar de ziekenhuizen gedreven. Bij voorkeur in loondienst.
    Ook slaven van de gemene deler.

    De jongeren zijn sowieso links aangehaucht. Je laat ze eerst hard en lang werken en hun dure studie bekostigen, dan laat je ze bedelen voor een opleidingsplaats, en dan zijn ze zo door de mangel gehaald, dat ze zich identificeren met de onderklasse.

    Eerstdaags zijn de ouderen allemaal met pensioen. Ze moeten weg, want liever meepraters dan tegenstrevers. Een poosje kun je ze nog vinden hier en daar. Een geluk als je eentje te pakken hebt.

    Dan is de cyclus klaar.

    Dat wordt dan onze egalitaire maatschappij. Die inhoudt wat ziekten betreft. Dat je wanneer je niet tot de onderklasse behoord je alles zelf kunt bekostigen, en dat wanneer je de beste zorg wilt, of de zorg die niet hier geleverd wordt, naar elders moet. China, Amerika, Zwitserland, Luxemburg, enz.

    Het zingt zich wel rond.
  15. forum rang 9 josti5 12 september 2018 13:34
    Yep: de voedingsindustrie maakt je ziek, en de medische industrie houdt je ziek...
    Natuurlijk een zwart/witte uitspraak, maar met een grote kern van waarheid.
    Ik ken verschillende IC-verpleegkundigen die zijn afgehaakt omdat zij het nutteloos behandelen niet langer konden aanzien, en letterlijk aangaven: 'dat gebeurt allemaal vanwege het geld'.
    Mijn 93-jarige moeder ondergaat momenteel een heupoperatie, maar zij heeft (gelukkig!) wél aangegeven, in voorkomend geval geen reanimatie te willen.
    Prachtig hoor: zoals Rutte aangaf : 'mensen willen graag langer thuis blijven wonen'. Ja, dat willen we allemáál wel, maar... kúnnen...???
    Zij was al lang toe aan een veiliger woonomgeving dan het eigen huis, maar ja: nog véél te 'goed'...
    EN het huis niet uit willen, naar een kind of zo...
    Nou: daar komt zij de rest van haar leven wel achter, áls zij de operatie doorstaat...

  16. [verwijderd] 12 september 2018 15:24
    quote:

    josti5 schreef op 12 september 2018 13:34:

    Yep: de voedingsindustrie maakt je ziek, en de medische industrie houdt je ziek...
    Natuurlijk een zwart/witte uitspraak, maar met een grote kern van waarheid.
    Mee eens, zit tussen medici die hetzelfde beweren ... een kleine minderheid, maar wél mensen die weten waar ze over praten.

    Voedingsmiddelen industrie en pharmaceutische industrie versterken elkaar en de mens, als little piggy .. of mss wel beter aangeduid als grote melkkoe, zit daar meestal onwetend tussenin.

    We moeten van overheden (onder lobby druk), ook met de dag ons tegen meer zaken laten enten. Voordat je het weet, moet je jaarlijks 10-tallen prikjes halen en vooral kinderen ... p.s. wat er precies inzit om de entstof door de blood(brain)barrier heen te krijgen, wordt uitermate geheimzinnig over gedaan.
    Wanneer 1 promille er levenslang doodziek van wordt, vindt men dat acceptabel.
    1 promille van 17 miljoen = 17 duizend mogelijk levenslang zieken en enkele overlijdensgevallen dóór de hulpstof van een enting tegen een ziekte waar jaarlijks honderden mensen doodziek van kunnen worden met enkele overlijdensgevallen.

    Gaat werkelijk nergens anders meer over, dan geld verdienen !
  17. forum rang 10 rationeel 12 september 2018 15:45
    De meeste lijsttrekkers, of vermoedelijke lijsttrekkers, voor de verkiezingen van het Europees Parlement volgend jaar zijn bekend: Malik Azmani (VVD), Esther de Lange (CDA), Bas Eickhout (GroenLinks), Sophie in ’t Veld (D66), Paul Tang (PvdA) en Peter van Dalen (ChristenUnie). Niet echt wat je noemt klinkende namen.

    Een paar partijen moet nog beslissen wie ze naar voren zullen schuiven, zoals PVV en FVD. Maar ook dat worden vast geen topkandidaten. Welke politicus van enige statuur zou een gooi willen doen naar een plekje in een parlement dat zijn partij zo snel mogelijk wil afschaffen?

    Het tweede kabinet-Balkenende voerde ooit campagne voor de Europese grondwet onder het motto “Europa, best belangrijk”. Te oordelen naar bovenstaand rijtje lijsttrekkers een verkeerde leus. Dat had moeten zijn: “Europa, best onbelangrijk”.

    frontbencher.nl/lijsttrekkers/
  18. forum rang 10 rationeel 12 september 2018 15:50
    quote:

    Tom Riddle® schreef op 12 september 2018 15:24:

    [...]
    Mee eens, zit tussen medici die hetzelfde beweren ... een kleine minderheid, maar wél mensen die weten waar ze over praten.

    Voedingsmiddelen industrie en pharmaceutische industrie versterken elkaar en de mens, als little piggy .. of mss wel beter aangeduid als grote melkkoe, zit daar meestal onwetend tussenin.

    We moeten van overheden (onder lobby druk), ook met de dag ons tegen meer zaken laten enten. Voordat je het weet, moet je jaarlijks 10-tallen prikjes halen en vooral kinderen ... p.s. wat er precies inzit om de entstof door de blood(brain)barrier heen te krijgen, wordt uitermate geheimzinnig over gedaan.
    Wanneer 1 promille er levenslang doodziek van wordt, vindt men dat acceptabel.
    1 promille van 17 miljoen = 17 duizend mogelijk levenslang zieken en enkele overlijdensgevallen dóór de hulpstof van een enting tegen een ziekte waar jaarlijks honderden mensen doodziek van kunnen worden met enkele overlijdensgevallen.

    Gaat werkelijk nergens anders meer over, dan geld verdienen !
    Inenten is een aspect van de bevolkingsdichtheid. Het kan niet, maar het moet.
    Slecht voedsel? Te veel, te snel, omdat er te veel mensen gevoed moeten worden.

    Zelfde als te veel dieren houden in de stallen. Boven op elkaar dus vaccineren.

    Het komt allemaal op het zelfde neer. Over Populatie:(
  19. forum rang 10 rationeel 12 september 2018 15:55
    quote:

    whammy schreef op 12 september 2018 12:13:

    [...]

    Dat moet je wel heel goed vast laten leggen! en een vrijwillige euthanasieverklaring regelmatig updaten anders gaat het nog mis. Waar aan verdiend kan worden, wordt in stand gehouden.
    Een ander nodig hebben omdat je dood wil?

    Ik ben liever zelf degene, die niet alleen beslist, maar ook uitvoert.

    Waarom anderen daarmee belasten, die het er misschien moeilijk mee hebben?

    Autonomie hoort bij het individu:)

    Mijn wil...Mijn gedrag.
  20. [verwijderd] 12 september 2018 16:55
    quote:

    rationeel schreef op 12 september 2018 15:50:

    [...]

    Inenten is een aspect van de bevolkingsdichtheid. Het kan niet, maar het moet.
    Slecht voedsel? Te veel, te snel, omdat er te veel mensen gevoed moeten worden.

    Zelfde als te veel dieren houden in de stallen. Boven op elkaar dus vaccineren.

    Het komt allemaal op het zelfde neer. Over Populatie:(
    Neen ! dat moet helemaal niet.

    Sterker nog, als er dan iets om zich heen grijpt (zoals de Mexicaanse griep ....HOAX ...) dan kan de bevolking alsnog geënt worden, alleen zullen de zwakkeren overlijden en de sterkeren overblijven (natuurlijke selectie).

    Men kan vaccineren wat men wil ... je houdt het toch niet tegen.
    Kijk bijvoorbeeld naar de antibiotica ... bacteriëren werden resistent (MRSA) en konden daardoor nog slechts met grote moeite en garantie tot aan de deur gegeven worden. Gezonde personen konden deze bacterie aan, zieken niet.

    Nu is er een superbacterie (naam ff vergeten) waar helemaal niks meer tegen te doen is ... en wanneer die zich verder verspreid is het simpelweg 'jammer'.

    Vroeger gingen de meeste mensen midden 80 dood (meestal door virusjes e/o bacteriën) ... Thans worden ze zo volgespoten dat ze langer blijven leven, zonder dat ze het zelf weten omdat de meesten zo dement als 'een deur' zijn.
    Laatste wil (al was dat euthanasie bij dementie) wordt niet ingewilligd omdat ze opnieuw toestemming moeten geven en ... zo dement als ze zijn ... niet meer weten waarvoor ze dan toestemming moeten geven.

    Zo heb ik ouderen waarvan ik wist dat zo nooit.!! dement in een verpleeghuis op een gesloten afdeling wilden komen, maar dan wél overtuigd euthanasie wilden ... weg zien kwijnen.
    Bevraagd door de afdelingsarts (op verzoek vd kinderen) of ze euthanasie wilden. Zo dement als ze waren, zeiden ze dan verward 'ik, nee hoor, ik wil niet dood' .... om vervolgens kwijlend en met poepluiers te wachten op het moment dat ze opgeteerd waren. Diep Triest !
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 293 294 295 296 297 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.282
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.095
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.872
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.146
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 320.010
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.737
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.682
Alfen 12 16.003
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.173
AMG 965 125.589
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.105
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.576
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.094
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.250
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.534
ASML 1.762 76.502
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.626
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht