Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,881
  • Verschill

    +0,013 +1,50%
  • Volume

    8.926.686 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    0,881  
  • Laat

    0,884  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming september 2018

15.870 Posts
Pagina: «« 1 ... 287 288 289 290 291 ... 794 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Theo3 16 september 2018 09:45
    Vandaag maar eens naar Harry Mens kijken misschien dat deze wat te melden heeft.
  2. forum rang 4 BioBio 16 september 2018 09:47
    IEX laat eens horen of wat die AJK allemaal geschreven heeft nu op fictie berust of niet?
    Jullie worden steeds ongeloofwaardiger.
  3. [verwijderd] 16 september 2018 09:49
    quote:

    Cismo schreef op 16 september 2018 09:36:

    [...]ook op Alex-site gemiddeld 2.48
    Koersdoel Kempen wijkt maar iets af. Je moet wel lef hebben. Ze hebben zich weer eens op de kaart gezet!
  4. [verwijderd] 16 september 2018 09:51
    quote:

    Winststrever schreef op 16 september 2018 09:33:

    Laten we niet vergeten dat alles wat Sijmen de Vries de komende dagen gaat vertellen ook maar aannames zijn. Voorlopig moet de FDA eerst nog even goedkeuring verlenen over het profylactisch gebruikt van Ruconest.

    Ook nog geen nieuws uit Basel. Onzeker of Pharming een goedwerkend medicijn tegen de ziektes van Pompe en Fabry op de markt gaat brengen.
    Ik zou zeggen wacht eerst eens af wat hij gaat vertellen maar tot nu heeft hij het gelijk aan zijn zijde zie de prestaties van Pharming. Bij Galapagos staat de koers >100 ook op aannames met nog niet 1 medicijn op de markt, dat is biotech.
  5. [verwijderd] 16 september 2018 09:52
    quote:

    Theo3 schreef op 16 september 2018 09:45:

    Vandaag maar eens naar Harry Mens kijken misschien dat deze wat te melden heeft.
    Die heeft meer verstand van cremeren!
  6. forum rang 4 Subtropical 16 september 2018 09:52
    Het aandeel gaf vrijdag een koop signaal. Kijk ook naar Nico Bakker zijn charts. Er moest blijkbaar ingegrepen worden. Timing is alles. En nu onder de 1.20,- Reuring in het weekend, bezinning... En morgen nogmaals dumping?

    Blij dat ik er op 1.24 uit ben gestapt een 4 weken gelee. Verlies was toen nog minimaal.

    Misschien hoger naar 21-09 maar waarom. Iedereen gaat al uit van het positieve...
  7. sambas 16 september 2018 09:52
    Pharming
    En tenslotte Pharming. Vrijdagmiddag verspreidde analistenhuis Kempen een rapport onder haar klanten over Pharming. Kempen gaat Pharming vanaf nu volgen (wel een beetje laat) en denkt dat het bedrijf €0,60 per aandeel waard is.

    Omdat het rapport onder beurstijd verzonden werd was het niet voor alle marktparticipanten meteen duidelijk wat er aan de hand is. Ik heb het rapport inmiddels ook en omdat er, min of meer toevallig, voor maandagmiddag een interview met ceo Sijmen de Vries op het programma staat kan ik dat mooi met hem doornemen.

    De analisten van Kempen hebben een reputatie hoog te houden op biotechgebied maar anderzijds hebben zij, net als ieder ander, geen glazen bol op hun kantoor staan. Volgende week meer.

    Fijn weekend,

    Nico Inberg
  8. kweetje 16 september 2018 09:55
    quote:

    BassieNL schreef op 16 september 2018 09:02:

    [...]
    Kempen legt drol neer bij IEX.

    AJK trapt in drol.

    Klant Kempen wacht op persmoment AJK die blij is met scoop.

    En gaat dan met dumps die hij zelf opvangt paniek creeren.

    Met de paniekverkopen van andere beleggers wordt gecoverd.
    Zo denk ik er ook over. Toeval bestaat zeker niet en alles heeft een reden. Zeker als er mega veel geld aan te pas komt. Alle middelen worden hiervoor gebruikt, zelfs dit forum. Bij Mithra was het deze week ook walgelijk. Beleggen is laag inkopen hoog uitstappen. Shorters willen laag uitstappen. De extreme manipulatieve middelen die hiervoor meer en meer worden gebruikt zijn beangstigend.
    Ook ik had dit bericht vrijdag een uur telaat gelezen omdat ik werk en werd geconfronteerd met min 18. Adviezen zijn maar adviezen kijk maar naar andere aandelen hoe extreem ze uit elkaar liggen. Toch zijn het gebruikte middelen om koersen te sturen omdat men weet dat ze dat ook doen en men er blijkbaar vooral tijdelijk naar handelt.
  9. [verwijderd] 16 september 2018 09:55
    quote:

    Theo3 schreef op 16 september 2018 09:45:

    Vandaag maar eens naar Harry Mens kijken misschien dat deze wat te melden heeft.
    Ik denk het niet! Is meestal “gekochte commerciële tijd”.
  10. forum rang 6 Theo3 16 september 2018 10:02
    Een ding is zeker PHARMING STAAT IN THE PICTURE wat het ook wordt up ore down ze hebben de aandacht en die shorters hebben hun slag geslagen meteen gecoverd erachteraan en klaar nu de winst ophalen deze week laat het aandeel maar stijgen naar 1.59 oude koers.
  11. De Allesweter 16 september 2018 10:03
    Wel opvallend dat het bewuste rapport nog niet op t web is te vinden daar diverse peronen het al onder ogen hebben gehad.

    Maw iedereen weet het behalve de aandeelhouders,....... Beetje krom he!

    Rits1
  12. forum rang 4 Bromsnor 16 september 2018 10:04
    quote:

    Cismo schreef op 16 september 2018 09:34:

    [...]
    Hoe serieus moet ik u / IEX nog nemen, een bericht verspreiden zonder het op juistheid te checken en verschuilt u zich nu achter van Kempen? wat een kerel / organisatie bent u. Het lijkt er m.i. sterk op dat de U / IEX onderdeel is van een criminele organisatie want voor een eerlijke gang van zaken is hier m.i. te veel toeval aan de orde.
    Wat een onzin Cismo met je benaming van criminele organisatie.
    Dit is gewoon het melden van nieuws door AJK, hoe pijn het ook is.

    Kempen is de enige die het predicaat "verdacht" verdient.

    Koersdoel van € 0,60 gepaard met omzetstijgingen de komende jaren.
  13. Brukkie 16 september 2018 10:05
    TA: Biotech blijft hot
    Door Wouter Slot op 14 sep 2018 om 11:45 | Views: 4.620

    TA: Biotech blijft hot
    De afgelopen weken is er weer veel activiteit geweest bij verschillende biotechaandelen. Zo wisten onder anderen de aan de Amsterdamse beurs genoteerde bedrijven Kiadis Pharma en Galapagos na positieve berichten sterk opwaarts te draaien.

    De Belgische beurs is de laatste jaren erg populair onder beleggers vanwege het grote aantal noteringen van biotechbedrijven. Doordat deze bedrijven steeds vaker successen weten te boeken, valt er voor de speculant, die de juiste aandelen weet te selecteren, flink wat koerswinst te behalen.

    Zowel in België als in Nederland zie ik momenteel interessante technische plaatjes bij verschillende biotechbedrijven. Ik loop er een aantal langs en bekijk waar de beste kansen liggen. Ik bespreek Galapagos, Pharming, Kiadis Pharma, Mithra Pharmaceuticals, Oxurion en UCB.

    Galapagos
    Galapagos weet technisch bezien weer te verbeteren. Deze week kondigden de samenwerkingspartners Gilead en Galapagos uitstekende resultaten aan van een fase-3 onderzoek naar de werking van hun medicijn Filgotinib. Dit zorgde voor euforie onder beleggers waardoor de koers boven de lange termijn weerstand rond 98,82 euro wist te sluiten.

    Als Galapagos deze uitbraak de komende dagen weet vast te houden, klaart het technische beeld verder op. Er zal dan ruimte vrijkomen voor een grotere koersstijging richting het eerstvolgende berekende koersdoel rond 110,00 euro. Hogere niveaus sluiten we echter zeker niet uit.

    Pharming
    Pharming heeft afgelopen jaar grote successen geboekt met haar medicijn Ruconest. De koers is in 2017 daardoor ook hard opgelopen. Sinds begin dit jaar is de stijgende trend echter overgegaan in een meer neutraal koersverloop. Pharming beweegt per saldo zijwaarts onder weerstand 1,64 euro.

    Recent is het aandeel opgevangen door het 200-daags gemiddelde (rode lijn) en is de correctieve fase binnen de bandbreedte afgebroken. Dit is een positief signaal. Ik verwacht daarom in eerste instantie een herstel richting weerstand 1,64 euro. Speculanten zouden hier alvast op kunnen inspelen. De meer defensief ingestelde belegger wacht totdat Pharming boven de weerstand weet te sluiten.

    Na een doorbraak boven weerstand 1,64 euro zal de oude stijgende trend worden hervat en worden fors hogere koersniveaus mogelijk. Volgende koersdoel wordt dan de top van oktober 2010 rond 2,68 euro.

    Kiadis Pharma
    Kiadis Pharma is begin deze maand omhoog geschoten na een koersdoelverhoging van de Belgische bank KBC. Kiadis Pharma komt er steeds beter bij te liggen. De serie hogere koersbodems die op de grafiek zichtbaar is, geeft aan dat beleggers Kiadis Pharma weer durven te kopen.

    Nu het aandeel overtuigend boven weerstand 12,58 euro (gevormd op 14 augustus 2015) weet te sluiten, kan het verder omhoog. Het eerstvolgende, berekende, koersdoel ligt rond 15,00 euro. Ook dit niveau is alweer bereikt. Door de sterke stijging van de afgelopen weken is het aandeel technisch weer interessant geworden. Ik adviseer wel nog even te wachten op een beter instapmoment. Een pullback richting de oude toppen rond 12,58 euro zal hiervoor kunnen zorgen.

    Mithra Pharmaceuticals
    Mithra heeft deze week een 20-jarige licentiedeal gesloten met het Hongaarse Gedeon Richter voor de commercialisering van anticonceptiemiddel Estelle. Hoewel dit positieve nieuws weining invloed had op het koersverloop, ligt het aandeel er nog goed bij.

    De koers van het aandeel is begin dit jaar hard opgelopen. De laatste weken maakt het even pas op de plaats. De trend van Mithra Pharmaceuticals blijft ondanks de huidige consolidatiefase nog steeds opwaarts gericht. De hogere bodems wijzen nog steeds op aanhoudende vraag.

    De steun ligt rond 27,35 euro (gevormd op 7 juni). Slaagt Mithra Pharmaceuticals erin om boven de laatste top te breken, dan kan de stijgende trend weer worden hervat en komt er ruimte vrij voor verdere koersstijging. Volgende koersdoel ligt dan rond 48,00 euro. Pas na een doorbraak boven weerstand 27,35 euro worden posities weer interessant.

    Oxurion
    Oxurion, dat tot voor kort de naam ThromboGenics droeg, heeft al een wilde rit achter de rug. Het aandeel wist begin dit jaar sterk opwaarts te draaien en een mooie stijging te laten zien. De afgelopen weken is Oxurion wat gaan corrigeren, maar de cruciale niveaus zijn nog intact gebleven.

    Zolang het aandeel boven de steun 5,87 euro, gevormd door de oude top uit 2017, en boven het 200-daags gemiddelde weet te blijven, is het technische beeld nog positief. Beleggers mogen hun stukken aanhouden. Voor een nieuw instapmoment adviseer ik beleggers te wachten totdat de korte correctieve fase van de afgelopen weken wordt afgebroken.

    Eerste koersdoel ligt nu rond 10,33 euro, daarboven zijn fors hogere koersniveaus mogelijk.



    UCB
    Biofarmaceut UCB, dat vanwege de grote marktkapitalisatie een notering aan de Bel 20 heeft, lijkt de weg omhoog te hebben gevonden. De afgelopen jaren heeft het aandeel wilde koersswings laten zien tussen grofweg 55 en 85. Eind 2017 wist UCB weer wat te herstellen en keerde het terug boven de 200-dagenlijn.

    Vanaf begin juni heeft het aandeel een mooie stijging laten zien vanaf het 200-daags gemiddelde. Hiermee blijft het technische beeld positief. Eerste richtpunt ligt rond
    €86,05 (top van 4 december 2015). Pas daarboven zal er meer opwaarts potentieel vrijkomen.

    Ik raad aandeelhouders aan om de stukken vast te houden in de portefeuille. Vooralsnog zie ik geen tekenen van verzwakking. Beleggers die nog in willen stappen, adviseer ik te wachten op een beter instapmoment. Een correctie richting 72,00 euro zou hiervoor kunnen zorgen.



    Wouter Slot is technisch analist bij Tostrams Groep en IEX. Hij schrijft zijn columns op persoonlijke titel. De informatie in zijn columns is niet bedoeld als professioneel of particulier beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.
    Deel dit artikel via: Facebook Tweet LinkedIn Google + NUjij WhatsApp E-mail
    Beurstips en Handelskansen
  14. forum rang 6 effegenoeg 16 september 2018 10:11
    quote:

    Jager63 schreef op 16 september 2018 09:49:

    [...]
    Koersdoel Kempen wijkt maar iets af. Je moet wel lef hebben. Ze hebben zich weer eens op de kaart gezet!
    Ik beleg in die bank waar Kempen een onderdeel van is!
  15. [verwijderd] 16 september 2018 10:13
    quote:

    kweetje schreef op 16 september 2018 09:55:

    [...]
    Zo denk ik er ook over. Toeval bestaat zeker niet en alles heeft een reden. Zeker als er mega veel geld aan te pas komt. Alle middelen worden hiervoor gebruikt, zelfs dit forum. Bij Mithra was het deze week ook walgelijk. Beleggen is laag inkopen hoog uitstappen. Shorters willen laag uitstappen. De extreme manipulatieve middelen die hiervoor meer en meer worden gebruikt zijn beangstigend.
    Ook ik had dit bericht vrijdag een uur telaat gelezen omdat ik werk en werd geconfronteerd met min 18. Adviezen zijn maar adviezen kijk maar naar andere aandelen hoe extreem ze uit elkaar liggen. Toch zijn het gebruikte middelen om koersen te sturen omdat men weet dat ze dat ook doen en men er blijkbaar vooral tijdelijk naar handelt.
    zouden deze praktijken de reden zijn waarom het in diverse landen verboden is te shorten?
  16. [verwijderd] 16 september 2018 10:17
    quote:

    effegenoeg schreef op 16 september 2018 10:11:

    [...]

    Ik beleg in die bank waar Kempen een onderdeel van is!
    Ze hebben de juiste mensen in huis!
  17. [verwijderd] 16 september 2018 10:17
    Wat een zielige bedoeling hier. Een journalist (AJK) die gewoon z'n werk doet en een handelshuis dat een duidelijke en onderbouwde mening heeft over Pharming. Dat e.e.a. niet in jullie straatje past, is blijkbaar voldoende reden om AJK en Kempen finaal af te breken. Trieste houding en slechte verliezers zijn jullie.

    De meeste hier willen alleen maar op een simpele manier snel geld verdienen en hebben werkelijk geen flauw idee waarin ze beleggen. Ik zou daar maar eens iets van gaan vinden als ik jullie was.
  18. [verwijderd] 16 september 2018 10:19
    Iedereen roept dat er gecoverd is vrijdag. Ik verwacht het ook.
    Maar wat als dat nu eens niet zo is? Dat twee van de vier iets afgebouwd hebben maar ee nog redelijk wat in zit?
    Dan kunnen ze nog een paniek reactie veroorzaken. En het blijkt dat dit erg makkelijk te bewerkstelligen is
  19. Tis wa! 16 september 2018 10:19
    quote:

    Cismo schreef op 16 september 2018 09:34:

    [...]
    Hoe serieus moet ik u / IEX nog nemen, een bericht verspreiden zonder het op juistheid te checken en verschuilt u zich nu achter van Kempen? wat een kerel / organisatie bent u. Het lijkt er m.i. sterk op dat de U / IEX onderdeel is van een criminele organisatie want voor een eerlijke gang van zaken is hier m.i. te veel toeval aan de orde.
    Zo is het helemaal, idd verschuilen achter Kempen, Hopelijk trekken ze hem wel achter het bureau uit! Probeert nu de onschuldige man uit te hangen. Analyseer in het vervolg eerst een rapport als je je analist wil noemen!Hopelijk heeft hij een net zo een fijn weekend als de aandeelhouders die in paniek hebben verkocht met , waarschijnlijk, verlies.
15.870 Posts
Pagina: «« 1 ... 287 288 289 290 291 ... 794 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht