Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Adblockers en IEX.nl

AdBlock

 

Gebruikt u AdBlock? Dan kunt u de extensie in uw browser openen als u op deze pagina zit. Vervolgens kiest u voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en drukt u op 'uitsluiten'. U schakelt dan advertenties in voor alle pagina's van IEX.nl.

Adblock

AdBlock Plus

 

Gebruikt u AdBlock Plus? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. U ziet dan staan 'Ingeschakeld op deze site'. Klikt u daarop dan schakelt u Adblock Plus voor alle pagina's van IEX.nl uit.

Adblock Plus

AdBlock Pro

 

Gebruikt u AdBlock Pro? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze websites' om advertenties op alle pagina's van IEX.nl toe te staan.

Adblock Pro

 

Firefox Browser

Gebruikt u Firefox als browser? Dan kan het voorkomen dat de ingebouwde adblocker in Firefox de advertenties op IEX.nl blokkeert. U kunt door deze  stappen te volgen IEX.nl uitsluiten

 

Verdienmodel

IEX.nl was in 1999 een van de eerste sites die zich 100 procent richtte op beleggen en koersen. Sinds onze oprichting brengen wij objectief, snel en overzichtelijk het beursnieuws. Onze live-blog en vele andere artikelen zijn samen met het forum en de nieuwsbrieven gratis te lezen en dat betekent dat we afhankelijk zijn van advertentie-inkomsten. Mede door het groeiende gebruik van adblockers staat dat verdienmodel onder druk.

Veel mensen die adblockers gebruiken doen dit vanwege opvallende en zware advertenties die op sommige sites draaien. Denk aan pop-ups en advertenties die automatisch geluid afspelen. IEX heeft strenge advertentievoorwaarden en staat dat soort uitingen niet toe. U kunt ervoor kiezen om Premium te nemen, dan is IEX advertentievrij, of om IEX.nl als uitzondering toe te voegen aan uw adblocker.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML de Halculator en nog veel meer 1
  2. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4
  3. 16 apr Consumentenbond daagt Albert Heijn voor rechter om fouten in kassabonnen 5

Reacties

37 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 september 2018 12:38
    Onze excuses dat sommige mensen zonder Adblocker toch nog de melding bleven zien. Dit is aangepast en zou door het verversen van de browser (Windows: ctrl + F5 of Mac/Apple: Command + R) opgelost moeten zijn.

    Mocht dit toch niet werken en u heeft geen Adblocker meer voor iex.nl, neem dan gerust contact op met de klantenservice.
  2. [verwijderd] 26 oktober 2018 10:53
    Hoogst irritante pop-up en zeer hardnekkig. Als je klikt op 'Adblock aanpassen' word je doorgelinkt naar een hulpartikel dat niet te lezen is omdat..... die pop-up er weer voor staat. Die Adblocker heb ik juist om de agressieve pop-ups en flitsende banners op sites zoals deze te blokkeren. Tijd voor iets nieuws.
  3. [verwijderd] 1 november 2018 15:27
    Ik heb mijn cookie settings aangepast, maar nog steeds is er de pop-up. CTRL-F5 helpt zodat de pop-up weg gaat, maar dat moet toch standaard goed gaan? Ik gebruik Chrome. Overigens is de uitleg om de adblock op te heffen op de site compleet niet hoe ik het moet doen; ik moet het via de 'I' button naast de URL aangeven (en dan site settings kiezen).

    Ik waardeer iex.nl al jaren als informatiebron, maar het begint nu wel hoogst irritant te worden, ook dat filmpjes met geluid gaan spelen als je eroverheen scrollt.
37 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links