Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,881
  • Verschill

    +0,013 +1,50%
  • Volume

    8.926.686 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    0,881  
  • Laat

    0,884  
+ Toevoegen aan watchlist

Up naar €1,75

6.119 Posts
Pagina: «« 1 ... 256 257 258 259 260 ... 306 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 september 2018 07:58
    quote:

    C200 schreef op 18 september 2018 20:51:

    [...]

    Jij hebt ze verkocht, Elvisfan?
    Je was zo positief.
    ik had ze al zeer lang verkocht met klein verlies, en wacht op instapmoment, maar ik ben geen dromer die 1.75 roept
  2. [verwijderd] 19 september 2018 08:01
    quote:

    @Swing schreef op 18 september 2018 20:46:

    [...]*

    Hoe kan jij zoiets nu weten Elvisfan? je gist er maar op los al spottend
    Trouwens, jij bent de Antop van het Mitra forum
    bij Mithra was ik maanden zeer positief en dit heft veel geld opgebracht; na interview fornieri (Donesta zelf in ontwikkeling) ben ik er met 75% uitgestapt; zit volop in GLPG en Argenx nu

    ik ben zeker niet de person zoals de zwarte ridder die komt spotten op een forum, maar iemand die continu 1,75 roept zonder meer, mag ik er toch ook eens op wijzen , niet?

    niettemin wens ik iedereen success en herstel in de koers
  3. forum rang 4 antop 19 september 2018 08:09
    Als er goedkeuring geweest was is €1,75 helemaal geen rare koers...maar de huidige koers 0,969...is ook weer zeer laag...twijfel om wat extra in te slaan want er zullen wel paniek verkopers zijn nu...en dan hoop ik ze op te kunnen pakken...LT!
  4. pfffff 19 september 2018 08:37
    quote:

    antop schreef op 19 september 2018 08:09:

    Als er goedkeuring geweest was is €1,75 helemaal geen rare koers...maar de huidige koers 0,969...is ook weer zeer laag...twijfel om wat extra in te slaan want er zullen wel paniek verkopers zijn nu...en dan hoop ik ze op te kunnen pakken...LT!
    Pak ze maar bij 50 ct op.
  5. forum rang 8 aextracker 23 september 2018 14:30
    quote:

    antop schreef op 19 september 2018 07:53:

    O wat lees ik nu....dat is toch raar tegen alle verwachtingen in. Zou er dan toch al voorkennis geweest zijn afgelopen vrijdag......hier kan ik zelfs niet tegenop met Up naar de 1,75.
    Vanavond even aanhoren wat de CEO hierop te vertellen heeft.Ik hou ze maar VAST en hoeveel extra moet er dan nog geleverd worden aan de FDA. Blijft toch erg raar hoor....wordt al profylactisch toegepast door problemen....niets negatiefs vernomen...ook niet van Sijmen en nu deze afkeuring...dat roept heel veel vragen op. Ook Mbt de koersdaling van afgelopen vrijdag tot heden...

    Iedereen sterkte!Virtueel sinds afgelopen vrijdag meer dan €75.000 minder winst ...daar word ik zelfs niet vrolijk van.
    De betreffende analisten van Kempen hebben bewust getimed een bommetje gelegd onder het Pharming sentiment. Dat was geen toeval en niet enkel o.b.v. goede analyse gekozen !

    Ze zullen er afgelopen week snel weer zijn ingestapt, getuige de snelle duw onderuit en de upswing. @ weken stevig shorten, de bom af laten gaan en vervolgens er weer in stappen op weg naar de Euro 1.75 !.

    Het FDA standpunt is niet in sync met haar voorgaande standpunten jegens Ruconest, waarmee een zwaar verdacht ontstaat van "lokaal US lobbyisme" die t.b.v. SHIRE \ TAKEDA de succesvolle penetratie strategie van RUCONEST proberen te vertragen.
    In het Amerika van "Trump, blijkt de firma "list en bedrog" goed te gedijen in "a great nation".

    Het antwoord vn CEO de Vries spreekt boekdelen, de opleving van de koers na het afgestoken bommetje ook.
    Specialisten schrijven ERUCONEST gewoon verder voor o.b.v. de uitstekende werking. Indien dit op grotere schaal gebeurd, vindt de aandeelhouder dat straks terug in de verder aantrekkende omzet van Pharming in de USA.
    Wel duidelijk dat SHIRE alles op alles zal zetten om het succes van RUCONEST af te remmen. Dat is het beste bewijs van de potentieel die het middel en potentieel van het aandeel vertegenwoordigd.

    If they can't beat them, someone will buy them (Pharming\RUCONEST) :)

    Op naar de volgende cijfertjes en naar koers niveaus > Euro 1.18.

    Tracker
  6. forum rang 4 antop 25 september 2018 19:59
    pffff quote:

    Pak ze maar bij 50 ct schreef pfff....op.heb je ze al pfff? Anders maar spoedig kopen beneden de 1.10 ;-)
  7. forum rang 4 antop 26 september 2018 08:34
    NDIA, March 5, 2018 -- Contrast Induced Nephropathy

    Contrast-induced nephropathy (CIN) is defined as the impairment of renal function (measured as either a 25%increase in serum creatinine (SCr) from baseline or a 0.5 mg/dL (44 µmol/L) increase in absolute SCr value after 48-72 hrs contrast administration). Symptoms include feeling more tired, poor appetite, swelling in the feet and ankles, puffiness around the eyes, or dry and itchy skin. Risk factors include age, diabetes, decreased kidney function and congestive heart failure.

    Major Key Players:

    Pharming Group NV

    Contrast Induced Nephropathy Industry Major Outlook

    Pharmaceutical and Healthcare latest pipeline guide Contrast Induced Nephropathy - Pipeline Review, H1 2018, provides comprehensive information on the therapeutics under development for Contrast Induced Nephropathy , complete with analysis by stage of development, drug target, mechanism of action (MoA), route of administration (RoA) and molecule type. The guide covers the descriptive pharmacological action of the therapeutics, its complete research and development history and latest news and press releases.

    The Contrast Induced Nephropathy (Genito Urinary System And Sex Hormones) pipeline guide also reviews of key players involved in therapeutic development for Contrast Induced Nephropathy and features dormant and discontinued projects. The guide covers therapeutics under Development by Companies /Universities /Institutes, the molecules developed by Companies in Phase II and Preclinical stages are 1 and 4 respectively.

    Contrast Induced Nephropathy pipeline guide helps in identifying and tracking emerging players in the market and their portfolios, enhances decision making capabilities and helps to create effective counter strategies to gain competitive advantage.

    Contrast Induced Nephropathy - Competitive Analysis

    Key players are making innovative developments in Contrast Induced Nephropathy industry. The same will help in improving the market performance. Heavy investments are made by major players in the R&D sector

    profylactisch FDA goedkeuring,Q3 en patiënt vriendelijker toediening enz..overname...na belachelijke koersdoel van Kempen...waardoor ze heel veel aandeeltjes beneden de 1 euro hebben kunnen HAMSTEREN!
    Ff wat terug gehaald.....daarom komt €1,75 dichterbij...TRUST en GEDULD
  8. forum rang 4 antop 27 september 2018 08:43
    Nou duidelijk is dat de Vries zijn werk zeker goed doet en dat er een grote Goldman Sachs er als de kippen ...of moet ik zeggen als de konijnen bij is. We gaan vandaag VET GROEN let maar UP door 1,20 en wellicht hoger..TRUST en GEDULD en VASTHOUDEN!
  9. DDD portfolio 27 september 2018 09:31
    quote:

    antop schreef op 27 september 2018 08:43:

    Nou duidelijk is dat de Vries zijn werk zeker goed doet en dat er een grote Goldman Sachs er als de kippen ...of moet ik zeggen als de konijnen bij is. We gaan vandaag VET GROEN let maar UP door 1,20 en wellicht hoger..TRUST en GEDULD en VASTHOUDEN!
    Mee eens heb bijgekocht rond 0.706. Zo'n kans krijg je niet meer. Nu alweer rond 1.05. Nog altijd spotgoedkoop. Mijn koersdoel voor de lange termijn ligt op 2.27. Als dat wordt gehaald kan ik mijn hele studieschuld met de winst aflossen :) :) :). Alle verliezen en meer dan 10 jaar geduld met Pharming worden uiteindelijk beloond.
  10. forum rang 8 aextracker 27 september 2018 22:17
    quote:

    antop schreef op 27 september 2018 08:43:

    Nou duidelijk is dat de Vries zijn werk zeker goed doet en dat er een grote Goldman Sachs er als de kippen ...of moet ik zeggen als de konijnen bij is. We gaan vandaag VET GROEN let maar UP door 1,20 en wellicht hoger..TRUST en GEDULD en VASTHOUDEN!
    Kempen geeft 2 dagen voor melding FDA een vernietigend (achteraf goed getimed ?) rapport en koersdoel af op Pharming en Goldman Sacks bouwt de week erna een belang van 3% op.

    Je kan er van alles van denken, doch ik dacht toen het salomons oordeel viel, "mooi moment om bij te kopen".

    Dat blijkt vandaag een goede gedachte. De FDA visie en het gewijzigde standpunt lijkt geheel en al goed te passen in het Trumpiaans USA ; onberekenbaar, onbetrouwbaar doch doortrapt gericht op eigen belang ; America 1st ?
    Het zou me niets verbazen wanneer hier vanuit SHIRE een lobby is opgestart om de toegang en uitbouw van Ruconest in de USA te vertragen tot nieuwe (eigen middelen) op de markt gebracht zijn.

    It ain't fake news, it's very well possible.
    Een risico onder Pharmings marktaandeel uitbouw in de USA , doch blijkbaar voor GS niet voldoende risico om met 3% op dit niveau in te stappen in Pharming.

    Hold and build !

    Tracker
  11. forum rang 5 ramptoerist 28 september 2018 13:24
    quote:

    aextracker schreef op 27 september 2018 22:17:

    [...]

    Je kan er van alles van denken, doch ik dacht toen het salomons oordeel viel, "mooi moment om bij te kopen".

    Dus je hebt zelf positie?
    Verder heb je geen idee, en kan dit onder het kopje laster en smaad worden weggezet. Je wel bekend.
    Immers, je weet niet hoe GS hier inzit en voor welke partij. Dat kan namelijk ook een pro-PH partij zijn.
    bv om het boven de Euro te houden, ivm penny & inst beleggers. De koers zelf lijkt me sowieso niet echt relevant, gezien de huidige marketcap al absurd hoog is. bijna 4 keer de te verwachten omzet.

    Daarom is het volstrekt zinloos om hierover te gaan speculeren, zonder een harde bron.
  12. pfffff 30 september 2018 19:24
    quote:

    DDD portfolio schreef op 27 september 2018 09:31:

    [...]

    Mee eens heb bijgekocht rond 0.706. Zo'n kans krijg je niet meer. Nu alweer rond 1.05. Nog altijd spotgoedkoop. Mijn koersdoel voor de lange termijn ligt op 2.27. Als dat wordt gehaald kan ik mijn hele studieschuld met de winst aflossen :) :) :). Alle verliezen en meer dan 10 jaar geduld met Pharming worden uiteindelijk beloond.
    Denk je dat echt ?
  13. [verwijderd] 1 oktober 2018 00:17
    1,75? NOU DAAR GELOOF IK NIET MEER IN ER IS AL ZOVEEL OVER GEKAKELD MET ALS RESULTAAT DAT HET DE GROND IS IN GEGAAN ER MOET DUS HEEL WAT GEBEUREN MAAR DE VOLGENDE PIEPER MAG DAT WEL GAAN KAKELEN.

    DE KAT
  14. forum rang 4 antop 1 oktober 2018 22:22
    Als je niet geloofd dan beter wegwezen.Geloof morgen in fors herstel!
  15. forum rang 4 antop 5 oktober 2018 08:27
    Goedemorgen,

    Tijd om op dit draadje verder te gaan. Ik heb nog steeds TRUST dat deze koers binnenkort op de borden komt te staan en hoger. GEDULD en VASTHOUDEN.
    Fijne GROENE dag (en)
  16. pfffff 5 oktober 2018 08:39
    quote:

    janrobert schreef op 5 oktober 2018 08:36:

    Daar geloof ik niet meer in
    Allang niet meer. Luchtfietserij van het ergste soort.
  17. forum rang 4 antop 8 oktober 2018 07:19
    Goedemorgen ...nog een paar weken geduld.Wat een bizar lage koers.In november vorig jaar stond de koers zelfs nog hoger dan de huidige.
    Toen was er nog geen winst nu wel bij de laatste Q2 en waren er negatievelingen dat Pharming nooit winst zou maken.
    Dat zijn dezelfde mensen die de boot gemist hadden toen de koers op 0,205 na emissie en daarna de koopmogelijkheid op 0,40 enz gemist hebben.
    Ik denk Kempen analist voor zijn klanten....koers stond zonder dat er op FDA uitslag er was op €1,30
    Daarna kelderde door dat advies de koers naar deze en herstelde zich alweer naar 1,06 en blijft nu hangen. De tour is voorbij en het wachten is op een PB met goede Q3 en meer info welke koers Pharming kiest voor de aanvullende vragen die de FDA heeft en hoelang dit bij benadering zal duren,met en zonder patiënt vriendelijker toepassingen.
    Tor dan TRUST en VASTHOUDEN en zeker kopen op deze belachelijke koers kan nog.
    Fijne dag allen.
  18. forum rang 4 antop 8 oktober 2018 09:06
    141.708 koers Laagste 0,944 09:03:06 Hoogste 0,954 09:01:

    Dit is wel heel erg weinig handdel. ik ben benieuwd of Pharming met de tour nieuwe grote investeerders heeft kunnen trekken. Resultaat NIHIL tot nu toe!Dat is zeer jammer. Tijd voor positief PB en ontwikkelingen en Q3!
    0,9485 0,0015 0,16 % 09:05:49 wel beetje groen nu met nog geen 250.000 verhandeld
6.119 Posts
Pagina: «« 1 ... 256 257 258 259 260 ... 306 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht