Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Europa, Euro, Brexit, etc.

2.111 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 106 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 izdp 21 september 2018 22:50
    Ga nou gauw wieberen.
    De modellen lagen klaar, maar de Britten wilden een nieuw model.
    Welk? Is voor heel VK een raadsel en dus vechten ze elkaar de tent uit.
    Maar wel vanaf het begin met gestrekt been erin gaan richting de EU.
    Afspraken maken en later weer ter discussie stellen etc etc.

    Dus Tom veel plezier met je boulevardpers en huil maar met ze mee.
  2. forum rang 10 rationeel 24 september 2018 19:27
    quote:

    Tom Riddle® schreef op 21 september 2018 22:28:

    [...]
    FOUT

    Ze verweert zich tegen de Europese Trump:
    bilder3.n-tv.de/img/incoming/origs205...

    metoo ?
    i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/21/ar...

    or a drunk dangerous nerd
    i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/07/19...
    Wat een griezel:(
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 30 september 2018 17:40
    ’Brexit kostte al 560 miljoen euro per week’
    Updated 1 uur geleden
    2 uur geleden in BUITENLAND

    LONDEN - et besluit van de Britse regering om uit de Europese Unie te stappen heeft Londen sindsdien ongeveer 560 miljoen euro per week gekost. Dit staat in een studie die zondag is gepubliceerd door het Centre for European Reform. Het centrum gaat er daarbij onder meer vanuit dat de Britse economie nu 2,5 procent kleiner in omvang is, dan wanneer een meerderheid van de kiezers in 2016 voor het EU-lidmaatschap had gestemd.

    Het onderzoek richtte zich op de periode van juni 2016 tot juni 2018. Volgens het centrum, dat naar eigen zeggen pro-Europees maar ook kritisch is, is de Britse staat bijna 30 miljard euro per jaar aan inkomsten misgelopen. Dat is circa 560 miljoen per week. In vergelijking met soortgelijke economieën hapert de Britse sinds het brexit-besluit. De economische groei in de eerste helft van dit jaar was de zwakste sinds de tweede helft van 2011.

    Bedrijven investeren minder en lijken erg voorzichtig te worden met de naderende brexit, die staat gepland op 29 maart. En is nog steeds geen overeenkomst met de overige lidstaten over hoe en onder welke voorwaarden de brexit wordt uitgevoerd. De Britse premier Theresa May zag haar jongste voorstellen resoluut afgewezen door de EU op een voor haar erg pijnlijke top recent in Salzburg.

    Haar Conservatieve Partij is hopeloos verdeeld over het nut van de brexit en over hoe het nu verder moet in onderhandelingen met Brussel. Sommige partijprominenten willen dan maar zonder akkoord de EU uit. May heeft haar partij zondag opgeroepen tot eensgezindheid voor een goede regeling van de brexit. Ze deed dit in Birmingham op de eerste dag van het partijcongres van de Conservatieven, dat tot woensdag duurt.
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 oktober 2018 14:19
    BMW: Productie in Nederland bij harde brexit
    1 uur geleden in FINANCIEEL

    PARIJS (ANP/RTR) - Het Duitse autoconcern BMW kan meer productie van de Mini naar Nederland verplaatsen bij een harde brexit. Dat liet BMW-topman Harald Krüger weten op de autoshow van Parijs die dinsdag is begonnen.

    BMW bouwt in het Limburgse Born Mini's. Ook in het Britse Oxford heeft het bedrijf een fabriek voor de bouw van Mini's. Groot-Brittannië wil eind maart 2019 de Europese Unie verlaten, maar de onderhandelingen over de voorwaarden van de brexit verlopen zeer stroef.

    Er is dus een kans dat Groot-Brittannië uit de EU stapt zonder een nieuw handelsakkoord.

    Volgens Krüger zullen alle partijen verliezers zijn in het geval van een harde brexit. BMW bereidt zich voor op een harde brexit en schat de kansen op fiftyfifty, verklaart de topman.
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 oktober 2018 18:47
    De brexitmijn

    Een van de spannendste Britse beleggingsavonturen van het moment vindt plaats in het fraaie Yorkshire, in het Noorden van Engeland. Daar, op 1500 meter diepte, ligt een grote hoeveelheid polyhaliet, een grondstof die als kunstmest dienst kan doen en dus geld waard is.

    Als de polyhaliet succesvol gedolven kan worden, is dat goed nieuws voor lokale landbezitters. Zij delen immers in de opbrengst. Maar het zou ook een bonanza betekenen voor de naar verluidt 20.000 particuliere beleggers die hun hoop op deze mijn hebben gevestigd door aandelen te nemen in Sirius Minerals, het beursgenoteerde bedrijf dat het project heeft omarmd.

    Het geduld in incasseringsvermogen van deze beleggers wordt op de proef gesteld. Begin augustus deed een aandeel Sirius nog 38,7 pence. Vandaag de dag is het voor zo’n 27 pence op te pikken, zo’n 30% minder. Vooral begin september ging het hard omlaag. Sirius maakte toen bekend dat de pijpleiding van de mijn naar een verwerkingsfabriek 37 kilometer verderop geen $3 mrd gaat kosten, maar $400 mln tot $600 mln meer.

    De ondergrondse pijpleiding is nodig, omdat andere, bovengrondse vormen van transport het lokale natuurschoon teveel zouden aantasten. De polyhalietmijn van Sirius ligt onder het natuurpark North York Moors en dat moet beschermd worden. De tegenvaller vloeit voort uit het feit dat de pijpleiding een grotere diameter en een dikkere buitenschil moet krijgen dan aanvankelijk gedacht.

    Afgelopen week liet Sirius weten dat het zoekt naar alternatieve financieringsvormen om het gat dat is ontstaan te vullen. Misschien kan het bedrijf nog eens aankloppen bij Gina Rinehart, een Australische mijnmagnaat die als rijkste vrouw van haar land te boek staat en die eerder al met $300 mln over de brug kwam?

    Als verder alles volgens plan blijft verlopen, gaat de mijn – die een levensduur van honderd jaar toegedicht wordt - de eerste polyhaliet produceren in 2021. Naast lokale grondbezitters en beleggers houdt ook de Britse overheid de vingers gekruist. Sirius heeft uitgerekend dat het straks zo’n half miljard pond per jaar aan belasting zal betalen en dat het met een verwachte export van £2,5 mrd per jaar kan helpen het hardnekkige tekort op de Britse handelsbalans te verkleinen. Er zijn al afnemers gecontracteerd uit onder meer China en Brazilië.

    Een ouderwetse mijn als baken van economische hoop in een achtergebleven Engelse regio, met een Australische geldschieter aan boord en niet Europa, maar de wereld als afzetmarkt. Er is weinig fantasie voor nodig om het project van Sirius ook als een echt brexitproject te zien.

    Inderdaad: met alle onzekerheden over de afloop van dien.
    Mathijs Schiffers FD.nl
  6. forum rang 6 haas 4 oktober 2018 09:53
    uit volle borst zingen de engelsen: land of hope and glory:)
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 4 oktober 2018 19:24
    ’Pluk-ze-wet’ EU maakt inbeslagname makkelijker
    Vandaag, 14:04 in BUITENLAND

    STRAATSBURG - Een ’Europese pluk-ze-wet’ gaat het gemakkelijker maken om in de hele EU goederen van criminelen, én van hun familie, in beslag te nemen en hun rekeningen te bevriezen. Bij de verdeling van in beslag genomen gelden krijgt het recht op een schadevergoeding van slachtoffers bovendien voorrang op de compensatieclaims van de staat.

    Het Europees Parlement heeft ingestemd met deze nieuwe EU-regels in de strijd tegen georganiseerde misdaad en de financiering van terrorisme. Het lukt in de EU nu nauwelijks om beslag te leggen op crimineel bezit.

    „Bijna 99 procent van de geschatte criminele gelden blijft in handen van criminelen”, zegt Europarlementariër Jeroen Lenaers, de CDA-woordvoerder voor justitie. „Als een drugscrimineel in Maastricht wordt opgepakt, maar zijn Ferrari staat in Luik, dan moeten we die gewoon snel in beslag kunnen nemen.”

    Met de Europese verordening worden nationale bevelen tot bevriezing en confiscatie voortaan automatisch in de andere lidstaten erkend. Ook worden de procedures versneld en geharmoniseerd.
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 11 oktober 2018 08:18
    In het Vizier
    Naam van Rutte doet óók de ronde in Brussel

    Door Ruud Mikkers
    30 min geleden in BINNENLAND

    Doet hij het of doet hij het niet? Die vraag die wekenlang door het Brusselse wereldje van journalisten, diplomaten en anderen die zich beroepshalve de hele dag met de EU bezighouden zinderde, is door Frans Timmermans met een ferm ’ja’ beantwoord. Hij stapt in de ring om namens de sociaaldemocraten op te gaan voor de machtigste positie die er in Brussel is: die van president van de Europese Commissie.

    Meteen begon zijn campagne, iets waar goed over is nagedacht door zijn team. Per sé wilde hij zijn besluit toelichten in zijn thuisstad Heerlen. In zijn stamcafé. Ver weg van het Brusselse, waar de ’gewone mensen’, voor wie hij wil opkomen, weinig mee hebben. De EU is voor velen te abstract, te ver weg. Dat moet anders, is Timmermans’ boodschap.

    Interviews gaf hij aan een drietal kranten, waaronder dit dagblad. Te publiceren op het moment dat hij zijn kandidatuur ook echt wereldkundig maakte. In zijn motivatie toonde hij zich meteen op en top Timmermans, zoals we hem in Nederland allemaal kennen. Bevlogen, gebrand op het een halt toeroepen van het populisme dat steeds nadrukkelijker aan de poorten rammelt. En, slim politicus als hij is, begon meteen het vleien van het Europees Parlement, want dat zal hij straks hard nodig hebben om ook echt de belangrijkste baan op de Brusselse apenrots te bemachtigen.

    De grote vraag is nu hoe kansrijk hij is. Allereerst is hij nu PvdA-lijsttrekker, een voorwaarde om Spitzenkandidat namens de Europe

    Het staat buiten kijf dat Timmermans, die in eigen gelederen breed wordt gesteund, voorgedragen zal worden als de sociaaldemocraten in december hierover op een congres in Lissabon besluiten.

    Dan nog zijn er vele hordes te nemen. Timmermans zal moeten worden voorgedragen door het kabinet, terwijl de PvdA niet in de coalitie zit.

    Het enige waar hij op kan vertrouwen zijn de woorden van premier Rutte, die hem meegaf dat Nederland gaat voor een zo hoog mogelijke post (en dus invloed) in Brussel. Fair enough, dacht Timmermans.

    Maar het saillante is dat de naam van premier Rutte óók de ronde doet in Brussel voor een topbaan. Zou een liberaal de president kunnen worden van de Commissie? Rutte staat er goed op in de lidstaten met zijn jarenlange ervaring als premier. De ongeschreven regel is dat de president van de Europese Commissie een oud-premier is. Maar Rutte kan als zittend premier alleen al onmogelijk naar voren komen, reden waarom de liberalen talmen met de procedure.

    De strijd om de macht is begonnen. Topspanning verzekerd.

    Door Ruud Mikkers
    Correspondent Brussel
  9. forum rang 6 Chiddix 18 oktober 2018 08:17
    Het is bijna rond met de Brexit maar Noord-Ierland blijft een obstakel bleek gisteren op de EU top. Het VK wil, dat de buitengrens van de EU wordt, de grens tussen Ierland en Noord-Ierland. De EU wil de grens trekken in de zee tussen Ierland en Engeland terwijl Noord-Ierland onderdeel uitmaakt van het VK. Het Britse parlement stemt in meerderheid tegen het EU idee. Zie er maar eens uit te komen.
    In de westerse media wordt geroepen, als er een douanegrens komt tussen Ierland en Noord-Ierland, gaan de Noord-Ieren(katholieken/protestanten) weer met elkaar een robbertje vechten. De katholieken zouden zich dan achtergesteld voelen. Eenvoudig is het niet om het laatste obstakel uit de weg te ruimen voor Brexit.
  10. forum rang 6 izdp 18 oktober 2018 11:51
    Bijna rond?

    Juist niet.
    Zelfs de top van november is van de agenda.
    Er komt pas een top als er iets wezenlijks op tafel ligt.
    De UK voert nu thuis een discussie over een mogelijke verlenging van de transitieperiode.

    Balletje ligt overduidelijk in de UK en we zien heel duidelijk typisch Engels voetbal; lange halen en veel flipperkastwerk
  11. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 oktober 2018 17:22
    EU voert strijd tegen mensensmokkel op
    Updated 20 min geleden
    1 uur geleden in BUITENLAND

    BRUSSEL - De onlinecommunicatie in de netwerken van mensensmokkelaars moet beter worden gevolgd en zo mogelijk verstoord. De EU-leiders willen daar nog voor het einde van het jaar uitgebreide maatregelen voor klaar hebben, hebben ze op een EU-top in Brussel bepaald.
    De bestrijding van mensensmokkel moet worden opgevoerd, onder meer door intensievere samenwerking met niet-EU-landen op het gebied van onderzoek, aanhoudingen en vervolging van smokkelaars en mensenhandelaars, stellen de EU-leiders in hun conclusies.

    Ook zou een speciale taskforce moeten worden opgericht voor het Europese Migranten Smokkel Centrum, dat bij Europol is ondergebracht. De maatregel is onderdeel van het Europese beleid om het verdienmodel van smokkelaars kapot te krijgen.

    De bestrijding van mensensmokkel moet worden opgevoerd, onder meer door intensievere samenwerking met niet-EU-landen op het gebied van onderzoek, aanhoudingen en vervolging van smokkelaars en mensenhandelaars, stellen de EU-leiders in hun conclusies. Volgens hen is het aantal migranten dat „illegaal” naar Europa komt in drie jaar met 95 procent teruggebracht.

    Verdeeldheid

    Over de spreiding van migranten die Europa wel bereiken, zijn de lidstaten nog altijd verdeeld. Tijdelijk EU-voorzitter Oostenrijk kreeg de opdracht de hervorming van het asielbeleid zo snel mogelijk tot een goed eind te brengen.

    „Een taai onderwerp, we zijn ook niet veel verder gekomen eerlijk gezegd”, zei premier Rutte. „Er waren sommigen die dachten dat een compromis zou kunnen zijn dat sommige landen betalen voor het feit dat andere landen opvangen. Ik heb duidelijk gemaakt dat dat voor Nederland niet gaat vliegen.” Dat geldt volgens de premier ook voor veel andere lidstaten. „Dat is onmogelijk, we moeten bereiken dat iedereen solidariteit laat zien en bereid is vluchtelingen op te vangen.”
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 20 oktober 2018 12:05
    Grens tussen Ierland en Ulster gevoelig struikelblok
    Zwarte Noord-Ierse historie zet Brexit de voet dwars

    Door Joost van Mierlo
    Vandaag, 07:00 in BUITENLAND

    DUBLIN -

    De Ierse premier Leo Varadkar nam deze week een exemplaar van The Irish Times mee naar het EU-overleg in Brussel. In de krant werd stilgestaan bij een IRA-aanslag op een grenspost in 1972. Het resultaat: negen doden. Dit nooit meer, was de boodschap van Varadkar.

    De Ierse grensposten zijn verdwenen sinds het Goede Vrijdagakkoord uit 1998. De vrees bestaat dat er nieuwe grensposten komen na een vertrek uit de EU. Het blijkt het meest netelige obstakel voor een overeenkomst.

    Officieel willen alle partijen voorkomen dat er een ’harde’ grens komt tussen Noord-Ierland en Ierland. Maar de EU wil de integriteit van de interne markt bewaren. Engeland, Wales en Schotland zijn omgeven door water, dus daar kunnen bij havens eenvoudige grenscontroles worden ingevoerd.

    Blijft over Noord-Ierland. Diplomaten zitten met hun handen in het haar over een zachte, maar toch aanwezige grens. Technologie zou de oplossing moeten bieden, maar de precieze vinding is nog niet beschikbaar.

    De meest eenvoudige oplossing – en de voorkeur van de EU – is om Noord-Ierland deel uit te laten maken van de Europese interne markt. Dit stuit echter op bezwaar van de Noord-Ierse nationalisten. Het is immers de opmaat voor een hereniging van Noord-Ierland met Ierland, iets waar ze zich met hand en tand tegen verzetten.

    De Britse premier Theresa May is voor haar meerderheid in het Lagerhuis afhankelijk van de Noord-Ierse nationalisten van de DUP. Alleen al daarom is het verschuiven van de grens naar de Ierse Zee niet mogelijk.

    May zegt dat geen enkele Britse premier een dergelijke verschuiving zou accepteren. Daarmee miskent ze waarschijnlijk de intenties van haar uitdager en Labour-leider Jeremy Corbyn. Die is, net als zijn rechterhand John McDonnell, voorstander van een herenigd Ierland.

    De politieke chaos in het Verenigd Koninkrijk, en trouwens ook Noord-Ierland waar al bijna twee jaar geen regering mogelijk is – zorgt voor de druk, waaronder stellige standpunten uiteindelijk vloeibaar worden.

    De angst voor nieuwe verkiezingen, waarbij Corbyn de macht kan grijpen, helpt May waarschijnlijk uiteindelijk een Brexit-compromis door het Lagerhuis te slepen. Zowel de spijkerharde Brexiteers als de beginselvaste Noord-Ierse nationalisten zijn immers niet gebaat bij een Corbyn-regering.

    Een oplossing vinden blijft moeilijk. Ooit, ten tijde van het Goede Vrijdagakkoord, moesten de verstokte vijanden dominee Ian Paisley (DUP) en Gary Adams (Sinn Fein/IRA) aan één tafel worden uitgenodigd. Paisley wilde tegenover Adams zitten om de verschillen duidelijk te maken. Adams eiste een positie naast Paisley om de gelijkheid te benadrukken. Het leken onverenigbare standpunten. Totdat een goocheme Britse diplomaat een diamant-vormige tafel voorstelde. Iedereen was tevreden.

    Die diamant-vormige tafel, in de vorm van een niet zichtbare harde grens, daar is waar iedereen naar op zoek is. Het opvoeren van de druk helpt.
  13. forum rang 10 voda 31 oktober 2018 16:58
    Brexit-deal in zicht volgens Britse minister - media

    (ABM FN-Dow Jones) De Britse Brexit-minister Dominic Raab heeft woensdag aangekondigd dat een Brexit-deal stevig in zicht is en dat de Britten uiterlijk 21 november een deal verwachten. Dat melden diverse media woensdag.

    Volgens persbureau Reuters schreef Raab in een brief aan een parlementslid dat de meeste problemen zijn opgelost, met uitzondering van de Noord-Ierse kwestie. Er zouden nog enkele stappen resteren: een tijdelijk gezamenlijk douanegebied voor het VK en de EU, er moet een optie komen om de Brexit langzamer door te voeren en Noord-Ierse bedrijven moeten toegang blijven houden tot de rest van het VK.

    Persbureau Bloomberg meldde de datum van 21 november.

    Het Britse pond steeg woensdagmiddag 0,9 procent ten opzichte van de euro op het nieuws.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  14. forum rang 10 voda 1 november 2018 19:47
    Failure to reach Brexit deal would be damaging - Bentley

    Reuters reported that the boss of carmaker Bentley said failure to reach a Brexit deal would be "quite damaging" to annual profit in the worst case scenario, limit the company's ability to invest and could lead to its plant closing for an additional few days. Chief Executive Mr Adrian Hallmark told Reuters the firm was already preparing by building up some stocks and switching from the port of Dover to Immingham to bring in certain parts with more contingencies to be enacted from December if needed.

    Bentley expects to near a record 11,089 sales this year despite having faced delays to the arrival of its Continental GT model and the challenge of re-certifying some vehicles due to stricter emissions rules.

    Source : Reuters
  15. forum rang 6 izdp 2 november 2018 00:02
    quote:

    voda schreef op 31 oktober 2018 16:58:

    Brexit-deal in zicht volgens Britse minister - media

    (ABM FN-Dow Jones) De Britse Brexit-minister Dominic Raab heeft woensdag aangekondigd dat een Brexit-deal stevig in zicht is en dat de Britten uiterlijk 21 november een deal verwachten. Dat melden diverse media woensdag.

    Volgens persbureau Reuters schreef Raab in een brief aan een parlementslid dat de meeste problemen zijn opgelost, met uitzondering van de Noord-Ierse kwestie. Er zouden nog enkele stappen resteren: een tijdelijk gezamenlijk douanegebied voor het VK en de EU, er moet een optie komen om de Brexit langzamer door te voeren en Noord-Ierse bedrijven moeten toegang blijven houden tot de rest van het VK.

    Persbureau Bloomberg meldde de datum van 21 november.

    Het Britse pond steeg woensdagmiddag 0,9 procent ten opzichte van de euro op het nieuws.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
    En moest schielijk worden ingetrokken, enorme flater van Raab.
  16. whammy 4 november 2018 14:17
    Het mag wel duidelijk zijn dat het onderzoek naar de bron van geldgiften via bankafschriften niet via ING is gegaan.

    British police are investigating "reasonable suspicion" that Brexit campaigners received millions in illicit funding in 2016.

    It also prompted denials that Russia might have had a hand in steering British public opinion.

    The "suspected electoral law offences" were "appropriate" grounds for serious fraud specialists from the National Crime Agency (NCA) to go into action, the NCA said on Thursday (1 November).

    It went ahead after the Electoral Commission, a British regulator, said its own, one-year long investigation had given "reasonable grounds to suspect" that a British businessman had illegally bankrolled the Brexit side.

    Arron Banks, a 52-year old insurance tycoon, had openly contributed £8m (€9m) to pro-Brexit groups, of which £2.9m was used directly in the campaign, the commission said.

    But its scrutiny of bank transfers showed that he "was not the true source" of the funds, which instead came from a "shareholder loan" to his firm, Rock Services, from an unknown third party
2.111 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 106 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.267
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.892
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.300
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.038
AFC Ajax 537 7.017
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.308
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.766
Alfen 12 16.219
Allfunds Group 3 1.185
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.243
AMG 965 125.633
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.516
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.110
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.590
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.105
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.258
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.645
ASML 1.762 76.821
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 332
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.647
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht