Word abonnee en neem Beursduivel Premium

BioPharma Terug naar discussie overzicht

Geron Corporation

157 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Sjonnie2 27 september 2018 12:26
    quote:

    zwabbertje schreef op 27 september 2018 07:02:

    D DAY vanmiddag om 2 uur het is alles of niets.
    Persconferentie...........
    Inderdaad alles of niets..... het is dus niets geworden zie persbericht van Geron.
    Zo nu snel m'n jas aan en op weg naar de slachtbank, op dit moment al -68%.

    finance.yahoo.com/news/geron-announce...

  2. MVo_ 27 september 2018 13:05
    Voor mij wel een stuk minder, 1k ongeveer. Stond tot vandaag ogeveer 30% in de plus dit jaar, dat wordt iets minder op deze manier. Op zoek naar nieuwe pareltjes, iemand met de ballen om bij te kopen vandaag trouwens?
  3. [verwijderd] 27 september 2018 13:12
    quote:

    MVo_ schreef op 27 september 2018 13:05:

    Voor mij wel een stuk minder, 1k ongeveer. Stond tot vandaag ogeveer 30% in de plus dit jaar, dat wordt iets minder op deze manier. Op zoek naar nieuwe pareltjes, iemand met de ballen om bij te kopen vandaag trouwens?
    Inderdaad mooi moment om bij te kopen!
  4. indianrider 27 september 2018 15:08
    Persbericht

    << Terug
    Geron kondigt stopzetting van Imetelstat-samenwerking door Janssen aan

    Geron verkrijgt wereldwijde rechten op imetelstat-programma
    Hoogtepunten gemeld voor IMerge en IMbark
    Geron is van plan het fase 3-gedeelte van IMerge te starten
    Conferentiegesprek gepland voor 8:00 uur ET vandaag

    MENLO PARK, Calif. , 27 september 2018 (GLOBE NEWSWIRE) - Geron Corporation (Nasdaq: GERN) vandaag aangekondigd dat Janssen Biotech, Inc. (Janssen) heeft de 2014 Collaboration and License Agreement (CLA) met het bedrijf beëindigd. Janssen verklaarde in zijn vandaag uitgegeven persbericht dat zij deze beslissing hebben genomen als het resultaat van een strategische portfolio-evaluatie en prioritering van activa binnen hun portefeuille. Als zodanig heeft Geron de wereldwijde rechten teruggekregen om imetelstat te ontwikkelen en op de markt te brengen, een first-in-class telomerase-remmer.

    "We zijn dankbaar voor de samenwerking met Janssen, die met succes twee fase 2-onderzoeken met imetelstat heeft uitgevoerd," zei John A. Scarlett , MD, Geron's President en Chief Executive Officer. "Wij zijn van mening dat de klinische resultaten van IMbark waardevolle inzichten verschaffen in de potentiële toekomstige ontwikkeling van imetelstat voor een patiëntenpopulatie met een te weinig recidiverende en refractaire myelofibrosepatiënten. We zijn ook van mening dat de gecombineerde gegevens van 38 patiënten uit de initiële en expansiecohorten voor de doelpatiëntenpopulatie uit het fase 2-gedeelte van IMerge verdere ontwikkeling van imetelstat ondersteunen, en daarom geven we prioriteit aan het starten van het fase 3-gedeelte van IMerge. "

    Onder de voorwaarden van de CAO is de ingangsdatum van de beëindiging 28 september 2018 , waarna de gelicentieerde rechten op het imetelstat-programma, inclusief intellectuele eigendomsrechten gegenereerd in het kader van de samenwerking, terugkeren naar Geron zonder aanhoudende economische verplichtingen jegens Janssen, en Janssen heeft geen verdere verplichtingen om de huidige lopende klinische onderzoeken met imetelstat te financieren.

    Verwacht wordt dat de overgang van het imetelstat-programma naar Geron over ongeveer 12 maanden plaatsvindt met operationele ondersteuning van Janssen, inclusief de ordelijke overdracht van alle lopende klinische, regelgevende, medische zaken, productie en preklinische activiteiten aan Geron. Daarnaast wordt verwacht dat Janssen imetelstat aan Geron levert gedurende maximaal 24 maanden tijdens een overgangsperiode voor klinische productie.

    Patiënten die momenteel deelnemen aan de lopende imetelstat klinische onderzoeken naar myelofibrose (IMbark) en myelodysplastische syndromen (IMerge) zullen verder worden ondersteund via de respectievelijke proefprotocollen, inclusief behandeling en follow-up.
  5. indianrider 27 september 2018 15:08


    IMerge is een tweedelige klinische studie ter evaluatie van imetelstat bij transfusie-afhankelijke patiënten met laag of intermediair-1 risico myelodysplastische syndromen (MDS) met een recidief na of die ongevoelig zijn voor eerdere behandeling met een erythropoëse stimulerend middel (ESA).

    Het eerste deel van de proef was oorspronkelijk ontworpen als een Fase 2, open-label, enkelarmige proef om de werkzaamheid en veiligheid van imetelstat te beoordelen. Het tweede deel van de studie is gepland als een Fase 3 dubbelblinde, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie bij ongeveer 170 patiënten. Het primaire eindpunt voor werkzaamheid is de snelheid van de transfusie-onafhankelijkheid van de rode bloedcellen, of de RBC-TI-snelheid, die ten minste 8 weken duurt. Belangrijke secundaire eindpunten omvatten de RBC-TI-waarde van ten minste 24 weken, de hoeveelheid en de relatieve verandering in transfusies van de rode bloedcellen en hematologische verbetering.

    In het oorspronkelijke fase 2-gedeelte van IMerge werden 32 patiënten geïncludeerd, waarvan een subgroep van 13 patiënten geen eerdere behandeling met hetzij een hypomethyleringsmiddel (HMA) of lenalidomide had ontvangen en geen del (5q) chromosomale abnormaliteit had.

    Zoals gemeld op het jaarlijkse congres van de European Hematology Association in Juni 2018 , de initiële cohort van 13 patiënten vertoonde een verhoogde duurzaamheid en snelheid van transfusieonafhankelijkheid in vergelijking met de algehele proefpopulatie (= 8 weken RBC-TI-snelheid: 54% versus 34%). Op basis van deze gegevens uit het eerste cohort werd de registratie in het fase 2-gedeelte van IMerge uitgebreid met nog eens 25 patiënten (uitbreidingscohort) die niet-del (5q) en naïef zijn voor HMA- en lenalidomidebehandeling om de klinische Ervaar en bevestig het voordeel-risicoprofiel van imetelstat gedoseerd met 7,5 mg / kg elke vier weken in deze beoogde patiëntenpopulatie.

    Om in lijn te zijn met de voltooiing van de primaire analyse van IMbark en hun beslissing over de samenwerking, voerde Janssen een eerste gegevensanalyse uit van het uitbreidingscohort, dat zij een momentopname van gegevens noemden. Deze momentopname van gegevens vormde een vroege blik op het expansiecohort, aangezien de mediane follow-up minder was dan de helft van de tijd dat het oorspronkelijke cohort van 13 patiënten was gevolgd toen hun gegevens voor het eerst werden gerapporteerd. De mediane basislijn RBC de transfusielast voor het expansiecohort (n = 25) was 8,0 eenheden / 8 weken, vergeleken met 6,0 eenheden voor het oorspronkelijke cohort met 13 patiënten.

    In de gegevensmomentopname voor het uitbreidingscohort (n = 25) was de RBC-TI-snelheid = 8 weken 28%. De combinatie van het expansiecohort en het initiële cohort van 13 patiënten voor de doelpopulatie (n = 38) bedroeg =8 weken RBC-TI-percentage 37%. Vanaf de momentopname van de gegevens was er in het uitbreidingscohort nog niet voldoende tijd verstreken om de = 24 weken durende RBC-TI-snelheid te beoordelen.

    Het veiligheidsprofiel van de extra geregistreerde patiënten was consistent met het veiligheidsprofiel van de oorspronkelijke 32 patiënten, evenals met andere klinische onderzoeken naar imetelstat bij hematologische myeloïde maligniteiten. Er werden geen nieuwe veiligheidssignalen geïdentificeerd. De meest voorkomende bijwerkingen waren cytopenieën.

    Geron gelooft dat de gecombineerde gegevens van de initiële en expansiecohorten voor de doelpatiëntenpopulatie (n = 38) ondersteuning bieden voor het initiëren van het fase 3-gedeelte van IMerge om tegemoet te komen aan een onvervulde medische behoefte voor patiënten die gefaald hebben op ESA's en voor wie momenteel beschikbare therapieën slechts bescheiden tonen werkzaamheid.

    Janssen overlegde gedetailleerde resultaten van de gecombineerde initiële en expansiecohorten voor de beoogde patiëntenpopulatie (n = 38) in het fase 2-gedeelte van IMerge als samenvatting voor mogelijke presentatie op de 60e jaarlijkse vergadering van de American Society of Hematology (AS). Als het abstract wordt aanvaard voor presentatie bij ASH, verwacht Geron dat meer mature gegevens van de doelpopulatie in het fase 2-gedeelte van IMerge worden opgenomen in de ASH-presentatie. Het bedrijf verwacht ook dat de definitieve gegevens van het fase 2-gedeelte van IMerge beschikbaar zullen zijn in 2019 en verwacht dat deze definitieve geg
    evens worden ingediend voor presentatie op een toekomstige medische conferentie in 2019.
  6. indianrider 2 oktober 2018 19:44
    Last Thursday, Geron issued a press release and held a conference call to discuss the results of Janssen's continuation decision. Management reiterated their plan that was previously discussed during the May shareholder meeting and, more recently, during the Company's second quarter earnings conference call.

    Geron is excited about moving imetelstat forward into further development in hematologic myeloid malignancies. Through the collaboration with Janssen, we have successfully determined the dosing of imetelstat; have identified a potential improvement in survival through the IMbark trial; and defined a target patient population through IMerge that should enable us to sequence ahead of HMAs and lenalidomide in the treatment paradigm. More importantly, we established a key near-term objective of initiating Part 2, or the Phase 3 portion of IMerge. Our plan is to begin screening and enrollment for the Phase 3 portion of IMerge by mid-year 2019. In addition, we expect that it may be possible to design a randomized Phase 3 study of imetelstat vs best available therapy in relapsed and refractory MF, which is why we plan to discuss the results of the IMbark primary analysis with experts in MF and engage health authorities to help us establish clinical and regulatory expectations for the treatment of this patient population.

    Due to Geron’s extensive preparations for either potential scenario ahead of Janssen’s decision and to ensure that imetelstat would continue to move forward regardless of Janssen’s decision: we strengthened our balance sheet to support future development plans and currently have $183 million in cash and marketable securities; we have and continue implementing necessary operational plans to take full responsibility for imetelstat; and we have engaged a global CRO to ensure that we are able to move the clinical development of imetelstat forward seamlessly.

    Our responsibility, first and foremost, is to ensure that our first-in-class telomerase inhibitor, imetelstat, successfully navigates its way through the regulatory process and is able to one day reach the patients who currently have limited treatment options available today.

    We are excited to move imetelstat forward, and expect to generate shareholder value over the long-term as a result.

    As we have noted in the past, clinical data will be released in the appropriate forum, which is a medical conference (such as ASH). This is done in compliance with the policies of medical conferences which stipulate that the information contained in abstracts is embargoed until the abstracts are available online. Additional information beyond the abstracts cannot be provided until either a poster or oral presentation is made at a medical conference or shortly thereafter.

    In keeping with historical practice, we will make an announcement about ASH abstracts when they are available on November 1, 2018.
  7. 25GTi 10 april 2019 10:36
    Ik houd het nog op gokken.
    Maar wie niet waagt, die niet wint.
    En niet alles is zoals het lijkt. Kijk naar Probiodrug. Plaatsing van aandelen tegen €2 en daarop een stijging van €2,50 naar €3 op de markt.
  8. MZ 27 april 2019 15:14
    Bijgevoegd een waarderingsmodel voor de pijplijn.
    Korte uitleg van de kolommen:
    Bedrijf
    Market Cap = huidige market capitalisatie
    Jaar cash = hoeveel jaar kunnen ze vooruit met huidige cas = cash & cash equivalents / Net cash used in operating activities & investing activities
    Drug = Medicijn in pijplijn
    Ziekte = ziekte indicatie
    Ziekte categorie = om te bepalen wat statistisch gezien de kans op approval is.
    Phase = huidige fase van het onderzoek
    Probability approval [%] = kans op succes, gebaseerd op www.bio.org/sites/default/files/Clini...,%20Biomedtracker,%20Amplion%202016.pdf
    Global market 2025 [M$] = schatting globale markt in 2025 (gebaseerd op markt voorspellingen)
    Market share [%] = inschatting marktaandeel
    Exp. Annual sales [M$] = Probability * Global Market * market share
    Winstmarge = gemiddelde winstmarge van 19.5% binnen farmaceutische industrie
    Milestones = (te) ontvangen milestones in cash. Vooraf ontvangen is 100% meegenomen, mogelijk toekomstige milestones voor 50%.
    Royalties
    Expected net profit = Expected Annual Sales * Winstmarge * Royalties
    K/W
    PT based on exp. Sales = Price Target berekend door Expected Net profit * K/W / aantal uitstaande aandelen
    Cash per share = cash / aantal uitstaande aandelen
    PT in listing currency = Price Target omgerekend naar de valuta van de beurs waar het aandel noteert.
    PT upside = Upside in procenten vergeleken met de huidige koers.
  9. forum rang 6 Hulskof 22 mei 2019 09:52
    Wie gelooft er nog in dit aandeel? Ik heb ze nog van voor het vertrek van J&J. Flink aan verloren. Bijgekocht daarna ook nog. Wou ze verkopen op 2, maar te laat gezien dat ze daar al gestaan hebben.

    Iemand die ze nog heeft?
  10. Zeus 28 december 2022 12:25
    quote:

    Hulskof schreef op 22 mei 2019 09:52:

    Wie gelooft er nog in dit aandeel? Ik heb ze nog van voor het vertrek van J&J. Flink aan verloren. Bijgekocht daarna ook nog. Wou ze verkopen op 2, maar te laat gezien dat ze daar al gestaan hebben.

    Iemand die ze nog heeft?
    Ikke!
157 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.280
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 45.996
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.854
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.140
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.980
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.731
ageas 5.843 109.774
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.975
Air France - KLM 1.024 34.299
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.675
Alfen 12 15.767
Allfunds Group 3 1.109
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 321
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.753
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.110
AMG 965 125.533
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.511
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 378
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.090
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.549
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.060
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.246
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.504
ASML 1.762 76.024
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.560
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 april

    1. China economische groei eerste kwartaal 5% (YoY) volitaliteit verwacht
    2. China industriële productie maart
    3. China detailhandelsverkopen maart
    4. B&S Group Q4-cijfers
    5. Fastned Q1-cijfers
    6. VK werkloosheid feb
    7. SBM Offshore $0,83 ex-dividend
    8. PostNL jaarvergadering
    9. Kendrion €0,45 ex-dividend
    10. EU handelsbalans feb
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht