Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,880
  • Verschill

    +0,012 +1,38%
  • Volume

    5.824.696 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    0,880  
  • Laat

    0,882  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming oktober 2018

12.923 Posts
Pagina: «« 1 ... 379 380 381 382 383 ... 647 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 oktober 2018 20:53
    quote:

    Techspec schreef op 20 oktober 2018 20:45:

    [...]

    Ik verwacht zelfs een nog hogere omzet van rond de €33,15 milj voor Q3...
    Verwachten en hopen mag natuurlijk.Maar hoop niet dat we hetzelfde gaan meemaken als voor en na de cijfers van Q1 ....
    Huidige cijfers zeggen overigens niet zoveel, de nieuwe toepassingen met Ruconest,daar gaat het om de komende jaren.
  2. [verwijderd] 20 oktober 2018 20:56
    quote:

    antop schreef op 20 oktober 2018 11:01:

    Onverzettelijk en kippekop...AB TRUST en VASTHOUDEN...
    Iedereen die Pharming al veel langer volgt weet dat de koers belachelijk laag is en naar beneden gemanipuleerd is en vooral door het inhoudsloze Kempen rapport A4 die niemand op dit forum geplaatst heeft!!!
    Wat wel de koers enorm heeft laten dalen net voor FDA. Ofwel voorkennis ofwel...de concurrent heeft idd...dat kunnen wij nooit volgen en weten..shorters ingezet...aandeeltjes zijn vanaf juni al van €1,599
    naar 1,489 en later zelfs naar 1,289 gegaan en daarna na het dubieuze kempen A4 advies in paniek naar de ..(stoploss) naar de 0,60 en weer terug naar de 0,77...enz enz hoog €1,064enz
    Er zou Q2 geen winst zijn...Q2 WINST gemaakt...geen goedkeuring FDA (nog vragen extra info datum...Wat gaat Pharming doen? ofwel wat moeten ze nog aanleveren?) Zou wel netjes zijn als de Vries dit terugkoppelt aan de aandeelhouders.
    Wat betreft Q3 verwacht gewoon dat de koers die Pharming ingezet heeft dat er winst is!
    Dan nog alles wat er in de pipeline zit...en vergis je niet er is een vergrijzing in Europa en vele hebben nierfalen. Contrast vloeistof kan de NF van 25 naar NF 10 brengen en definitieve schade aanbrengen waardoor een nierfunctie vervangende behandeling levenslang nodig is. Dialyse HD of PD of NTX dus
    preventief zou Pharming heel veel kunnen betekenen voor deze patienten en voor verzekeraars!
    Dus Basel is wel degelijk zeer positief, preventie in de gezondheidszorg zorg heeft immers volledige aandacht.
    Dialyse kost ongeveer €100.000 per jaar dacht ik...zonder andere ziekte.
    Dan is er ook nog iets cardiaal wat ze onderzoeken dacht ik...kortom LT zo zit ik erin en wens ieder veel wijsheid in zijn/haar keuze.
    TRUST en VASTHOUDEN. de koers staat nog lager dan vorig jaar rond deze tijd met Q2 WINST enz..
    dat vind ik heel vreemd!
    Maar er staan dacht ik ongeveer 654 mil aandeeltjes uit.Gisteren zijn er nog geen 10 mil verhandeld totaal...dat zou iedereen gerust moeten stellen dat de meeste ze VASTHOUDEN!
    Daarom laatste keer UP naar €1,75 en hoger ;-)Fijne dagen tot Q3!
    Klinisch onderzoek ter voorkoming van ischemische schade na een hartinfarct en herseninfarct komt er ook nog aan!!!
    En in Leuven is men inmiddels gestart met een onderzoek Ruconest / Alzheimer....
    Diegene die zich hier op het forum telkens zo negatief uitlaten op elk positief bericht hebben inhoudelijk geen idee van hoe Ruconest veelzijdig ingrijpt op het complement systeem....

    Er is niets op de markt wat dit kan!

    Pharming wordt groots!!!
  3. [verwijderd] 20 oktober 2018 21:08
    Volgende is toch nog anders dan zwangerschapsvergiftiging, maar toch interessant

    Bij de knockout muizen is het gen voor de transcriptiefactor Math6 uitgeschakeld. Transcriptiefactoren regelen de expressie - het tot uitdrukking komen - van een aantal ermee verbonden genen.

    Math6 speelt een belangrijke rol in een aantal organen, zowel tijdens de ontwikkeling in de baarmoeder als bij volwassen organismen. Aan de Abteilung für Anatomie und Molekulare Embryologie van de Ruhr-Universität Bochum (RUB) hebben onderzoekers nu muizen gecreëerd waarbij het gen voor transcriptiefactor Math6 ontbreekt.

    "Als we de gevolgen van het ontbreken van het gen bekijken, kunnen we tot conclusies komen over zijn functie", zo zei professor Beate Brand-Saberi in een persmededeling van de RUB. Brand-Saberi is het hoofd van de afdeling, en de belangrijkste auteur van de nieuwe studie.

    Zij en haar team konden aantonen dat door het uitschakelen van Math6 de ontwikkeling van het embryo niet verstoord wordt, in tegenstelling met wat vroeger gedacht werd. "Embryo's en foetussen sterven echter af door problemen met de placenta", zo zei Brand-Saberi.

    De ontwikkeling van de placenta, die uit een embryonaal en een maternaal of moederlijk deel bestaat, is essentieel om het embryo of de foetus tijdens de zwangerschap van voedingsstoffen te voorzien en afvalstoffen weg te werken.

    Voorstelling van een foetus in de baarmoeder met de placenta en de navelstreng, die de verbinding vormt tussen de placenta en de foetus.
    Voorstelling van een foetus in de baarmoeder met de placenta en de navelstreng, die de verbinding vormt tussen de placenta en de foetus.
    Bruce Blaus/Wikimedia Commons/CC BY-SA 4.0
    Minder bloedvaten in moederlijk deel van placenta
    Als eerste stap lokaliseerden de onderzoekers de expressie van Math6 in de placenta van muizen tijdens verschillende stadia van de zwangerschap, en ze slaagden er voor het eerst ook in na te gaan in welke hoeveelheden de transcriptiefactor werd aangemaakt. Daarbij bleek dat de activiteit van het gen een piek kent bij het begin van de zwangerschap.

    Bij de knockout muizen zonder Math6 vertoonde vooral het moederlijke deel van de placenta een aantal gebreken. "De vorm is anders, en er ontwikkelen zich minder bloedvaten", zei Marion Böing, van wie de thesis de basis vormt voor het onderzoeksproject, en een van de auteurs van de nieuwe studie.

    Daardoor treden er tijdens de zwangerschap bloedingen op, en die leiden tot het afsterven van de foetus.

    Een menselijke placenta (Foto: Inferis/Wikimedia Commons/CC BY-SA 2.0).
    Een menselijke placenta (Foto: Inferis/Wikimedia Commons/CC BY-SA 2.0).
    Genetische eigenschappen van moeder geven doorslag
    Door verschillende muizen met elkaar te kruisen, stelden de onderzoekers vast dat de de gebreken aan de placenta enkel voorkwamen, als de zwangere muis de beide ouderlijke kopieën van het gen Math6 miste. Als de onderzoekers een vrouwelijke muis die maar een kopie miste, kruisten met een mannetje die beide kopieën miste, ontwikkelde de placenta zich normaal.

    "Bijgevolg hangt de storing af van het genotype [de erfelijke aanleg, de genetische eigenschappen] van de moeder, en niet van dat van het embryo", zei professor Brand-Saberi. "De expressie van Math6 bij de vrouw lijkt essentieel te zijn om de zwangerschap gaande te houden, en de foetus voedingsstoffen te leveren. Het feit dat een enkel gen van de moeder zo een cruciale speelt in de ontwikkeling van de placenta, is een buitengewone, maar erg belangrijke vaststelling."

    Miskramen bij mensen beter begrijpen
    Het onderzoek vormt de basis voor verder onderzoek van de placenta.

    De onderzoekers zijn van plan om in de toekomst de onderliggende mechanismen diepgaand te bestuderen, om zo complicaties bij de zwangerschap en herhaaldelijke miskramen bij mensen beter te leren begrijpen.

    Het onderzoek van Beate Brand-Saberi, Marion Boïng en hun collega Markus Napirei van de Ruhr-Universität Bochum is eerder deze maand verschenen in "Scientific Reports".

  4. [verwijderd] 20 oktober 2018 21:42
    quote:

    Ferry 1960 schreef op 20 oktober 2018 20:53:

    [...]
    Verwachten en hopen mag natuurlijk.Maar hoop niet dat we hetzelfde gaan meemaken als voor en na de cijfers van Q1 ....
    Huidige cijfers zeggen overigens niet zoveel, de nieuwe toepassingen met Ruconest,daar gaat het om de komende jaren.
    Dat realiseer ik mij al te best. De doomdenkers hier op het forum hebben totaal geen kijk op het inhoudelijke van het Basel persbericht van Pharming. Ruconest > rhC1inh / recombinant human C1inh werkt veelzijdig op het complement systeem, getuige de positieve resultaten Basel! Plasma derived C1inh heeft dit voordeel in het geheel niet! Vandaar dat Ruconest het enige medicijn op de wereld is met ongekende mogelijkheden!

    RhC1Inh is a multiple-action-multiple-target inhibitor that interferes with C1 of the classical pathway and to a lesser extent the alternative pathway of complement, the kinin and the coagulation system. Of note, rhC1INH also binds to and inhibits MBL and MASP-2 and hence, activation of the lectin pathway by MBL or ficolins—a major advantage over plasma-derived C1 inhibitor.

    RhC1INH showed very promising results in an animal model of transient cerebral ischemia when administered up to 18 hours after ischemic stroke whereas plasma-derived C1 inhibitor and MASP-2 specific antibodies were mainly effective when administered before the acute ischemic event.

    MBL = Mannose-binding lectin (MBL), a pattern recognition protein of the lectin pathway of complement!
  5. Jansplace 20 oktober 2018 21:50

    verminderd in september/oktober
    1. BlackRock Fund Advisors: van 5.294.318 (op 30 augustus) naar 5.234.888 (4 oktober), minus 59.430
    2. BlackRock Advisors (UK) Limited: van 1.146.588 (op 30 augustus) naar 1.140.968, minus 5.620 stuks

    [/quote]

    Waar hebben we het over er hebben hier mensen meer aandelen dan hoer genoemd zijn. 200.000 etc dan zouden we ook in de lijst voorkomen .....lol
  6. forum rang 4 ProPharming 20 oktober 2018 22:25
    quote:

    Techspec schreef op 20 oktober 2018 20:56:

    [...]
    quote:
    antop schreef op 20 okt 2018 om 11:01:

    Onverzettelijk en kippekop...AB TRUST en VASTHOUDEN...
    Iedereen die Pharming al veel langer volgt weet dat de koers belachelijk laag is en naar beneden gemanipuleerd is en vooral door het inhoudsloze Kempen rapport A4 die niemand op dit forum geplaatst heeft!!!
    Wat wel de koers enorm heeft laten dalen net voor FDA. Ofwel voorkennis ofwel...de concurrent heeft idd...dat kunnen wij nooit volgen en weten..shorters ingezet...aandeeltjes zijn vanaf juni al van €1,599
    naar 1,489 en later zelfs naar 1,289 gegaan en daarna na het dubieuze kempen A4 advies in paniek naar de ..(stoploss) naar de 0,60 en weer terug naar de 0,77...enz enz hoog €1,064enz
    Er zou Q2 geen winst zijn...Q2 WINST gemaakt...geen goedkeuring FDA (nog vragen extra info datum...Wat gaat Pharming doen? ofwel wat moeten ze nog aanleveren?) Zou wel netjes zijn als de Vries dit terugkoppelt aan de aandeelhouders.
    Wat betreft Q3 verwacht gewoon dat de koers die Pharming ingezet heeft dat er winst is!
    Dan nog alles wat er in de pipeline zit...en vergis je niet er is een vergrijzing in Europa en vele hebben nierfalen. Contrast vloeistof kan de NF van 25 naar NF 10 brengen en definitieve schade aanbrengen waardoor een nierfunctie vervangende behandeling levenslang nodig is. Dialyse HD of PD of NTX dus
    preventief zou Pharming heel veel kunnen betekenen voor deze patienten en voor verzekeraars!
    Dus Basel is wel degelijk zeer positief, preventie in de gezondheidszorg zorg heeft immers volledige aandacht.
    Dialyse kost ongeveer €100.000 per jaar dacht ik...zonder andere ziekte.
    Dan is er ook nog iets cardiaal wat ze onderzoeken dacht ik...kortom LT zo zit ik erin en wens ieder veel wijsheid in zijn/haar keuze.
    TRUST en VASTHOUDEN. de koers staat nog lager dan vorig jaar rond deze tijd met Q2 WINST enz..
    dat vind ik heel vreemd!
    Maar er staan dacht ik ongeveer 654 mil aandeeltjes uit.Gisteren zijn er nog geen 10 mil verhandeld totaal...dat zou iedereen gerust moeten stellen dat de meeste ze VASTHOUDEN!
    Daarom laatste keer UP naar €1,75 en hoger ;-)Fijne dagen tot Q3!

    Klinisch onderzoek ter voorkoming van ischemische schade na een hartinfarct en herseninfarct komt er ook nog aan!!!
    En in Leuven is men inmiddels gestart met een onderzoek Ruconest / Alzheimer....
    Diegene die zich hier op het forum telkens zo negatief uitlaten op elk positief bericht hebben inhoudelijk geen idee van hoe Ruconest veelzijdig ingrijpt op het complement systeem....

    Er is niets op de markt wat dit kan!

    Pharming wordt groots!!!
    Helemaal mee eens.
    En ik houd ze ook vast!
  7. Jansplace 20 oktober 2018 22:30
    quote:

    ProPharming schreef op 20 oktober 2018 22:25:

    [...]
    Helemaal mee eens.
    En ik houd ze ook vast!
    Ja maar soms verlies ik de moet
  8. [verwijderd] 20 oktober 2018 23:06
    quote:

    Jansplace schreef op 20 oktober 2018 22:30:

    [...]

    Ja maar soms verlies ik de moet
    Dat is nu het precies hun doel, ik had precies hetzelfde gevoel.Ik heb mezelf opgepakt en toegesproken, kijk naar de feiten en de weg die Pharming is ingeslagen... meer positiviteit en realisme nodig op dit forum .
    Een mooi bedrijf met toekomst....wel geduld hebben ,en laat je niet gek maken.
    sterkte en fijn weekend.
    Hup Hup Hup
  9. [verwijderd] 21 oktober 2018 00:27
    quote:

    Jansplace schreef op 20 oktober 2018 22:30:

    [...]

    Ja maar soms verlies ik de moet
    De luchtfietsers en de kenners uit elkaar houden Jan.

    De luchtfietsers zijn steeds net toevallig tegelijk op het forum en dan begint het versterken van een eerdere luchtfiets mail.

    Je moet jezelf steeds afvragen:hoe kunnen ze dat weten?

    Toen een aandeelhouder tijdens de tour aan De Vries vroeg hoe de vlag ervoor stond m.b.t. Ruc Pro kreeg hij ongeveer als antwoord :goedkeuring ,afkeuring of uitstel is mogelijk.

    Toen wist ik genoeg en was eruit.
  10. [verwijderd] 21 oktober 2018 00:27
    quote:

    Jansplace schreef op 20 oktober 2018 22:30:

    [...]

    Ja maar soms verlies ik de moet
    Grappig, als ik een vaudje maak met de taal vliegen de taalpuristen over mij heen, laten we in dit geval zeggen Moet verloren is al verloren, moedig toch?
  11. [verwijderd] 21 oktober 2018 00:35
    Eindelijk op dit forum eens gasten die de moed er in houden !
    En geen negatieve reacties !
    Laten die mensen die Pharming afblazen alsjeblieft wegblijven uit dit forum !
    Ik ga er met 100 % vanuit dat we omhoog gaan en hou er vertrouwen in !!
    En met elkaar !
12.923 Posts
Pagina: «« 1 ... 379 380 381 382 383 ... 647 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht