Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,881
  • Verschill

    +0,013 +1,50%
  • Volume

    8.926.686 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    0,881  
  • Laat

    0,884  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming januari 2019

9.493 Posts
Pagina: «« 1 ... 57 58 59 60 61 ... 475 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 lucas D 5 januari 2019 00:17
    quote:

    De amateur schreef op 4 januari 2019 19:32:

    [...]

    Discussie gaat om persberichten met mijn advies dat als je zoveel commentaar hebt waarom je dan geen contact legt met Pharming.
    Je raakt wat in de war, zou even wat rustig aan doen. Dan weet je hopelijk weer waar je het over hebt. Is een goed bedoeld advies.
  2. [verwijderd] 5 januari 2019 00:42
    quote:

    Harry Nik schreef op 4 januari 2019 21:45:

    Hallootjes,

    Zit ff te denken over de golven van de beurs waarop wij allen mee deinen. Tegen wil en dank.
    Trump en die Chinezen. Dat is vuurwerk.
    Chinezen gaan de economie meer stimuleren. Zeggen ze. Waarom vraag ik me dan af, want ze beweren tevens dat er niet veel aan de hand is. Klopt niet dan.
    Trump 'wint'. Ja dat geeft gedonder want China wil als economische grootmacht erkend worden. En te trots om te buigen.
    Zo niet..groter probleem, want dat betekent dat de Chinese positie zo zwaknis dat ze wel moeten buigen. Ook geen goed nieuws.
    Van Trump de indruk dat hij zich van niemand ene reet aan trekt en alleen maar doet wat hij wil. Gaat dus zeker niet naar China luisteren. Ook geen goed nieuws, want een patiënt stelling zijn beide partijen niet mee gebaat.

    Iemand een reddingsboei voor die bijna Griekse drama?

    Groet Harry.
    Maar niet teveel meer nadenken, joh. En vooral geen aandelen kopen.
  3. alles-niks 5 januari 2019 01:30
    quote:

    Dekkie schreef op 4 januari 2019 21:26:

    [...]
    Ben het wel met je eens, maar dat er een spelletje wordt gespeeld is voor mij wel duidelijk.
    Aandeel wordt bewust laag gehouden.
    Mijn mening blijft een overname opkomst en men wil de mensen demotiveren zodat ze een eigenlijk veel te laag bod gaan accepteren.

    Ik doe mijn aandelen niet weg wat er ook gebeurt, ze hebben geen geduld of ze zijn inhalig...
  4. [verwijderd] 5 januari 2019 05:53
    Goedemorgen vriendjes en vriendinnetjes,

    Helaas tot mijn telleurstelling is de inhoud van dit forum te triest voor woorden geworden, zo veel over-en-weer geping-pong van berichten over wellus en nietus redenaties welke vaak gebaseerd zijn op persoonlijke meningen en persoonlijke belangen.

    Het lijkt wel politiek, waar individuen hun persoonlijke eer niet opzij willen zetten en met oogkleppen op blijven schreeuwen zonder daadwerkelijk het maatschappelijk belang te vertegenwoordingen en bijdragen aan zinvolle discussies om tot een middenpunt te komen (water bij de wijn doen) welke bijdragen aan verder kijken dan je neus lang is.

    Als ik de berichten en discussies samenvat van de afgelopen weken blijft er niet veel meer over, toch wil ik het graag proberen zodat iedereen, belanghebbende met- en zonder aandelen, voorstanders en tegenstanders, positivielingen en negatievelingen etc… een zinvolle discussie kan hebben, welke bijdragen aan het beter begrijpen van de huidige situatie, de toekomst, de risico’s zonder alleen je persoonlijke standpunten en invloed te blijven herhalen.

    Om dit verder te begrijpen moet je eerste weten wat voor partijen hier actief zijn:
    Longers:
    Dag handel:
    Shorters:
    Geen belang hebbende, mensen die op dit moment niet handelen, maar mogelijk wel overwegen tot:

    De status van deze partijen:
    “long” Ingestapt onder huidige koers (heeft winst) en wil koers omhoog
    “long” Ingestapt boven huidige koers (heeft verlies) en wil koers omhoog
    “dag handel” ingestapt, wil koers omhoog, maar stapt mogelijk snel weer uit
    “dag handel” uitgestapt, wil koers omlaag, zodat hij mogelijk lager weer kan instappen
    “Shorter” wil koers omlaag.

    Dan heb je nog de speciale partijen die actief zijn in pharming, die “graag” moedwillig gecontroleerd verlies maken om short te faciliteren, pharming willen blijven drukken voor verschillende reden, in opdracht van.
    Zolang het volume in het niets staat met het beschikbare aantal en binnen de verlies marge zit zullen zij hun werk kunnen blijven doen. Je zag de afgelopen dagen waneer grote stukken worden ingekocht zij de controle over de koers niet meer naar hun hand kunnen zetten, waneer volume afneemt kunnen ze de controle weer makkelijk over nemen door met gering verlies (gecompseerd door short status) de koers naar beneden te zetten.

    Over het algemeen vermoed ik dat dit fenomeen gedurende 2019 zal verdwijnen waneer meer intresse in pharming zal onstaan na publicatie 2018 results, maar vooral bij positieve vooruitgang onderzoeken en vergroting markt aandeel HAE Ruconest.
    Daarbij het instappen van een partner voor pompe die mogelijk pharming verder zal financieren in 2019 met extra kapitaal. Dit is volgens mij waar dhr. De Vries op wees, dat dit niet uitgesloten zou worden. Ditz al in mijn mening de koers positief beinvloeden omdat dit een emissie zal zijn, of uitstaande aandelen (180mil) tegen een betere koers na full year results 2018 en mogelijk + q1 2019.

    Voor de mensen met bedenkingen van Ruconest marktaandeel in de toekomst, niemand weet het zeker, onderzoek resultaten zijn zeer positief, ik zou zeggen Ruconest een van de betere, tuurlijk zijn er onzekerheden, en verkoop hangt niet af van alleen qualiteit, prijs is belangrijk, maar zeker ook marketing en parameters die je moeilijk in de hand hebt als “vriendjespolitiek” bij de grote medische regulators, en medische vertegenwoordigers.
    Persoonlijk denk ik dat medisch Ruconest zeer goed voor staat, omdat clinisch geode resultaten behaald zijn en gaan worden, meeste doctoren willen het beste voor patienten, maar iedereen kent de snoepreisjes en cadeaus die psychiaters krijgen als ze een bapaald aantal patienten een bepaald middel voorschrijven.
    Ik ben niet op alles ingegaan, maar wat ik wil zeggen is dat het nooit gaat lukken mensen met een andere redenering te overtuigen, of jouw persoonlijke mening te blijven schreeuwen. Het proberen afdwingen/opdwingen van jouw inzichten postitief of negatief is niet waarvoor we hier zijn (op een beperkt aantal personen naagelaten).
    Je kunt het zien als een 2de kamer (slecht voorbeeld), waar we kunnen discussiëren, maar vooral moeten respecteren. Als je het niet eens bent is het soms beter gewoon niet te reageren, en alleen te posten naar zinvolle discussies waar je een bijdrage aan kan leveren. Anders blijft het rotte eieren gooien wat kompleet zinloos is omdat mensen achter hun monitor schuilen met een avatar.

    Zoalang mensen financieel afhankelijk zijn of belang hebben (en dat is wat er op de beurs plaatsvind), zullen er vieze spelletjes en vieze woorden vallen, maar hier op het forum is dat gewoon vervuiling.
    Als mensen van alles schreeuwen en je vraagt om verdere onderbouwing of uitleg en die komt niet, laat die person gewoon links liggen. Ik zelf was aangenaam verrast toen Jules na zo veel maanden eindelijk een volledige visie gaf van wat hij van pharming dacht (nagelaten of dat echt zo was, correct is of wat dan ook), dit was een vooruitgang tov het eindeloos posten van correcties op andere. Neem hier een voorbeeld aan. Wat ik prober te zeggen is, sommige mensen aan het nooit eens worden, tijd zal het uitwijzen. Als je vertrouwen hebt, blijf dan zitten, maar kom dan niet ieder uur de pagina verversen want dat maakt je depresief. Vuile spelletjes zullen snel over zijn, de vraag is kunnen prive aandeelhouders dit nog vol houden, en dat kan niemand ontkennen, dat is wat men graag wilt.
    Het tonen van uw emotie is zinloos, en draagt alleen maar bij aan andere partijen zich rot lachen op uw reacties en depressieve berichten. Serieus gunt u dat deze partijen? Ik vermoed dat bepaalde partijen de dit via hun email rond sturen, waarbij ze het “tot waanzin drijven van particuliere beleggers onderling de hemel in prijzen”. Geen hun geen voer, deze personen leven van wanhoop van andere”

    De toekomst zal het leren, tot die tijd, gedraag u en reageer met verstand.
  5. [verwijderd] 5 januari 2019 06:05
    en betreffende de koerswaarde, waarbij je nu kijkt naar het heden, of naar de toekomst, de koers waarde is de persoonlijke waarde die je ergens aan toekent, dit staat volledig los van de actueele koers.

    Roepen dat de koers de echte waarde is, is natuurlijk onzin, de koers is de koers, en de waarde is een waardering die een individu toekent aan omringende parameters, of dit nu emotioneele, rapporten, analyses of berekeningen ten grondslag heeft daarbij nagelaten.
  6. [verwijderd] 5 januari 2019 06:20
    Om nu zelf eens wat kritiek te geven op pharming: het spijt me om te zeggen, maar de nieuwe website is eigenlijk niet goed genoeg:

    het lijkt op een goedkope kopie van de Uniqure site, maar dan zonder duidelijke press room, gesoorteerde pers berichten met de key sleutel en de datum voorop.

    een mix van nederlands en engels (terwijl je eenvoedig een taal selector kan toevoegen ipv 2talige door elkaar mengende kopjes te hebben).

    Het menu is zeer onoverzichtelijk en lelijk (voor de mobiele versie is het minder onoverzichtelijk), het is moeilijk om snel een overzicht te krijgen wat je waar kan vinden.

    Waarschijnlijk speel ik Four60 nu in de hand, maar iedereen weet dat een bedrijf beoordeeld wordt op zijn website, een slechte site kan er al voor zorgen dat mensen intresse verliezen, een website is als een visitekaartje van het bedrijf.

    Natuurlijk is er al veel verbeterd tov de vorige site die ze hadden, dus men begrijpt dit waarschijnlijk, toch zou er meer oog voor detail aan gegeven moeten worden, de eerste pagina die je te zien krijgt zou de eye-catchers moeten bevatten.
    Daarbij het bijwerken / updaten van de website is een "dag taak" en zou prioriteit moeten hebben, een outdated website is slechter dan geen website at all.

  7. forum rang 5 Natal 5 januari 2019 06:34
    Moge Pharlijers. Het was weer drama en confrontatie maar blijkbaar heeft het geleid tot een consensus?

    Habibi, je hebt wijze woorden en ik hoop op positief effect. Ik denk dat veel forumleden juist de confrontatie , met de daarbijhorende drama en soms desinformatie, zoeken omdat het een persoonlijke , soms gezochte, stijl is om zo discussie te voeren. Daar valt niet veel aan te veranderen. Wil je dat wel kan doen dan kom je al snel als moralist over.

    Het forum is zoals het is. Wat wel kan is de stem van het redelijke zoveel mogelijk te laten klinken en daarom zijn de redelijke reacties zo belangrijk als tegenwicht. Blijf dus reageren met je inzichten Habibi, maar laat de mensen die op een andere manier discussiëren maar met rust.

    Scheelt jouw energie.

    Gr B.
  8. forum rang 5 Natal 5 januari 2019 06:37
    Ah, de website, het is een CHAOS! Voor de welwillende informatie zoeker een drama.
  9. [verwijderd] 5 januari 2019 08:05
    kijk eens naar de volgende 2 links, betreffende prefered:

    OHIO

    2018:
    pharmacy.medicaid.ohio.gov/sites/defa...

    CLINICAL PA REQUIRED “PREFERRED”

    CINRYZE® (C1 esterase inhibitor, plasma derived)

    PA REQUIRED NON-PREFERRED”
    BERINERT® (C1 esterase inhibitor, plasma derived)
    FIRAZYR® (icatibant acetate)
    HAEGARDA® (C1 esterase inhibitor, plasma derived)
    KALBITOR® (ecallantide)
    RUCONEST® (C1 esterase inhibitor, recombinant)

    2019:
    pharmacy.medicaid.ohio.gov/sites/defa...
    CLINICAL PA REQUIRED “PREFERRED” [/b]
    CINRYZE® (C1 esterase inhibitor, plasma derived)
    HAEGARDA® (C1 esterase inhibitor, plasma derived)

    PA REQUIRED NON-PREFERRED”
    BERINERT® (C1 esterase inhibitor, plasma derived)
    FIRAZYR® (icatibant acetate)
    KALBITOR® (ecallantide)
    RUCONEST® (C1 esterase inhibitor, recombinant)

  10. [verwijderd] 5 januari 2019 08:29
    sorry, het is toch iets meer werk om uit te zoeken. vooral verschillende verzekeraars, hoeveel klanten hebben deze, en natuurlijk het aantal inwoners van de betreffende staten meegerekend.
  11. forum rang 5 Natal 5 januari 2019 09:01
    Heb je de posts over cvs al gelezen . De grootste overkoepelende met ruconest als preferred.
  12. HD_Erik 5 januari 2019 09:01
    Dank Habibi, als je kijkt naar Minisota (https://mn.gov/dhs/partners-and-providers/policies-procedures/minnesota-health-care-programs/provider/types/rx/pa-criteria/hereditary-angioedema.jsp) dan lijkt me nog een hele grote wereld te winnen qua criteria en voorkeuren. De diverse criteria die worden toegepast bij de verschillende merken.. ik kan nog niet overzien hoe dat gaat uitpakken. Werk voor pharming om net de juiste nuances aan te gaan (laten) brengen lijkt me voor de lijst in 2020. Ik heb te weinig kennis van het Amerikaanse zorgstelsel, maar dit is dus een lijst vanuit "de overheid", hoe vertaalt dit zich nu naar de zorgverzekeraars? Dat is niet altijd 1 op 1 toch..?
  13. Lammetod 5 januari 2019 09:31
    @ Habibi-Amman goed verwoord klasse , dacht zelf na een tijd weer eens te kijken op het forum hoe het erbij staat ( had pharming 1/2 jaar terug verkocht leuke winst ) om evt wat info om evt weer in te stappen , maar werdt niks wijzer noch steeds het zelfde gefit op elkaar net klein jong , hoop dat jou bericht wat rust brengt en elkaar het met zinvolle info en RESPECT voor elkaar
  14. [verwijderd] 5 januari 2019 09:41
    Goedemorgen Habibi,

    Mooie bijdragen en dat jouw intenties pro Pharming zijn is en was mij al duidelijk.De posters staan hier vaak lijnrecht tegenover elkaar en hun daarbij uitdagende houding is niet prettig, maar dat kunnen wij niet veranderen, je geeft zelf hun motivatie aan.

    De mensen met verstand van het aandeel en materie haal je er zo uit, dus probeer ik mij aan de overige maar niet te storen, dat lukt de ene keer beter dan de andere keer.

    Ik hoop dat je tijd hebt en de moeite neemt in 2019 om af wen toe wat van je te laten horen.

    Voor jou ook een mooi 2019,

    Tini

  15. [verwijderd] 5 januari 2019 09:53
    quote:

    BioTics schreef op 5 januari 2019 09:01:

    Heb je de posts over cvs al gelezen . De grootste overkoepelende met ruconest als preferred.
    Beste BioTics,

    Ik ken het nieuws van CVS, maar de "grootste" is staat niet geheel in verband met het klanten bestand, of waar ze precies actief zijn.
    Vandaar dat ik eens een lijstje wil maken, met dan de verhoudingen.

    volgens wiki: "The three largest free-standing pharmacy chains in the United States are Walgreens, CVS, and Rite Aid"

    "There are approximately 67,000 pharmacies in the United States"

    CVS: Aantal locaties: 9.800, de grootste, dit klopt.

    dit zou betekenen 14% als je naar aantal kijkt, dit zegt niets over totale verkoop, of specifiek de verkoop van HAE medicatie.

    2de grootste walgreens heeft: Firazyr, haegarda en Ruconest

9.493 Posts
Pagina: «« 1 ... 57 58 59 60 61 ... 475 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht