Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

PostNL Koninklijke NL0009739416

Laatste koers (eur)

1,225
  • Verschill

    -0,016 -1,29%
  • Volume

    1.717.700 Gem. (3M) 2,2M
  • Bied

    1,213  
  • Laat

    1,231  
+ Toevoegen aan watchlist

PostNL mei 2019

5.405 Posts
Pagina: «« 1 ... 151 152 153 154 155 ... 271 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 mei 2019 17:01
    quote:

    painter75 schreef op 16 mei 2019 15:30:

    ik bij 2.800 ben ik van die zooi af(ook jaartal wanneer hij deze koers heeft lol
    Hahaha die Painter, mooie humor, Gr
  2. [verwijderd] 16 mei 2019 17:09
    AEX weer + 1% en PostNL na een enorme afstraffing de laatste weken nog een keer in het rood. Shortersgajes. Geen rebound, daar zorgen ze wel voor. Short gaan is niet alleen aandelen verkopen in de verwachting ze later weer goedkoper terug te kunnen kopen, maar ook de koers zodanig te manipuleren met dubieuze handelspatronen dat je dat doel ook bereikt. Kennelijk mag alles maar, als je over genoeg geld beschikt. Net als die banken die vandaag zijn beboet met een miljard euro wegens oplichtingspraktijken. En juist ja, ook daar is de opgelichte partij Piet Particulier.
    nos.nl/artikel/2284926-eu-legt-banken...
  3. Brievenbus 16 mei 2019 17:14
    Tja, de omzet is nu echt nul, dus, zonder positief nieuws houdt men glimlachend zonder enige kosten de daling op het oog in stand.
  4. [verwijderd] 16 mei 2019 17:24
    quote:

    DeepSpaceHorizon schreef op 16 mei 2019 17:09:

    AEX weer + 1% en PostNL na een enorme afstraffing de laatste weken nog een keer in het rood. Shortersgajes. Geen rebound, daar zorgen ze wel voor. Short gaan is niet alleen aandelen verkopen in de verwachting ze later weer goedkoper terug te kunnen kopen, maar ook de koers zodanig te manipuleren met dubieuze handelspatronen dat je dat doel ook bereikt. Kennelijk mag alles maar, als je over genoeg geld beschikt. Net als die banken die vandaag zijn beboet met een miljard euro wegens oplichtingspraktijken. En juist ja, ook daar is de opgelichte partij Piet Particulier.
    nos.nl/artikel/2284926-eu-legt-banken...
    Tja, het is ook niet voor niets uitgevonden door het banken gajes zelf want toen alle aandelen in handen waren, tja wat ga je dan doen....., dan kunnen ze niks meer forceren, dus moet je iets verzinnen waardoor je minimaal tijdelijk wat kan forceren en tada.....

    Dat zijn de machtige partijen die ook de media en de analisten op speeddial hebben zitten, die verdienen maar een normaal salaris dus voor wat extraatjes publiceren die wel ff wat of passen een adviesje aan, net als het ff lekker uit komt dat er ook nog wat stoplosses liggen of voldoende derivaten om even een kots momentje te regelen en hoppa, geld in de tas.

    En zolang het gaat gaan ze gewoon door, heeft niks met fundamenten te maken maar met psychologie, dan moet er maar een koper op staan die hier doorheen beukt maar wie doet dat nog tegenwoordig, fundamenteel beleggen voor de langere termijn en op dit moment met alles wat er tegelijk speelt bij PostNL en de onzekerheid door de politieke betrokkenheid en de ratten van de ACM en de FNV..... en dan heb je ook nog eens zelf een paar 'toppertjes' zitten die totaal geen feeling hebben met aandeelhouders waarde of wat er speelt op de beurs.

    OF nog erger, ze weten het wel en zitten zelf ook in de zak bij het gajes direct of via het politieke gajes wat zowiezo altijd in de zak zit van het banken gajes en de cirkel is lekker rond.

    Hoe dan ook er valt door de shorters wel tijdelijk wat te regelen en dus maken die zich geen zorgen, voor een paar miljoen zullen voldoende poppetjes wat voor ze doen dus doo rbeuken want wat kost het weinig moeite om het om zeep te helpen en dus moet je het ook doen want zo werkt het spelletje, pas als de weerstand om welke reden dan ook te veel wordt dan pas wordt er gedraaid en wanneer zou dat moeten zijn...

    De ava was niet voor niets zo chaotisch en dat zitten die achter de tafel nog schaapachtig te lachen ook nog, die trekken de tonnetjes links en rechts om toch wel binnen en de slachtpartij op de beurs hebben ze duidelijk schijt aan anders hadden ze er allang wel een keer wat van gezegd, maar nogmaals, aandeelhouderswaarde heeft dit bestuur nog nooit van gehoord, eigenwaarde wel want neem er nog een commisariaatje bij of 2, toch tijd zat joh he.
  5. perry1 16 mei 2019 18:21
    De roadshow levert nog geen kopers. Waarom koopt Herna zelf geen aandelen? Of het pensioenfonds van pnl
  6. forum rang 4 Dicall69 16 mei 2019 18:53
    quote:

    DeepSpaceHorizon schreef op 16 mei 2019 18:34:

    En wederom uitbreiding shortposities... Het houdt niet op...
    Het is bijna een garantie dat de koers komende tijd niet omhoog meer kan.
    De roadshow trekt alleen maar shortpartijen aan... OMG...
    vgpnl.nl/nieuws/742/postnl-wij-vervoe...


    Ingenomen shorts geven geen indicatie voor het verdere koersverloop de koers is tot morgen in de ban van expiratie, hedgen is een heel ander verhaal, maar sommige/ heel wat denken/ hopen dat de koers alleen maar verder zal dalen, zelfs als een aandeel reeds zwaar overtrokken naar beneden is gecorrigeerd.
    Veel aandelen spreken de grote shortposities tegen, zoals Arcadis, Signify, Besi en nog meer, dus bodemzoekers kun je totaal geen objectiviteit van verwachten.
    Geduld behouden en bijkopen, want er komen ook weer snel positieve impulsen in de vorm van desinvesteringen en wie weet zelfs een overname/ fusie.
    Koers is historisch gezien en fundamenteel te veel doorgeschoten naar beneden, dus een verdere daling zal meevallen, terwijl een opleving beduidend beter kan zijn !!!
  7. Wolfie67 16 mei 2019 19:06
    Je hebt shorters en buyers, verschilt alleen op gebied van visie met elkaar...
    Bovenstaande reactie van Dicall69 is terecht, veel shorters uitgerookt in bovenstaande aandelen..
    Ik behoor tot de buyers en geloof in de fundamenten van PostNL , maar herken de frustraties over koersverloop...
    Alle dure aandelen (veilige havens) worden duurder, alle cyclische of met een luchtje op dit moment goedkoper, totdat....
  8. forum rang 6 Tordan 16 mei 2019 19:58
    quote:

    perry1 schreef op 16 mei 2019 19:41:

    Ben benieuwd naar het roadshow effect.....
    Die speelt zich alle dagen voor je neus af!
5.405 Posts
Pagina: «« 1 ... 151 152 153 154 155 ... 271 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht