Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Celyad BE0974260896

Laatste koers (eur)

0,326
  • Verschill

    -0,009 -2,54%
  • Volume

    2.604 Gem. (3M) 25,4K
  • Bied

    0,309  
  • Laat

    0,331  
+ Toevoegen aan watchlist

CELYAD 2019 Nieuws

4.226 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 212 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Wittman 17 juni 2019 19:33
    quote:

    Piet Bakker schreef op 17 juni 2019 18:59:

    [...]
    De beurs is dicht.... **diepe zucht **
    Exact mijn punt; normaal loopt het orderboek niet volledig leeg op het einde van de dag.
    Kan je trouwens die zes euro onderbouwen of kom je hier gewoon wat geluid maken?
  2. Garre 17 juni 2019 19:52
    Dit uitroken gebeurt vaker hoor, de kleine beleggers schrikken en gaan mee met de waan van de dag helaas. Er komt een grote speler nu aan, de koers zal echt niet 60% stijgen morgen. Maar geduld moet er zijn.en voor de mensen die echt wachten op super nieuws is het veel erger(zieken).
  3. Alice1 17 juni 2019 20:07
    Moment om in te slaan dacht ik lang op 18. Toen ze van 25 kwamen blij dat ik eraf bleef. Maar wees gerust heb grotere verliezen of dit. Door trump zijn geroffel zijn we allemaal de kelder ingegaan. Bio tech is aartsmoeilijk te voorspellen. Gewoon nu de koopjes inslaan en dat is actinium nu ook wel. Gelukkig op tijd erin gesprongen vermoed een plus 13 vandaag. Nog een 30 dagen zo en we kunnen weer ademen haha
  4. Piet Bakker 17 juni 2019 20:39
    quote:

    Wittman schreef op 17 juni 2019 19:33:

    [...]
    Exact mijn punt; normaal loopt het orderboek niet volledig leeg op het einde van de dag.
    Kan je trouwens die zes euro onderbouwen of kom je hier gewoon wat geluid maken?
    Als de testresultaten op 3 juli ook tegenvallen, heeft Celyad nog nauwelijks bestaansrecht. Het ligt niet voor de hand dat hogere doses opeens wel aanslaan. Dat gaat het allemaal nog veel langer duren. Dan zal Celyad ook weer nieuw geld moeten ophalen. Maar wie wil er nog geld steken in onderzoek waarvan de resultaten tegenvallen.
    Ziedaar de koers van 6.
    Ik hoop van ganser harte (vooral voor de patiënten!) dat de resultaten op 3 juli wel meevallen. Zij zijn de grootste verliezers. Mensen die met Celyad geld verliezen, wisten waar ze aan begonnen. En de meesten hadden gewoon dollartekens in hun ogen.
  5. TD_01 17 juni 2019 20:41
    Ik heb vandaag virtueel veel geld verloren. Toch ben ik niet uitgestapt, heb zelfs bijgekocht. Er zijn vandaag wssn veel kleine beleggers uitgestapt met het idee om nog iets over te kunnen houden van hun zuurverdiende centen. Grote partijen hebben het spel meegespeeld en hebben wat ze wilden en kopen met een smile tot achter hun oren grote hoeveelheden op.
  6. TD_01 17 juni 2019 21:48
    Celyad keldert derde na teleurstellende testresultaten
    17 juni 201916:01
    Schermvullende weergave

    Een onderzoeker bij Celyad. ©Celyad
    De klinische update die het Waalse biotechbedijf Celyad zaterdag naar buiten bracht, valt in ongenade bij beleggers. Het belangrijkste middel tegen leukemie vertoont onvoldoende verhoogde werkzaamheid. Het aandeel keldert bijna een derde.

    De resultaten van de zogeheten THINK-studie met de CYAD-01-therapie duiden niet op een duidelijk verhoogde werkzaamheid bij kankerpatiënten. Dat blijkt uit de presentatie die Celyad CYAD-29,52% hield tijdens de European Hematology Assiciation zaterdag. De THINK-studie ging na of een verhoogde dosis met zogeheten T-cellen beter werkt, zonder de veiligheid in gedrang te brengen, bij de behandeling van patiënten met acute myeloïde leukemie (AML) of myelodysplastisch syndroom (MDS).

    Celyad is gespecialiseerd in immunotherapie. Het bedrijf uit Mont-Saint-Guibert manipuleert immuuncellen van de patiënt in het labo en spuit die weer in om de kanker te lijf te gaan. Celyad kreeg wereldwijd veel aandacht in 2017, toen het erin slaagde een vergevorderde leukemiepatiënt die ten dode was opgeschreven toch te genezen.

    Advertentie

    Gelukstreffer
    Velen vragen zich nu af of dat geen gelukstreffer was. In de THINK-studie werd bij 4 op 13 patiënten een objectieve respons waargenomen en bij slechts één was er een duurzame respons gedurende 90 dagen. Amper twee patiënten vertoonden na drie maanden een stabiel ziektebeeld. In totaal werd bij 6 van de 13 patiënten een anti-leukemische activiteit waargenomen.

    De THINK-update geeft aan dat een hogere dosis niet leidt tot minder veiligheid of tolerantie.
    STÉPHANIE PUT
    DEGROOF PETERCAM
    Celyad zal in verdere tests nog hogere dosissen toedienen. De uitslag staat tegen eind dit jaar gepland. Voor de beleggers zijn de voorlopige resultaten duidelijk onvoldoende.

    Daarnaast legde Celyad resultaten voor van de DEPLETHINK-test waarbij een kleine eenmalige dosis van CYAD-01 gecombineerd werd met chemotherapie (CyFlu). Bij twee van de vijf patiënten stelden de dokters een stabilisatie van de ziekte vast.

    TIP
    Wat gebeurde er vandaag op de financiële markten en met uw beleggersportefeuille?

    Lees het in De Beurs Vandaag.

    IK SCHRIJF ME IN
    Elke dag (ma.-vrij.) via e-mail - Uitschrijven in één klik

    Analisten
    De analisten zijn duidelijke optimistischer dan de beleggers. KBC Securities en Degroof Petercam handhaven beiden hun koopadvies, met koersdoelen die wel zeer ver van de huidige prijs liggen: 33 euro bij KBC en 72 euro bij Degroof Petercam. KBC Securities-analiste Sandra Cauwenberghs wijst op de bemoedigende farmacokinetische eigenschappen van de THINK-studie met een hoger doseringsschema. Maar ze geeft toe dat de onvoldoende verhoogde werkzaamheid beleggers kan afschrikken. Bovendien mikt Celyad op patiënten in het verstgevorderde stadium van hun ziekte, waardoor het zoeken van de balans tussen de efficiëntie van het middel en de veiligheid uitdagend is.

    Het belangrijkste product CYAD-01 vertegenwoordigt nog een hoge, onvoldoende bediende patiëntenpopulatie.
    STÉPHANIE PUT
    DEGROOF PETERCAM
    Stéphanie Put van Degroof Petercam stelt dat 2019 cruciaal wordt voor Celyad met nog heel wat testresultaten voor de boeg. 'Het belangrijkste product CYAD-01 vertegenwoordigt nog een hoge, onvoldoende bediende patiëntenpopulatie', stelt ze. 'De THINK-update geeft aan dat een hogere dosis niet leidt tot minder veiligheid of tolerantie. De DEPLETHINK-update bewijst het potentieel van het product in combinatie met voorafgaande chemotherapie.'

    C-Cure
    Degroof Petercam was een van de begeleidende banken bij de kapitaalverhoging van 40 miljoen euro in mei vorig jaar. Sindsdien halveerde de koers. Celyad, dat tot 2014 als Cardio3 Biosciences door het leven ging, kampte al eens met een loodzware tegenslag.

    Schermvullende weergave

    De nieuwe CEO Felippo Petti. ©Celyad
    De therapie C-Cure, om chronisch hartfalen te genezen met celtherapie, bleek in de laatste grootschalige derde testfase niet beter te werken dan een placebo. Het bedrijf kon een doorstart realiseren dankzij de overname van OnCyte, waardoor het toegang kreeg tot het huidige onderzoeksprogramma voor immunotherapie.

    Sinds eind maart heeft Celyad met Felippo Petti een nieuwe gedelegeerd bestuurder.

  7. twopence 18 juni 2019 09:47
    Had gisteren bij thuiskomst een order op 11,50 geplaatst maar net niet kunnen binnen harken. Vanochtend een order geplaatst op 12,16 ook niet gekregen uiteindelijk een op 12,90 wel gepakt maar zoals zo vaak denk ik dat mijn timing weer niet al te best is en dat ik het tegen bijna dag hoog zal hebben ingekocht.
  8. Garre 18 juni 2019 16:07
    En de koopadviezen staan er weer een dag, maar het zegt wederom niks, ook staan we weer terug bij af.Maar dit kunnen we verwachten de komende tijd.
  9. Garre 18 juni 2019 16:10
    Hoe kun je de onderbouwing van de adviserende partijen eigenlijk vinden? weet iemand waar dat staat?
  10. TD_01 18 juni 2019 20:36
    quote:

    Twin schreef op 18 juni 2019 17:40:

    Zoiden we op 3juli in barcelona een grote sprong maken?
    Mijn gevoel zegt van niet.
  11. twopence 18 juni 2019 22:33
    Mijn ook niet. Laat het maar over ons afkomen en zien waar we eindigen. Maar nog een zo'n domper dan ga ik tijdelijk aan de zijlijn.
  12. forum rang 4 Wittman 19 juni 2019 16:58
    quote:

    jan1955 schreef op 19 juni 2019 16:42:

    Van waar die nieuwe klap? Iemand nieuws?
    Niets aan de hand. Een groot blok om een stijging tegen te houden en dan bijna quasi lineair naar beneden – dat noemt dan koersmanipulatie en wordt blijkbaar oogluikend toegestaan door de bevoegde instanties.
4.226 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 212 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht