Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.572 Posts
Pagina: «« 1 ... 1706 1707 1708 1709 1710 ... 3529 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 5 februari 2020 23:09


    De senaat heeft Trump vrijgesproken betreffende de Articles of Impeachment.

    Trump mag doen en laten wat hij wil van de Senaat.

    Donald John Trump reageert meteen met een tweet.

    Hij kan nu regelen dat wetten niet meer gelden en zijn Presidentschap niet meer beperkt hoeft te zijn tot 2 periodes van vier jaar.

    De Democratie in de Republiek United States of America is ten grave gedragen en Trump is nu de Koning met absolute macht.

    twitter.com/realDonaldTrump/status/12...
  2. forum rang 9 josti5 5 februari 2020 23:29
    Kom op zeg: die man is al een vette zeventiger - maak je niet zo druk!
    En die democratie van de USA is al decennia geleden ten grave gedragen door het gedrag van twee partijen.
    Waarbij de globalistische Clintongeneratie heeft geprobeerd, de nagels aan die doodkist onwrikbaar vast te zetten, en de democratie onomkeerbaar te vernietigen.
    Daarin zijn zij tot en met vandaag gelukkig niet geslaagd en is Trump, de luis in de pels van de Republikeinen hopelijk de prins, die prinses Democratie USA weer tot leven zal wekken.
  3. forum rang 6 NewKidInTown 5 februari 2020 23:56
    quote:

    JP Samosa schreef op 5 februari 2020 20:05:

    Pelosi is bijna 80.!
    Hoe ouder hoe gekker, zo te zien.
    Je kunt je zo langzamerhand wel afvragen, is er nou niemand in haar naaste omgeving die probeert haar tegen zichzelf in bescherming te nemen. Een van diegenen die haar na staan, die haar respecteren, van haar houden, familie, vrienden, naaste collega's ? Zie heeft pvd een NL schoonzoon, die de relatie met z'n schoonmoeder ook uitnut op onze vaderlandse tv, had hij niet de moed ? Kennelijk niet, jammer dan. Inderdaad nog eens VIJF gouden jaren waarschijnlijk, te hopen dat Pelosi dat niet meer bewust hoeft mee te maken, tenminste niet in funktie.

    Tot slot: impeachment FAILED !
  4. forum rang 6 pietje-2005 6 februari 2020 00:25
    Als ze niet uit zichzelf snel haar schijnheilige masker aan de wilgen hangt, is die democratische partij (nou ja, democratisch my ...) nog veel rotter en wereldvreemder dan ik dacht, haha. Neem aan dat de oude heks van Bill ook wel iets voor de cameras heeft gedaan, als ze niet gevallen is. Wat een dementerende sukkels.
  5. forum rang 6 Chiddix 6 februari 2020 06:15
    Zoals verwacht heeft de senaat de president niet laten vallen en stemde tegen zijn afzetting. Niet, dat Trump een schoon blazoen had met het onderzoek naar Biden maar de zwaarte van het vergrijp was gewoon te licht om een president af te zetten.
    Er zit veel opgekropte haat bij de Democraten wat een uitweg zoekt. Pelosi sloeg helemaal door het lint door de toespraak van Trump(kopie) in stukken te scheuren in het Congres.
  6. forum rang 4 Wadloper 6 februari 2020 06:33
    quote:

    Chiddix schreef op 6 februari 2020 06:15:

    Zoals verwacht heeft de senaat de president niet laten vallen en stemde tegen zijn afzetting. Niet, dat Trump een schoon blazoen had met het onderzoek naar Biden maar de zwaarte van het vergrijp was gewoon te licht om een president af te zetten.
    Er zit veel opgekropte haat bij de Democraten wat een uitweg zoekt. Pelosi sloeg helemaal door het lint door de toespraak van Trump(kopie) in stukken te scheuren in het Congres.
    Het Biden-verhaal is nog lang niet over :

    Two top Republican Senators sent a letter to the Secret Service immediately following President Donald Trump’s acquittal in the Senate on Wednesday requesting information on Hunter Biden’s travel records while his father Joe Biden was Vice President.

    Finance Committee Chairman Chuck Grassley and Homeland Security and Governmental Affairs Committee Chairman Ron Johnson said in the letter that they were “reviewing potential conflicts of interest posed by the business activities of Hunter Biden and his associates during the Obama administration, particularly with respect to his business activities in Ukraine and China.”

    The Senators told the Secret Service that it had two weeks to provide the following information:
  7. forum rang 6 Chiddix 6 februari 2020 06:48
    Trump maakte een foutje in de functie als president meer te willen weten van de capriolen van Joe Biden in de Oekraine ten tijde dat hij vice-president was onder Obama. Maar wat Biden deed was geen zuivere koffie met zijn zoon in de Oekraine. Het gekke is, dat Biden dat deed in de functie als vice-president.
    Ook samen met zijn zoon naar China te reizen om een fonds op te zetten. Dat lukte en de Chinezen storten toen een mooi bedrag in het fonds.
    Bevoordeling, belangenverstrengeling .......etc
  8. forum rang 6 Chiddix 6 februari 2020 06:55
    Waarom stapte de zoon van Joe Biden snel op uit het bestuur van het Oekrainse bedrijf toen zijn vader zich kandidaat stelde voor het presidentschap?
  9. forum rang 10 voda 6 februari 2020 07:02
    Donald Trump overleeft afzettingsprocedcure

    Gepubliceerd op 6 februari 2020 06:44 | Views: 104

    WASHINGTON (AFN) - De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdag de afzettingsprocedure tegen hem overleefd. Er was in de Senaat geen meerderheid voor de twee aanklachten tegen hem die door het Huis van Afgevaardigden waren ingediend. Er was een tweederdemeerderheid nodig om hem uit zijn ambt te zetten.

    Daarmee kwam een einde aan het door de Democraten ingezette proces om de president af te zetten wegens misbruik van macht en het tegenwerken van het onderzoek.

    Bij de eerste stemming, over het misbruik van macht, stemde de Republikein Mitt Romney met alle Democraten mee tegen de president. Maar de aanklacht werd toch met een meerderheid van 52 tegen 48 weggestemd. Bij de de tweede aanklacht, over het tegenwerken van het onderzoek, stemden de Senaatsleden volgens de partijlijnen: 43 voor schuldig en 57 tegen.

    Tegengewerkt

    Op 24 september kondigde de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, aan dat er een afzettingsonderzoek werd gestart. De Democraten wilden onderzoeken of Trump zich schuldig heeft gemaakt aan machtsmisbruik door het inhouden van militaire hulp aan Oekraïne. Hij zou hiermee de Oekraïense president Volodimir Zelenski zover hebben willen krijgen een onderzoek in te stellen naar Joe Biden en diens zoon Hunter.

    Het onderzoek werd tegengewerkt door Trump, die zijn naaste medewerkers verbood te getuigen. Ook viel hij op Twitter openlijk getuigen aan.

    Verkiezingen

    Het Huis, dat wordt gedomineerd door Democraten, kwam in december tot de conclusie dat Trump zijn macht heeft misbruikt. Er werd ook een tweede aanklacht tegen Trump opgesteld wegens het tegenwerken van het onderzoek.

    Op 18 december stemde de Democratische meerderheid in het Huis in met de aanklachten. Op 15 januari brachten de aanklagers uit het Huis de aanklachten naar de Senaat. Twintig dagen en zeventien zittingen later brachten de honderd Senatoren woensdag met hun stemming het afzettingsproces tot een einde.

    Trump wordt de eerste president die na een impeachmentproces herkozen kan worden. De presidentsverkiezingen zijn op 3 november dit jaar.
  10. forum rang 6 Chiddix 6 februari 2020 07:14
    Zie op het Journaal van 7:00 , dat mevr Pelosi al scheurtjes maakte in de kopie van Trump s toespraak tijdens de toespraak zodat ze na zijn toespraak gemakkelijker te verscheuren zouden zijn. Beelden gaan de hele wereld over.
  11. forum rang 10 voda 6 februari 2020 08:18
    Handelstekort VS daalt voor het eerst sinds zes jaar

    Het handelstekort van de Verenigde Staten is voor het eerst sinds zes jaar gedaald. Dat blijkt woensdag uit gegevens van het Amerikaanse ministerie van handel.

    Het tekort op de handelsbalans over 2019 kwam uit op $616,8 mrd. Dat is 1,7% lager dan een jaar eerder. De cijfers wekken de suggestie dat de stringente handelspolitiek van president Donald Trump effect begint te krijgen. Maar ten opzichte van januari 2017, toen Trump als president aantrad, is het handelstekort met 23% opgelopen.

    De cijfers komen nadat de VS een nieuw handelsakkoord sloten met buurlanden Mexico en Canada, en een eerste deelakkoord ondertekenden over de handel met China. In dat laatste akkoord heeft Peking beloofd dit jaar meer dan $260 mrd aan goederen en diensten te importeren uit de VS. Dat bedrag moet in 2021 oplopen naar $310 mrd.

    Ruim de helft van het Amerikaanse handelstekort betreft de handel met China. Toch was het tekort met China vorig jaar al 17,6% lager dan in 2018. De Chinese export naar de VS daalde met 16,2% naar $452,2 mrd. Ook de export vanuit de VS naar China nam vorig jaar af en kwam uit op $106,6 mrd, een daling van 11,3%.

    fd.nl/economie-politiek/1333655/hande...
  12. forum rang 5 Kees1 6 februari 2020 08:31
    Goed dat de impeachment op deze manier is afgelopen. Goed nieuws ook voor de beurzen.
  13. bdj 6 februari 2020 15:28
    Als je A zegt moet je als Democraten ook B zeggen, dus niet bij een weigering van de getuigen het laten gaan en dan de senaat vragen getuigen op te roepen maar gewoon voor de rechter brengen en dwingen. Duurt alleen wat langer
  14. forum rang 10 luchtschip 6 februari 2020 16:00

    De aanval op Mitt Romney is begonnen.

    Mitt Romney oordeelde dat Trump 'guilty' was in het Article I of the Impeachment.

    Iemand uit eigen gelederen die zich durft uit te spreken tegen de Grote Leider.

    Op Fox News hebben ze geen goed woord over voor Mitt Romney

    Brian Kilmeade lambasts Mitt Romney for invoking his faith in voting to convict Trump: "'My faith makes me do this'? Are you kidding? What about your faith and this case meld together? That is unbelievable for him to bring religion into this. 'His faith.'"

    twitter.com/revrrlewis/status/1225386...
  15. forum rang 10 luchtschip 6 februari 2020 16:00


    Donald John Trump gaat zelf hoogst persoonlijk de aanval op Mitt Romney inzetten

    Mitt Romney,

    Slick, slippery, stealthy...

    Mitt Romney is a Democrat Secret Asset

    video 1:01 minuut
    twitter.com/realDonaldTrump/status/12...

    Spreek de Grote Leider niet tegen want hij brandt je af, hard en meedogenloos.

  16. forum rang 4 Al Kipone 6 februari 2020 19:22
    quote:

    bdj schreef op 6 februari 2020 15:28:

    Als je A zegt moet je als Democraten ook B zeggen, dus niet bij een weigering van de getuigen het laten gaan en dan de senaat vragen getuigen op te roepen maar gewoon voor de rechter brengen en dwingen. Duurt alleen wat langer
    Ja, het had tot 5 November 2020 geduurt voor een rechter uitspraak zou doen.
70.572 Posts
Pagina: «« 1 ... 1706 1707 1708 1709 1710 ... 3529 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.282
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.078
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.865
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.146
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 320.006
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.734
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.682
Alfen 12 15.998
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.756
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.152
AMG 965 125.586
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 381
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.103
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.572
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.092
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.248
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.528
ASML 1.762 76.458
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.621
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht