Word abonnee en neem Beursduivel Premium

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Klimaatdiscussie: opwarming aarde door mens of natuur

38.977 Posts
Pagina: «« 1 ... 863 864 865 866 867 ... 1949 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 rationeel 23 maart 2020 00:30
    Spain

    'Be careful': Spain's last 1918 flu survivor offers warning on coronavirus
    José Ameal Peña, 105, is watching on anxiously as a new pandemic sweeps globe

    Foto

    www.theguardian.com/world/2020/mar/22...

    Coronavirus updates
    More data
    Confirmed cases

    331,273
    Deaths

    14,450
    Recovered

    97,847
    Data correct at 23.48 UTC 22 March
  2. forum rang 6 Ronald Engels 23 maart 2020 00:59
    Kapersky,

    Het is mogelijk, dat ik het fout heb, maar wat ik er van weet is er een Anti-Malaria Medicijn tegen het Corona-virus, geproduceerd in Nederland o.a in Zeewolde, namelijk Chloroquine, wordt door dit Nederlandse bedrijf reeds massaal gexporteerd naar China en bij mijn beste weten wordt dit veelbelovende bestaande en goedgekeurde medicijn nu volop getest op de Universiteit van Groningen, t.b.v. het Corona-virus.

    Overigens heb in het verleden tijdens langdurige werkzaamheden in b.v. Madagascar 1982/1983 en India 1997, dagelijks bij het ontbijt Anti-malaria pillen (Novoquine en andere Quines, wellicht ook Chloroquine?) geslikt in ietwat lagere doseringen als voorgeschreven (i.v.m. de onaangename bijverschijnselen) en voelde me daarna steeds OK en energiek en nu realiseer ik me ook, dat zowel mijn vrouw (was ook Anti-Malaria pillen gebruiker) als ik eigenlijk nooit griep hebben, hooguit wat verkoudheid en ik ben ook nooit thuis moeten blijven van het werk, i.v.m. griep.

    Dus ik denk, dat men dit Chloroquine product, wereldwijd zo snel mogelijk moet testen/inzetten met toestemming patient op zware Corona-ziekte gevallen en testen of mensen genezen.

    Een jaar lang testen van een bestaand en goedgekeurd medicijn is helaas geen oplossing, Het leven is altijd, alles of niets en soms moet je gewoon risico`s nemen, mijn toestemming zouden ze krijgen als ik een corona-slachtoffer zou zijn!

    Overigens men zou in Afrika en India kunnen uitzoeken via b.v. Internet of dagelijkse gebruikers van Anti-Malaria pillen zoals Chloroquine ook slachtoffer van het Corona-virus geworden zijn of niet? Dit lijkt me snel te realiseren?

    M.v.g.
    ================

    Jos2233,

    Ja, Global Cooling is nog steeds on-going de komend 35 jaar, ondanks dat deze winter, alleen in de kustgebieden van West-Europa het ongebruikelijk warm was, oorzaak zoals reeds uitgelegd, in mijn visie, onze warme Golfstroom Vortex die sneller stroomt en dus meer warmte toevoert van de Evenaar, zoals eerder op dit klimaat-forum uitgelegd.

    Ik ga dit niet herhalen, je kunt dit lezen op dit IEX-forum, vele maanden geleden.

    En inderdaad ik denk no steeds dat Waterdamp het broeikasgas bij uitstek is en dat zowel Ozone, Methaan en CO2 nauwelijks tot geen invloed hebben als broeikasgas op Global Warming / Cooling, en inderdaad in verhouding tot Waterdamp Moleculen (die warmte vasthouden) zijn er inderdaad te weinig CO2 moleculen (die warmte niet vasthouden) aanwezig in onze atmosfeer tot 7 km om ook maar enige invloed als broeikasgas te hebben op Planeet Aarde Global Warming en/of Cooling.

    Ter herhaling: Its not CO2, Its not YOU, Its the SUN, Its Cosmic Rays, Its the Milankovitch Cycles deciding on Global Warming and / or Global Cooling of Planet Earth.

    All the Governments of the World, The United Nations and The IPCC, have it very wrong about Global CO2 Climate Warming and for sure they know this, and for sure they know they are fraudulently manipulating and indoctrinating all the people of Planet Earth in their own interest.

    Fraud is Fraud and will come out one day, I am sure of this!

    M.v.g.
  3. forum rang 6 Ronald Engels 23 maart 2020 01:20
    Leek2018, zie forum Gasloos!

    "Van het Gas af Gaan is ongelooflijk dom en onverstandig van onze Overheid.

    - Onze HRE ECO Hoog Rendement Combi Gas ketel bij ons in thuis, en door heel Nederland in 90 % van alle huishoudens geinstalleerd zijn ongelooflijk super-efficient, met warmte en elektrisch rendement van ruwweg 97 à 108 % rendement, dit is absoluut zeker totaal onrealiseerbaar met alle andere energie en elektriciteit verzorgers, dus onze HRE ECO Hoog Rendement Combi Gas Ketels in heel Nederland zijn dus niet alleen met afstand het allergoedkoopst in aanschaf en goedkoop in gas gebruik, maar hebben ook met afstand de allerlaagste CO2 uitstoot per KWuur aan geproduceerde warmte/elektriciteit energie.

    - Hoe is dit mogelijk dit ongelooflijke warmte en elektrische energie rendement, dit komt door het opwarmen van de CV water circulatie via een warmtewisselaar in de hete uitlaat rookgassen van de verbrandingskamer gasketel, waardoor de hete uitlaatgassen hun geproduceerde warmte afstaan aan het CV-water. Deze uitlaat rookgassen warmtewisselaar koelt de hete verbrandings-rookgassen af tot ruwweg 50 graden Celcius en al de in de verbrandingslucht aanwezige waterdamp en geproduceerde waterdamp wordt dan gecondenseerd tot schoon water wat via een hydraulische hydrofoor overloop uit de CV-ketel via een slangetje afgevoerd wordt naar de rioolering.

    - "Elke gram" gecondenseerd water uit de geproduceerde hete rookgassen produceert dan bij condensatie 528 calorïen warmte, die aan het CV-water zijn afgegeven en het CV-water dus opwarmen.

    Dit is super efficïent en doordat het tevens de waterdamp, ruwweg gemiddeld 2 vol % H2O, aanwezig is in de toegevoerde verbrandings lucht in onze atmosfeer en deze lucht gebruikt tijdens het verbrandings-proces met Gronings aardgas in onze HRE-CV gasketel, eerst sterk opwarmt in de verbrandingskamer en daarna gecondenseerd wordt in de rookgas condensatie warmtewisselaar is een warmte en elektrisch totaal energie rendement mogelijk van meer als 100% rendement, tot 108 % is mogelijk en deze goedkope fantastische warmte en energie verzorgers HRE-ECO CV Gas-Combi ketels staan in 90 % van alle Nederlandse woningen.

    Dus Nederland is het meest efficiente energie en verwarmingsland van heel de wereld, wij zijn op dit gebied onverslaanbaar! Dit is ook de mening van de EU/Brussels, bevestigt via EU-Wetgeving uit 2015!

    Bovendien hebben deze CV-ketels variabele CV water circulatie pompen, die kunnen varieren in CV-water circulatie snelheid en varieren tussen 30 % en 100 % en dit geeft wederom een fantastisch besparing op het elektriciteits gebruik, dit verminderd het elektriciteits gebruik van deze variabele watercirculatiepomp, aangedreven door een kleine elektromotor met maar liefst 70 % tijdens perioden van laag CV-water warmte vraag.
    Ook dit is super fantastisch efficient.

    Dus onze in Nederland overal geinstalleerde HRE-ECO-GAS CV-Combiketels zijn absoluut totaal onverbeterbaar met het allerhoogste rendement, het aller goedkoopst en met de allerlaagste CO2 uitsoot.

    Onze Nederlandse Overheid is dus uitzonderlijk "Onverstandig" en heeft met grote zekerheid totaal geen kennis van energie en warmteopwekking en gas en CO2. Onze Overheden laten zich gek maken door uitzonderlijk schaamteloze Manipulators/Groene Dwazen/Milieu-Defensie/Urgenda zonder kennis van zaken.
    Deze mensen liegen en bedriegen bewust of onbewust het Nederlandse Volk uit puur eigenbelang.
    Hoe ziek en dictatoriaal is onze maatschappij geworden?

    Ter info:
    - De meest efficiente schone Combined Cycle Gas-Fired Krachtcentrale heeft een maximaal warmte en elektrisch energie rendement van slechts maximaal 63 % , een Coal-Fired Krachtcentrale van slechts 45 à 48 %, een Windmolen van slechts op zijn best 28 % op dag basis, Zonnepanelen op hun best van slechts 21 % en dit alleen overdag als de zon schijnt.

    Ook jullie centrale gemeente warm water systeem in Rotterdam heeft hooguit een energie en warmte rendement van maximaal 40 % op zijn best en is gigantisch duur in kapitaalkosten.

    Ook waterstof produceren via dure windmolens op zee en dure elektrolyzers op land is een ware energie rendements-ramp, hierbij gaat met zekerheid 70 % van alle geproduceerde energie verloren en bovendien is het produceren van waterstof gigantisch duur, ruwweg 10 à 15 euro per kilogram H2, "slechts goed voor 120 km autorijden in een kleine auto".

    Bovendien al deze oplossingen zijn ongelooflijk grote CO2 producenten, tijdens de Bouw, Installatie, Onderhoud, enzv. En ongelooflijk grote gebruikers van mankracht en kostbare grondstoffen die over 65 jaar, sommige reeds opraken, en bovendien slechts zeer moeilijk en kostbaar met veel energie en veel chemicalien, machines en mankracht gebruik te recyclen / her te gebruiken zijn.

    Dus altijd enorm kostbaar met zeer veel CO2 uitsoot en totaal nooit rendabel te maken.
    Meestal gaat alles wat te recyclen is de afvalverbranding-ovens in of komt op een vuilnis stortplaats terecht, ook in b.v. ontwikkelingslanden als India/Bangladesh, die onze vervuiling opknappen, misschien?

    Kort en Krachtig gezegd, "Onze Overheden zijn Gek geworden en ongelooflijk Onverstandig met hun Energie-Transitie en de Dwang/Verplichting dat "Nederland Van Het Gas Af Moet".
    Hoe dom is dit land geworden, waar zijn onze ingenieurs en wetenschappers met kennis van zaken, die uit eigenbelang allen zwijgen en denken het zal mijn tijd wel duren.
    Of hebben ook deze mensen geen kennis van zaken en energieoverzicht?

    NEDERLAND HEEFT ZIJN VERSTAND VERLOREN!
    NEDERLAND IS Onwetend, WAT ONZE DOMME OVERHEID BEWUST OF ONBEWUST UITSPOOKT!

    M.v.g.
  4. forum rang 7 leek2018 23 maart 2020 07:09
    quote:

    Ronald Engels schreef op 23 maart 2020 01:20:

    Leek2018, zie forum Gasloos!

    "Van het Gas af Gaan is ongelooflijk dom en onverstandig van onze Overheid.

    NEDERLAND HEEFT ZIJN VERSTAND VERLOREN!
    NEDERLAND IS Onwetend, WAT ONZE DOMME OVERHEID BEWUST OF ONBEWUST UITSPOOKT!

    M.v.g.
    RONALD ENGELS,
    Waarschijnlijk is mijn post niet goed overgekomen bij jou, ik was misschien niet duidelijk genoeg.
    Ik ben er juist tegen dat Nederland van het gas afmoet.
    Ik wilde alleen het "buitenbeentje" benadrukken.
    Dus nog een poging;

    - Coronabestrijding Nederland buitenbeentje: veel kritiek;
    - Gasloos Nederland buitenbeentje: weinig kritiek.

    Of wel de ene keer wil men dat Nederland WEL met de massa meegaat (Corona).
    En de andere keer dat Nederland NIET met de massa mee moet gaan (Gas)
  5. forum rang 10 rationeel 23 maart 2020 13:16
    quote:

    Ronald Engels schreef op 23 maart 2020 01:20:

    Leek2018, zie forum Gasloos!

    "Van het Gas af Gaan is ongelooflijk dom en onverstandig van onze Overheid.

    - Onze HRE ECO Hoog Rendement Combi Gas ketel bij ons in thuis, en door heel Nederland in 90 % van alle huishoudens geinstalleerd zijn ongelooflijk super-efficient, met warmte en elektrisch rendement van ruwweg 97 à 108 % rendement, dit is absoluut zeker totaal onrealiseerbaar met alle andere energie en elektriciteit verzorgers, dus onze HRE ECO Hoog Rendement Combi Gas Ketels in heel Nederland zijn dus niet alleen met afstand het allergoedkoopst in aanschaf en goedkoop in gas gebruik, maar hebben ook met afstand de allerlaagste CO2 uitstoot per KWuur aan geproduceerde warmte/elektriciteit energie.

    - Hoe is dit mogelijk dit ongelooflijke warmte en elektrische energie rendement, dit komt door het opwarmen van de CV water circulatie via een warmtewisselaar in de hete uitlaat rookgassen van de verbrandingskamer gasketel, waardoor de hete uitlaatgassen hun geproduceerde warmte afstaan aan het CV-water. Deze uitlaat rookgassen warmtewisselaar koelt de hete verbrandings-rookgassen af tot ruwweg 50 graden Celcius en al de in de verbrandingslucht aanwezige waterdamp en geproduceerde waterdamp wordt dan gecondenseerd tot schoon water wat via een hydraulische hydrofoor overloop uit de CV-ketel via een slangetje afgevoerd wordt naar de rioolering.

    - "Elke gram" gecondenseerd water uit de geproduceerde hete rookgassen produceert dan bij condensatie 528 calorïen warmte, die aan het CV-water zijn afgegeven en het CV-water dus opwarmen.

    Dit is super efficïent en doordat het tevens de waterdamp, ruwweg gemiddeld 2 vol % H2O, aanwezig is in de toegevoerde verbrandings lucht in onze atmosfeer en deze lucht gebruikt tijdens het verbrandings-proces met Gronings aardgas in onze HRE-CV gasketel, eerst sterk opwarmt in de verbrandingskamer en daarna gecondenseerd wordt in de rookgas condensatie warmtewisselaar is een warmte en elektrisch totaal energie rendement mogelijk van meer als 100% rendement, tot 108 % is mogelijk en deze goedkope fantastische warmte en energie verzorgers HRE-ECO CV Gas-Combi ketels staan in 90 % van alle Nederlandse woningen.

    Dus Nederland is het meest efficiente energie en verwarmingsland van heel de wereld, wij zijn op dit gebied onverslaanbaar! Dit is ook de mening van de EU/Brussels, bevestigt via EU-Wetgeving uit 2015!

    Bovendien hebben deze CV-ketels variabele CV water circulatie pompen, die kunnen varieren in CV-water circulatie snelheid en varieren tussen 30 % en 100 % en dit geeft wederom een fantastisch besparing op het elektriciteits gebruik, dit verminderd het elektriciteits gebruik van deze variabele watercirculatiepomp, aangedreven door een kleine elektromotor met maar liefst 70 % tijdens perioden van laag CV-water warmte vraag.
    Ook dit is super fantastisch efficient.

    Dus onze in Nederland overal geinstalleerde HRE-ECO-GAS CV-Combiketels zijn absoluut totaal onverbeterbaar met het allerhoogste rendement, het aller goedkoopst en met de allerlaagste CO2 uitsoot.

    Onze Nederlandse Overheid is dus uitzonderlijk "Onverstandig" en heeft met grote zekerheid totaal geen kennis van energie en warmteopwekking en gas en CO2. Onze Overheden laten zich gek maken door uitzonderlijk schaamteloze Manipulators/Groene Dwazen/Milieu-Defensie/Urgenda zonder kennis van zaken.
    Deze mensen liegen en bedriegen bewust of onbewust het Nederlandse Volk uit puur eigenbelang.
    Hoe ziek en dictatoriaal is onze maatschappij geworden?

    Ter info:
    - De meest efficiente schone Combined Cycle Gas-Fired Krachtcentrale heeft een maximaal warmte en elektrisch energie rendement van slechts maximaal 63 % , een Coal-Fired Krachtcentrale van slechts 45 à 48 %, een Windmolen van slechts op zijn best 28 % op dag basis, Zonnepanelen op hun best van slechts 21 % en dit alleen overdag als de zon schijnt.

    Ook jullie centrale gemeente warm water systeem in Rotterdam heeft hooguit een energie en warmte rendement van maximaal 40 % op zijn best en is gigantisch duur in kapitaalkosten.

    Ook waterstof produceren via dure windmolens op zee en dure elektrolyzers op land is een ware energie rendements-ramp, hierbij gaat met zekerheid 70 % van alle geproduceerde energie verloren en bovendien is het produceren van waterstof gigantisch duur, ruwweg 10 à 15 euro per kilogram H2, "slechts goed voor 120 km autorijden in een kleine auto".

    Bovendien al deze oplossingen zijn ongelooflijk grote CO2 producenten, tijdens de Bouw, Installatie, Onderhoud, enzv. En ongelooflijk grote gebruikers van mankracht en kostbare grondstoffen die over 65 jaar, sommige reeds opraken, en bovendien slechts zeer moeilijk en kostbaar met veel energie en veel chemicalien, machines en mankracht gebruik te recyclen / her te gebruiken zijn.

    Dus altijd enorm kostbaar met zeer veel CO2 uitsoot en totaal nooit rendabel te maken.
    Meestal gaat alles wat te recyclen is de afvalverbranding-ovens in of komt op een vuilnis stortplaats terecht, ook in b.v. ontwikkelingslanden als India/Bangladesh, die onze vervuiling opknappen, misschien?

    Kort en Krachtig gezegd, "Onze Overheden zijn Gek geworden en ongelooflijk Onverstandig met hun Energie-Transitie en de Dwang/Verplichting dat "Nederland Van Het Gas Af Moet".
    Hoe dom is dit land geworden, waar zijn onze ingenieurs en wetenschappers met kennis van zaken, die uit eigenbelang allen zwijgen en denken het zal mijn tijd wel duren.
    Of hebben ook deze mensen geen kennis van zaken en energieoverzicht?

    NEDERLAND HEEFT ZIJN VERSTAND VERLOREN!
    NEDERLAND IS Onwetend, WAT ONZE DOMME OVERHEID BEWUST OF ONBEWUST UITSPOOKT!

    M.v.g.
    Als ik een nieuwe gasketel nodig heb dan weet ik nu tenminse welke ik aan moet schaffen. Voorlopig doet de mijne het nog perfect:)

    Over de laatste alinea. Het is inderdaad verbijsterend hoe de bevolking juicht over een premier die een door anderen geschreven tekst van de autocue voorleest.

    En blijkbaar zijn oor te luisteren blijft leggen bij de instituten waar zo gedegen kritiek op is geleverd.

    Zitten ze opgesloten? Hebben ze het zo druk met hun spelletjes dat de werkelijkheid niet doordringt? Of liggen de plannetjes klaar, en hoeven zij ook niet zelf te denken en de kritische informatie tot zich te nemen?

    Het is beangstigend deze mensen aan de leiding.

    Groet,

    Rationeel.
  6. forum rang 10 rationeel 23 maart 2020 13:35
    quote:

    poolbeer schreef op 23 maart 2020 12:38:

    www.youtube.com/watch?v=E7xqqk6nybg&a...
    Als je kritisch bent over windmolens en andere instanties.

    Mensen komen wel degelijk in opstand. Zeer hoopgevend. Steeds meer mensen hebben het door. Zeker degenen die nu direct geconfronteerd worden met de ellende van gezondheidsklachten.
    De bevolking wordt zonder meer opgeofferd.

    Er komt ook nog even aan de orde hoe FVD:) kaltgestellt werd.

    legalblond:

    Ik kom zelf als advocaat elke dag in rechtbanken en ik weet als geen ander hoe corrupt en hoe links de rechterlijke macht is geworden: rechters en het OM beschermen vooral de overheid en promoten vooral het globalistische verhaal waarvan de overheid wil dat de burger deze leugen gelooft. Elke feitelijke kritiek op deze leugen wordt monddood gemaakt via overheidsinstanties, en dat is PRECIES zoals het in het fascisme ook gedaan wordt. HET IS SCHANDALIG EN DE BURGERS MOETEN IN OPSTAND KOMEN TEGEN DEZE DICTATUUR VAN BRUSSEL EN NATIONALE OVERHEDEN.
  7. Nissvuth 23 maart 2020 13:47
    quote:

    rationeel schreef op 23 maart 2020 13:35:

    [...]
    rechters en het OM beschermen vooral de overheid en promoten vooral het globalistische verhaal waarvan de overheid wil dat de burger deze leugen gelooft. Elke feitelijke kritiek op deze leugen wordt monddood gemaakt via overheidsinstanties, en dat is PRECIES zoals het in het fascisme ook gedaan wordt.
    Uw vergelijking met fascisme is wat men noemt een strawman-argument : de aanvaller stelt het standpunt van de tegenstander anders voor dan het is, bijvoorbeeld minder genuanceerd, met als doel het gemakkelijker te kunnen bestrijden. De andere voorstelling kan bijvoorbeeld worden bereikt door SELECTIEF TE CITEREN...(dat laatste daar ben jij goed in, hoed af)

    Ik trap daar niet in, zulke tactieken...lees de geschiedenis van het fascisme er eens op na en zie in dat je zwaar overdrijft...je klinkt als een rasechte rechtse populist...
  8. [verwijderd] 23 maart 2020 13:58
    quote:

    Nissvuth schreef op 23 maart 2020 13:47:

    [...]

    Uw vergelijking met fascisme is wat men noemt een strawman-argument : de aanvaller stelt het standpunt van de tegenstander anders voor dan het is, bijvoorbeeld minder genuanceerd, met als doel het gemakkelijker te kunnen bestrijden. De andere voorstelling kan bijvoorbeeld worden bereikt door selectief te citeren...

    Ik trap daar niet in, zulke tactieken...lees de geschiedenis van het fascisme er eens op na en zie in dat je zwaar overdrijft...je klinkt als een rasechte rechtse populist...
    Dit kliekje om Baudet neemt allerlei standpunten in van de alt right beweging.
    Eén daarvan is dat fascisme ontstaan is uit het communisme.

    Het klakkeloos accepteren van de voorstelling van een combi-ketel met meer dan 100% rendement (beter dus dan een perpetuum mobile !), notabene reeds geplaatst in 90% van de Nederlandse huishoudens, past er helemaal bij.
  9. Nissvuth 23 maart 2020 14:24
    quote:

    gokker schreef op 23 maart 2020 13:58:

    [...]

    Dit kliekje om Baudet neemt allerlei standpunten in van de alt right beweging.

    Idd...equivalent met het vernieuwde discours van vlaams belang in Belgie (opvallend doorzichtige kopie van amerikaans alt-right model )
  10. forum rang 10 rationeel 23 maart 2020 14:33
    quote:

    Nissvuth schreef op 23 maart 2020 13:47:

    [...]

    Uw vergelijking met fascisme is wat men noemt een strawman-argument : de aanvaller stelt het standpunt van de tegenstander anders voor dan het is, bijvoorbeeld minder genuanceerd, met als doel het gemakkelijker te kunnen bestrijden. De andere voorstelling kan bijvoorbeeld worden bereikt door SELECTIEF TE CITEREN...(dat laatste daar ben jij goed in, hoed af)

    Ik trap daar niet in, zulke tactieken...lees de geschiedenis van het fascisme er eens op na en zie in dat je zwaar overdrijft...je klinkt als een rasechte rechtse populist...
    Ik citeer wat een ander schrijft.

    Maar ga eens naar het videootje kijken. Krijg je wat meer inzicht hoe in een ander gedeelte van het land wordt gedacht, en wat zij op hun bordje krijgen.

    Zoveel mogelijk FEITEN proberen tot je te nemen. Dat werkt verhelderend.
  11. forum rang 10 rationeel 23 maart 2020 14:36
    quote:

    gokker schreef op 23 maart 2020 13:58:

    [...]

    Dit kliekje om Baudet neemt allerlei standpunten in van de alt right beweging.
    Eén daarvan is dat fascisme ontstaan is uit het communisme.

    Het klakkeloos accepteren van de voorstelling van een combi-ketel met meer dan 100% rendement (beter dus dan een perpetuum mobile !), notabene reeds geplaatst in 90% van de Nederlandse huishoudens, past er helemaal bij.
    Lekker doorgaan met klepjes voor de ogen de feiten ontkennen waar levende mensen, onze landgenoten mee worden geconfronteerd. Jij hebt zeker nog geen windmolen voor je huis? Of een windturbine? Of andere zgn vernieuwende groene weldaden?
  12. forum rang 6 asti 23 maart 2020 14:38
    quote:

    Nissvuth schreef op 23 maart 2020 14:24:

    [...]

    Idd...equivalent met het vernieuwde discours van vlaams belang in Belgie (opvallend doorzichtige kopie van amerikaans alt-right model )

    Tijdens de vorige campagne kwam op het nieuws af en toe een tweet aan bod.

    Door Wilders wordt zelfs de (schrijf)stijl van Trump overgenomen.

    Of wat te denken van de Obama imitatie van Klaver.

    'Simulacres et Simulation'
  13. [verwijderd] 23 maart 2020 14:41
    Ik woon tegenover een nobel hotel met een gigantische warmtepomp in de kelder, over groene weldaden gesproken.

    Het ging me even over de gasketel die meneer Engels aan de man probeert te brengen. Vermoedelijk heeft daar iemand in zijn omgeving belang bij. Een bejaarde influencer... En daar heeft ratio geen probleem mee.
  14. forum rang 10 rationeel 23 maart 2020 14:44
    quote:

    gokker schreef op 23 maart 2020 14:36:

    [...]
    Ja, dat is wel zo makkelijk.
    Het gaat niet over gemakkelijk, en zelfs niet over mij, maar over wat anderen, landgenoten, hebben meegmaakt, en nu meemaken en waar ze ons over vertellen.

    Ik ben in deze de mediair voor een landgenoot, die weer verwoordt wat een hele groep andere landgenoten ervaren.

    Dus ben jij ook een landgenoot, dan is het misschien toch wel aan te raden om te luisteren naar je mede landgenoten, wanneer zij ons op de hoogte brengen van hetgeen zij hebben meegemaakt en meemaken, en wat zij daarvan vinden.

    Zo is dat namelijk in een SAMENLEVING.

    Dan heb je interesse in je mede landgenoten.
  15. Nissvuth 23 maart 2020 14:45
    quote:

    rationeel schreef op 23 maart 2020 14:33:

    [...]

    Ik citeer wat een ander schrijft.

    Zoveel mogelijk FEITEN proberen tot je te nemen. Dat werkt verhelderend.
    1)alsof jij de enige bent die 'FEITEN' tot zich neemt...ik en andere critici tov je standpunten zijn geen holbewoners...
    2)jouw 'FEITEN' zijn verdacht politiek gekleurd en ik vermoed dat jij in een zgn. Filter-bubble zit (zoek maar eens op, wat dit betekent...dat werkt verhelderend)
  16. [verwijderd] 23 maart 2020 14:50
    quote:

    rationeel schreef op 23 maart 2020 14:44:

    [...]
    dan is het misschien toch wel aan te raden om te luisteren naar je mede landgenoten,
    [...]
    Laat dat nu net mijn doel zijn op dit forum.
  17. forum rang 10 rationeel 23 maart 2020 14:50
    quote:

    gokker schreef op 23 maart 2020 14:41:

    Ik woon tegenover een nobel hotel met een gigantische warmtepomp in de kelder, over groene weldaden gesproken.

    Het ging me even over de gasketel die meneer Engels aan de man probeert te brengen. Vermoedelijk heeft daar iemand in zijn omgeving belang bij. Een bejaarde influencer... En daar heeft ratio geen probleem mee.
    Je fantaseert weer. Wat voor wetenschap heb jij beoefend, dat je je niet beperkt tot feiten.

    Je fantasie, rijkelijk gevoed met vooroordelen gaat voortdurend met je op de loop.

    Dat zou je al op de middelbare school afgeleerd moeten hebben.

    Je hebt toch wel wiskunde gehad? Of was dat niet in je vakkenpakket, op de uitgeklede middelbare school?
  18. forum rang 10 rationeel 23 maart 2020 14:58
    quote:

    gokker schreef op 23 maart 2020 14:50:

    [...]
    Laat dat nu net mijn doel zijn op dit forum.

    Dat is een nobel streven.

    Geef daar dan je zelf de ruimte voor en houd die nergens op slaande kritiek voor je.

    Dat vraagt misschien niet alleen kennisnemen van wat er hier gezegd wordt, maar ruimte scheppen in je vernauwde persoonlijkeid, waardoor alles wat binnenkomt gezeefd wordt, toegang geweigerd, en niet naar binnen mag.

    Zeven doe je achteraf, en niet vooraf.

    Eerst denken dan doen.

    ONDERZOEK alle dingen...........en daarna.......behoud de goede.
38.977 Posts
Pagina: «« 1 ... 863 864 865 866 867 ... 1949 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.280
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 45.971
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.853
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.140
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.976
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.730
ageas 5.843 109.774
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.973
Air France - KLM 1.024 34.296
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.675
Alfen 12 15.713
Allfunds Group 3 1.108
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 321
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.753
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.104
AMG 965 125.519
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.511
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 378
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.083
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.533
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.054
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.241
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.500
ASML 1.762 75.977
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.541
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 april

    1. China economische groei eerste kwartaal 5% (YoY) volitaliteit verwacht
    2. China industriële productie maart
    3. China detailhandelsverkopen maart
    4. B&S Group Q4-cijfers
    5. Fastned Q1-cijfers
    6. VK werkloosheid feb
    7. SBM Offshore $0,83 ex-dividend
    8. PostNL jaarvergadering
    9. Kendrion €0,45 ex-dividend
    10. EU handelsbalans feb
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht