Word abonnee en neem Beursduivel Premium

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

ervaringen beursfoon

154 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 april 2020 17:33
    Beursflits is eigendom van Future Funds bv en wordt gerund door Dirk Eddo Riemsdijk. Bedrijf bestaat sinds 13 novermber 2019 en was gevestigd aan de Herengracht 420 waar nog 189 andere bedrijven gevestigd zijn. Op 2 januari is het adres gewijzigd naar Nieuwemeerdijk 295 A Badhoevedorp. Aantal werkzame personen in het bedrijf: 1. Waar de 35 jaar ervaring vandaan komen is niet bekend. Zelf heb ik geen ervaringen met deze bedrijven, maar gezien de discussie wilde ik deze input meegeven.
  2. forum rang 4 optietrader 4 april 2020 10:53
    Beursflits is na een conflict met Beursfoon eind 2019 voor zichzelf begonnen. Bij Beursfoon bediende hij zich van de naam Mario, en beroemde zich erop dat hij 30 jaar op de beursvloer als handelaar heeft gestaan. Vandaar de adreswijziging van het bekende adres van Beursfoon naar het nieuwe adres. Ook deze meneer is een betaalde advies service begonnen, waarbij hij het heeft over zijn jarenlange geweldige resultaten, maar dat kan helemaal niet, want hij is nog maar 2 maanden echt werkzaam. Uitkijken dus waar je mee in zee gaat.
  3. forum rang 4 optietrader 4 april 2020 10:59
    Zo zijn er in Nederland meer advies diensten bekend, die zichzelf benoemen tot goeroe`s en via opgeklopte resultaten leden werven. Waarom wordt daar niets aan gedaan en mag dat zomaar? Ik weet het wel, iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen daden, maar als je door misleidende resultaten een abonnement neemt, en je bent ontevreden, dan is het toch strafbaar? Daar zou iex een leidende rol in kunnen spelen door een paar nieuwe draadjes te openen, met klachten over die dienstverleners. Ik kan er zo een aantal opnoemen.. ook kun je op de site van klachtenkompas (onderdeel van de consumentenbond) al eens beginnen je eigen klacht neer te zetten, dat helpt al veel voor nieuwe beleggers die dan door eigen onderzoek nu eerst uit de reviews kunnen lezen hoe zo`n dienst werkelijk functioneert.
  4. fiesta 4 april 2020 11:47
    Zie toevallig dit draadje voorbij komen heb dus alles niet gelezen maar dat hoeft ook niet.
    Is jaren geleden al voor gewaarschuwd!. De moeite van het reageren eigenlijk niet waard.

    Beursfoon is niks[...]

    [Modbreak IEX: Gelieve niet zonder concrete onderbouwing beschuldigingen van illegale activiteiten te plaatsen, bericht is bij dezen aangepast.]

  5. [verwijderd] 10 april 2020 09:33
    [Modbreak IEX: Gelieve niet zonder concrete onderbouwing beschuldigingen van illegale activiteiten te plaatsen, bericht is bij dezen verwijderd. Deze account is geschorst.]
  6. forum rang 7 rene l 10 april 2020 10:35
    [Modbreak IEX: Gelieve niet zonder concrete onderbouwing beschuldigingen van illegale activiteiten te plaatsen, bericht is bij dezen verwijderd.]
  7. [verwijderd] 10 april 2020 17:22
    quote:

    Leefloon schreef op 11 januari 2020 11:05:

    Sowieso niet aan beginnen. Als oplettende lezer moet je, bijvoorbeeld, tamelijk snel tegenkomen dat het vrijblijvend producerende algoritme een mening over beleggingsinstrumenten heeft, of dat Aandelen Research niet hetzelfde is als aandelenresearch of beleggingsresearch. Tot dubieuze instrumenten behoren veelal ongeschikte Turbo's. Alleen dat, overwegend onaantrekkelijke kinderopties in een struisvogelvriendelijke verpakking, zou al een reden moeten zijn om af te haken. U begrijpt dat de mening van het algoritme een andere zal zijn.

    Zo te zien is er lui geproduceerde troep gezocht, is dat ook gevonden, en is daarvoor betaald. Geen get-rich-quick, en geen zaak. Met copy dealing moet je vermoedelijk toch al onverstandig genoeg zijn om zelf de fout te maken, op basis van iets dat niet in de buurt van een verstandig advies of deugdelijk onderbouwde tip komt.

    Nog niet betaald en wachtend op een eerste levering, maar per e-mail wel zelf bewijs geleverd dat er een relatie is? Zeg eventueel per aangetekende brief op, wegens te lang moeten wachten of zo,

    Een algoritrme met een mening over beleggingsinstrumenten, en daar dan zelf mee aan de slag gaan: tja. Om iets "in blind vertrouwen" op te volgen moet je misschien ook juist beide ogen open mogen houden, en wordt een vertrouwen niet beschaamd. Ik moet er niet aan denken dat iedereen blind doet wat ik gemotiveerd aanbeveel, en hoop dan meer dat het inspirerend is om zelf over iets na te gaan denken.

    Doe desnoods iets saaiers, wanneer je niet de analytische vaardigheden hebt om zoiets te ontwijken, met onderzoek achteraf. Dan maar geen beloofde gouden bergen. Geef het, als gedupeerde, een plaatsje in je leven, begin er niet aan, en bij geen-gehoor of lang wachten: zeg op.

    Hopelijk paste de verloren "inzet", terminologie van gokkers, bij de hoogte van het risico van iemand zomaar blind vertrouwen nemen en zelf de fouten moeten maken.
    zal wel los lopen, men heeft toch geen goesting om iets te doen
  8. [verwijderd] 10 april 2020 17:23
    quote:

    Leefloon schreef op 30 maart 2020 22:49:

    [...]
    Voor wie het inhoudelijk wel iets interesseert: de het zo groot mogelijk makende, name-droppende klagers met per uur betaalde "advocaten" schieten zichzelf weer eens in de voet met o.a. conflicterende trajecten.
    juist
  9. Demax55 11 april 2020 14:40
    Ook ik was geinteresseerd na enkele dagelijkse mails van Beursflits... Na wat research en kijkje op Google maps naar Beursflits office in Badhoevedorp wist ik dat het verdacht was. Namelijk een gewone woning en niet hetgene wat je verwacht van iemand die al 30 jaar ongelooflijke beurswinsten maakt... Op mijn mail met vraag naar meer info over het bedrijf enz kreeg ik een ontwijkend antwoord met wat blabla over de 'algoritmes' en de ongelooflijke winsten. Dan wist ik genoeg en besloot de raad te volgen die hier in het forum reeds gegeven is:'als iets te mooi is om waar te zijn, is het ook niet waar!'
    Dus mensen beleg in waarde-aandelen, heb geduld en de winsten komen wel terug na de coronacrash...
  10. [verwijderd] 11 april 2020 16:24
    quote:

    Leefloon schreef op 17 februari 2020 20:24:

    [...]
    Goh, allerbeste Bert365. Het is echt niet nodig om de meest simpele dingen aan mensen met afdoende kennis van zaken, die zelf al op de disclaimers wezen, uit te gaan leggen.

    En dan hoeven klanten van het dure digitale tijdschrift, die de onzinnige, door een luie computer uitgepoepte, "meningen" zelf blijkbaar beschouwen als "advies", zich niets aan te trekken van die "termen"? "Termen", waarover een hobbyjurist (en ws. "slachtoffer") achteraf 100% onnodig komt melden dat dit alleen maar is om de vergunning te vermijden. Doelgroepenmarketing werkt.

    Ga je straks ook waarschuwen dat een minimumbedrag van 50.000 euro alleen maar wordt gebruikt om toezicht te ontwijken? En dat roken slecht is voor de gezondheid?

    Houd je maar met je "zaak" bezig, en iets minder met mij. Nu loop je wat mij betreft zowel achter een ongeschikteleider aan, en achter een verkeerde prooi aan.

    Maar toch hartstikke bedankt voor het uit proberen te leggen van waarvoor disclaimers worden gebruikt, aan iemand die dat zelf al had benoemd. Misschien niet wat je toen wilde horen, en ook nu is de eerder een succesgarantie afgevende hobbyjurist Bert365 zo onverstandig om toe te geven dat hij weet dat het niet over vergunningsplichtige adviezen gaat. Op een redder mikken, maar jezelf in de voet schieten.

    Kortom: zoek hulp. Zoek zelf hulp. Gratis juridische hulp. Juridisch Loket of zo. Desnoods krijg je daar dan maar het advies om achter een leider te gaan staan. Vraag dan wel even waaraan zo'n leider moet voldoen, voordat je aan een expert gaat proberen uit te leggen wat de algemene voordelen van een collectief optreden zijn. Voor zover dat collectief bestaat.

    Ik wens je meer wijsheid dan succes, want zo gegrond vind je je eigen "zaak" al niet. Excuses voor het niet vertellen van wat "slachtoffers" graag willen horen, maar daar heb je niets aan. Dat een eerste, die het nogal groot maakt met vele toezichthouders, zelf naar een eigen advocaat zou zijn gestapt, zie ik maar als een stapje in de goede richting. Het Juridisch Loket lijkt mij voor velen een geschiktere eerste stap, want het is een eenvoudige zaak. Zo eenvoudig, dat hobbyjuristen het aandurven om "uitleg" te gaan geven. Mijn advies, zonder vergunningsplicht: zoek (liefst eerstr gratis) deskundige hulp, en snel ook. Dat lijkt mij nuttiger dan dat je weer iets gaat "uitleggen" of iets gaat "garanderen" aan iedereen of achter een dure leider aan gaan lopen. Alsof de grap niet al duur genoeg is...
    Ik heb al eerder gemeld, Leefloon, werk jij soms bij beursfoon? iedereen is niet goed bij zijn hoofd, of een amateurjurist!

    In jou ogen moet je dus alles maar goed vinden? Wat je bent er toch zelf in getrapt? Denk niet dat dit zo werkt!
  11. forum rang 4 optietrader 12 april 2020 16:38
    Finodex bestaat al jaren, ik maakte er graag gebruik van hun software. Wel erg duur, maar goed, dan heb je ook wat. Een paar jaar terug zijn ze begonnen met autotrading met opties op de aex, met volgens hun zeer succesvolle resultaten. Inmiddels hebben ze nu een eigen platform, waar je een rekening kunt koppelen aan hun signaalbeleggen en copytrade op het Iris platform. Hun resultaten zijn lang niet goed, maar de eigenaar Herbert Robijn brengt het iedere keer tijdens een webinar precies alsof hij het 9e wereldwonder heeft uitgevonden. Inmiddels hanteren ze al verschillende vormen van abonnementen, met allemaal nietszeggende afkortingen, en met 1 euro per signaal is dat niet een beetje duur, nee, heel erg beschamend duur, lang niet in verhouding tot hun resultaten en wat ze daarbij vergeten is doorgaan met de ontwikkeling van hun software Finodex, dit staat nu al jaren stil, omdat ze de prioriteit leggen bij het signaal beleggen.
  12. Jet29 28 april 2020 20:56
    Vandaag eindelijk mijn abonnement opgezegd in een giftige email aan de Beursfoon. Na het lezen van diverse berichten op dit Forum, kan ik alleen mezelf verwijten dat ik niet vooraf meer research heb gedaan en vol in de misleidende info ben getrapt van geweldig resultaten en dito algoritmes. Was te mooi om waar te zijn ... Ik heb 55 % van mijn inleg zien verdampen in 8 maanden en zelfs vorige maand nog geld bij gestort om i.v.m. een verhoging van de benodigde margins. Ook dit geld is inmiddels verspeeld. Weer verkeerde ingestelde algoritmes? Kan de AFM nog meer doen om beleggers te waarschuwen voor deze oplichters?
  13. forum rang 4 optietrader 29 april 2020 11:12
    Laat hier wel even weten of het is gelukt om het abonnement op te zeggen. Opzeggen zal wel lukken, maar heb je ook restitutie van het abo geld gevraagd? Ben erg benieuwd, gelet op andere berichten hier is het opzeggen en geld terug krijgen een giga groot probleem.
  14. blauwvoet 3 mei 2020 17:24
    John Beijer zou naar zijn zeggen niet meer werken voor Beursfoon.
    Wat is daarvan aan?

    Is er één centrale instantie of advocaat die zich met de klachten tegen Beursfoon bezighoudt of zijn er diverse personen/instanties hierbij betrokken?

    Zo ja, graag hun gegevens.

    Bij voorbaat hartelijke dank


  15. Bert365 5 mei 2020 16:03
    John Beijer is niet meer betrokken bij Beursfoon. Volgens mij heeft het verkocht. Kijk gewoon op de site van Beursfoon onder Privacybeleid en disclaimer, daar kun je lezen dat Sprout Money de eigenaar is. Google op Sprout Money en dan weet je genoeg.
  16. [verwijderd] 4 juli 2020 12:25
    Op 1/6/2020 maakte ik een impulsieve aankoop en nam ik een abonnement bij Beursfoon twv 499€ met de mogelijkheid om trades te plaatsen via Copy Dealing. Toen ik de dag erna wilde annuleren, kreeg ik te lezen dat dit een aankoop was met digitale inhoud en dat een refund onmogelijk is . Ik probeerde dit via PayPal aan te kaarten en zo mijn geld terug te krijgen, maar een 10-tal email berichten van welles / nietes - spelletjes later, oordeelde PayPal dat ik mijn geld niet terug kreeg. Ik heb op geen enkel moment gebruik gemaakt van hun diensten en heb dat ondertussen nog altijd niet gedaan. Ik leesde ondertussen dat het oplichters zijn en zal waarschijnlijk mijn centen kwijt zijn. Ik wil iedereen waarschuwen: GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF! Je ben op voorhand je geld kwijt.
154 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.280
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 45.987
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.854
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.140
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.978
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.730
ageas 5.843 109.774
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.975
Air France - KLM 1.024 34.299
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.675
Alfen 12 15.754
Allfunds Group 3 1.109
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 321
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.753
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.104
AMG 965 125.527
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.511
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 378
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.086
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.543
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.056
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.245
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.501
ASML 1.762 76.006
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.553
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 april

    1. China economische groei eerste kwartaal 5% (YoY) volitaliteit verwacht
    2. China industriële productie maart
    3. China detailhandelsverkopen maart
    4. B&S Group Q4-cijfers
    5. Fastned Q1-cijfers
    6. VK werkloosheid feb
    7. SBM Offshore $0,83 ex-dividend
    8. PostNL jaarvergadering
    9. Kendrion €0,45 ex-dividend
    10. EU handelsbalans feb
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht