Word abonnee en neem Beursduivel Premium

Beleggingsfondsen Terug naar discussie overzicht

Mountainshield fund

1.921 Posts
Pagina: «« 1 ... 66 67 68 69 70 ... 97 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. FDRL 21 mei 2020 12:08
    Nee, niet direct, maar hij was (blijkt achteraf) wel betrokken bij Mountainshield, waar hij Selwyn zo ver heeft gekregen om zijn stinkende compostbak van een VNC/DGB in grote hoeveelheden in te gooien, die vervolgens tegen astronomische verliezen geconverteerd en later verkocht is.
    Hij is zeker niet dom, dat ben ik met je eens. Hij zorgt altijd dat hijzelf niet direct te linken is met alle fiasco's.
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 21 mei 2020 12:19
    quote:

    FDRL schreef op 21 mei 2020 12:08:

    Nee, niet direct, maar hij was (blijkt achteraf) wel betrokken bij Mountainshield, waar hij Selwyn zo ver heeft gekregen om zijn stinkende compostbak van een VNC/DGB in grote hoeveelheden in te gooien, die vervolgens tegen astronomische verliezen geconverteerd en later verkocht is.
    Hij is zeker niet dom, dat ben ik met je eens. Hij zorgt altijd dat hijzelf niet direct te linken is met alle fiasco's.
    Hij had helemaal geen belangen in Bergschild; hij heeft Peppie goede adviezen en hulp aangeboden, maar Peppie was stronteigenwijs en heeft geheel vrijwillig z'n hoofd in een strop gestoken.

    Ik vind Geert een toffe peer en heb hem nooit kunnen betrappen op opzettelijke valse voorlichting.

    Als hij een belang zou nemen in b.v. Lavide, dan zou ik graag weer met hem meedoen.
  3. FDRL 21 mei 2020 15:41
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 21 mei 2020 12:19:

    [...]
    Hij had helemaal geen belangen in Bergschild; hij heeft Peppie goede adviezen en hulp aangeboden,(...)
    Hij had zeker belangen in Mountainshield. Quote uit het FD artikel 'In de greep van Geert':
    "Onbekend voor kijkers en beleggers is dat Schaaij partner is bij Mountainshield, waarin hij 50% stemrecht heeft."
    Hij stond echt wel aan de wieg van dit fonds met z'n torenhoge kosten.
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 21 mei 2020 16:02
    quote:

    FDRL schreef op 21 mei 2020 15:41:

    [...]
    Hij had zeker belangen in Mountainshield. Quote uit het FD artikel 'In de greep van Geert':
    "Onbekend voor kijkers en beleggers is dat Schaaij partner is bij Mountainshield, waarin hij 50% stemrecht heeft."
    Hij stond echt wel aan de wieg van dit fonds met z'n torenhoge kosten.
    Geert kan helemaal geen partner zijn bij Bergschild en 50% stemrecht kan ook niet, want de alleen de participanten hebben stemrecht.

    Bedoelt wordt waarschijnlijk partner in ROI.
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 21 mei 2020 16:08
    Op de rem trappen

    Onbekend voor kijkers en beleggers is dat Schaaij partner is bij Mountainshield, waarin hij 50% stemrecht heeft. Dat wendt hij ook aan als Duijvestijn eind 2016 een 'aanmerkelijk belang' neemt in lege beurshuls Inverko, met als doel een nieuw bedrijf naar de beurs te brengen. Een boze Schaaij zegt hierin niet gekend te zijn. 'Selwyn dacht dat ik trots op hem was, maar een reversed takeover is een hellend vlak. Ik doe dat alleen met eigen centen, niet van anderen.' Het zijn de eerste barstjes in een tot dan prima relatie.

    Wat niet helpt is dat Schaaij betrokken was als adviseur bij de beursgang en de met interne ruzie gepaard gaande ondergang van afvalverwerker Inverko. Genoeg reden om op de rem te trappen: 'Ik zei: deal van tafel, of ik word eruit gesleuteld.' Schaaij wordt uitgekocht met de hulp van een tweede koper, centenfondsinvesteerder Martijn Kok. Deze verstrekt Duijvestijn daartoe een lening van naar verluidt minder dan €100.000.
    'Plots was het chaos'

    Hoewel de privérelatie bekoelt, blijft de zakelijke band tussen mentor en leerling bestaan. Begin 2017 koopt Mountainshield voor €1,2 mln converteerbare obligaties van de Verenigde Nederlandsche Compagnie (VNC), Schaaijs beursgenoteerde investeringsvehikel. Een voorwaarde is dat de obligaties tegen €3,50 moeten worden omgezet in aandelen, binnen vijf jaar.

    Een reden voor Duijvestijns instappen is dat hij groeipotentieel vermoedt in het 'meest ondergewaardeerde aandeel van Nederland', DGB Group. Middels een reversed takeover gaat dit Hardenbergs agritech-onderneming naar de beurs via VNC, dat wordt herdoopt in DGB. Vreemd genoeg zet Mountainshield binnen zes maanden haar obligaties om, terwijl de DGB-dagkoers dan €1,29 is. Dat betekent een verlies van dik €700.000. De bizarre deal word in het Mountainshield-jaarverslag uitgelegd als noodzaak omdat een probleem ontstond met de verhandelbaarheid van de obligaties, waarvoor een prospectus uitbleef.

    Het is de gracieuze uitleg voor een ruzie tussen de DGB-directie en Schaaij, waarbij de laatste is weggestemd als ceo. Duijvestijn: 'Het leek een stabiel bedrijf, maar plots was het chaos. Geert ging schreeuwend het pand uit.' Schaaij wil hierover niets kwijt — 'anders zou ik spontaan overgeven' — maar stelt wel dat zijn 'voor iets groters' beoogde bedrijfsvisie is verkwanseld. DGB wil geen uitleg geven over de kwestie, die leidt tot een wijdere kloof tussen Duijvestijn en Schaaij.
    Geen andere uitweg

    Dan beseft Duijvestein in de houdgreep te zitten: door de impasse binnen DGB keldert de koers van het bedrijf, eind 2017 komt die zelfs tot onder €1. Aangezien de elkaar wantrouwende Schaaij en DGB-directie niet meer communiceren, ziet Duijvestijn geen andere uitweg dan knarsetandend Schaaijs belang te kopen. Via meerdere transacties ontvangt Schaaij in 2018 circa €1,5 mln van Mountainshield, dat hij mede oprichtte.

    Terwijl Schaaij vindt dat hij geld verliest — de DGB-koers stond onder zijn bewind hoger — kampt Duijvestijn 'achteraf' met een wrang gevoel. Over 2018 schrijft Mountainshield een verlies van €6,8 mln, door Duijvestijn 'voor een belangrijk deel' verklaard door negatieve koersontwikkelingen bij smallcaps Alumexx en DGB, tezamen 33% van de portefeuille.

    Wanneer boze beleggers €10 mln inleg uit het fonds trekken, ziet Duijvestijn zich genoodzaakt Mountainshield te 'herbalanceren'. Het DGB-belang wordt verkocht aan de directie, zo goed als zeker tegen verlies. Daarmee zijn de deals met Schaaij verre van ideaal gebleken. 'Gelukkig doen we ook goede transacties, met het idee miljardair te worden', zucht Duijvestijn.
    Bonje op Twitter

    Er is amper contact meer tussen Schaaij en Duijvestijn, tot de AFM oordeelt dat Duijvestijn 'misleidende informatie' heeft verstrekt over Mountainshield bij Business Class. Er ontstaat bonje op Twitter, waar Schaaij insinueert dat de zaak 'een staartje' zal krijgen en Duijvestijn stelt dat zijn problemen verdwenen toen hij afstand nam van zijn leermeester. Onder juridische dreiging van Schaaij — 'het was een feitelijk onjuiste beschuldiging' — wist Duijvestijn zijn bericht.
    Twitterconversatie tussen Schaaij en Duijvestijn. Het bericht van Duijvestijn is later op last van Schaaij verwijderd.
    Twitterconversatie tussen Schaaij en Duijvestijn. Het bericht van Duijvestijn is later op last van Schaaij verwijderd.(Screenshot Twitter)

    Maar Duijvestijn raakt achterdochtig. Rond diezelfde tijd circuleert een mail dat een claim tegen Mountainshield in voorbereiding is. Schaaij geeft weliswaar toe 'al een jaar' te weten van boze beleggers, maar meldt dat hij 'elke vinger afbijt' die hem in verband brengt met de claim, die niet van de grond komt. Volgens betrokken advocaat Hendrik Jan Bos is de zaak kostentechnisch niet opportuun voor de ruim veertig 'gedupeerden' die zich meldden.
    'Suggestieve' berekening

    Als Duijvestijn in juli naar Drenthe rijdt om bij Schaaij opheldering te eisen, ontkent die nog eens zijn betrokkenheid bij de claimactie. Met een bak koffie erbij gaan de twee het gesprek aan. Maar ze hebben dat onderonsje duidelijk verschillend beleefd. Volgens Duijvestijn bevraagt hij Schaaij nadrukkelijk naar de reden van negatieve berichtgeving van Beursgenoten over Mountainshield. Schaaij zegt dat zijn ex-protegé langs kwam voor een 'goedmakertje': 'Hij gaf aan dingen niet goed gedaan te hebben. Hartstikke stoer!'

    Ongeacht het verloop, is de afloop helder: Duijvestijn verlaat Schaaijs kantoor en beseft dat de vriendschap over is. 'Als ik Geert nu zie, zal ik zwaaien', klinkt het afgemeten. Zijn aandacht ligt op overleven met Mountainshield.

    Desgevraagd wil Duijvestijn niet kwijt hoeveel euro nog in Mountainshield zit. Een berekening van de Vereniging voor Effectenbezitters (VEB), die op basis van fondsrapportages uitkomt op circa €7 mln, noemt Duijvestijn 'niet kloppend' en 'suggestief'. Hij heeft daarop informatie uit maandverslagen verwijderd, tot onvrede van de VEB.

    Bijzonder genoeg is er altijd nog een hulplijn. 'Selwyn mag bellen', lacht Schaaij. 'Het is geen slechte jongen, alleen niet stabiel genoeg.'

    www.fd.nl
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 mei 2020 09:56
    34 08159764 ROI am B.V. telnr: 0202386374
    Beursplein 5 1012JW Amsterdam
    Oude statutaire namen zoals vastgelegd sinds 01-10-1993
    *** Geen historie voor dit onderdeel***
    Oude handelsnamen zoals vastgelegd sinds 01-10-1993
    *** Geen historie voor dit onderdeel***
    Oude vestigingsadressen zoals vastgelegd sinds 01-10-1993
    Adres Hoog Soeren 116 D, 7346AG Hoog Soeren
    Datum ingang ***Onbekend***
    Adres Molenstraat-Centrum 341, 7311XJ Apeldoorn
    Datum ingang 09-03-2009
    Oude rechtsvormen zoals vastgelegd sinds 01-10-1993
    *** Geen historie voor dit onderdeel***
    Oude bedrijfsomschrijvingen zoals vastgelegd sinds 01-10-1993
    Datum ingang 16-05-2007
    Bedrijfsomschrijving Holdingactiviteiten alsmede de handel in
    roerende goederen
    Functionarisgegevens Uitgetreden functionaris(sen) rechtspers.
    Enig aandeelhouder:

    Naam Kemper Groep B.V. / 2
    Adres Molenstraat-Centrum 341, 7311XJ Apeldoorn
    Inschrijving handelsregister
    onder dossiernummer 08123910
    Enig aandeelhouder sedert 16-05-2007
    Uit functie 30-11-2018

    Naam Anshel B.V. / 7
    Adres Schoterlandseweg 45, 8451KA Oudeschoot
    Inschrijving handelsregister
    onder dossiernummer 59527412
    Enig aandeelhouder sedert 30-11-2018
    Uit functie 18-11-2019

    Bestuurder(s):
    Naam Kemper Groep B.V. / 3
    Adres Molenstraat-Centrum 341, 7311XJ Apeldoorn
    Inschrijving handelsregister
    onder dossiernummer 08123910
    Infunctietreding 16-05-2007
    Titel Algemeen directeur
    Bevoegdheid Alleen/zelfstandig bevoegd
    Uit functie 30-11-2018

    Naam te Duits, Everhardus Gerardus / 4
    Geboortedatum 25-07-1961
    Datum overlijden 13-12-2014
    Infunctietreding 16-05-2007
    Bevoegdheid Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
    zie statuten)
    Uit functie 13-12-2014

    Naam Kerstholt, Georgius Johannes Hendericus / 5
    Geboortedatum 07-01-1956
    Infunctietreding 01-12-2008
    Titel Directeur
    Bevoegdheid Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
    zie statuten)
    Uit functie 01-01-2010

    Naam Whoo International B.V. / 6
    Adres Laan van Kronenburg 14, 1183AS Amstelveen
    Inschrijving handelsregister
    onder dossiernummer 34294529
    Infunctietreding 04-05-2015
    Titel Directeur
    Bevoegdheid Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
    zie statuten)
    Uit functie 01-02-2018

    Naam Whoo International B.V. / 8
    Adres Laan van Kronenburg 14, 1183AS Amstelveen
    Inschrijving handelsregister
    onder dossiernummer 34294529
    Infunctietreding 01-04-2019
    Titel Directeur
    Bevoegdheid Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
    zie statuten)
    Uit functie 11-06-2019

    Naam Whoo International B.V. / 10
    Adres Laan van Kronenburg 14, 1183AS Amstelveen
    Inschrijving handelsregister
    onder dossiernummer 34294529
    Infunctietreding 20-06-2019
    Titel Directeur
    Bevoegdheid Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
    zie statuten)
    Uit functie 05-02-2020

    Naam Oostdam-Advies B.V. / 11
    Adres Uniceflaan 32, 3223PA Hellevoetsluis
    Inschrijving handelsregister
    onder dossiernummer 76995895
    Infunctietreding 25-02-2020
    Titel Directeur
    Bevoegdheid Gezamenlijk bevoegd (met andere perso(o)n(en),
    zie statuten)
    Uit functie 01-05-2020

    Overige functionarisgegevens Uitgetreden
    *** Geen historie voor dit onderdeel***
  7. forum rang 5 ramptoerist 22 mei 2020 10:22
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 21 mei 2020 12:19:

    [...]
    Ik vind Geert een toffe peer en heb hem nooit kunnen betrappen op opzettelijke valse voorlichting.

    Als hij een belang zou nemen in b.v. Lavide, dan zou ik graag weer met hem meedoen.
    Even de PB's lezen van zowel DGB als Inverko voor en tijdens de beursgang. Daaruit kun je opmaken hoe hij in zn werk gaat.
    Vooral de inverko beursgang is een prima casus, op t forum is dat vanaf dag 1 gevolgd, incluis het meest belangrijke gedeelte, namelijk Equipe.
    Er is domweg een bleeder naar de beurs gebracht. Net zoals t geval was met alle participaties daarvoor.

    Hij heeft er zelfs een boek over geschreven, geloof enkel niet dat het autobiografisch bedoeld was.

    verder heb je wat greet en aanhang wel oogkleppen op, want je wil blijkbaar bepaalde zaken domweg niet eens zien ook al staan ze zwart op wit. En dat is prima voor greet en aanhang, want dat is nu net waar hij z'n geld mee maakt.
  8. forum rang 5 ramptoerist 22 mei 2020 11:34
    quote:

    FDRL schreef op 21 mei 2020 15:41:

    [...]
    Hij had zeker belangen in Mountainshield. Quote uit het FD artikel 'In de greep van Geert':
    "Onbekend voor kijkers en beleggers is dat Schaaij partner is bij Mountainshield, waarin hij 50% stemrecht heeft."
    Hij stond echt wel aan de wieg van dit fonds met z'n torenhoge kosten.
    En dat was mede te danken ( denk ik ) aan t gemak waarmee het hele inverko verhaal voltrok. Ik vrees namelijk dat de doelgroep vooral pensionado's zijn ( die harrie kijken ) die zich graag laten sturen met een soort lawine aan gebral waar ze zelf niets van begrijpen. Idem met het 'kosten' verhaal. Daar is peppie zelfs voor naar de rechter gestapt ( iets met twitter ) en heeft dat verloren.
    Idem met het long short verhaal. Het 'je kunt dus ook geld verdienen als de beurs daalt'' gaat er natuurlijk in als God woord in een ouderling. En dan zit je bij greet aan t goeie adres.

    Dan is er nog een rode draad, en dat is het geklier in penny's. Ook ideaal voor dezelfde doelgroep. ''kost maar een dubbeltje!"' is ook typisch des Schaaijs.
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 mei 2020 11:41
    quote:

    ramptoerist schreef op 22 mei 2020 10:22:

    [...]
    Even de PB's lezen van zowel DGB als Inverko voor en tijdens de beursgang. Daaruit kun je opmaken hoe hij in zn werk gaat.
    Vooral de inverko beursgang is een prima casus, op t forum is dat vanaf dag 1 gevolgd, incluis het meest belangrijke gedeelte, namelijk Equipe.
    Er is domweg een bleeder naar de beurs gebracht. Net zoals t geval was met alle participaties daarvoor.

    Hij heeft er zelfs een boek over geschreven, geloof enkel niet dat het autobiografisch bedoeld was.

    verder heb je wat greet en aanhang wel oogkleppen op, want je wil blijkbaar bepaalde zaken domweg niet eens zien ook al staan ze zwart op wit. En dat is prima voor greet en aanhang, want dat is nu net waar hij z'n geld mee maakt.
    Geert heeft voor zover ik weet nog nooit reclame gemaakt voor Inverko en DGB/DNC, dus ik begrijp totaal niet waarom je zo over Geert zit te zeuren en te klagen.

    In Inverko heeft hij een klein belang gehad als betaling voor adviezen en met DNC heeft hij een redelijk succesvolle omgekeerde beursintroductie gedaan.
    Door de omgekeerde overname van DGB is iemand anders de baas geworden van DGB en kennelijk is er ruzie ontstaan ontstaan tussen deze nieuwe baas en Geert en kennelijk heeft Geert daarna al z'n aandelen verkocht.
  10. forum rang 9 objectief 22 mei 2020 11:46
    Geert is a.s. zondag weer present bij Harry Mens. Hij zal o.a. ForFarmers en PostNL aanbevelen; toevallig (of niet) staan deze aandelen in de plus.
  11. FDRL 22 mei 2020 11:53
    Met Geert Schaaij is het net als met Donald Trump: Mensen zien zijn rijkdom en worden daartoe aangetrokken, maar ze hebben niet in de gaten dat zij juist diegene zijn, waaraan hij z'n geld verdient. Modus operandi is altijd hetzelfde, zij het in een andere vorm. Er wordt een of ander initiatief ontplooid, mensen stappen in vanwege de naam Trump/Schaaij en gaandeweg, terwijl het nog goed lijkt te gaan, bouwt de charlatan in kwestie zijn belang af en laat vervolgens de boel klappen, nadat alle juridische banden verbroken zijn en hij niet meer geraakt kan worden.
    DZR heeft misschien ooit op de staart van Schaaij mee kunnen liften tijdens een van zijn escapades en daarom kan Schaaij bij hem een potje breken, maar Schaaij denkt volgens mij aan echt niemand anders dan zichzelf. Zoals Selwyn in het artikel ook al zei: 'Geert ziet altijd
    een manier om nóg een keer geld te verdienen.’ en dat geloof ik echt 100%. Op zich is daar niks mis mee, maar als keer op keer argeloze beleggers in de smeulende as-hopen achterblijven, denk ik toch dat de AFM de regels aan moet scherpen, hoewel hij daar dan ook wel een weg omheen zal weten te vinden.
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 mei 2020 11:59
    quote:

    FDRL schreef op 22 mei 2020 11:53:

    Met Geert Schaaij is het net als met Donald Trump: Mensen zien zijn rijkdom en worden daartoe aangetrokken, maar ze hebben niet in de gaten dat zij juist degene zijn, waarmee hij z'n geld verdient. Modus operandi is altijd hetzelfde, zij het in een andere vorm. Er wordt een of ander initiatief ontplooid, mensen stappen in vanwege de naam Trump/Schaaij en gaandeweg, terwijl het nog goed lijkt te gaan, bouwt de charlatan in kwestie zijn belang af en laat vervolgens de boel klappen, nadat alle juridische banden verbroken zijn en hij niet meer geraakt kan worden.
    DZR heeft misschien ooit op de staart van Schaaij mee kunnen liften tijdens een van zijn escapades en daarom kan Schaaij bij hem een potje breken, maar Schaaij denkt volgens mij aan echt niemand anders dan zichzelf. Zoals Selwyn in het artikel ook al zei: 'Geert ziet altijd
    een manier om nóg een keer geld te verdienen.’ en dat geloof ik echt 100%. Op zich is daar niks mis mee, maar als keer op keer argeloze beleggers in de smeulende as-hopen achterblijven, denk ik toch dat de AFM de regels aan moet scherpen, hoewel hij daar dan ook wel een weg omheen zal weten te vinden.
    Tot op heden heeft niemand op dit forum kunnen vertellen wat Geert zogenaamd fout gedaan heeft.
    Alleen verwijzen naar persberichten slaat nergens op.
    Ik heb ook nog nooit iemand horen zeggen dat hij door valse promotie van Geert aantoonbaar schade heeft geleden.
  13. forum rang 5 ramptoerist 22 mei 2020 12:16
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 mei 2020 11:41:

    [...]
    Geert heeft voor zover ik weet nog nooit reclame gemaakt voor Inverko en DGB/DNC, dus ik begrijp totaal niet waarom je zo over Geert zit te zeuren en te klagen.

    In Inverko heeft hij een klein belang gehad als betaling voor adviezen en met DNC heeft hij een redelijk succesvolle omgekeerde beursintroductie gedaan.
    Door de omgekeerde overname van DGB is iemand anders de baas geworden van DGB en kennelijk is er ruzie ontstaan ontstaan tussen deze nieuwe baas en Geert en kennelijk heeft Geert daarna al z'n aandelen verkocht.
    Als je het allemaal vanaf dag 1 had gevolgd, weet je namelijk precies hoe hij het spelletje speelt. En dan vooral even letten op de pb's als hij wat naar de beurs brengt, en hoe meneer zich er net en legaal buiten houdt. Je kan het gewoon opzoeken, staat keurig op de desbetreffende fora, incluis het hele Equipe verhaal.

    Prima als jij je geld er met liefde instopt, daar niet van. nogmaals, van dit soort goedgelovige types moet hij t hebben, hij moet ergens van leven immers.
  14. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 mei 2020 12:24
    quote:

    ramptoerist schreef op 22 mei 2020 12:16:

    [...]Als je het allemaal vanaf dag 1 had gevolgd, weet je namelijk precies hoe hij het spelletje speelt. En dan vooral even letten op de pb's als hij wat naar de beurs brengt, en hoe meneer zich er net en legaal buiten houdt. Je kan het gewoon opzoeken, staat keurig op de desbetreffende fora, incluis het hele Equipe verhaal.

    Prima als jij je geld er met liefde instopt, daar niet van. nogmaals, van dit soort goedgelovige types moet hij t hebben, hij moet ergens van leven immers.
    Je blijft maar kletsen en geeft geen enkel voorbeeld van wat Geert fout gedaan zou hebben en met Equipe heeft hij niks te maken gehad.
  15. forum rang 5 ramptoerist 22 mei 2020 12:26
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 mei 2020 11:59:

    [...]
    Tot op heden heeft niemand op dit forum kunnen vertellen wat Geert zogenaamd fout gedaan heeft.
    Alleen verwijzen naar persberichten slaat nergens op.
    Ik heb ook nog nooit iemand horen zeggen dat hij door valse promotie van Geert aantoonbaar schade heeft geleden.
    Luister eens slimpie, je hebt hier te maken met of zaken legaal zijn of niet. Dus als je je op een forum uitlaat over dingen dien je dat in acht te houden. En dat doen de meesten hier. Kan je precies en in detail vertellen hoe het in zn werk gaat hoor, maar niet in t openbaar. Die lol gun ik zn befjes niet.

    maar ga maar eens een paar uurtjes stukslaan op Equipe. veel plezier.
  16. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 mei 2020 12:33
    quote:

    ramptoerist schreef op 22 mei 2020 12:26:

    [...]Luister eens slimpie, je hebt hier te maken met of zaken legaal zijn of niet. Dus als je je op een forum uitlaat over dingen dien je dat in acht te houden. En dat doen de meesten hier. Kan je precies en in detail vertellen hoe het in zn werk gaat hoor, maar niet in t openbaar. Die lol gun ik zn befjes niet.
    Anders gezegd: je hebt geen enkel bewijs dat Geert iets fout gedaan heeft; je verkoopt dus alleen maar loze praatjes.

    En voor befjes hoef je niet bang te zijn, want je bent hier volkomen anoniem.
  17. forum rang 5 ramptoerist 22 mei 2020 12:56
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 mei 2020 12:33:

    [...]
    Anders gezegd: je hebt geen enkel bewijs dat Geert iets fout gedaan heeft; je verkoopt dus alleen maar loze praatjes.

    En voor befjes hoef je niet bang te zijn, want je bent hier volkomen anoniem.
    Je bent niet de enige hoor, we hebben er bosjes voorbij zien komen, stuk voor stuk hun ( inverko ) centen kwijt.
    Betreffende befjes viel je naïviteit me al wat vaker op. Prima verder, doe wat je wil doen.

    Oh ja, nog een leuke.. Beutech. ga maar zoeken.
  18. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 mei 2020 13:10
    quote:

    ramptoerist schreef op 22 mei 2020 12:56:

    [...]
    Je bent niet de enige hoor, we hebben er bosjes voorbij zien komen, stuk voor stuk hun ( inverko ) centen kwijt.
    Betreffende befjes viel je naïviteit me al wat vaker op. Prima verder, doe wat je wil doen.
    Oh ja, nog een leuke.. Beutech. ga maar zoeken.
    Je blijft maar kletsen...!!

    Vertel nu eens in een zin wat Geert te maken had met Equipe en Beutech en wat hij daarbij fout gedaan zou hebben.
  19. forum rang 5 ramptoerist 22 mei 2020 13:58
    quote:

    FDRL schreef op 22 mei 2020 11:53:

    DZR heeft misschien ooit op de staart van Schaaij mee kunnen liften tijdens een van zijn escapades en daarom kan Schaaij bij hem een potje breken
    Dat gaat iets verder gok ik. Immers, je hoeft echt geen Einstein te zijn om greets opzet en werkwijze te doorgronden. ( en ook niet die van peppie en kokkie trouwens :) )
    Tevens kwam er op t DGB forum wel een leuke voorbij toen de naam van greets adviseur viel samenhang met een artikel uit de Quote. Toen zag je aan dzr's reactie onmiddellijk dat er iets meer speelde.
    geen idee hoe en wat natuurlijk, maar t maakt niet uit wat greet en aanhang doet, het is altijd fantastisch en prima oke toppertje. :)
1.921 Posts
Pagina: «« 1 ... 66 67 68 69 70 ... 97 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.280
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 45.997
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.854
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.140
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.980
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.731
ageas 5.843 109.774
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.975
Air France - KLM 1.024 34.299
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.675
Alfen 12 15.771
Allfunds Group 3 1.109
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 321
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.753
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.111
AMG 965 125.533
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.511
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 378
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.094
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.550
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.061
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.246
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.504
ASML 1.762 76.025
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.563
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 april

    1. China economische groei eerste kwartaal 5% (YoY) volitaliteit verwacht
    2. China industriële productie maart
    3. China detailhandelsverkopen maart
    4. B&S Group Q4-cijfers
    5. Fastned Q1-cijfers
    6. VK werkloosheid feb
    7. SBM Offshore $0,83 ex-dividend
    8. PostNL jaarvergadering
    9. Kendrion €0,45 ex-dividend
    10. EU handelsbalans feb
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht