Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Novacyt FR0010397232

Laatste koers (eur)

0,750
  • Verschill

    +0,036 +5,04%
  • Volume

    1.093.529 Gem. (3M) 131,4K
  • Bied

    0,731  
  • Laat

    0,779  
+ Toevoegen aan watchlist

Novacyt de volgende biotech raket!

70.320 Posts
Pagina: «« 1 ... 971 972 973 974 975 ... 3516 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 23 mei 2020 16:18
    Opnieuw hoopgevende data Gileads remdesivir

    (ABM FN-Dow Jones) Virusremmer remdesivir van Gilead Sciences heeft in de Verenigde Staten opnieuw positieve resultaten laten zien als behandeling tegen Covid-19. Dit meldde het National Institute of Allergy and Infectious Diseases vrijdagavond laat.

    Nieuwe data laten zien dat patiënten die remdesivir kregen toegediend, het ziekenhuis na 11 dagen konden verlaten. Bij patiënten in een placebo-groep volgde ontslag uit het ziekenhuis na 14 dagen. Ook de sterftegraad daalde bij de groep die remdesivir kreeg toegediend, volgens NIAID.

    Eind april maakte Gilead al bekend dat patiënten met ernstige Covid-19 dezelfde verbetering vertoonden wanneer ze remdesivir vijf dagen kregen toegediend als ernstig zieke patiënten die tien dagen werden behandeld met het middel.

    De resultaten van die studie waren vooral bedoeld om de toedieningsperiode van vijf en tien dagen met elkaar te vergelijken, aldus Gilead. Bij een kortere kuur zouden mogelijk meer mensen het middel toegediend kunnen krijgen.

    Een test met remdesivir in China leverde eerder tegenvallende resultaten op. Dat kwam volgens Gilead omdat die studie vroegtijdig werd stopgezet.

    De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft Gilead inmiddels goedkeuring gegeven om het middel te gebruiken als noodbehandeling bij patiënten die besmet zijn met het coronavirus. Ook zijn er deals gesloten om remdesivir wereldwijd te kunnen distribueren.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  2. Reader 23 mei 2020 17:29
    quote:

    trab33 schreef op 23 mei 2020 15:09:

    [...]
    bij mij is die vergoeding al meer dan 1 jaar gestort
    kan zelfs al 2 jaar zijn
    Ik zat niet in een collectieve CLAIM. Wel vreemd dat jij het al hebt want er wordt pas uitgekeerd als ze precies weten hoe de evt. verwatering is tav het aantal claims. Evenwel leuk voor jou.
  3. Reader 23 mei 2020 17:36
    @voda, mooie uiteenzetting, en je ziet het: je hebt een goede reputatie want je werk en posts worden zeer gewaardeerd, ook door mij.
  4. forum rang 7 trab33 23 mei 2020 17:48
    quote:

    reader schreef op 23 mei 2020 17:29:

    [...]

    Ik zat niet in een collectieve CLAIM. Wel vreemd dat jij het al hebt want er wordt pas uitgekeerd als ze precies weten hoe de evt. verwatering is tav het aantal claims. Evenwel leuk voor jou.
    als ik mij niet vergis heb ik jaren geleden een document getekend met hun voorwaarden en op deze manier kon ik sneller een tegemoetkoming krijgen
    er kan nog wel een supplement komen maar daar hou ik niet te veel rekening mee
  5. makyjo 23 mei 2020 20:00
    quote:

    voda schreef op 23 mei 2020 16:07:

    [...]
    Beleggen is iets wat jij doet. Ik zou dan ook niet aan andere mede aandeelhouders zoiets gaan vragen. Blijkbaar heb je zelf al de knoop doorgehakt. (maar heb je nog twijfels).
    Ik weet natuurlijk niet waarom je in eerste instantie in dit aandeel gestapt ben. Ik ken je belegingshorizon niet, en ik weet niet hoelang je het geld kan missen. Allemaal punten die mee moeten wegen met je beslissing. Het is niet makkelijk om met verlies afscheid te nemen, maar soms moet je wel als je niet meer in het aandeel "gelooft".
    Je zou nog kunnen overwegen om een (flink) deel te verkopen. Daalt het nog verder, kan je eventueel meer aandelen terugkopen (als je er nog zin in heb), stijgt het weer verder, dan wordt je verlies weer minder. Bijkopen kan altijd nog. Ik weet ook niet of je nog andere aandelen in bezit heb, en hoe lang je belegt. Soms heb je echt een lange adem nodig om te rit uit te zitten. Ik heb ook soms wel 2 jaar of meer moeten wachten op break-even of een kleine winst.
    Het is maar net wat je plan is.
    Ik wens je in ieder geval veel succes met je beslissing.
    Feit is wel dat dit bedrijf op stoom begint te komen met enorme omzetten, en ditto bruto winst marge. Wat er onderaan de streep overblijft in nu nog niet geheel duidelijk. Dat is jammer natuurlijk.
    Zelf blijf ik op een meer dan goede afloop rekenen.
    Tcx Voda voor deze wijze raad.Heb ook in de loop van vandaag al enkele reacties gelezen en deze komen allemaal op hetzelfde neer,blijven zitten.Mss dat ik nog meer stalen zenuwen moet aansterken en naast dit voorlopig verlies kijken.Het is nu wel de 1° keer dat ik NIET differensieer in verschillende aandelen. Een beleggingswijsheid zegt om steeds in verschillende aandelen van verschillende sectoren te beleggen.En de eerste keet dat ik nu enkel maar Novacyt in port. heb,bevalt me dit toch zwaar...Alternatieven zijn er momenteel helaas weinig want experten voorspellen toch nog een correctie op de beurzen gezien de economische actualiteit,zeker in dit kwartaal!Als ze binnenkort toch moesten opveren,overweeg ik mss toch om de helft met beperkt verlies te verkopen om cash vrij te hebben.Alvast dank voor de wijze raad.
  6. Noob nr1 23 mei 2020 21:00
    Stel: ze slagen er in een heel grote productiecapaciteit te bereiken, een deal sluiten in het nieuwe episch centrum (Zuid-Amerika) van het virus en hierover een pb uitbrengen dan moet deze raket toch echt gelanceerd zijn
  7. makyjo 24 mei 2020 06:48
    quote:

    Antonp schreef op 23 mei 2020 12:11:

    [...]

    ABN was al aandeelhouder voorafgaand aan de stijging. Zij hebben dus een megarendement behaald. Een kennis van me wilde een maand geleden handelen in Novacyt, maar kon deze niet kopen via hen omdat het een te volatiel aandeel was. Ik heb geen idee waarom ABN in eerste instantie zoveel aandelen had, dat weet niemand. Misschien was de post in de gespreide beheerportefeuille eerst niet de aandacht waard, maar werd die naar verloop van tijd zo hoog dat ze er beleid op moesten voeren. Hun inschatting om het aandeel in hun handelsplatform op te nemen was: te volatiel. 1 + 1?

    Laatst zag ik een lijst voorbij komen hier dat de belangen van de grootste aandeelhouders toegenomen waren (dat zijn de grote partijen met 3% etc).

    De lage omzet kan verklaard worden door de grote partijen die niets aan het kopen/verkopen zijn. Een omzet van 10 miljoen aandelen kan niet alleen maar bereikt worden door handel van ons als particulieren. Er is geen nieuws om te kopen nu, maar zeker geen reden om te verkopen.

    Het wachten is op nieuws. En dat er snel nieuws komt is zeker.

    Waar heb je deze lijst met opwaartse fondsenbeheer gezien?
  8. La Raza 24 mei 2020 08:17

    Ik denk dat deze beste man gelijk heeft. ThermoFisher OEM voor Novacyt

    mobile.twitter.com/ZERBIBSamuel2/stat...

    Even vertaald Franse les is zo'n 20 jaar geleden inmiddels hahaha

    Artikel dat dateert van vandaag en welke #primerdesignltd #promega groepeert die produceert / distribueert (we weten niet te veel, zie tweet een maand geleden) de #NCYT- en #thermofisher-tests, wat naar mijn mening de OEM is verborgen voor Novacyt (licentie?) Wat een toeval! https: //
  9. forum rang 7 trab33 24 mei 2020 08:38
    dat het testen pas gaat beginnen staat als een paal boven water
    wat betreft Belgie gingen ze vanaf 2e week van mei buiten rusthuizen ,verplegend personeel ..... nu ook iedereen met symptomen kunnen testen ,eigenlijk komt dit neer dat wie de onzekerheid kan missen als kiespijn zich kan laten testen
    belangrijk detail is dat dit gewoon bij de huisarts kan en de pcr tester volledig terug betaald wordt
    www.domusmedica.be/actueel/covid-19-t...
  10. [verwijderd] 24 mei 2020 09:49
    @La Raza:

    Is een marktonderzoek, verder in het artikel worden alle bedrijven vermeld die onderzocht werden. Dus iets te gemakkelijk om op deze manier 2 bedrijven te linken.

    Fragment:
    “The report also provides extensive profiles of the principal players across the globe in the DNA Extraction Kits market as follows,
    Thermo Fisher Scientific, Promega, Primerdesign, Bioneer, PCR Biosystems, BioFire Defense, Qiagen, Bio-Rad, Akonni Biosystems, Roche Life Science, Agilent Technologies, Illumina, PerkinElmer, LGC, Kurabo Biomedical, Analytik Jena, AutoGen”
  11. Johny 24 mei 2020 11:03
    Mag wel eens gaan stijgen zou graag mijn geld willen verdubbelen en dan verkoop ik de helft en met de rest doe ik rustig voort voor lange termijn.
    Zou graag ook Galapagos en acacia kopen ...
    Ondertussen trein acacia al gemist omdat ik geen geld meer heb.
    Dat is wel een goede les.
    Als een aandeel zakt maar de vooruitzichten zijn goed . Verkoop de helft met verlies en wacht op herstel.
    Als je perse wil verkopen natuurlijk.
    En hou altijd wat cash achter de hand. Aangezien ik alles in novacyt heb zitten , zit ik vast.
    Ik kan nu enkel afwachten ... met beetje cash hou je meer controle.

  12. RobbieRonalds 24 mei 2020 11:11
    quote:

    Erg chebbi schreef op 24 mei 2020 07:03:

    [...]

    en..?
    Als je verder leest in het artikel zie je dat ze samen werken met Primerdesign, De negatieve testen zullen als nog gestrest moeten worden on pcr. Hier zal waarschijnlijk Primerdesign in actie komen.
    Het betreft een private onderneming.

    www.basingstokegazette.co.uk/news/reg...
  13. [verwijderd] 24 mei 2020 11:22
    quote:

    Johny schreef op 24 mei 2020 11:03:

    Mag wel eens gaan stijgen zou graag mijn geld willen verdubbelen en dan verkoop ik de helft en met de rest doe ik rustig voort voor lange termijn.
    Zou graag ook Galapagos en acacia kopen ...
    Ondertussen trein acacia al gemist omdat ik geen geld meer heb.
    Dat is wel een goede les.
    Als een aandeel zakt maar de vooruitzichten zijn goed . Verkoop de helft met verlies en wacht op herstel.
    Als je perse wil verkopen natuurlijk.
    En hou altijd wat cash achter de hand. Aangezien ik alles in novacyt heb zitten , zit ik vast.
    Ik kan nu enkel afwachten ... met beetje cash hou je meer controle.

    Ik had een beetje cash bewaard, vrijdag weer ingestapt op 3,57. Móet goed komen dus! :-)
  14. forum rang 8 BassieNL 24 mei 2020 11:36
    quote:

    trab33 schreef op 24 mei 2020 08:38:

    dat het testen pas gaat beginnen staat als een paal boven water
    wat betreft Belgie gingen ze vanaf 2e week van mei buiten rusthuizen ,verplegend personeel ..... nu ook iedereen met symptomen kunnen testen ,eigenlijk komt dit neer dat wie de onzekerheid kan missen als kiespijn zich kan laten testen
    belangrijk detail is dat dit gewoon bij de huisarts kan en de pcr tester volledig terug betaald wordt
    www.domusmedica.be/actueel/covid-19-t...
    Zo gaat het in Zuid-Korea al maanden. Die zitten op zo'n 250.000 testen per maand.
    Een land met 3x zoveel inwoners als NL.

    Testen vinden nu nog gretig aftrek, omdat landen niet nog een keer met tekort aan materiaal willen worden geconfronteerd.
    Maar wanneer de vraag weer genormaliseerd zal zijn, liggen productieoverschotten op de loer.
    Als dat over een aantal weken/maanden duidelijk wordt ben ik geen aandeelhouder meer.
70.320 Posts
Pagina: «« 1 ... 971 972 973 974 975 ... 3516 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht