Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Basic-Fit NL0011872650

Laatste koers (eur)

20,800
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    100.558 Gem. (3M) 247,4K
  • Bied

    20,560  
  • Laat

    20,900  
+ Toevoegen aan watchlist

Basic-FIT 2020: richting 1.000 clubs en e45 beurskoers?

6.839 Posts
Pagina: «« 1 ... 69 70 71 72 73 ... 342 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Lekker anders 25 mei 2020 12:37
    quote:

    Terpstreet schreef op 25 mei 2020 12:30:

    [...]

    Ik kan mij niet herinneren dat hij op 20,30 heeft gestaan in de afgelopen tijd.
    ja echt heel kort... ik had de dag ervoor de aandelen voor 19,22 weer verkocht en keek de volgende dag toch even naar de ochtend en hoppa zo naar de 20,30 Euro. Daar baalde ik wel even van maar was echt heel kort.
  2. Jasper08 25 mei 2020 12:58
    quote:

    Lekker anders schreef op 25 mei 2020 12:27:

    Wat ik al eerder schreef. Ik ben afgelopen vrijdag op 18,20 Euro!!! ingestapt. BF gaat gewoon de komende tijd omhoog. Nu al 1 euro boven wat ik vrijdag heb betaald en wat als de uitspraak morgen komt dat ze 1 maand eerder open mogen?

    Pagina grote advertenties, radio campagnes, kort geding Big Gym, openingen van sportscholen in Duitsland, binnenkort in Belgie en een verhaal dat de overdracht niet plaatsvindt door grote aerosols die via de lucht gaan zorgt ervoor dat ik heel positief ben over Basic Fit wat de opening betreft.

    Daarbij staat het aandeel nog steeds op 50% van de beurswaarde pre corona en zitten 3,2 miljoen mensen schijnbaar te wachten om weer te kunnen sporten.

    Verder is het een ontzettend volatiel aandeel met een schommeling van 1 euro per dag dus handelen is ook goed mogelijk. 2 weken geleden stond het aandeel, zij het heel kort, nog op 20,30 Euro.
    Je zou ook wel eens teleurgesteld kunnen zijn beste vriend. Je scenario is wel heel positief geschetst, ik betwijfel of het in de praktijk ook zo positief zal zijn.
    Wat betreft je roze wolk dat de sportscholen in België binnenkort opengaan. Hier is de horeca zelfs nog niet open. Dit zal ten vroegste 8 juni zijn.
    Mijn verwachting is dat in de eerste fase restaurants en mogelijks cinéma's terug open mogen. Cafés en sportscholen zullen daar niet bij zijn.
    Waar baseer je je mening op dat het niet zou verspreiden via aerosols? Het is een lingvirus... Als je zo'n zaken noemt geeft het dan wat duiding aub.

    Hoogste punt was 35,75€ voor Corona. Op dit ogenblik staat de waarde 46% lager. Reken jij op een terugkeer naar de beurswaarde van voorheen, dan zal je teleurgesteld zijn vrees ik gezien de zware impact op deze sector en dit bedrijf...
    Reken er maar op na, 15 miljoen € Cashburn per maand sinds de sluiting. Bovenop een reeds hoge schuldgraad. Allemaal centen die gaan vliegen zijn en de groei de komende periode gaat belemmeren.
    Kredietlijn die ze gevraagd hebben en zullen krijgen zorgt er voor dat ze dit wel gaan overleven. Maar ook dat krediet zal terugbetaald moeten worden met dus impact op de winsten in de toekomst.

    Je uitspraak over de mensen die staan te wachten om te sporten, zou ik toch ook even over nadenken. Sportwinkels zijn leeggekocht door mensen die thuis beginnen sporten zijn. Kijk ook even naar de koers van Peloton. Dat is een Amerikaans bedrijf die in hoofdzaak online fitnesstoestellen verkoopt. Hun koers is explosief gestegen sinds Corona. Hun winsten zijn door Corona de lucht in geschoten. Lees tussen de regels dat mensen thuis beginnen sporten zijn en hierin geïnvesteerd hebben... Kan wel eens nadelig zijn voor het aantal abonnees voor sportscholen.
    Niet iedereen staat te springen om terug in afgesloten ruimtes met anderen te gaan sporten.
    Ik volg jullie enthousiasme omtrent dit aandeel wel, dat het nu laag gewaardeerd staat en potentieel heeft om flink te gaan stijgen.
    Maar hoe sommigen onder jullie blind zijn voor alle risico's en onrealistische koersdoelen in jullie hoofd hebben, dat begrijp ik dan weer niet.

    Jasper
  3. [verwijderd] 25 mei 2020 13:07
    quote:

    langetermijner schreef op 25 mei 2020 11:59:

    [...]
    Val je onder een risico groep?
    Ik heb toevallig wel een auto immuunziekte, maar zonder zou ik ook niet gaan/durven. Buiten wel.
  4. Mkrl001 25 mei 2020 13:09
    Valt me op dat er weinig volume is ondanks de stijgende koers.
    Velen die nog stukken hebben aan veel hogere koers?
  5. [verwijderd] 25 mei 2020 13:09
    quote:

    BL93 schreef op 25 mei 2020 12:02:

    [...]

    Ik denk dat een supermarkt erger zal zijn.... Laatste week/2 weken houden toch steeds minder mensen zich in de supermarkten aan o.a. de afstand, en opvallend, voornamelijk de oudere!!
    Dat ben ik met je eens, maar boodschappen doen kost weinig tijd en desinfectiemiddelen staan klaar. Maar ik heb een sportschool altijd al een beetje viezig gevonden. Al die transpirerende hijgende fanatieke mensen.......En dan heb ik 't nog niet eens over die toestellen........brrrr.
  6. forum rang 4 stockholder 25 mei 2020 13:38
    quote:

    Bella's moeder schreef op 25 mei 2020 13:06:

    [...]

    Door het sporten?
    stop met deze onzin. Dit heeft niets met het draadje te maken. Ik vind het ook nog eens respectloos.
  7. Debo 25 mei 2020 13:40
    quote:

    Bella's moeder schreef op 25 mei 2020 13:09:

    [...]

    Excuse me?
    Maak je niet druk, sommige mensen hebben nu eenmaal geen gevoel voor humor.
  8. Lekker anders 25 mei 2020 13:42
    quote:

    Jasper08 schreef op 25 mei 2020 12:58:

    [...]

    Je zou ook wel eens teleurgesteld kunnen zijn beste vriend.

    Ja je hebt daar zeker valide punten Jasper echter ben ik ervan overtuigd dat de sportscholen onder bepaalde voorwaarden weer open gaan. Met een agenda, met meer afstand, niet voor boven de 50, alleen kracht en geen cardio etc. etc.

    Verder zijn ze reteslim in marketing en bieden ze veel waar voor weinig geld. Geen enkele partij die dat beter doet momenteel. Zelf zie ik ze ook niet snel terug gaan naar de pre-corona waarde maar het zal mij niet verbazen indien dat wel het geval is.

    Sporten is een basisbehoefte en ik denk dat er 3,2 miljoen mensen graag sporten. Het potentieel is gewoon groot. Denk aan de online klasjes die wellicht over een jaar van nu heel gewoon zijn geworden. Wie kan dat beter doen... precies Basic Fit. Kortom het komt wel goed hier .

    Plus:
    Het rivm zegt dit: "Wordt het nieuwe coronavirus via de lucht verspreid?
    Het nieuwe coronavirus verspreidt zich vooral via de grotere druppeltjes die niet lang in de lucht blijven hangen en die zich normaal gesproken niet over grotere afstand verspreiden.

    Er is geen duidelijk bewijs dat het nieuwe coronavirus zich in de kleinste druppeltjes over grotere afstand via de lucht kan verspreiden. Verder besmetten patiënten met het nieuwe coronavirus gemiddeld tussen de 2 en 4 nieuwe personen, wanneer er geen maatregelen genomen worden (R0). Bij verspreiding via de lucht is dit aantal veel hoger. Zo besmet één mazelenpatiënt gemiddeld 17 andere mensen.

    Of verspreiding via de lucht met kleine druppeltjes en/of aerosolen een rol speelt bij zingen of sporten wordt op dit moment verder bekeken."
  9. forum rang 4 Onder de regenboog 25 mei 2020 13:44
    quote:

    cash king schreef op 25 mei 2020 12:23:

    [...]
    Dit klopt niet! Ook heeft Basic Fit een voordeel tov de kleinere sportscholen, meer ruimte...
    Basic fit filialen hebben de kleinste m²/per lid van bijna alle fitnesscentra in Nederland!
    In ieder geval genoeg tussen ruimte van 2 meter per toestel. Maar weet niet hoe het bij jullie is in Nl. Ben hier even binnen geweest na mijn hardloop rondje uurtje geleden, alles staat al klaar. Trouwens de airco is zo ingesteld dat er geen kleine deeltje blijven rondzweven. Ziet er goed uit, kan niet wachten ben die bergen op en neer lopen zo ongelooflijk zat.
  10. [verwijderd] 25 mei 2020 13:47
    Als je hier zonder fatsoen en respectloos praat, dan heb je hier op dit forum niets te zoeken. Voor mij heb jij met die reeds gepkaatste opmerking afgedaan.
  11. Felix07 25 mei 2020 14:28
    quote:

    Jasper08 schreef op 25 mei 2020 12:58:

    [...]

    Je zou ook wel eens teleurgesteld kunnen zijn beste vriend. Je scenario is wel heel positief geschetst, ik betwijfel of het in de praktijk ook zo positief zal zijn.
    Wat betreft je roze wolk dat de sportscholen in België binnenkort opengaan. Hier is de horeca zelfs nog niet open. Dit zal ten vroegste 8 juni zijn.
    Mijn verwachting is dat in de eerste fase restaurants en mogelijks cinéma's terug open mogen. Cafés en sportscholen zullen daar niet bij zijn.
    Waar baseer je je mening op dat het niet zou verspreiden via aerosols? Het is een lingvirus... Als je zo'n zaken noemt geeft het dan wat duiding aub.

    Jasper

    Eens, BF is ook een risicovol aandeel, en het is maar de vraag wanneer de zaak weer open kan. Ik heb er wel vertrouwen in dat het eerder wordt dan 1 september: sporten is namelijk ook gezond, de hele dag op de bank liggen en netflix kijken is ook niet goed voor lichaam en geest. Bovendien, met sporten kun je wel afstand houden, maar bij de kapper niet en die zijn wel weer open.

    En ik heb vertrouwen in het management van BF en de mogelijkheden om extra financiering aan te trekken wanneer het echt september wordt.
  12. forum rang 7 Just lucky 25 mei 2020 14:33
    quote:

    Bigbird schreef op 25 mei 2020 14:21:

    Ben benieuwd of de opmars is ingezet vandaag..
    Is ingezet? We zijn al 2 weken flink aan het stijgen, we staan al 20% hogen tov 2 wk geleden.
  13. [verwijderd] 25 mei 2020 16:51
    quote:

    Debo schreef op 25 mei 2020 13:40:

    [...]Maak je niet druk, sommige mensen hebben nu eenmaal geen gevoel voor humor.
    Als ik me om humorloze forumleden druk zou maken lag ik al onder de groene zoden wegens stress. Maar zo raar was mijn vraag toch niet? Iemand postte met een aantal hysterische vraagtekens op de Basic Fit draad, dus relateer ik dat aan sport. Is toch een sportief draadje dit? ;)
  14. [verwijderd] 25 mei 2020 16:52
    quote:

    stockholder schreef op 25 mei 2020 13:38:

    [...]

    stop met deze onzin. Dit heeft niets met het draadje te maken. Ik vind het ook nog eens respectloos.
    Sporten heeft júist met dit draadje te maken.
6.839 Posts
Pagina: «« 1 ... 69 70 71 72 73 ... 342 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht