Word abonnee en neem Beursduivel Premium

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Nieuwe stookactie NPO met asielkinderen als inzet

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 jonas 26 mei 2020 19:56

    En we zien het weer net zoals met die minder uitspraak van Wilders en met het halve lijk Aantjes op TV. En dan krijg je de trits Volkskrant, Trouw, Nieuwsuur etc etc

    Nu weer met minderjarige asielkinderen. Nou stuur ze maar terug. Dit is allemaal heel doorzichtig.

    Lekker onrust stoken in de CDA. Och och kunnen sommige lekker Gutmenschen spelen zoals die Hirsh Balin. Zo zielig en zo patetisch.

    Och och ik ben zo goed en andere mensen zijn zo slecht!

    Groet, Jonas

    PS Indertijd was er ook zo een actie rond minderjarige asielzoekers die zogenaamd niet terug konden. Toen blijk daar gewoon georganiseerde betaalde actie achter te zitten met verzonnen vluchtverhalen

    Op een gegeven moment werd AIVD slim en organiseerde noodopvang in land van herkomst. Nu van al die alleenstaande asielzoekers kwam er niet 1. Ze waren helemaal niet alleeenstaand
  2. forum rang 6 jonas 26 mei 2020 21:10

    Just daar zie ik het nut niet van in. Binnen de regels betaal ik gewoon belasting en heb er geen probleem mee.

    Is ook en wat ander onderwerp. Gaat hier om dat gemanipuleerde NPO gedram en publieke desinformatie.

    Neem die zgn alleenstaande asielkomers. Sommige klapten de school en dat was gewoon betaald en tot in de puntjes georganiseerd met trainingsles in zielig asielzoekersverhaal met voor laatste stop Lissabon.

    En de NPO maar zeiken en zeuren van zielig zielig. Volksbed5rog was het en nu proberen ze weer zoiets. Ja als je gutmensch bent dan ben je beter dan andere slechte mensen en geeft een goed gevoel.

    En CDA is natuurlijk heerlijk om binnen te gaan stoken.

    Groet, Jonas
  3. forum rang 9 objectief 27 mei 2020 09:36
    quote:

    jonas schreef op 26 mei 2020 21:10:

    Just daar zie ik het nut niet van in. Binnen de regels betaal ik gewoon belasting en heb er geen probleem mee.

    Niemand is verplicht te kijken, ik heb van het programma genoten; maar ik leef dan ook in 2020.
  4. forum rang 6 jonas 27 mei 2020 20:14

    Ik leef ook in 2020 en weet wat meer over die zielige asielkinderen en Gutmensch spelen.

    Ik meldde AIVD maar dat moest zijn IND. En die bedacht op een gegeven moment al dat linkse gedram we gaan gewoon opvang regelen in herkomstlanden.

    En welnu die kinderen bleken ineens minder alleenstaand te zijn want er kwam er niet 1 in die opvanghuizen. Die kinderen kwamen gewoon vanwege goedkopere studie hier uiteraard door ons betaald of als vooruitgeschoven post om familieleden hier te halen.

    Dat is toegegeven door enige asielzoekers zgn alleenstaand. Maar objectief verdiep je eens wat meer in zaken en speel niet de o zo sociale man. Gebruik je verstand ook eens en loop niet goedkoop sociaal te doen.

    Weet wel zeker dat ik meer zelf doe aan leed elders dan jij met je mooie slappe linkse praatjes.

    Groet, Jonas
  5. [verwijderd] 27 mei 2020 20:45
    Hoi objectieve fredje, bij jullie mogen de kindjes toch wel gratis binnen zeker?:

    De Efteling veilig bezoeken
    De poorten van de Efteling mogen gelukkig weer open! Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan de Wereld vol Wonderen op een veilige manier te laten verlopen. In het park en bij de verblijfsaccommodaties volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Daarnaast voeren wij maatregelen door uit het branche protocol van De Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen: ‘Veilig Samen Uit’.

    Houd bij het maken van reisplannen rekening met de landelijke maatregelen van het land waar je woont. Wanneer je de Efteling bezoekt of in onze verblijfsaccommodaties verblijft gelden uiteraard de Nederlandse maatregelen van het RIVM.
  6. forum rang 6 jonas 1 juni 2020 18:18
    Nu ook weer zo een links ingestoken actie en opgeblazen door de NPO. die maar niet objectief nieuws blijft brengen

    Dit keer zouden er wel tienduizenden mensen op de Dam staan om te protesteren tegen Amerikaans racistisch geweld . Even een telefoontje naar Amsterdam en je weet gelijk dat het er maar een paar honderd zijn. En ach ja ook zoiets om te laten zien dat je Gutmensh bent.

    Groet, Jonas

    PS Laatst ook. Bleek dat je bij de NPO een premie kon krijgen als je iemand op rasbasis kwam aanmelden. Te idioot voor woorden. En waar was de politieke verontwaardiging over dit soort racisme?

    Blijkbaar meer soorten racisme, waarbij weg met ons de autochtone Nederlanders altijd goed en geweldig is. Wie financieren die NPO eigenlijk?
  7. forum rang 6 jonas 2 juni 2020 17:21

    Ach het lijkt nu bij NPO alleen maar zielige Lloyd. Niets over dat m4eneer al een gewapende ovewrval al op zijn naam had staan. Zo een lievertje was hij heus niet.

    En dan nog even toen ik als witte man naar USA ging werd ik gewaarschuwd geen grappen te maken met de politie. Komt bij Black Live maters wel wat over vertellen . Ja daar kan mijn zwarte vriendin uit Zuid Afrika met Angolese nationaliteit met winkeltje in Johannesburg over vertellen door andere allemaal lieve zwarten in brand gestoken en tientallen mensen vermoord door andere zwarten.

    Gek dat er toen zo weinig in de Nederlandse pers werd gemeld en nu helemaal over hun toeren zijn. Wat een domheid ook op die NPO. Meelopen met zgn Gutmenschen

    Groet, Jonas

    PS NPO Max heeft nu een weer een zgn USA deskundige gevonden zoals als die Twan die nauwelijks meer heeft dan lagere school.
    En Halsema moet met een schop onder haar kont weg en heeft Grappenhaus haar gedekt dan ook weg en snel

    Volkomen onzin ook als ex demonstrant weet ik wel beter. Met wat ruimte voor vluchten was de Dam met politiehonden en tikken en oppakwerk zo0 schoon geweest binnen 20 minuten

    Het gedrag van Halsema is gewoon een grote onverantwoordelijke schande en ze moet vandaag nog weg!
  8. forum rang 6 asti 2 juni 2020 17:57
    quote:

    jonas schreef op 2 juni 2020 17:21:

    (...) Ja daar kan mijn zwarte vriendin uit Zuid Afrika met Angolese nationaliteit met winkeltje in Johannesburg over vertellen door andere allemaal lieve zwarten in brand gestoken (...)
    Jonas, stel dat de jongere vriendin uit het buitenland financieel beter wilt worden van de relatie, dan is het niet nodig om daar kinderachtig over te doen. Maar wel oppassen dat er geen verzonnen verhalen aan te pas komen, want vertrouwen en respect moet wel aanwezig zijn. Kruisverhoor houden over het winkeltje dat in de brand zou zijn gestoken dus. Als er gaten in het verhaal zitten geef je de eerste en laatste waarschuwing.
  9. forum rang 6 jonas 2 juni 2020 18:17

    Asti enig wantrouwen mag wel. Heb het nodige nagegaan en het klopte. Eigenlijk is het een trotse onderneemster die me geen cent heeft gevraagd, maar ja daar gaan dingen wat anders en zijn er niet de regelingen die we ons nu nog kunnen permitteren dus we hebben nu soort eigen onderneming en kost mij weinig en was mijn voorstel. En ze is meteen al druk bezig

    Afstand is wel wat lastig, maar af en toe moet je er wel voor gaan. Kan achteraf misser zijn en teleurstelling opleveren maar je hebt zaken dan wel geprobeerd met de beste intenties.

    Groet, Jonas
  10. forum rang 9 objectief 2 juni 2020 19:05
    quote:

    jonas schreef op 2 juni 2020 18:17:

    Asti enig wantrouwen mag wel. Heb het nodige nagegaan en het klopte.
    Is dit niet een vorm van zelfkastijding om steeds naar programma;s te kijken die je niet
    leuk vindt.
  11. forum rang 6 jonas 2 juni 2020 19:21

    Tja Objectief. Ik kijk naar sommige programma's voor leukheid en andere voor objectieve gedegen informatie en helaas ontbreekt dat onderscheid bij de NPO.

    Er is ook gebrek aan kennis van achtergronden en erg oppervlakkig en eenzijdig.en goedkoop inspelen op gevoel en onwetenschappelijke kul zoals institutioneel racisme overgeschreven door ene Wekker uit USA literatuur.

    Is het winkeltje van mijn Angolese vriendin door witte racisten in de fik gestoken? Welnee ze waren zo zwart als wat! En dan die Gloria Wekker. Hoe kan je haar overgeschreven zgn wetenschap weerleggen? Toch iets wat bijvoorbeeld door de grote wetenschapsfilosoof Karl Popper gewenst was.

    Ach dat mens kan niet eens zijn naam spellen en mevrouw Simons kan als nog onbenulliger maar zich buiten elke serieuze discussie houden.

    Groet, Jonas

    PS Die M die IS-moordvrouwen wilt binnenhalen, lijkt me ook met de dag dommer. Welke kennis heeft dat wijf eigenlijk? Tja ze is geboren in een dorpje en zit erg met haar lesbisch zijn en elke keer is er wel wat gender iets. Wordt eens echt volwassen M dat gezeur is zo ouderwets
  12. forum rang 9 objectief 3 juni 2020 07:53
    quote:

    jonas schreef op 2 juni 2020 19:21:

    Er is ook gebrek aan kennis van achtergronden en erg oppervlakkig en eenzijdig.en goedkoop inspelen op gevoel en onwetenschappelijke kul zoals institutioneel racisme overgeschreven door ene Wekker uit USA literatuur.

    Ja, tegen die kennis van jou kan niemand tegen op. Enkel om je specialiteit neo-racisme is of anders gezegd: ultra conservatief populisme.
  13. forum rang 6 jonas 3 juni 2020 19:01

    Nu persconferentie van Rutte en eens kijken wat hij gaat doen met burgemeesters die illegaal bezig zijn.

    Ik voorspel. Zoals gebruikelijk zal de NPO journalist niet doorvragen en hij wegkomen met wat gelach.

    Groet, Jonas

    PS In het begin al: de hoofdvraag is vakantie! Zou toch eerder aan corona doden denken etc etc

    En ja heeft weer afspraken met EU maatjes gemaakt, want buiten EU om een of andere reden boze wereld.
  14. forum rang 6 jonas 3 juni 2020 19:22
    Meneer is weer naar zijn afspraken met EU-vrienden toe te lullen. Net zoals toen met monddkapje overbodig toen hij er te weinig had binnen gehaald.

    Niets over testen van toeristen uit Noord Italië etc. En zoals gebruikelijk geen maatregelen zoals tegen burgemeester Amsterdam.

    En dan dat overdreven en wat achterhaalde vrijheid van meningsuiting zou alleen kunnen zoals vroeger met demonstraties in tijd zonder internet?

    Meneer loopt toch echt wat achter.

    Groet, Jonas

    Wat een lacher: "ga wijs op reis" als advies van onze regeringsleider en dan toevallig zou Engeland onveiliger zijn dan Noord Italië. Wel doorzichtig Eurofiel gedoe

  15. forum rang 6 izdp 4 juni 2020 00:41
    Feiten ontken je als een echte stalinist oftewel als een huidige trumperiaan.
16 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.281
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.064
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.861
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.141
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 319.986
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.734
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.853
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.681
Alfen 12 15.960
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.755
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.147
AMG 965 125.576
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 379
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.101
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.570
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.088
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.247
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.523
ASML 1.762 76.396
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.616
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht