Word abonnee en neem Beursduivel Premium

AEX 575 en de-echte-klap-moet-nog-komen-club

(AJK) Hoe vergaat het u? Ik vind het dit jaar zeldzaam leuk, spannend, interessant, leerzaam, ontluisterend en verbijsterend op de beurs #mooiman Wel vind ik aandelen duur, heb continu 2000 dotcom bubble déjà-vu's en houd algeheel mijn hart vast. Zeg maar zoals ik eigenlijk al doe sinds ik sinds 2005 serieus beleg...

Vinger opsteken wie wel de hele tijd rustig heeft gezeten. Intussen vraag ik me ook af hoe de-echte-klap-moet-nog-komen-club zich voelt. Ja, die kan nog komen, maar is vooralsnog vooral een klap in eigen gezicht. Probeer niet de bodem te timen, maar koop plukjes bij op de daling, is dan maar voor de volgende keer.

 

Ga echter vooral niet wanhopen. Dat is het mooie aan de beurs, er komen altijd weer nieuw kansen. Intussen vraag ik me wel af, of de bekende beurswijsheid van Sir John Templeton aan een nieuw of extra verfje toe is:

Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht