Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Galapagos BE0003818359

Laatste koers (eur)

27,780
  • Verschill

    -0,360 -1,28%
  • Volume

    24.444 Gem. (3M) 80,1K
  • Bied

    27,740  
  • Laat

    27,780  
+ Toevoegen aan watchlist

Galapagos juli 2020

8.569 Posts
Pagina: «« 1 ... 150 151 152 153 154 ... 429 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Piddy 14 juli 2020 20:49
    quote:

    Barbet01 schreef op 14 juli 2020 12:20:

    Enkele feiten:

    1. Verloningsbeleid. Veel bedrijven kennen aandelenopties toe aan hun (hoger) management. Dit is een vorm van verloningsbeleid die fiscaal veel vriendelijker is. In de VS komt dit veel frequenter voor en verdienen sommige kaderleden zelfs grotendeels hun brood via aandelenopties. Aandelenopties komen om de zoveel tijd vrij. Ik begrijp niet dat er (nog steeds) zoveel aandacht geschonken wordt aan deze wederkerende vorm van verloning.
    Dat o.a. Walid eind mei verkocht, was omdat de opties toen vrijkwamen. Dat heeft niets met voorkennis te maken. Integendeel: ik vind het net positief dat opties die gelicht worden diezelfde dag ook verkocht worden. Zoek het anders een op. Eerlijk; ik zou net hetzelfde doen. Hadden die opties bijgevolg midden februari vrijgekomen regionen 230 €, dan hadden de verkopen in die zone plaatsgevonden. Had de koers eind mei nog 130 € gestaan, dan hadden de verkopen aan die prijs plaatsgevonden. Meer hoef je daar heus niet achter te zoeken. Nog nooit zelf een Incentive plan / warrant toegekend gekregen? Of de moeite gedaan zulk verloningsbeleid op te zoeken? Dat dit door iemand ‘fratsen van de directie’ wordt genoemd, vind ik respectloos.

    2. CHMP. Zoveel commotie om een mail van en naar CHMP. Er is een procedure lopende en een standaardantwoord werd gegeven. Er wordt mijns inziens veel te veel aandacht geschonken aan dit gebeuren waardoor het op dit forum veel paniek veroorzaakt. Bovendien lees ikzelf niets mis aan hun antwoord. De procedure is lopende en er is niets negatiefs te melden, anders was dat aldus gemeld.

    Feiten
    - Finch 1, 2, 3, Darwin studie: veiligheidsprofiel van Filgotinib is superieur. Elke keer opnieuw.
    - Filgotinib is voor RA in beide dosissen beduidend beter dan Placebo en evenwaardig of beter qua werkzaamheid dan concurrenten.
    - Waarom zou je dan zorgen maken om een eventuele goedkeuring?

    3. UC. De ph3 resultaten voor UC waren conform verwachting. Grotere fondshuizen haalden dit ook aan, sommigen zeiden zelfs dat het lichtjes boven verwachting was voor de hoogste dosis. Waarom dan maar een succes(je)? Omdat de kleinste dosis procentueel te weinig verschil betekende ten opzichte van placebo. Geen nood, Galapagos heeft net de luxe dat er twee dosissen in goedkeuringsaanvraag zitten voor RA bij FDA, waardoor de hoogste dosis voor UC voldoende kan blijken. Dit deed me denken aan Argen-X in 2018 waar een positief PB negatief werd onthaald met alle gevolgen van dien, nadat het werd rechtgezet ging de koers opnieuw naar een ATH. Wel, Galapagos en Gilead gaan met deze indicatie (UC) ook naar de markt en dienen ook hiervoor nog een aanvraag in bij FDA.

    4. Stifel. Ondertussen weliswaar oud nieuws. Een nieuwe analist die zichzelf tegenspreekt door te zeggen dat er voordien geen rekening werd gehouden met een BBW (nochtans duidelijk weergegeven door zijn voorganger zoals al aangehaald door anderen --> vermelding ‘as do we’). Valt dus door de mand. En dat zelfs los van zijn bedroevende trackrecord. Geen katalysatoren haalt hij bovendien aan: H2 wordt voor Galapagos nochtans een héél drukke periode.

    5. Beursevolutie. De beursevolutie en de fundamenten van een bedrijf zijn twee andere zaken. De fundamenten van Galapagos zijn zeer sterk. Miljarden cash. Een pijplijn om U tegen te zeggen. Geen one trick pony. Na de deal met Gilead schoten ze naar 170 euro. Ondertussen zijn er extra positieve evoluties die de fundamenten alleen maar versterken.

    Soms lees je hier dat fondshuizen ook snel de laat vol gooien en wat nog allemaal. Ik weet niet wie hier ook fondsen of fondshuizen van nabij volgt, of hun opinies leest, maar de meeste fondsbeheerders gaan zo niet te werk. Als een koers een 10% stijgt of daalt, gaan de meesten van hen niet snel de beslissing nemen om bij te kopen of verkopen zoals wij kleine beleggers weleens doen. Daar gaat een doorgedreven analyse aan vooraf. Waarom denk je dat er Belgische pensioenspaarfondsen Galapagos bij de (top 10) grootste posities hebben (zoek maar eens op). Het langetermijn product bij uitstek.

    Mogelijke verklaringen waarom Galapagos sinds 250 € zo hard daalde?

    1. Kleine beleggers nemen sneller winst bij hoog opgelopen aandelen en Galapagos is een populair aandeel onder retailbeleggers.
    2. Op dat moment daalde de ganse markt.
    3. Wederom: lees ook eens opiniestukken van fondshuizen. Zij verkopen vaak ETF’s bij dalende markten omwille van de hoge liquiditeit (Galapagos zit in diverse ETF’s en is geen lichtgewicht meer). Versterkende factor.
    4. Volatiliteitsfondsen worden gedwongen om te verkopen, versterkende factor.

    Wederom, voor mij is er niets aan de hand, het herstel nadien tot +215€ was ook navenant.
    Omwille van de nieuwsarmere periode zakt het aandeel (zoals zoveel biotech in dat geval) nadien wat terug. Het UC bericht dat door de retailbeleggers negatief werd onthaald versterkte het negatieve sentiment. Meer zoek ik hier niet achter.

    Ik heb totaal geen ‘onrustwekkende’ volumes gezien, integendeel. Dankzij het negatieve sentiment dat heerst onder retail beleggers kunnen zij de koers op korte termijn (op lange termijn slechts een kronkel in de curve) beïnvloeden op de gemiddelde en eerder lage volumes.
    Shortpartijen helpen daarbij een handje, maar geven naar mijn mening slechts een duwtje in de rug.

    Kijk naar de historiek van Galapagos en je ziet het elke keer terugkomen.

    September 2018 voor Finch 2
    Q1 2019 voor Finch 1 en 3 ? De onzekerheid duurde toen wel 4 maanden.
    Post Gilead deal van 170 – 130 (en nadien naar 250!)

    Ik begrijp dat er sceptisch wordt gekeken naar een bedrijf. Ik hou in beide richtingen niet van geroep zonder onderbouwing. Jammer genoeg zie je verschillende leden hun kar keren naargelang het hen uit komt. Ook jammer genoeg weten alleen de LT-ers dat, die al lang op dit forum zitten of volgen. Daar dient een forum niet voor denk ik. ‘Ongekende vertraging’ van onderzoeken? Is dat geen stemmingmakerij? Vertraging, ja. Ondertussen diverse onderzoeken weer on track overigens. Dat zelfs één van de meest inhoudelijke posters wordt verweten enkel een roze bril op te hebben is straf. Binnenkort voorkomt men op die manier dat er nog inhoudelijke posters zijn.

    6. FDA approval en BBW Nagenoeg alle grote partijen verwachten een BBW (lees de verslagen er op na). Dus: de markt houdt hier al rekening mee. Galapagos heeft een superieur veiligheidsprofiel én vraagt beide dosissen aan. Aangezien de grote partijen al rekening houden met een BBW, kan dat wat mij betreft alleen maar meevallen (lees: inhoud van de BBW valt mee, of het moest maar eens zijn dat er toch geen BBW zou komen). Het is niet de BBW die minder verkoop veroorzaakt, het is het gunstigere veiligheidsprofiel dat net meer verkoop kan voorzien. En dat zullen zowel Gilead als Galapagos kracht bij proberen te zetten met hun marketingmachines.
    Er is maar 1 ding van tel: goedkeuring, in beide dosissen. Ikzelf maak me daar geen zorgen over.

    Tot zover mijn eerste post. Mijn excuses dat het zo’n epistel werd. Ik wil dat ook de nieuwere generatie beleggers op dit forum alsook de twijfelende beleggers niet alleen negativiteit te zien krijgen, die vaak uit de context getrokken werd of naar believen wordt verdraaid.

    Veel succes allemaal.

    Kwam deze al langs ?
    Ok ,al 60 duimpjes .
    Knap en terecht.
  2. forum rang 4 Guuster 14 juli 2020 20:53
    quote:

    Langebeer schreef op 14 juli 2020 20:45:

    [...]

    Goed bezig! Ik ook, niet veel, maar toch !
    Als ie morgen nog iets richting de 160 wil dan ga ik me een shitload aan calls december erbij halen. Lekker!
  3. forum rang 6 Goudmijn64 14 juli 2020 20:53
    Positief ... speciaal voor de azijnpissers onder ons.
    Het stelt niet veel voor .... maar ...(Technisch) herstel zet vanavond door.
    Heerlijk .... Gala in de plus op Wallstreet. 191,02 usd.
    Gaat gestaag de goede kant op.
    Nu doorpakken.

    Morgen weer in de 170 regionen ??
    Kan haast niet anders.

    @ voetnoot .... als we deze week sluiten boven de 175 dan gaat er gewoon een flesje open.
  4. toedenoedelie 14 juli 2020 21:07
    Geduld wordt beloond.
    We hebben goud in handen en we weten dat daar n heel goed geolied researchbedrijf, een deskundige CEO en n lading blockbusters voor instaan...
    Geduld, geduld en nog ns geduld en het komt allemaal goed met GALAPAGOS
  5. forum rang 4 Al Kipone 14 juli 2020 21:08
    quote:

    Broer Konijn schreef op 14 juli 2020 18:35:

    [...]

    Bijzonder goedenmiddag Kip. Wat heb je toch een boeiende en ondernemende familie.
    Blij dat er niet voor 0900-BEL-OOM is gekozen.......
    Met die voortdurende Gala daling heb ik geen geld meer voor dat soort grappen.
    Hoe is het daar nu qua COVID?

    gezonde groet, Elliot Rabbit
    sorry voor de late reaktie, normaal klik ik drie keer per minuut op refresh maar even elders druk druk het lijkt wel werk maar goed.
    Kwa Covid gaat alles goed, er gaan nauweljiks nog mensen aan dood en die wel overlijden waren toch al bijna op (niet mijn uitspraak, maar de uitspraak van een politicus). En zeg nou zelf, wie mist Alabama en Florida nou echt?

    Dus ik draag mijn maskertje , raak niemand meer aan en hoop dat ik zo het eeuwige leven heb.

    Groet, Alistair. B. Kipone, Esq
  6. ElCajon 14 juli 2020 21:09
    [quote alias=Barbet01 id=12569616 date=202007141220]
    Enkele feiten:

    1. Verloningsbeleid. Veel bedrijven kennen aandelenopties toe aan hun (hoger) management. Dit is een vorm van verloningsbeleid die fiscaal veel vriendelijker is. In de VS komt dit veel frequenter voor en verdienen sommige kaderleden zelfs grotendeels hun brood via aandelenopties. Aandelenopties komen om de zoveel tijd vrij. Ik begrijp niet dat er (nog steeds) zoveel aandacht geschonken wordt aan deze wederkerende vorm van verloning.
    Dat o.a. Walid eind mei verkocht, was omdat de opties toen vrijkwamen. Dat heeft niets met voorkennis te maken. Integendeel: ik vind het net positief dat opties die gelicht worden diezelfde dag ook verkocht worden. Zoek het anders een op. Eerlijk; ik zou net hetzelfde doen. Hadden die opties bijgevolg midden februari vrijgekomen regionen 230 €, dan hadden de verkopen in die zone plaatsgevonden. Had de koers eind mei nog 130 € gestaan, dan hadden de verkopen aan die prijs plaatsgevonden. Meer hoef je daar heus niet achter te zoeken. Nog nooit zelf een Incentive plan / warrant toegekend gekregen? Of de moeite gedaan zulk verloningsbeleid op te zoeken? Dat dit door iemand ‘fratsen van de directie’ wordt genoemd, vind ik respectloos.

    2. CHMP. Zoveel commotie om een mail van en naar CHMP. Er is een procedure lopende en een standaardantwoord werd gegeven. Er wordt mijns inziens veel te veel aandacht geschonken aan dit gebeuren waardoor het op dit forum veel paniek veroorzaakt. Bovendien lees ikzelf niets mis aan hun antwoord. De procedure is lopende en er is niets negatiefs te melden, anders was dat aldus gemeld.

    Feiten
    - Finch 1, 2, 3, Darwin studie: veiligheidsprofiel van Filgotinib is superieur. Elke keer opnieuw.
    - Filgotinib is voor RA in beide dosissen beduidend beter dan Placebo en evenwaardig of beter qua werkzaamheid dan concurrenten.
    - Waarom zou je dan zorgen maken om een eventuele goedkeuring?

    3. UC. De ph3 resultaten voor UC waren conform verwachting. Grotere fondshuizen haalden dit ook aan, sommigen zeiden zelfs dat het lichtjes boven verwachting was voor de hoogste dosis. Waarom dan maar een succes(je)? Omdat de kleinste dosis procentueel te weinig verschil betekende ten opzichte van placebo. Geen nood, Galapagos heeft net de luxe dat er twee dosissen in goedkeuringsaanvraag zitten voor RA bij FDA, waardoor de hoogste dosis voor UC voldoende kan blijken. Dit deed me denken aan Argen-X in 2018 waar een positief PB negatief werd onthaald met alle gevolgen van dien, nadat het werd rechtgezet ging de koers opnieuw naar een ATH. Wel, Galapagos en Gilead gaan met deze indicatie (UC) ook naar de markt en dienen ook hiervoor nog een aanvraag in bij FDA.

    4. Stifel. Ondertussen weliswaar oud nieuws. Een nieuwe analist die zichzelf tegenspreekt door te zeggen dat er voordien geen rekening werd gehouden met een BBW (nochtans duidelijk weergegeven door zijn voorganger zoals al aangehaald door anderen --> vermelding ‘as do we’). Valt dus door de mand. En dat zelfs los van zijn bedroevende trackrecord. Geen katalysatoren haalt hij bovendien aan: H2 wordt voor Galapagos nochtans een héél drukke periode.

    5. Beursevolutie. De beursevolutie en de fundamenten van een bedrijf zijn twee andere zaken. De fundamenten van Galapagos zijn zeer sterk. Miljarden cash. Een pijplijn om U tegen te zeggen. Geen one trick pony. Na de deal met Gilead schoten ze naar 170 euro. Ondertussen zijn er extra positieve evoluties die de fundamenten alleen maar versterken.

    Soms lees je hier dat fondshuizen ook snel de laat vol gooien en wat nog allemaal. Ik weet niet wie hier ook fondsen of fondshuizen van nabij volgt, of hun opinies leest, maar de meeste fondsbeheerders gaan zo niet te werk. Als een koers een 10% stijgt of daalt, gaan de meesten van hen niet snel de beslissing nemen om bij te kopen of verkopen zoals wij kleine beleggers weleens doen. Daar gaat een doorgedreven analyse aan vooraf. Waarom denk je dat er Belgische pensioenspaarfondsen Galapagos bij de (top 10) grootste posities hebben (zoek maar eens op). Het langetermijn product bij uitstek.

    Mogelijke verklaringen waarom Galapagos sinds 250 € zo hard daalde?

    1. Kleine beleggers nemen sneller winst bij hoog opgelopen aandelen en Galapagos is een populair aandeel onder retailbeleggers.
    2. Op dat moment daalde de ganse markt.
    3. Wederom: lees ook eens opiniestukken van fondshuizen. Zij verkopen vaak ETF’s bij dalende markten omwille van de hoge liquiditeit (Galapagos zit in diverse ETF’s en is geen lichtgewicht meer). Versterkende factor.
    4. Volatiliteitsfondsen worden gedwongen om te verkopen, versterkende factor.

    Wederom, voor mij is er niets aan de hand, het herstel nadien tot +215€ was ook navenant.
    Omwille van de nieuwsarmere periode zakt het aandeel (zoals zoveel biotech in dat geval) nadien wat terug. Het UC bericht dat door de retailbeleggers negatief werd onthaald versterkte het negatieve sentiment. Meer zoek ik hier niet achter.

    Ik heb totaal geen ‘onrustwekkende’ volumes gezien, integendeel. Dankzij het negatieve sentiment dat heerst onder retail beleggers kunnen zij de koers op korte termijn (op lange termijn slechts een kronkel in de curve) beïnvloeden op de gemiddelde en eerder lage volumes.
    Shortpartijen helpen daarbij een handje, maar geven naar mijn mening slechts een duwtje in de rug.

    Kijk naar de historiek van Galapagos en je ziet het elke keer terugkomen.

    September 2018 voor Finch 2
    Q1 2019 voor Finch 1 en 3 ? De onzekerheid duurde toen wel 4 maanden.
    Post Gilead deal van 170 – 130 (en nadien naar 250!)

    Ik begrijp dat er sceptisch wordt gekeken naar een bedrijf. Ik hou in beide richtingen niet van geroep zonder onderbouwing. Jammer genoeg zie je verschillende leden hun kar keren naargelang het hen uit komt. Ook jammer genoeg weten alleen de LT-ers dat, die al lang op dit forum zitten of volgen. Daar dient een forum niet voor denk ik. ‘Ongekende vertraging’ van onderzoeken? Is dat geen stemmingmakerij? Vertraging, ja. Ondertussen diverse onderzoeken weer on track overigens. Dat zelfs één van de meest inhoudelijke posters wordt verweten enkel een roze bril op te hebben is straf. Binnenkort voorkomt men op die manier dat er nog inhoudelijke posters zijn.

    6. FDA approval en BBW Nagenoeg alle grote partijen verwachten een BBW (lees de verslagen er op na). Dus: de markt houdt hier al rekening mee. Galapagos heeft een superieur veiligheidsprofiel én vraagt beide dosissen aan. Aangezien de grote partijen al rekening houden met een BBW, kan dat wat mij betreft alleen maar meevallen (lees: inhoud van de BBW valt mee, of het moest maar eens zijn dat er toch geen BBW zou komen). Het is niet de BBW die minder verkoop veroorzaakt, het is het gunstigere veiligheidsprofiel dat net meer verkoop kan voorzien. En dat zullen zowel Gilead als Galapagos kracht bij proberen te zetten met hun marketingmachines.
    Er is maar 1 ding van tel: goedkeuring, in beide dosissen. Ikzelf maak me daar geen zorgen over.

    Tot zover mijn eerste post. Mijn excuses dat het zo’n epistel werd. Ik wil dat ook de nieuwere generatie beleggers op dit forum alsook de twijfelende beleggers niet alleen negativiteit te zien krijgen, die vaak uit de context getrokken werd of naar believen wordt verdraaid.

    Veel succes allemaal.

    Beste Bardet01,

    Dank voor de prachtige uiteenzetting en het nuanceren van een aantal punten, die hier op het forum spelen.
    Zeer waardevol! Blijf bij ons en zie graag meer :)
  7. Jeroen_The_Man 14 juli 2020 21:14
    quote:

    Guuster schreef op 14 juli 2020 20:53:

    [...]
    Als ie morgen nog iets richting de 160 wil dan ga ik me een shitload aan calls december erbij halen. Lekker!
    Aan welke zit je te denken?
  8. [verwijderd] 14 juli 2020 21:17
    @Creationist:

    De CEO Galapagos heeft al jaren een positie van 478.289 aandelen. Dit heeft hij in mei 2020 uitgebreid met 20.000 aandelen, Zijn niet veel CEO's van AEX-bedrijven die een dergelijke positie aanhouden.
    In de beginjaren van zijn CEO-schap heeft hij deze positie zelf opgebouwd door aandelen te kopen. Alleen een jaar of 5 geleden heeft hij wat verkocht voor privé aangelegenheden.

    Het management oefent de inschrijvingsrechten (voorheen: warranten) uit, en betaald voor afname van de aandelen en besluit al jaren om elk kwartaal een deel van deze aandelen te verkopen.

    Er is niet nieuws onder de zon. De beslissing om deze inschrijvingsrechten uit te oefenen maken ze ruim van te voren bekend, en een vaste effectenbroker geleidt de verkoop.
    Stel je voor: Gilead informeert Galapagos over de data van UC, en management denkt oh, dit is een moment om de effectenbroker te bellen voor snelle verkoop. Dit gaat niet zo. De beslissing wordt veel eerder genomen. Tijdspanne van 3 maanden. Daarbij is een PRAC-vergadering niet vreemd, om veiligheidsprofiel verder te definiëren. Dit heeft Rekyus al in duidelijke taal uitgelegd.
    Verder was eind mei pas dag 150 gepasseerd, en adviesoordeel volgt bij dag 210. Hoe eerder je een discussie ten goede kan doen eindigen, des te meer je bij dag 210 voor dit adviesoordeel in aanmerking komt. Bij dag 180 hoeft er dan geen clock-stop meer plaats te vinden.

    @BLOO7: je insinueert van alles. Nogmaals: de CEO houdt al hele lange tijd 478.289 aandelen, en je behoort te weten dat elk kwartaal de warranten uitoefening een gegeven is. Er zijn in mei dus 20.000 aandelen Galapagos toegevoegd aan de positie die de CEO houdt.

    Daarbij was je voor de Gilead-deal reuze enthousiast; overname-kans, het kan naar €300 bla bla.
    Ofwel: je geloofde in de pipeline. Nu een jaar verder is je positie anders en ga je stellen dat je het van de verkopen nog moet zien. Helemaal jou keuze.

    Eerst koop je dus aandelen, en geloof je in de pipeline van Galapagos, en schreeuw je maanden €300.
    Vervolgens betaald Gilead een mega bedrag, neemt een belang, gaat ferme royalties betalen bij verkopen + nog eens grote mijlpaalbetalingen bij succes GLPG1690/GLPG1972 van maximaal $1,325 miljard, ...... en nu ga je doen alsof potentie van deze programma's anders is. Het overname scenario is weg en daarmee de belofte van die programma's waar Gilead zo dik voor heeft betaald. Vreemde gewaarwording.

    We gaan het meemaken wat GLPG1690 gaat doen in waardering Galapagos, bovenop Filgotinib (GLPG0634), GLPG3970, GLPG1972 etc.

    Ondertussen wordt de marketing kracht van Gilead hier terzijde geschoven > HIV/HCV, met voor Japan de sterke lokale partner EISAI (verkoopt HUMIRA) voor verkopen van Filgotinib.
    Daarbovenop het feit dat Galapagos +150 mensen heeft aangenomen met Big Pharma ervaring voor EU-markt, en het feit dat Gilead het RA marketing team klaar heeft voor lancering en opschaling van Galapagos 1e ontwikkelde medicijn wereldwijd.

  9. Ooievaar 14 juli 2020 21:20
    Barbet01, bedankt voor je uitgebreide uitleg en de opsomming van feiten, daar ontbreekt het hier weleens aan! Welkom aan boord!
  10. forum rang 4 Guuster 14 juli 2020 21:22
    quote:

    Jeroen_The_Man schreef op 14 juli 2020 21:14:

    [...]

    Aan welke zit je te denken?
    December 180. Bij gala neem ik meestal een looptijd van een half jaar en dan iets boven at the money. En dan 2-3 maanden voor expiratie verkopen en doorschuiven. Op een missertje na heeft me dat tot nog toe steeds aardig wat opgeleverd.
    Wil ook nog wat aandelen erbij nemen
  11. forum rang 4 HaBe 14 juli 2020 21:27
    Daarbovenop het feit dat Galapagos +150 mensen heeft aangenomen met Big Pharma ervaring voor EU-markt, en het feit dat Gilead het RA marketing team klaar heeft voor lancering en opschaling van Galapagos 1e ontwikkelde medicijn wereldwijd.

    [/quote] Hoe kan het toch dat de koers zo extreem daalt met al deze feiten? Zijn wij nou zo slim of...
  12. forum rang 4 Bakkiekoffie 14 juli 2020 21:31
    quote:

    ABCM schreef op 14 juli 2020 19:47:

    [...]
    Opgeruimd staat netjes
    Zeer, maar om 14 juli 2020 19:25 doet hij nog een post uit. Zijn last-post. Of is het lastpost.
  13. [verwijderd] 14 juli 2020 21:36
    quote:

    Paniekvogel schreef op 14 juli 2020 21:27:

    Daarbovenop het feit dat Galapagos +150 mensen heeft aangenomen met Big Pharma ervaring voor EU-markt, en het feit dat Gilead het RA marketing team klaar heeft voor lancering en opschaling van Galapagos 1e ontwikkelde medicijn wereldwijd.

    [/quote] Hoe kan het toch dat de koers zo extreem daalt met al deze feiten? Zijn wij nou zo slim of...
    Dat blijft ongrijpbaar. Waarom dalen koersen om vervolgens weer 2x zo hard te stijgen.
    Dat patroon hebben we heel vaak bij Galapagos gezien.
  14. zjie-em 14 juli 2020 21:43
    Sinds juli/augustus 2018 volg ik dit draadje. Destijds was de reden de aanhoudend opvallende daling van Gala. Ik meen van ruim in de 70 naar naar onder de 70 en ik ben er toen ingestapt. Goede testresultaten zetten het aandeel vele euro's hoger.
    Wat volgde waren ups en downs. Telkens als het bij mij begon te knagen en ik dacht "kappen", volgde een opleving. Mooi vb is september 2019 toen de koers richting 130 daalde.

    De huidige daling zie ik als tijdelijk, bij gebrek aan nieuws.

    Meneer Barbet heeft vandaag alles weer eens helder en feitelijk naar voren gebracht. Dank ook aan Meneer WomanIC met zijn eigen draadje en goed inhoudelijk verwoorde bijdragen.
    Beter dan "vanavond persbericht", "koersdoel 300" , verwensingen richting de CEO of verdachtmakingen inzake voorkennis. Helaas is het Corona tijd. Een mondkapje zou sommigen op dit forum niet misstaan.
  15. Ikkedike 14 juli 2020 22:09
    quote:

    Dirk1975 schreef op 14 juli 2020 21:03:

    ondertussen staat Gala al groen in de VS, morgen dus zonder twijfel verschillende euro´s hoger.

    Nabeurs -2,28% direct
8.569 Posts
Pagina: «« 1 ... 150 151 152 153 154 ... 429 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 april

    1. China economische groei eerste kwartaal 5% (YoY) volitaliteit verwacht
    2. China industriële productie maart
    3. China detailhandelsverkopen maart
    4. B&S Group Q4-cijfers
    5. Fastned Q1-cijfers
    6. VK werkloosheid feb
    7. SBM Offshore $0,83 ex-dividend
    8. PostNL jaarvergadering
    9. Kendrion €0,45 ex-dividend
    10. EU handelsbalans feb
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht