Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

B&S Group SA LU1789205884

Laatste koers (eur)

4,185
  • Verschill

    +0,060 +1,45%
  • Volume

    132.588 Gem. (3M) 60,7K
  • Bied

    4,175  
  • Laat

    4,185  
+ Toevoegen aan watchlist

B&S Group 2020

782 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 40 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Saibee 15 juli 2020 19:17
    quote:

    MFCons schreef op 15 juli 2020 15:16:

    [...]
    En hoe denk je ondertussen over Brunel?:)
    Brunel heb ik er eind januari uitgegooid (rond €8.40); daarna niet meer gevolgd; beetje 'uit het oog, uit het hart'.
    Financieel redelijk solide bedrijf maar in de markten waarin ze actief zijn gaat het er ronduit beroerd aan toe ; op de korte termijn niet heel veel verbetering.
  2. forum rang 4 Bob777 16 juli 2020 16:38
    WASHINGTON (AFN) - De winkelverkopen in de Verenigde Staten zijn in juni verder gestegen, na de stevige plus een maand eerder. Volgens de Amerikaanse overheid namen de detailhandelsverkopen vorige maand met 7,5 procent toe in vergelijking met mei, toen een herziene stijging van van 18,2 procent was te zien.

    De stijging overtrof de verwachtingen. Economen hadden in doorsnee een toename van de verkopen met 5 procent voorspeld. De verkopen van winkeliers in de VS laten daarmee herstel zien van de harde klappen in april en maart door de coronacrisis.

    Dus China draait weer goed daar lopen de verkopen van luxe goederen zeer goed dus zal er ook wel een potje parfum of een flesje drank tussen zitten en ook in de VS gaat het boven verwachting. Europa is ook gewoon weer open dus ik snap niet helemaal waarom we zo bij de 6,00 euro blijven hangen.
  3. Techie 20 juli 2020 19:52
    ,Deze samenwerking geeft aan dat AliExpress zeer interessant kan zijn voor Nederlandse bedrijven met een internationaal netwerk”, zegt Jack Peters, directeur business development van Alibaba Benelux. ,,B&S Group is het eerste Nederlandse bedrijf dat producten aanbiedt via AliExpress in Spanje. Maar er zijn inmiddels ook enkele beursgenoteerde bedrijven en een aantal kleinere ondernemingen geïnteresseerd. Zij willen de Spaanse consument kunnen bereiken door binnen drie dagen spullen af te leveren. De Chinese webwinkelgigant Alibaba krijgt steeds meer voet aan de grond in ons land en de rest van Europa. Meer dan honderd Nederlandse merken zijn inmiddels actief op het platform.

    ’Luxeproducten voor Chinese consument’

    Volgens Martijn Spoelstra, directeur e-commerce & wholesale voor B&S Group, is het platform van AliExpress een zeer interessante optie. ,,We werken ook al heel nauw samen in China. En dat gaat goed. We hebben een kantoor in Hong Kong en we zien daar bijvoorbeeld dat de Chinese consument heel gevoelig is voor luxeproducten. We zien Europa als een doelmarkt. We hebben onze logistiek internationaal op orde. En naast Spanje is bijvoorbeeld ook de Russische markt heel interessant voor ons.”

    Spanje vormt sowieso een belangrijke markt voor Alibaba. Het Chinese concern heeft twee fysieke winkels in Barcelona en Madrid en ziet verdere groeimogelijkheden.
  4. stockmarket 21 juli 2020 10:44
    ABM FN-Dow Jones) Remy Cointreau heeft in het afgelopen, ondanks de impact van de coronacrisis, meer kunnen verkopen dan aanvankelijk verwacht. Dit bleek dinsdagochtend uit de cijfers van de Franse distillateur.

    De omzet in het eerste kwartaal, dat liep van april tot juni, bedroeg 150,1 miljoen euro, tegenover 223,2 miljoen euro een jaar geleden. Op autonome basis daalde de omzet met maar liefst 33 procent.

    Volgens de distillateur is dat evenwel beter dan gevreesd werd, dankzij de veerkrachtig in de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk.

    Outlook

    Remy Cointreau heeft de outlook voor de eerste helft van het lopende boekjaar verhoogd.

    De distillateur mikt op een omzetdaling van 35 tot 40 procent op autonome basis, terwijl het eerder op een krimp van 45 tot 50 procent rekende.

    Ondanks de bepekte zichtbaarheid verwacht Remy Cointreau een sterke herstel in het tweede helft van het jaar, aangejaagd door de consumptie in de VS en China.

    Sterk herstel in 2e halfjaar is dan ook mogelijk voor de drankdivisie van B & S lijkt me.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
  5. [verwijderd] 22 juli 2020 09:41
    Wat is hier nou al dagen aan de hand? Koers wil omhoog richting 6,100 en dan is er steeds een verkoper op 5,900. Ik twijfel of ik vandaag aan mijn derde rit moet beginnen, tis wel een lucratieve dagdeal....
  6. forum rang 4 Louis Pasciuto 22 juli 2020 10:08
    Is me ook opgevallen, er wordt ook steeds een range bepaald met 7k tot 8k stukken op de bied en laat. Misschien dat Meulman met zijn vertrek ook zijn belang aan het verminderen is.
  7. forum rang 4 Bob777 22 juli 2020 10:33
    Er moeten eerst even een aantal transacties buiten het boek om worden afgehandeld van bijvoorbeeld 45000 stukjes om 7:34 tegen 5.975 gebeurde de vorige keer ook. Dagen achter elkaar rond dezelfde koers blijven dobberen totdat ze genoeg bij elkaar hebben.
  8. [verwijderd] 22 juli 2020 10:56
    Met oplopende Corona zie ik de cruise en luchtvaart business niet snel (verder) herstellen. On-line doet het wel beter maar compenseert denk ik niet de mindere gang van zaken in de andere segmenten.Zie zelf eerder de koers naar 5,00-5,25 gaan heb daarom mijn positie gesloten.
  9. forum rang 4 Bob777 22 juli 2020 11:32
    De cruise en luchtvaart is maar een klein deel B&S is binnen de groep ongeveer 25% andere maritieme markten lopen gewoon door en hier zit ook lagaay in. Je ziet nu al aan de banen pagina's van de verschillende onderdelen dat ze flink inzetten op IT. Ik denk dat je spijt krijgt door ze weg te doen.

    Ik snap wel dat je een beetje moedeloos wordt dat die koers zo blijft dobberen. Maar als je de berichten zo een beetje bekijkt (en de rijen voor de Action) valt de teruggang in handel nog wel mee. Verder kan het bedrijf heel eenvoudig mee bewegen door voorraden te verlagen en daarmee brengen ze de schuldpositie ook naar beneden. De kortere balans die dan ontstaat ziet er dan veel aantrekkelijker uit.
  10. forum rang 4 Louis Pasciuto 22 juli 2020 11:38
    Veel bedrijven reageren overigens juist positief omdat berichten minder slecht zijn dan gedacht. Maar ik kijk wat verder en probeer te beslissen of B&S kansrijk is voor de toekomst nu ze nog meer op online willen inzetten. Vaak is het zo dat bedrijven die online iets willen gaan doen de logistiek missen, dat is bij B&S juist niet het geval. Ik heb ze nooit gehad, alleen recent even een paar stuivers meegepakt.
  11. [verwijderd] 22 juli 2020 12:03
    @ Bob777,

    Jij hebt duidelijk meer kennis van B&S dan ik. Zoals eerder aangegeven, tot een half jaar geleden nog nooit van dit bedrijf gehoord. Leek me een interessante dobbel. Heeft sneller dan verwacht goed uitgepakt. Toekomst zal uitwijzen of ik nog een keer een gokje zal wagen. Succes.
  12. forum rang 4 Bob777 23 juli 2020 08:54
    Consumentenvertrouwen Duitsland veel minder zwak

    NEURENBERG (AFN) - Duitse consumenten zijn een stuk minder somber over de economie geworden. Dat maakte marktonderzoeker GfK bekend.

    De index die het vertrouwen van consumenten in Europa's grootste economie weergeeft, noteert een stand van min 0,3. Bij een voorgaande meting was dat een herziene stand van min 9,4. Economen rekenden in doorsnee op een niveau van min 4,5. De graadmeter wordt gebaseerd op onderzoek onder circa 2000 respondenten.


    Weer een teken dat de koers van B&S de laatste tijd veel te hard is afgestraft. We noteren nu 60% onder de jaar top omdat er wordt wordt voorspeld dat de omzet in 1 kwartaal met 25%-35% daalt. (zo'n 15 a 20% op jaarbasis). Dit is niet logisch.

    Het probleem zit erin dat het bedrijf redelijk onbekend is maar zodra dat veranderd gaat die koers ook omhoog. Misschien moet die nieuwe topman eens een keer bij BNR aanschuiven om wat meer over zijn bedrijf te vertellen.
  13. Daardrinkenweop 24 juli 2020 16:41
    Die bied en laat van 7-8k stuks is al ruim een maand aanwezig. De gokker in mij is erg benieuwd wat er gebeurt op het moment dat deze laat ineens en volledig wordt opgeslokt. Ik stap volgende week ook in.
  14. Ali As 24 juli 2020 22:09
    Vandaag mijn GAK voor B&S flink omlaag kunnen brengen. Daarbij wel de gok genomen dat de koers volgende week niet nog (veel) verder wegzakt. Mijn verwachting is dat het de komende maand wat blijft ronddobberen op het huidige niveau (mijns inziens veel te laag). En dat het dan na de halfjaarcijfers of wel flink gaat stijgen, of juist stevig daalt. In het eerste geval heb ik een mooi pakket dat wat geld oogst en in het tweede geval zijn er weer nieuwe momenten om bij te kopen. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat dit bedrijf zal blijven worden ondergewaardeerd. Daarvoor zijn de pre-corona cijfers simpelweg te positief.
  15. [verwijderd] 25 juli 2020 18:12
    Ik moet het allemaal nog maar zien. Ik ga uit van tegenvallende Q2 cijfers, slechter dan verwacht. Ik sta ook niet te kijken als er een mededeling komt omtrent de cruise tak. Die gaat zich echt nog niet herstellen. Ik weet nog van uit mijn B&S tijd dat die marges flinterdun waren, de handel intern eigenlijk gesponsord werd (sognificant lagere logistieke kosten aan doorberekend) en er met grootse moeite een break even werd gedraaid op EBIT. De BU was eigenlijk enkel interessant voor schaalvergroting van de inkoop. Nu de volledige omzet weg valt zal het mij niks verbazen dat ze die tak opdoeken, zekers als de NOW ophoudt.
  16. forum rang 4 Bob777 27 juli 2020 17:56
    De NOW regeling is openbaar. B&s heeft deze ook gehad maar als ik de bedragen zo bekijk vindt het nog wel meevallen
782 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 40 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 april

    1. China economische groei eerste kwartaal 5% (YoY) volitaliteit verwacht
    2. China industriële productie maart
    3. China detailhandelsverkopen maart
    4. B&S Group Q4-cijfers
    5. Fastned Q1-cijfers
    6. VK werkloosheid feb
    7. SBM Offshore $0,83 ex-dividend
    8. PostNL jaarvergadering
    9. Kendrion €0,45 ex-dividend
    10. EU handelsbalans feb
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht