Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,868
  • Verschill

    -0,093 -9,63%
  • Volume

    37.599.271 Gem. (3M) 6,4M
  • Bied

    0,865  
  • Laat

    0,900  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming Augustus 2020

10.441 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 523 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 augustus 2020 12:12
    quote:

    Winst gevend schreef op 31 juli 2020 14:37:

    Pharming Group N.V. Afgegeven Analisten koersdoelen.

    2020 JULI
    € 2,00 31-7-2020 - Roth Capital Partners
    € 2,05 31-7-2020 - Stifel Nicolaus
    € 3,10 30-7-2020 - H.C. Wainwright & Co.

    2020 JUNI
    € 3,50 26-6-2020 - Oppenheimer & Co.

    2020 MEI
    € 2,84 28-5-2019 - van Leeuwenhoeck In.
    € 2,10 19-5-2020 - First Berlin

    2020 APRIL
    € 1,90 30-4-2020 - Portzamparc BNP Paribas

    2020 MAART
    € 0,60 05-3-2020 - Kempen & Co.

    Oppenheimer is wel heel optimistisch, maar je weet het nooit als de studie wederom een 100% score oplevert.
  2. forum rang 4 roloff 1 augustus 2020 12:12
    De volgende samenwerking die ook door Pharming werd genoemd heeft m.i. mogelijk veel potentie.

    ¨Pharming has a long term partnership with the China State Institute of Pharmaceutical Industry (¨CSIPI¨), a Sinopharm company, for joint global development of new products, starting with recombinant human Factor VIII for the treatment of Haemophilia A. Preclinical development and manufacturing will take place to global standards at CSIPI and it´s affiliates and are funded by CSIPI. Clinical development will be shared between the partners with each partner taking the cost fot their territories under the partnership.¨
  3. [verwijderd] 1 augustus 2020 12:19
    quote:

    voda schreef op 1 augustus 2020 11:54:

    [...]
    Daar heb je een goed punt. Pharming wist wel degelijk dat de maart sales relatief hoog waren. Ze hadden dit tenminste kunnen vermelden.
    De hamvraag daarbij is of ze op het moment van publicatie van de Q1 cijfers daarbij ook wisten dat deze pieksales van einde Maart ook grotendeels waren toe te kennen aan voorraadopbouw in plaats van aan een toenemende patiënten aanwas, met name in de US.

    Indien Pharming hiervan inderdaad op de hoogte was hadden ze destijds natuurlijk nooit bij de Q1 cijfers moeten aangeven ivm "aanhoudende groei van het aantal nieuwe patiënten". Want juist hierdoor namen beleggers de cijfers van Q1 als basis voor verdere toekomstige omzetgroei en werden daardoor "verrast" met de gerapporteerde Q2 omzet.

    Echt ontzettend jammer ook dat dit een negatieve sfeer teweeg brengt en het shortergilde volledig in de kaart speelt. Totaal onnodig ook, want op alle fronten rapporteerde Pharming record halfjaarcijfers over 2020 wat nu een beursafstraffing oplevert terwijl het beloont zou moeten worden!!

    Hoe belangrijk is een juiste communicatie zie je maar weer eens.......HEEL BELANGRIJK DUS !!!!
  4. [verwijderd] 1 augustus 2020 12:20
    quote:

    voda schreef op 1 augustus 2020 11:23:

    Zojuist even rustig de webinar bekeken. Maar 194 views, wat weinig op 40.000 aandeelhouders zeg!

    Ik vond dat er eigenlijk maar weinig vragen behandeld werden. Wat er aan vragen door Leon werd gesteld was min of meer al eerder verteld door Sijmen. Wat ik wel irritant van Leon vond hoe hij iedere keer Simon (op zijn Engels) zei.

    Voorlopig geen PB's over de ontwikkelingen. (als ik het allemaal goed gevolgd heb). Dat wordt een hele lange rit... (alweer). Ik weet niet of ik nog zo'n geduld kan opbrengen.
    Ik denk dat het niet lang meer duurt.

    Op 28 juni ging er op dit forum een "nep"mail rond van Dr. Osthoff.
    Ik heb hierover vragen gesteld aan Pharming en op 7 juli j.l. kreeg ik antwoord, waarin letterlijk wordt gezegd:

    We zijn momenteel bezig met het opstarten van deze trial in verschillende onderzoekscentra in verschillende landen. Dit betekent dat in elk land apart goedkeuring verleend moet worden voor een klinisch onderzoek en dat kost tijd; onder normale omstandigheden kan dit oplopen tot zes maanden of meer. De COVID studies kunnen echter in de meeste gevallen snel goedgekeurd worden, maar dit alles kost nog steeds tijd.
    Hoewel we geen specifieke informatie over de tijdlijn van klinische trials kunnen delen, zullen we in samenwerking met onderzoeker van de klinische trials, Dr. Osthoff, en de relevante regelgevende instanties, de markt zo goed mogelijk up-to-date houden.


    Met andere woorden: voor 7 juli j.l. was Pharming al bezig met de voorbereiding in andere landen.
    Op basis van het Basel traject, kunt u zelf terugrekenen hoe lang e.e.a. mogelijk nog gaat duren. Het lijkt me dat het traject in sommige landen (USA) sneller gaat, vanwege urgentie m.b.t. de hoeveelheid patiënten op intensive care.

    Persoonlijk was ik onder de indruk van hetgeen gezegd is op de webinar. De prestaties en toekomstgerichte ontwikkelingen (en wensen) vond ik hoopgevend en vertrouwenwekkend. De huidige dip heb ik benut als koopmoment om mijn GAK te verlagen.
    Opvallend vond ik de goede communicatie vanuit Pharming n.a.v. mijn mail. Ik ben een investor en kreeg via die weg keurig antwoord op mijn vragen.
    Ik weet niet waar u het aantal van 40.000 aandeelhouders vandaan haalt, maar 194 views is natuurlijk teleurstellend weinig.

  5. forum rang 7 Dividend Collector 1 augustus 2020 12:26
    quote:

    Kanshebber schreef op 1 augustus 2020 11:55:

    Nieuwe maand nieuwe kansen.
    Zolang men nog bereid is om stukjes tegen een te lage koers weg te doen, gaan we maandag weer dalen.
    De sfeer op dit forum is te negatief en sleurt bijna iedereen mee.
    Pharming maakt winst en heeft € 155.1 miljoen in kas.
    Nog nooit vertoond !

    Dit aandeel wordt zwaar gemanipuleerd.
    Jammer dat velen de moed laten zakken.

    We gaan het zien...........
    Als je gelooft in Pharming kun je nu goedkoop instappen/ bijkopen en inderdaad beter het forum links laten liggen. Voor Galapagos geldt hetzelfde. Alles en iedereen krijgt daar de schuld behalve de belegger zelf. Het forum is vooral emotiegedreven. In biotech zitten veel speculanten / goudzoekers met weinig geduld. De koersval bij de mooie cijfers afgelopen week getuigt hiervan. Rustig blijven en profiteren is wat ik doe.
  6. forum rang 4 roloff 1 augustus 2020 12:28
    quote:

    Dividend Collector schreef op 1 augustus 2020 12:26:

    [...]

    Als je gelooft in Pharming kun je nu goedkoop instappen/ bijkopen en inderdaad beter het forum links laten liggen. Voor Galapagos geldt hetzelfde. Alles en iedereen krijgt daar de schuld behalve de belegger zelf. Het forum is vooral emotiegedreven. In biotech zitten veel speculanten / goudzoekers met weinig geduld. De koersval bij de mooie cijfers afgelopen week getuigt hiervan. Rustig blijven en profiteren is wat ik doe.
    @DC, mee eens. AB!

    Ik houd mijn onlangs opgebouwde positie goed vast (maar anderen kunnen / mogen daar natuurlijk anders over denken ;-)
  7. forum rang 4 Vriendelijke 1 augustus 2020 12:43
    Nog even over de Nasdaq ,
    Pharming heeft geld nodig aangezien pre-eclampsia en de andere indicaties vreselijk veel geld gaan kosten dit redden ze gewoon niet met die 150 miljoen dat is een ding wat zeker is.

    Hierdoor hebben ze een obligatie in de markt gezet met de bedoeling dat ze binnen 2 jaar de obligatie kwijt zijn dit vanwege de €2,028.
    Ondertussen toestemming vragen voor wederom een aandelenverhoging naar 880.000.000 aandelen dus je kon er vanuit gaan dat er wederom een obligatie in de markt geplaatst zou worden.

    Nu komt dat covid verhaal ertussen en alles is stopgezet dus alles is nu eigenlijk anders dan dat ze gepland hadden immers de resultaten van aki en pre en mogelijk pompe zullen veel later komen.
    Ondertussen is de koers ver beneden de uitgerekende prijs gezakt dus moeten ze andere manieren vinden, omdat ze zelf hadden verwacht dat met al dit nieuws de koers boven de €2 zou uitkomen.

    Nu komen ze ineens met het nasdaq verhaal en dat gaat sneller gebeuren dan dat wij denken, ik durf zelfs te wedden dat Goldman Sachs al druk bezig is met de voorbereidingen om een notering te krijgen op de Nasdaq immers deze hebben ook de obligatie in de markt gezet.
    Is deze notering goed of slecht voor de beleggers daar kan ik heel kort over zijn, natuurlijk zal dit een enorm voordeel zijn voor de beleggers de 2 euro gaan we dit jaar nog zeker halen daar ben ik van overtuigd, maar hou in je achterhoofd de €2.028 beter dan even uitstappen en afwachten.
    Maar van pharming is het voor mij een zeer zwakke zet dat je niet eens de Nederlandse markt kunt pakken, en dan denk ik, kijk eens naar je eigen organisatie hoe kun je dat verbeteren dat de beleggers pharming nu eens goed gaan beoordelen en niet als een speelbal rond laat stuiteren.
    Dus meer info en juiste data zal echt belangrijk gaan worden en zeker als je naar de VS gaat.
  8. forum rang 7 Sharen 1 augustus 2020 12:45
    quote:

    BassieNL schreef op 1 augustus 2020 11:51:

    Het is vorig kwartaal fout gegaan.
    Toen de omzet bijna 50 mio was, door enorme verkopen in de laatste weken van het kwartaal.
    Dat was bij de belegger niet bekend. En die omzetpiek had een reden en daar is over gezwegen.
    Nee.. er werd toen verteld: Dit is te danken aan de aanhoudende groei van het aantal nieuwe
    patiënten dat RUCONEST®

    Daarmee zijn beleggers op het verkeerde been gezet.

    Klopt, was inderdaad foute communicatie.

    Maar dit wetende is de vraag nu vooral of we voor Q3 dan toch weer omhoog richting de c.a. 45 milj gaan, ofwel minimaal naar iets meer dan de helft van de 88,6 milj voor H1.

    Bij een huidig mooi winst-niveau, met een voorspelde wpa van minimaal 5,8 ct/aandeel op jaarbasis, zouden beleggers met die 45 milj waarschijnlijk wel weer dik tevreden zijn in Q3.

    Nu stelde De Vries in het Webinar dat de omzet in Q3 al weer ‘richting normale niveaus’ gaat, dus mogen we hopelijk aannemen dat die 45 milj dus wel haalbaar is, wordt het toch weer leuk in Q3
  9. Koopje 1 augustus 2020 12:46
    Om de gecreëerde onzekerheid nav de cijfers bij de belegger weg te nemen.

    Laat wellicht de grafiek zien van de verkopen in het afgelopen half jaar. Nu is het immers voor de belegger ook gokken hoe de verkopen verliepen en of we weer in een trend omhoog zitten.
  10. forum rang 4 joostUSA 1 augustus 2020 12:55
    Hoe zeker is dat hele Nasdaq verhaal, of is dit puur speculeren? Ik zou het zelf als een grote plus zien.
  11. [verwijderd] 1 augustus 2020 12:56
    Nog even over die 194 views van het Webinar van afgelopen donderdagavond.

    Een beschamend laag aantal kijkers !!

    Pharming hoeft dit tenslotte niet te doen maar doet dit geheel vrijwillig als positief gebaar richting met name de vele duizenden particuliere beleggers.

    Vele van die beleggers hebben hier op het forum bij momenten het "hoogste woord" maar nemen blijkbaar niet de moeite om aan te horen wat het management van het bedrijf waarin ze beleggen hen heeft te vertellen.

    Nogmaals, een beschamend aantal views!
  12. forum rang 9 nine_inch_nerd 1 augustus 2020 12:59
    quote:

    Dividend Collector schreef op 1 augustus 2020 12:26:

    [...]

    Als je gelooft in Pharming kun je nu goedkoop instappen/ bijkopen en inderdaad beter het forum links laten liggen. Voor Galapagos geldt hetzelfde. Alles en iedereen krijgt daar de schuld behalve de belegger zelf. Het forum is vooral emotiegedreven. In biotech zitten veel speculanten / goudzoekers met weinig geduld. De koersval bij de mooie cijfers afgelopen week getuigt hiervan. Rustig blijven en profiteren is wat ik doe.
    Mooie woorden.
  13. forum rang 8 BassieNL 1 augustus 2020 13:05
    quote:

    Sharen schreef op 1 augustus 2020 12:45:

    [...]
    Klopt, was inderdaad foute communicatie.

    Maar dit wetende is de vraag nu vooral of we voor Q3 dan toch weer omhoog richting de c.a. 45 milj gaan, ofwel minimaal naar iets meer dan de helft van de 88,6 milj voor H1.

    Bij een huidig mooi winst-niveau, met een voorspelde wpa van minimaal 5,8 ct/aandeel op jaarbasis, zouden beleggers met die 45 milj waarschijnlijk wel weer dik tevreden zijn in Q3.

    Nu stelde De Vries in het Webinar dat de omzet in Q3 al weer ‘richting normale niveaus’ gaat, dus mogen we hopelijk aannemen dat die 45 milj dus wel haalbaar is, wordt het toch weer leuk in Q3
    Vorig jaar waren Q3 en Q4 ieder goed voor zo'n 45 mio.

    Overwegende dat:
    - Omzet H1-2020 13% hoger lag dan omzet H1-2019;
    - er nog steeds nieuwe patienten Ruconest gebruiken;
    - in de EU de omzet met 1 mio steeg t.o.v. vorig jaar (H1);
    - Ruconest tarief in de VS begin dit jaar met 6,5% verhoogd is;
    - Q3 traditioneel een hoge omzet oplevert;

    verwacht ik toch wel minstens 50 mio omzet in Q3.
    (Dan ga ik er wel van uit dat de valuta invloed gering zal zijn).

  14. [verwijderd] 1 augustus 2020 13:09
    quote:

    Reply schreef op 1 augustus 2020 12:56:

    Nog even over die 194 views van het Webinar van afgelopen donderdagavond.

    Een beschamend laag aantal kijkers !!

    Pharming hoeft dit tenslotte niet te doen maar doet dit geheel vrijwillig als positief gebaar richting met name de vele duizenden particuliere beleggers.

    Vele van die beleggers hebben hier op het forum bij momenten het "hoogste woord" maar nemen blijkbaar niet de moeite om aan te horen wat het management van het bedrijf waarin ze beleggen hen heeft te vertellen.

    Nogmaals, een beschamend aantal views!
    Om goed te kunnen communiceren heb je een zender en een ontvanger nodig. Zonder ontvanger is het zinloos om iets te zeggen.

    Blijkbaar communiceert Pharming, in tegenstelling tot datgene wat hier steeds geroepen wordt, ruim voldoende.

    Een mooie opsteker voor de CEO!
  15. forum rang 4 bik 1 augustus 2020 13:12
    Tsja,mien jong tis wa. Het vertrouwen in de Vries is wreed tanende, dat moge nu wel duidelijk weze !!! Uutkuuken maar weer,dan benk ze maer weer kwiet!!! Grmppffffft.
  16. Nickname 1 augustus 2020 13:15
    quote:

    Totzo schreef op 1 augustus 2020 13:09:

    [...]

    Om goed te kunnen communiceren heb je een zender en een ontvanger nodig. Zonder ontvanger is het zinloos om iets te zeggen.

    Blijkbaar conmuniceert Pharming, in tegenstelling tot datgene wat hier steeds geroepen wordt, ruim voldoende.

    Een mooie opsteker voor de CEO!
    Uit betrouwbare bron: er waren meer dan 400 inschrijvingen en zo'n 400 mensen hebben het gehele webinar uitgekeken....
  17. [verwijderd] 1 augustus 2020 13:25
    quote:

    Nickname schreef op 1 augustus 2020 13:15:

    [...]

    Uit betrouwbare bron: er waren meer dan 400 inschrijvingen en zo'n 400 mensen hebben het gehele webinar uitgekeken....
    Gelukkig dan maar. Goed om te horen. Ik ben zeer te spreken over het webinar..

    Bij deze een goedbedoelde en welgemene communicatietip:

    " Wees concreter in wie, wat, waar, wanneer, hoe en een waarom, of zeg niets totdat je deze items kun onderbouwen. Kom hier in een volgend webinar op terug. Dat maakt nieuwsgierig, hongerig en je creeert een duidelijke verhaallijn. De verhaallijn is bovendien te toetsen."
  18. [verwijderd] 1 augustus 2020 13:32
    quote:

    Nickname schreef op 1 augustus 2020 13:15:

    [...]

    Uit betrouwbare bron: er waren meer dan 400 inschrijvingen en zo'n 400 mensen hebben het gehele webinar uitgekeken....
    Kan die "betrouwbare bron" dan wellicht ook de "hamvraag" uit mijn bericht hier op het forum van 12.19 uur beantwoorden?

    Ofwel wist men bij Pharming, op het moment van publicatie van de Q1 cijfers, dat de pieksales van einde Maart ook grotendeels waren toe te kennen aan voorraadopbouw?
  19. forum rang 10 voda 1 augustus 2020 14:06
    quote:

    Nickname schreef op 1 augustus 2020 13:15:

    [...]

    Uit betrouwbare bron: er waren meer dan 400 inschrijvingen en zo'n 400 mensen hebben het gehele webinar uitgekeken....
    Nickname voorheen poster Jan Groen, CEO

    www.iex.nl/Leden/1518671/Nickname.aspx

    Beste MDxHealth volgers,

    Bijgaand de tekst van een persbericht dat we vanochtend hebben verzonden mbt de veelbelovende resultaten met een nieuwe bloedtest voor het beoordelen van de reactie op de behandeling van castratie-resistente prostaatkankerpatiënten.

    Met vriendelijke groet,

    Jan Groen, CEO MDxHealth

    www.iex.nl/Forum/Topic/1340973/MDxHea...

    Een vraag, waarom heb je destijds je alias naam veranderd? Gezien je top-post van november 2019 heb je kennis van de biotech.

    Ben je nu Jan Groen, of Leon Melens (of weer iemand anders)?
  20. forum rang 8 BassieNL 1 augustus 2020 14:12
    @voda
    Scherp van je. AB
    Ik vermoed dat het Leon Melens is.
    Oppassen dus.. MDX Health (met Jan Groen als CEO) was een klucht.

10.441 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 523 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht