Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Galapagos BE0003818359

Laatste koers (eur)

27,160
  • Verschill

    -0,220 -0,80%
  • Volume

    33.217 Gem. (3M) 81,1K
  • Bied

    27,100  
  • Laat

    27,160  
+ Toevoegen aan watchlist

15-6-2020: Galapagos is een BUY

260 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 13 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 de tuinman 1 augustus 2020 12:32
    quote:

    Galapapositief schreef op 1 augustus 2020 11:40:

    [...]
    Er zijn geen problemen, alleen uitdagingen. Filgo gaat naar de markt, of Abbvie dat nou wil of niet.

    Woensdag cijfers, hopelijk een PR moment
    Kwartaalcijfers??? Dat gaat meestal niet goed samen met de koers..
  2. forum rang 4 Sir Piet 1 augustus 2020 12:52
    quote:

    ElCajon schreef op 31 juli 2020 19:12:

    Beste forum leden,

    Onderstaande post plaats ik namens een zeer gewaardeerd vriend en tevens analist, die mij destijds heeft gewezen op Galapagos. Daar ben ik hem zeer erkentelijk voor!

    Uit respect voor Reykus en WIC (er zullen er best nog een paar zijn excuus daarvoor) schrijf ik deze post.

    De situatie die nu ontstaan is is voor mij ook heel uitzonderlijk. Ik beleg al sinds 2000 in biotech en zit zelf ook al langere tijd in Galapagos.

    De gang van zaken die nu gecreëerd is, is hetzelfde als de situatie eind juli 2019 toen een aantal KOLS op de potentiële omzet van filgotinib begon te drukken. Dit was net na de goedkeuring van Abbvie. Mijns inziens is dit gebeurt tgv hun medicijn Rinvoq om meer marktaandeel te verkrijgen. Na een goed onderbouwd rapport van Berenberg trok dit weg en is dit onderwerp niet meer te sprake gekomen.

    Nu zie ik weer een gelijksoortige situatie ontstaan. Een analist van Morgan Stanley weet te melden dat de EMA minder aandacht heeft gegeven aan de 200 mg dosis. Dit is voor mij zeer uitzonderlijk waarom zou een goedkeuring autoriteit tav een medicijn die de volksgezondheid kan beïnvloeden minder aandacht geven bij keuring. Naar mijn mening puur stemmingmakerij.

    Puur over de gang op de beurs gesproken zijn de omzetten waarmee de koers in beweging gebracht kan worden op dit moment hoogst verbazend! schat dat er de laatste twee mnd tussen de 300 k a 400 k gemiddeld per dag handel is. Dit betekent dat er geen grote partijen verkopen. Een partij waar veel waarde aan gehecht kan worden is Vanherck +/- 10 %. Dit is grofweg 33.33 % van zijn vermogen. Hij heeft nog eind december 2019 rond de 185 zijn positie met 10 % verhoogd (700 K). Hij verkoopt niet.

    Dan hebben we de manta discussie. Bij mijn weten is de invloed op de sperma alleen pre klinisch vastgesteld bij ratten. Er zijn 1000 den patiëntjaren en heb nog niet mogen vernemen dat er 1 patiënt hierover geklaagd heeft. Dit manta onderzoek is lopende en zal per begin 2021 uitslag geven. Voor het indienen van de aanvraag bij de FDA is hier intensief overleg over geweest tussen de FDA en Gilead/Galapagos. Mijn mening is als de FDA had aangegeven dat dit een significante invloed zou kunnen hebben op het goedkeuren van de hoogste dosis 200 mg, Galapagos/Gilead de normale gang van zaken hadden gevolgd tav goedkeuring. Dan zou pas na einde van de manta studie er een aanvraag zijn gedaan. Zij zouden dan geen prioriteit voucher gebruikt hebben. Het afkeuren van de hoogste dosis zou dan namelijk een enorme schade toebrengen aan de commerciële mogelijkheden van Filgotinib ook al zou later uit het manta onderzoek positieve resultaten vloeien en er alsnog goedkeuring volgen voor de 200 mg.

    Het is te begrijpen dat mensen zenuwachtig worden want dat is een eigenschap vd mens. Echter heeft van Herck niet verkocht, de prioriteit voucher is gebruikt en er zijn geen negatieve geluiden geweest tav sperma in duizenden patiëntjaren.
    Mocht er sprake zijn van beïnvloeding van mensen binnen de FDA omtrent de besluitvorming door Abbvie, want er is geen andere partij. Dan is dat "non diverse fiable risk". Dat is risico wat er altijd is en dat is niet weg te diversificeren. Dus dat is pure corruptie!!!

    Ik dank WICC en Reykus voor hun moeite en heb veel respect voor hen!!

    Ik wens iedereen veel succes en "keep the faith"! galapagos is kwaliteit en kwaliteit verloochend zich niet!!!!

    Morgan Stanley heeft zich met de uitspraak over de 200mg gediskwalificeerd. Wat is dat voor een quatsch dat de EMA wel een positief advies geeft voor de 200mg en dat Morgan Stanley even zegt dat ze daar minder aandacht voor hebben geven. Als dat zo is dan is dat zeer laakbaar voor een goedkeuring autoriteit. Onzin dus.
  3. forum rang 4 harvester 1 augustus 2020 12:55
    quote:

    de tuinman schreef op 1 augustus 2020 12:32:

    [...]

    Kwartaalcijfers??? Dat gaat meestal niet goed samen met de koers..
    Donderdag avond pas halfjaarcijfers. Vrijdag een conference call.
    Met de huidige koers zie ik weinig downside door de cijfers.
    gezien lange stille periode vanuit Galapagos kan er nu wel wat nuttige andere informatie boven water komen en met name in de conference call.
  4. Gravenbeek 1 augustus 2020 13:06
    quote:

    Woman in Chains32 schreef op 31 juli 2020 11:32:

    Ten zeerste ben ik altijd overtuigd geweest van de kwaliteiten van Filgotinib. Zeker van de hoogste dosis.
    De EMA heeft een goedkeurend adviesoordeel afgegeven. Nu ligt het in de eindfase van beoordeling bij FDA/Europese commissie/Japan.
    We kunnen overziend concluderen dat Gilead veel geld en research heeft besteed om JAK/STAT pathway te definiëren. Daarnaast is een vooraanstaand reumatoloog aangesteld; tijdig voor de discussies met FDA.

    De conservatieve rol van gezondheidsautoriteiten is gekend. De MANTA-studie was niet de beperkende factor voor NDA-filing Filgotinib. Dit is aangegeven door Gilead & Galapagos. Je zou veronderstellen, dat het nu ook niet beperkend kan zijn voor FDA beslissing voor hoogste dosis. Immers is er een open label arm binnen de MANTA studie, kan de vruchtbaarheids--onzekerheid op de bijsluiter worden vermeld (lees: MTX), en daarbij zijn het hoofdzakelijk vrouwen +40 jaar die reuma artritis als ontstekingsziekte onder de leden hebben. De mannelijke minderheid is daarbij ook met name 40+. Dus tja, een waarschuwing hieromtrent is dan meer dan voldoende. Pacino verwoordde het goed:

    'De FDA kent na een goedkeuring (al dan niet met Black Box warning) ook een zgn post -market surveillance. Mocht tijdens gebruik van het medicijn danwel uit nader onderzoek blijken dat er een aanvullend label dient te komen dan gebeurt dat achteraf. Zo'n revision label zou dus indien er aanleiding toe bestaat na de uitkomsten van de Manta studie (eerste H 21) kunnen worden toegepast'.

    De koersontwikkeling van de laatste 8 dagen heeft mij verwonderd. Voor CHMP-adviesoordeel de maandag bij uitkomen agenda sterke stijging, dagen daarna sterke daling, en na goedkeurend adviesoordeel weer een veeg uit de pan. Vervolgens analistenrapporten die verder de hoogste dosis nog aanhalen als 'geen ABC'tje en dat maakt mij wat voorzichtiger. Ook UBS haalt in zijn rapport wederom de MANTA-problematiek aan. Het kan een bijsluiter issue worden. Blijft het daar dan bij. Nogmaals die koersontwikkeling is echt een vreemde geweest.

    De rol van een medewerker AbbVie als niet stemmend adviescomité-lid van FDA heb ik gisteren belicht (in het GLPG0634 draadje).
    Gilead heeft mij gisteren ook niet kunnen overtuigen in hun spreektaal; weinig over Filgotinb en over discussies met FDA sprak niet echt super veel vertrouwen. Snel afkappen. Hoogste dosis niks genoemd. Waar is de mooie slide gebleven met approvals van 5 indicaties in 5 jaar? De mooie safety analyse van 7 RA-studies is wel aangehaald, daar bleef het bij.

    Ik ben altijd super positief geweest, maar de enorme belangen en restricties omtrent MANTA maken het beeld wat troebel. Blijft triest dat ze MANTA niet eerder van de grond hebben gekregen. Tezamen ging het om 250 patiënten rekruteren. Nu heb je die data pas Q1 2021, en dat blijft Filgotinib 200mg maar achtervolgen. Zeker met dat klote AbbVie en haar te grote belangen. Niet gezond wat die onderneming allemaal klaarspeelt omtrent HUMIRA, en nu weer in de JAK-ontwikkeling.

    Ook bij mij steeg de spanning de afgelopen dagen. Niet gek als we zomaar €30 dalen in en rondom een verwacht en goedkeurend CHMP-advies. Wetenschappelijk heeft de 200mg zich fantastisch bewezen, en er is geen dose depense toename in safety issues 200 mg versus 100mg. Ondanks mijn gekleurde bril wilde ik derhalve deze kanttekeningen wel graag plaatsen. Vele scenario's blijven tot op het laatst op tafel liggen.
    Justice will prevail, is altijd mijn gedachtegang; een FDA heeft haar eigen afwegingen. Het is een team van ervaren reumatologen die hun stem/advies gaan uitbrengen. En hoe worden zij beïnvloed.
    Iedereen moet daarin zijn eigen afweging maken. Dit is hoe ik het nu zie, en eerlijk wil zijn naar een ieder die eerder mijn positieve berichten heeft gelezen. Ikzelf heb ook een jewelste opdoffer gekregen in mijn portefeuille de laatste 2 weken. Had niet gedacht dat dit allemaal nog in deze mate opkwam voor NDA-uitspraak. Volgende week halfjaarcijfers Galapagos. Dan interessant hoe Q & A zal gaan.

    WiC ik snap je lichte twijfel heel goed, nu zelfs 9 dagen op rij in het rood gesloten.
    Enkele beleggers van het eerste uur hebben zelfs de handdoek in de ring gegooid ondanks ze dit onafgebroken drukken van de koers eerder hebben gezien.
    Het geeft maar weer een aan hoe geraffineerd het tot stand komt steeds.
    Barbet 01 formuleert het netjes als technische handel.
    Ik maak op uit je schrijven dat meerdere factoren je wenkbrauwen hebben doen fronsen en dat is altijd goed om te waken voor een al te roze bril.
    Donderdag naar de daling in de 152€ en het herstel daarna hadden de meesten op het forum is het nou dan eindelijk klaar
    Wederom beide dagen weer in het rood gesloten, enkele kunnen zeggen ja de AEX zat niet mee maar dat is volgens mij kolder want er zijn ook gewoon AEX fondsen in het groen gesloten de technische handel heeft er weer handig gebruik van gemaakt. Je heb enorm veel volgers op dit forum die vasthouden aan jou expertise en dat geeft voor jou mogelijk druk/verantwoordelijkheid met zich mee.
    Maar iedereen maakt toch echt zijn eigen keuzes.
    Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan zij het zo.
    Je heb velen hier de afgelopen jaren steun en inzicht gegeven ook in moeilijke periodes daarvoor mijn dank nogmaals.
    Fijn dat Bardet01 ook zijn kennis deelt dat is een goede sparringpartner.
    En dat is goed voor de kennis op dit forum.
    Niet vergeten Reykus, LamaDaila, MadisonAv en nog enkele anderen .
    Hoop ook voor jou dat je aandelen portefeuille die opdoffer komende weken snel te boven komt.
  5. ElCajon 1 augustus 2020 13:09
    quote:

    K. Wiebes schreef op 1 augustus 2020 09:05:

    [...]
    Ik ga me niet door die SEC-filings worstelen; maar Van Herk zit op 9,3. De volgende grenzen liggen
    bij 5 en 10 en na December is de 250 nog aangetikt.

    Kortom: Óf Van Herk nog gekocht of verkocht heeft weten we pas bij de volgende melding.

    www.glpg.com/major-shareholders

    De uitkomst van de Manta-studie lijkt me overigens op dit moment een van de kleinere "problemen" ;)
    Je richt je op te kleine details en let niet op het grotere plaatje. Feit is, dat mijnheer Van Herk een groot team van zeer respectabele analisten om zich heen heeft en dat hij voor de deal met Gilead die 10% had. Dat is iets verwaterd, een kniesoor die daarop let. Hij neemt positie voor de langere termijn en niet voor 1 jaar. Hij en zijn team zijn overtuigd van de kwaliteit van Galapagos, anders hadden ze nooit zo'n groot belang genomen. De overtuiging is zo groot, dat hij er voor 1/3 van zijn vermogen in zit. In zijn analistenteam heb ik meer vertrouwen, dan in de analisten die bij banken zitten. Hoewel het rapport van Berenberg bank geeft een behoorlijk goed totaal beeld van Galapagos.
  6. ElCajon 1 augustus 2020 13:21
    quote:

    ElCajon schreef op 31 juli 2020 19:12:

    Beste forum leden,

    Onderstaande post plaats ik namens een zeer gewaardeerd vriend en tevens analist, die mij destijds heeft gewezen op Galapagos. Daar ben ik hem zeer erkentelijk voor!

    Uit respect voor Reykus en WIC (er zullen er best nog een paar zijn excuus daarvoor) schrijf ik deze post.

    De situatie die nu ontstaan is is voor mij ook heel uitzonderlijk. Ik beleg al sinds 2000 in biotech en zit zelf ook al langere tijd in Galapagos.

    De gang van zaken die nu gecreëerd is, is hetzelfde als de situatie eind juli 2019 toen een aantal KOLS op de potentiële omzet van filgotinib begon te drukken. Dit was net na de goedkeuring van Abbvie. Mijns inziens is dit gebeurt tgv hun medicijn Rinvoq om meer marktaandeel te verkrijgen. Na een goed onderbouwd rapport van Berenberg trok dit weg en is dit onderwerp niet meer te sprake gekomen.

    Nu zie ik weer een gelijksoortige situatie ontstaan. Een analist van Morgan Stanley weet te melden dat de EMA minder aandacht heeft gegeven aan de 200 mg dosis. Dit is voor mij zeer uitzonderlijk waarom zou een goedkeuring autoriteit tav een medicijn die de volksgezondheid kan beïnvloeden minder aandacht geven bij keuring. Naar mijn mening puur stemmingmakerij.

    Puur over de gang op de beurs gesproken zijn de omzetten waarmee de koers in beweging gebracht kan worden op dit moment hoogst verbazend! schat dat er de laatste twee mnd tussen de 300 k a 400 k gemiddeld per dag handel is. Dit betekent dat er geen grote partijen verkopen. Een partij waar veel waarde aan gehecht kan worden is Vanherck +/- 10 %. Dit is grofweg 33.33 % van zijn vermogen. Hij heeft nog eind december 2019 rond de 185 zijn positie met 10 % verhoogd (700 K). Hij verkoopt niet.

    Dan hebben we de manta discussie. Bij mijn weten is de invloed op de sperma alleen pre klinisch vastgesteld bij ratten. Er zijn 1000 den patiëntjaren en heb nog niet mogen vernemen dat er 1 patiënt hierover geklaagd heeft. Dit manta onderzoek is lopende en zal per begin 2021 uitslag geven. Voor het indienen van de aanvraag bij de FDA is hier intensief overleg over geweest tussen de FDA en Gilead/Galapagos. Mijn mening is als de FDA had aangegeven dat dit een significante invloed zou kunnen hebben op het goedkeuren van de hoogste dosis 200 mg, Galapagos/Gilead de normale gang van zaken hadden gevolgd tav goedkeuring. Dan zou pas na einde van de manta studie er een aanvraag zijn gedaan. Zij zouden dan geen prioriteit voucher gebruikt hebben. Het afkeuren van de hoogste dosis zou dan namelijk een enorme schade toebrengen aan de commerciële mogelijkheden van Filgotinib ook al zou later uit het manta onderzoek positieve resultaten vloeien en er alsnog goedkeuring volgen voor de 200 mg.

    Het is te begrijpen dat mensen zenuwachtig worden want dat is een eigenschap vd mens. Echter heeft van Herck niet verkocht, de prioriteit voucher is gebruikt en er zijn geen negatieve geluiden geweest tav sperma in duizenden patiëntjaren.
    Mocht er sprake zijn van beïnvloeding van mensen binnen de FDA omtrent de besluitvorming door Abbvie, want er is geen andere partij. Dan is dat "non diverse fiable risk". Dat is risico wat er altijd is en dat is niet weg te diversificeren. Dus dat is pure corruptie!!!

    Ik dank WICC en Reykus voor hun moeite en heb veel respect voor hen!!

    Ik wens iedereen veel succes en "keep the faith"! galapagos is kwaliteit en kwaliteit verloochend zich niet!!!!

    In aanvulling op bovenstaande post wil ik graag nog even inzoomen op de reactie van Gilead van de conference call mbt Filgotinib.
    Mijn analist heeft deze nog eens gelezen, zijn mening:
    O'Day geeft ter zake kundige en adequaat antwoord en houdt bewust de kaarten tegen de borst ten aanzien van de FDA. Dit doet hij m.i. om de FDA zo onafhankelijk mogelijk te laten beslissen en geen onnodige druk bij de FDA neer te leggen of kwaad bloed te zetten.
    O'Day kan moeilijk zeggen, Filgotinib is zoveel beter dat het wel een JAK1 status moet krijgen. Hij laat het open en dat is een prima houding. De meeste mensen bij de toezichthouders zijn mensen die hechten aan principes en de data moet voor zich spreken (en dat doet het, dat hebben diverse posters keer op keer laten zien). Dan hoef je als Gilead niet bijdehand te doen.

    Ik vind bovenstaande een zeer plausible verklaring!
  7. Pacino 1 augustus 2020 13:59
    Kleine nuancering t.a.v. het "analistenteam" van Dhr van Herk. Er is geen sprake van een groot team. Hij bepaalt en beoordeelt alles zelf en laat zich v.w.b. zijn investeringen in biotech mede adviseren door zijn investmentmanager Dharminder Chahal, een uiterst deskundige en zorgvuldige adviseur.
  8. forum rang 4 K. Wiebes 1 augustus 2020 14:19
    quote:

    ElCajon schreef op 1 augustus 2020 13:09:

    [...]...Feit is, dat mijnheer Van Herk een groot team van zeer respectabele analisten om zich heen heeft...
    FEIT is, dat jij en ik niét weten, wát Van Herk allemaal wel of niet uitspookt tussen de
    meldingsgrenzen van 5 en 10.
    Je kunt dus niét met stelligheid zeggen dat hij niét verkoopt. Dat bedoel ik maar.

    Oudje:
    fd.nl/weekend/1212447/mijnheer-van-he...
    (Je kunt je zonder verdere rompslomp aanmelden/registreren voor 5 gratis artikelen per maand).
  9. forum rang 4 Wall Street Trader 1 augustus 2020 14:30
    Dharminder Chahal is al veertien jaar als biotech-adviseur in dienst van Aat van Herk.

    Dharminder Chahal, de biotechspecialist van Van Herk.

    Wie in aandelen belegt, moet rekening houden met een enorme volatiliteit, en moet niet vreemd opkijken als zijn beleggingen een keer halveren en vervolgens weer verdubbelen. Menig belegger beschikt echter niet over stalen zenuwen en slaat in paniek aan het verkopen na sterke koersdalingen. Dat is funest voor het resultaat. Probeer daarom de emoties onder controle te houden en gebruik koersdalingen juist om goedkoop toe te slaan. Sinds de aankoop van zijn eerste grote pakket begin 2014 kende het aandeel meerdere forse koersdalingen, van wel 40%. Dat heeft Van Herk nooit van de wijs gebracht.

    Voordat Van Herk zijn geld in Crucell stak, nodigde hij de directie uit in Rotterdam. Hij wilde de bestuurders in de ogen kijken. Ook stapte hij pas in Galapagos na een diner met topman Onno van de Stolpe. Dat Van Herk de moeite neemt om zich in de bedrijfsleiding te verdiepen, is niet voor niets. Slecht management kan zelfs de mooiste bedrijven aan de rand van de afgrond brengen.

    Dharminder Chahal on Linkedin (14 July 2019):

    Congratulations to Galapagos on behalf of Van Herk Groep.
    A unique landmark deal. Happy that we can continue the journey.

    Some background information (19-08-2017 © Het Financieele Dagblad)
  10. forum rang 5 geldmaker 1 augustus 2020 21:22
    Hoop wel dat ze alle spec's van huidige onderzoeken en ook het "Toledo" project goed hebben beveiligd. Stel dat de Chinezen het stelen...
    .
  11. MrBiggy 3 augustus 2020 23:15
    don't forget Upcoming Milestones Gilead -> Galapagos

    "As part of the collaboration, Gilead gains rights to GLPG1690, Galapagos’ Phase 3 candidate for idiopathic pulmonary fibrosis. Gilead also receives option rights for GLPG1972, a Phase 2b candidate for osteoarthritis, in the United States. Both GLPG1690 and GLPG1972 are first-in-class compounds and could offer important mid- and late-stage pipeline opportunities for Gilead. In addition, Gilead receives option rights on all of Galapagos’ other current and future clinical programs outside of Europe."

    "If GLPG1690 is approved in the United States, Gilead will pay Galapagos an additional $325 million milestone fee. For GLPG1972, Gilead has the option to pay a $250 million fee to license the compound in the United States after the completion of the ongoing Phase 2b study in osteoarthritis. If certain secondary efficacy endpoints are met, Gilead would pay up to an additional $200 million. Following opt in, Galapagos would be eligible to receive up to $550 million in regulatory and commercial milestones."

    www.gilead.com/news-and-press/press-r...
  12. forum rang 4 Wall Street Trader 4 augustus 2020 19:57
    Hi Perry,

    I hope everything’s ok.

    Thank you for all your informative posts the past couple of years.
    I think I can speak for the entire forum and everybody really appreciated everything you've done.

    Perhaps in the near future we will see your well-founded posts return.

    Sadness may visit you, but happiness will always prevail. Stay Strong!
  13. Camul 4 augustus 2020 22:26
    Hoi PE26, WIC 32,

    En nu 'niet meer actief 32'... Voor mij persoonlijk een donderslag bij heldere hemel... Ik ben enkele jaren geleden in Gala gestapt, en dit door jouw geweldige analyses. Ik las en lees ze met veel interesse. Telkens die wederkerende positiviteit, de onnoemelijke kennis, meestal op het juiste moment geformuleerd , maakte van jou hier tot één van de meest gewaardeerde personen op dit forum. Ik hoop dat jij en jouw partner het goed maken, zoniet wens ik jullie veel sterkte. Hopelijk mogen we jou hier in betere tijden terug verwelkomen, je zal hier een gemis zijn.
  14. forum rang 4 Bakkiekoffie 4 augustus 2020 22:32
    quote:

    Camul schreef op 4 augustus 2020 22:26:

    Hoi PE26, WIC 32,

    En nu 'niet meer actief 32'... Voor mij persoonlijk een donderslag bij heldere hemel... Ik ben enkele jaren geleden in Gala gestapt, en dit door jouw geweldige analyses. Ik las en lees ze met veel interesse. Telkens die wederkerende positiviteit, de onnoemelijke kennis, meestal op het juiste moment geformuleerd , maakte van jou hier tot één van de meest gewaardeerde personen op dit forum. Ik hoop dat jij en jouw partner het goed maakt, zoniet wens ik jullie veel sterkte. Hopelijk mogen we jou hier in betere tijden terug verwelkomen, je zal hier een gemis zijn.
    Ik sluit me hier graag bij aan. Ik lees dit zojuist met opperste verbazing.
    PE26, WIC32 . Dank voor de vele geode bijdragen in een wereld waarin jij de weg weet. Je hebt me als forumlid ontzettend geholpn GLPGS wat te doorgronden.
    Ik hoop dat het je /jullie goed gaat!
  15. Stultis 4 augustus 2020 22:42
    pe26, wic32, ik heb het in de afgelopen jaren vaker gezegd: jouw inbreng in de afgelopen jaren is enorm belangrijk geweest voor mijn begrip van en vertrouwen in Galapagos, we kunnen je daar niet genoeg voor bedanken. Kun je nog heel kort aangeven of de reden van je terugtrekken van persoonlijke aard is, of dat je toch wat minder vertrouwen meer hebt? Nogmaals veel dank voor al je bijdragen, ik hoop je later weer terug te zien.
  16. Djurbus 4 augustus 2020 22:46
    Ik ben het absoluut en volledig met de bovenstaande posts eens! Ik hoop dat Onno je vanwege je sublieme kennis en enthousiasme in dienst heeft genomen en je vanwege de schijn van voorkennis en belangenverstrengeling geen actief account meer mag hebben... Hoe dan ook het allerbeste voor jezelf en je geliefde gewenst en hopelijk tot snel!
  17. Anton78 5 augustus 2020 11:24
    Excuses voor een niet inhoudelijk reactie, ik hoop dat PE26/WIC32 niet vertrokken is wanwege het gedrag van sommige mensen op dit forum. Heb jaren lang mogen profiteren van zijn geweldige bijdragen en hij heeft het forum naar een ongekende hoogte getild. Na een tijdje weg geweest te zijn ben ik geschrokken hoe hij hier tegenwoordig wordt aangesproken en bejegend wordt is schandalig, totaal respectloos. Het is de keerzijde van het succes van GLPG is dat het mensen aantrekt die ook nog snel willen scoren, vrij hoog zijn ingestapt en al snel vervallen in geroeptoeter en wild om zich slaan als het koersverloop grillig is en niet aan de korte termijn verwachtingen voldoet. Mensen zonder ook maar enige inhoudelijk kennis.

    Denk dat je niet kan inschatten hoeveel mensen (forum lid of niet) de bijdragen van PE26/WIC32 hebben gelezen en daar veel kennis hebben uitgehaald en door de jaren heen veel profijt van hebben gehad ook op de beurs. Ben zo vrij om namens die mensen nogmaals de waardering en enorme dank uit te spreken!!

    Stiekem hoop ik dat we PE26/WIC32 hier in de toekomst nog mogen begroeten, zjin vetrek is een enorme aderlating voor het IEX forum.
  18. Jos1956 5 augustus 2020 15:08
    @Anton 78: ik heb kennelijk het "afscheidsbericht" van WIC gemist. Waar staat dat hij/zij afscheid neemt van dit forum? Dank alvast.
260 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 13 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht