Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,881
  • Verschill

    +0,013 +1,50%
  • Volume

    8.926.686 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming Augustus 2020

10.441 Posts
Pagina: «« 1 ... 292 293 294 295 296 ... 523 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 augustus 2020 11:41
    quote:

    Totzo schreef op 16 augustus 2020 11:25:

    [...]
    Dank Mar.

    Man, eind 50, levensmotto: "Je vrouw is de beste belegging die je jezelf kunt toewensen (maar ik heb op dat gebied menig koersverlies geleden. Ik ben blijkbaar hardleers :-).

    Circa 20 jaar geleden een boekje geschreven over het ontwikkelen van een beleggingsstrategie, voor enkele grote sites geschreven, lezingen gegeven, maar ik heb dat alles ruimschoots achter me gelaten en geniet nu volop van mijn leven. Ik praat er ook niet meer over. Het is goed zo. Ik zoek naar G2G bedrijven.

    Geld, of rijkdom, daar heb ik niets mee. Levensgeluk, denken en bedenken, daar ligt mijn passie.

    Maar dan weet je iets van mijn achtergrond en waarom ik vooral reageer op iemands beleggersgedrag.

    Humor, klooien, terraswerk en koken voor vriendinnen leveren me leukere avondjes op dan de stress van het schrijven over beleggen op internet. Een van mijn co-auteurs (van een grote site) is al overleden. Daar ben ik echt van geschrokken.

    Tot slot, ik ben ontwikkelingsgericht en een rasoptimist. Dat vind ik het leuke van beleggen. Je kunt er je eigen draai aan geven, leren van je fouten en stilletjes blijven hopen op een koersexplosie van Pharming.

    Hier laat ik het achterste van mijn tong niet zien. Dat is ook nergens voor nodig. Negativiteit negeer ik zoveel mogelijk.

    Ik hoop dat jij gisteren een leuke avond hebt gehad.



    Bedankt voor je reactie. Ongeveer dezelfde leeftijd als ik dus én min of meer dezelfde levenshouding. Maar jij bent veel verder dan ik, veel milder.

    Ook ik ben hardleers, in veel opzichten. Ben naïef als het er op aankomt dat ik mensen als gelijkgestemd zie. Zo presenteren ze zichzelf in het begin, echter vrijwel áltijd draait het weer op hetzelfde uit. Voel ik me een gekortwiekte vogel die op haar daden en woorden moet letten.

    Ik zal niet informeren naar je boekje, ondanks dat ik er belangstelling voor heb, je hebt het ruimschoots achter je gelaten, heb je je redenen voor.

    Zelf ben ik met een boek bezig, heb de medewerking al van een professionele (pers) fotograaf en een eminence grise in de kunstwereld. Het onderwerp is zelfdoding, schrijft niet zo lekker weg dus, op z'n zachtst gezegd.

    En ja, ik heb een leuke avond gehad, maar dat is niet zo moeilijk bij mij.Ik weet er altijd wel wat van te maken, hoe dan ook. Voordeel van rasoptimisten. ;-)
  2. Koopje 16 augustus 2020 11:42
    quote:

    Mar Onvoorspelbaar schreef op 16 augustus 2020 11:22:

    [...]

    Daarom lees ik zo graag de roddel en achterklap berichten, steek je vaak méér van op. ;-) Maar even serieus, je mag niet kritsch zijn hier, ondanks dat je zelf aandelen bezit. Dan ben je met het verkeerde been uit bed gestapt of ben je een basher.
    Maar het is zomer! Stoken doe je in de winter. :)
    Ik betrap jou niet op solidariteit met mede-vrouwelijke forumleden. Als vrouwen wat meer solidair met elkaar waren... :)
  3. [verwijderd] 16 augustus 2020 11:43
    quote:

    sportliefhebber schreef op 16 augustus 2020 11:39:

    [quote alias=Mar Onvoorspelbaar id=12656624 date=202008160925]
    [...]

    Jouw bericht blijft toch nog hangen bij mij Lucas. Eigenlijk omdat ik daar mijn hele leven al mee geconfronteerd word. Jaloezie en kattigheid van vrouwen. Zelfs op deze leeftijd ondervind ik die nog, maakt niet uit of ze 20 jaar jonger zijn.
    Ik ben al meerdere malen beticht van jaloezie op het forum. Vermoedelijk doordat deze personen zélf last hebben dan die trieste eigenschap.

    Ik kan een heel verhaal omtrent deze materie opschrijven, doe ik echter niet. Wél het misverstand dat vrouwen geremd worden door het glazen plafond, wat gevormd zou worden door mannen. Schakel de grote rol van vrouwen niet uit. Wat die elkaar allemaal niet misgunnen, ten hemel schreiend. Ik ben ervan overtuigd dat als vrouwen solidair met elkaar zouden zijn, zij een veel machtiger bolwerk zouden kunnen vormen.

    Zodoende ga ik voor het eerst D66 stemmen, vanwege Sigrid Kaag. Normaliter SP, maar ik vind Lilian Marijnisse niet krachtig genoeg (overkomen). Helaas speelt de stem en de houding van een vrouw een grote rol, groter dan die bij mannen.
    [/quote
    niet pharming gerelateerd, maar goed verhaal.
    En inderdaad een Sigrid Kaag en ook een Carole Schouten zijn toppers in de politiek.
    Eerlijk, betrouwbaar, betrokken.
    Dank je voor je compliment Sportliefhebber. Ik ben zéér blij met deze dames in de politiek. Niet vanuit opportunisme of geldingsdrang politiek bedrijven, spreekt mij aan.
  4. Koopje 16 augustus 2020 11:48
    quote:

    Mar Onvoorspelbaar schreef op 16 augustus 2020 11:41:

    [...]

    Het onderwerp is zelfdoding,
    Ik vind dat op zelfdoding de doodstraf moet staan.
  5. [verwijderd] 16 augustus 2020 11:50
    quote:

    Mar Onvoorspelbaar schreef op 16 augustus 2020 11:43:

    [...]

    Dank je voor je compliment Sportliefhebber. Ik ben zéér blij met deze dames in de politiek. Niet vanuit opportunisme of geldingsdrang politiek bedrijven, spreekt mij aan.
    Wat leuk, die enorme hoeveelheid berichten van u de afgelopen week, alleen wat jammer dat er inhoudelijk weinig uit op te steken is qua Pharming ;)
  6. forum rang 8 lucas D 16 augustus 2020 11:59
    quote:

    BassieNL schreef op 16 augustus 2020 11:20:

    [...]
    Kom dan niet aanzetten met GROOT NIEUWS-chocoladeletters.
    Nogmaals: gebruik je gezond verstand.
    Ik snap je reactie Bassie, ik had hetzelfde.
    Toch reageerde ik niet, er zaten namelijk geen kwade bedoelingen achter dat maakte voor mij het verschil.
  7. Koopje 16 augustus 2020 12:01
    quote:

    De Rijdende Rechter schreef op 16 augustus 2020 11:50:

    [...]

    Wat leuk, die enorme hoeveelheid berichten van u de afgelopen week, alleen wat jammer dat er inhoudelijk weinig uit op te steken is qua Pharming ;)
    731 berichten in 12 dagen en de dag is nog niet om.
    Stel dat elk forumlid het forum met zo'n enorme stroom berichten bombardeert...Niet iedereen heeft zoveel tijd om dit allemaal te filteren. Alles wordt ondergesneeuwd. Mar.....
  8. rsantego 16 augustus 2020 12:13
    Laten we dít forum voortaan uitsluitend gebruiken voor inhoudelijke berichten en nieuws over Pharming. Dat leest een stuk prettiger
  9. forum rang 8 Janssen&Janssen 16 augustus 2020 12:15
    quote:

    rsantego schreef op 16 augustus 2020 12:13:

    Laten we dít forum voortaan uitsluitend gebruiken voor inhoudelijke berichten en nieuws over Pharming. Dat leest een stuk prettiger
    100% mee eens lees liever 5 paginas per dag nuttige informatie dan 20 onzinnige met daartussenin enkele parels
  10. [verwijderd] 16 augustus 2020 12:27
    quote:

    four69 schreef op 16 augustus 2020 00:55:

    [...]
    Laten we het hebben over de CEO die denkt alleen deze tent te kunnen runnen maar in feite de laatste 3 jaar feitelijk geen resultaten heeft kunnen boeken met zijn solistische beleid. Geen vervolg PE en geen vervolg contrast nieren. Hoe lang gaat de Nasdaq duren? Geen PR. Geen CFO. Geen vertrouwen bij grote beleggers. Daar heeft hij nu wel de tijd gehad om dit op te bouwen: ze vertrouwen hem niet! Niemand van de aandeelhouders komt in opstand tegen zijn wijze van handelen. Ik wel en ik blijf het doen. Met zoveel belangrijke projecten op zoveel fronten kan 1 man nooit deze tent deskundig leiden. Als hij uitvalt is de situatie voor Pharming desastreus omdat hij als leider ook niet kan delegeren zodat andere medewerkers ingewerkt zijn en direct de zak kunnen oppakken.
    Deze man speelt/gokt met het geld van de aandeelhouder.
    Vorige keer was het een lekkende boot. Nu een tent.
    Wellicht haal je de term proefballon van stal of duikboot.
    Toch echt een teken van onmacht om je kritiek niet structureel en onderbouwd te verwoorden.

    Zit in verwachting op je nieuwe post, kijken welk konijn je nu weer uit de Pharming hoed tovert
  11. forum rang 4 Vriendelijke 16 augustus 2020 12:27
    Vaak zie je op tv of op internet dat oudere getroffen worden door covid,en dan gaan de raarste verhalen de ronde, van ach ik ben nog jong en dan kijk ik dan denk ik nou jij bent ook rond de 45 jaar oud.
    Eigenlijk kan je het zo zien je hebt een computer in je lichaam, dat is namelijk je dna van af je geboorte tot de dood stuurt deze je lichaam aan.

    Maar je lichaam gaat minder worden door de jaren heen zal ongeveer rond je 40 jaar gaan gebeuren,
    Je dna zorgt eigenlijk voor je lichaam deze maakt ook diverese eiwitten aan die zorgen dat je lichaam gezond blijft en dit gewoon 24 uur per dag.
    Maar door de ouderdom gaat ook je dna zeg maar minder goed werken deze maakt kleine foutjes, maar ook zullen er stukjes van af breken, dus met andere woorden het doet eigenlijk niet meer wat hij voor je 40 aan het doen was namelijk je gezond houden door het maken van eiwitten, maar ook de communicatie tussen de eiwitten functioneert niet meer voor 100%.
    Daarom zie en hoor je vaak dat de ouderen getroffen zijn door het covid virus en op de ic komen of heel ernstig ziek worden.
    Bij de wat jongere zie je dan ook dat het eigen lichaam de juiste cocktail kan maken om dit virus te bestrijden, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat je niet goed ziek kunt worden, en je weet ook niet of je dna bij je geboorte 100% in orde is.
    Natuurlijk zijn er veel meer dingen die een rol spelen in je lichaam, maar we moeten het wel een beetje simpel houden anders snapt niemand het meer.
  12. forum rang 5 rabbit in your headlights 16 augustus 2020 12:52
    quote:

    Mar Onvoorspelbaar schreef op 14 augustus 2020 16:46:

    [...]

    Huh? Zit jij nou ook al te jokkebrokken? Klik het draadje eens aan en lees eens. Als je níet jokt doe je verschrikkelijk afbreuk aan Voda zijn posts daar. Hilarisch he?
    Tjesus dit is nog triester dan ons Mirakel die een dagje vrij is.
    Of dacht ie ik zal mijn zusje op mijn stoel zetten.
  13. forum rang 4 Misschien 16 augustus 2020 13:00
    quote:

    Vriendelijke schreef op 15 augustus 2020 23:44:

    [...]
    Deze data zal je niet vinden dit omdat ze naas ruconest nog andere medicatie geven, dus daar kom je gewoon niet achter met dit onderzoek.
    Daarom is het belangrijk welke groep geneest het snelst, de groep met alleen andere medicatie of de groep met andere medicatie en ruconest.
    Wat wel aardig kan zijn als blijkt dat een patiënt niet opknapt met de reguliere medicijnen dus eigenlijk op weg is naar de ic, dan heb je best kans dat ze deze patiënten nog een extra kans geven door alsnog ruconest te geven.
    Maar of ze dat gaan doen dat is natuurlijk afwachten, maar als dat zou lukken en de patiënt knapt op dan heb je het echte bewijs
    .
    Hoi Vriendelijke,

    bedankt trouwens voor je uitleg telkens in gebruikelijke taal. Het vetgedrukte zou het droomscenario zijn voor Pharming, maar als het niet in de opdracht staat zal het ook niet in het uitslagenverslag benadrukt mogen worden, maar dan nemen we wel genoegen met een Ps'je;-)

    fijne zondag en komen de kopers niet in augustus dan zien we ze in september wel weer binnendruppelen.

    Tini

  14. forum rang 8 Janssen&Janssen 16 augustus 2020 13:14
    Kleine vraag ik zal er wel overheen gelezen hebben ooit. En ik ga geen 300 paginas terug spitten.

    wie betaald er eigelijk voor de dosissen die nu gebruikt worden voor de trial in Basel,Brazilië & Mexico .

    is dit verzekerings/ziekenhuiskosten of sponsort pharming deze allemaal?

    En wie betaald dadelijk de USA trial?

    als dit allemaal verzekeringswerk wordt dan heeft pharming een mooi omzet resultaat in Q3 ;).

    (geeft wel weer een vertekend beeld omtrent de cijfers of het moet straks expliciet erbij genoemd worden?)

  15. [verwijderd] 16 augustus 2020 13:22
    Naaste concurrent Takeda zit niet stil en zij timmeren met NVX-CoV2373 aan hun weg.
    Politieke invloeden geven daarbij een versnelling van het proces.

    In preklinische studies heeft NVX-CoV2373 al positieve resultaten kunnen opleveren met betrekking tot een immuunrespons. De gegevens van de klinische fase I / II-studie laten een goede verdraagbaarheid en een "robuuste antilichaamrespons" zien die hoger was dan bij de herstelde Covid-patiënten.

    www.apotheke-adhoc.de/nachrichten/det...

  16. [verwijderd] 16 augustus 2020 13:24
    quote:

    Misschien schreef op 16 augustus 2020 13:00:

    [...]

    Hoi Vriendelijke,

    Het vetgedrukte zou het droomscenario zijn voor Pharming, maar als het niet in de opdracht staat zal het ook niet in het uitslagenverslag benadrukt mogen worden, maar dan nemen we wel genoegen met een Ps'je;-)

    Mee eens Tini, had hier ook al aan gedacht, maar ik dacht, laat ik voor de verandering maar eens 'mijn gezond verstand' gebruiken....

    Overigens hou ik de 'chocoladeletters' er gewoon in, ben 100% verslaafd daaraan dus dat is geen keuze.
10.441 Posts
Pagina: «« 1 ... 292 293 294 295 296 ... 523 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht