Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

SHELL PLC GB00BP6MXD84

Laatste koers (eur)

33,465
  • Verschill

    -0,005 -0,01%
  • Volume

    9.995.595 Gem. (3M) 7,5M
  • Bied

    33,400  
  • Laat

    33,500  
+ Toevoegen aan watchlist

Uitstappen? Is het echt never sell Shell?

200.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 2774 2775 2776 2777 2778 ... 10002 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ha AMG 6 september 2020 10:00
    quote:

    gpjf schreef op 6 september 2020 09:19:

    Het nieuws dar er 6 serieuze Corona vaccins zijn die vóór eind van het jaar op de markt komen zal het sentiment in de wereld en de markt de komende tijd in positieve zin beïnvloeden . Zoals gezegd de kans dat er geen enkele zou werken is ontzettend klein . Kortom we gaan weer terug naar normaal en Shell gaat hier als aandeel dat helemaal is afgeschoten enorm van profiteren.Na publicatie Q 3 16/17 euro eind van het jaar
    En goud is een delfstof, maar olie en gas ook
  2. Dead cat bounce 6 september 2020 10:35
    quote:

    Namy schreef op 6 september 2020 08:26:

    [...]
    Shell is too big to fail. De prijs van de obligaties van Shell suggeren dat Shell niet failliet gaat.

    De koers suggereert echter dat er iets anders aan de hand is. Shell presteert op de beurs slechter dan andere Europees genoteerde olie majors.De overname op BG bleek achteraf een kat in een zak te zijn en mede hierdoor is er voor 18 mrd afgeboekt.

    Het bestuur van Shell is bezig een plan te presteren aan haar aandeelhouders, maar de de huidige uitgangspositie is slecht. De rente op middellange obligaties is voor Shell ook gestegen (2 a 3%) wat geleidelijk ook het resultaat gaat drukken, gecombineerd met de transitie naar een minder rendabel verdienmodel.

    Gaat Shell een hoog dividend uitkeren met de schulden die ze nu hebben, dan gaan de obligatiehouders ontevreden worden en voor nieuwe bonds een hogere rente eisen. Met bijna 250 mrd aan schulden en lage brandstofprijzen, zie ik een hoog dividend en de energietransitie niet gebeuren. Zeker niet met de investeringen die nu worden uitgesteld.

    De energietransitie is sowieso minder rendabel, dus de kans is groot dat er ooit een kantelpunt komt en dat Shell onder de tien euro gaat noteren. Met dit lage dividend kun je quitte spelen, maar je verliest dan wel fictief op de tijdswaarde van geld. Ik heb mijn winst van Shell bijvoorbeeld in o.a. Apple gestoken waarmee ik op ruim 60% rendement sta (vs Shell -15% over dezelfde periode).

    Bijkopen tot je bankrekening een ons weegt en 'lange termijn' roepen en dit met 2016 vergelijken. Die uitspraken zoals ''Shell aan het einde van het jaar 20 euro'' zijn nooit onderbouwd. In maart en april werd dat ook geroepen over augustus. De koers van Shell suggereert dat er grote hedgefondsen vertrokken zijn en dat Shell geshort wordt. Blijkbaar is daar toch een reden toe, aldus het orakel van dit forum en Harvard en Cambrigde analisten.

    Welke waarde kan Shell bieden aan haar aandeelhouders? De tijd van hoge winsten en olievaten in de zee gooien om kosten te besparen is voorbij.
    Nou wil ik niet de slimste zijn van dit forum maar die 60% van Apple is toch minder % dan wat ik heb gepakt op Shell in een maand ( ik had de rit van 10.50 tot 18.50 ;-) Het feil dat je Apple koopt en de 60% rit uitzit is ook niet al te best .
    Maar goed winst is winst goed gedaan !!!!!
    Ik zit er nu weer in op 12,35 € en koop bij op 10€
    Waarom ? Omdat Shell dalijk gewoon oplaadpunten bij haar tankstation heeft . En die landen waar mensen geen elektrische auto kunnen betalen blijven gewoon olie gebruiken .
  3. forum rang 7 boldie 6 september 2020 10:45
    quote:

    Carl2-8 schreef op 6 september 2020 09:12:

    Ik heb shell nog maar pas in portefeuille aan 12,25 gak en heb bewust lang gewacht tot deze koers maar wou het absoluut hebben(dividend aandeel),ik heb een redelijk aantal aandelen in bezit(10k st) niet overdreven want verwacht ook geen wonderen in dit aandeel maar heb een gemiddelde koers van 14-15eur voor de volgende 10jaar met een dividend van 0,50-0,60eur per jaar voor ogen.
    Als het deze waarden haalt is het een geslaagde belegging geweest.
    Heb ook ing met ongeveer dezelfde inzet en dan vooral barrick gold deze is 85% van mijn portefeuille.

    dat is zelfde voor iedereen die tm 15e zit denk ik zo.
  4. forum rang 9 Ron-tron system 6 september 2020 10:57
    Zelfde kan zijn maar een realistische dividenden vooruitzicht van 0,50-0,60 daar het altijd bijna 3 keer zoveel was en de avg koers van 25eur zie ik echt niet meer gebeuren de volgende 10jaar want hiervoor zijn dividenden van 1,5eur per jaar voor nodig.(hoop het wel maar verwacht het niet).
    Verwacht ook niet dat de koers onder de 11eur kan daarvoor is een dividend stop voor nodig,als dit gebeurd komen we in wc scenario en dan kan 7-10eur zelfs maar zover komt het gewoonweg niet.
  5. forum rang 5 ToTheTop 6 september 2020 11:01
    quote:

    Mint schreef op 6 september 2020 10:54:

    Als er straks een vaccin is schiet Shell als een raket de lucht in ik zit er in voor 12,96 en doe ze niet eerder weg dan de 20 euro
    Duitsland wil Nord Stream 2 stil leggen, Shell kan nog wel eens goedkoper worden.
  6. forum rang 4 Xynix 6 september 2020 11:14
    quote:

    Namy schreef op 6 september 2020 08:26:

    De koers van Shell suggereert dat er grote hedgefondsen vertrokken zijn en dat Shell geshort wordt. Blijkbaar is daar toch een reden toe, aldus het orakel van dit forum en Harvard en Cambrigde analisten.
    Je hebt aangegeven dat je PostNL ook volgt. Daar ben je erg positief over, waarschijnlijk terecht. Vind je daar ook dat er blijkbaar een goede reden was dat PostNL het jaar tot juni 2020 volledig kapot is geshort? Zelf tot ruim in mei toen het het al 100% duidelijk was dat Parcels zou gaan knallen.

    Of is het misschien zo dat hedgefondsen vooral "sentiment bespelers" zijn. Koel , emotieloos de elasticiteiten van de actuele markt testen en die verder aanwakkeren. Met gebruik van alle middelen, waaronder betaalde influencers. Of is het je niet opgevallen hoe het PostNL forum opeens totaal is veranderd?

    En dat dat wellicht hun rol ook zou kunnen zijn bij RDS, inclusief betaalde influencers. Ik meen overigens bij RDS inmiddels wat "short-vermoeidheid" te zien die lijkt op wat er bij PostNL gebeurde in de aanloop naar die 150% stijging. Waarbij ik overigens denk dat bij RDS een "omslag" voorlopig niet veel verder dan zo'n 18 Euro zal gaan. Maar 17-18 is absoluut niet onrealistisch, zeker met wat rugwind van sectorrotatie.
  7. [verwijderd] 6 september 2020 11:17
    quote:

    Fireblade900RR schreef op 6 september 2020 09:25:

    @Namy

    Waarom is de overname van de BG Groep 'een kat in de zak'? Ik begrijp steeds dat veel Europese grootverbruikers van elektriciteit zoals Duitsland en Frankrijk stoppen met kolencentrales en deels of grotendeels met kernenergie en overstappen op gasgestookte centrales waardoor het gasverbruik in die landen stijgt cq. zal gaan stijgen. In Nederland gaan we van het Groningse gas af maar importeren we meer (Russisch?) gas. Het jaarlijks gasverbruik in Nederland is daardoor sinds 2015 stabiel tot licht stijgend. En natuurlijk zetten alle moderne landen ook in op zonne-energie en windenergie. Maar het benodigde grondoppervlak voor die duurzame energie is zodanig groot dat je er daarmee niet komt. Even een rekenvoorbeeldje. Als ik met mijn volstrekt normale 2-persoonshuishouden met een matig geïsoleerd huis , een middenklasse auto op benzine waar ik 12.000km per jaar mee rij en een CV-ketel voor de verwarming, van het gas af moet en elektrisch ga rijden en verwarmen dan stijgt mijn elektriciteitsverbruik van 3200 kWu naar circa 9000 kWu per jaar. Daarvoor heb ik circa 30 zonnepanelen nodig.
    De overname BG bestond o.a. uit Brazilië en USA waar erg fors is op afgeboekt in dit jaar. Die 18 mrd verlies van Shell is geen boekhoudkundig gepuzzel, het is daadwerkelijk een verlies van 18 mrd door een te hoge overnameprijs.

    Ik ontken niet dat olie en aardgas nog lang nodig is. Dat olie en gas nog lang nodig zijn, zegt overigens niets over de verkoopprijs. Deslniettemin, krijg ik nooit inhoudelijk antwoord op mijn vraag welke waarde Shell kan geven aan haar aandeelhouders. Het beste antwoord komt neer op; ''komt wel goed'''. De pensioenfondsen vertegenwoordigen een groot belang in Shell en zij willen geen dividend, maar een groener Shell. Het bestuur gaat echt geen rekening houden met die kleinere particulieren. Shell is een bedrijf, geen weduwenpensioen.

    Als je speculeert op een werkend vaccin, had je beter bijvoorbeeld Royal Car. Cruises kunnen kopen in maart. Sinds maart is de koers al verdubbeld en als alles back to business is, zal de koers zeker verder stijgen. Voor Shell zal het minder invloed hebben.. verkeer rijdt gewoon, vliegtuigen vliegen (al zijn er maar 20% van de stoelen bezet).

    Verhaaltje:
    Mijn ouders beleggen al dertig jaar en hebben erg veel meegemaakt. Op 11/09/2001 besloten er een paar idioten twee vliegtuigen te parkeren in de WTC. Online transacties bestonden nog niet voor particulieren, mijn moeder stond in de wachtrij om haar aandelen te verkopen, waarvan sommigen inmiddels 30% gedaald waren. Daarom zijn ze rustig blijven zitten.

    Tijdens de kredietcrisis een groot verlies geleden. Vader werkt in de publieke sector, dus sprake van financiële problemen waren er niet.. weer rustig blijven zitten.

    Deze crisis mijn ouders ervan kunnen overtuigen om Shell te verkopen. ''Shell is zo'n mooi bedrijf'' dus shorten lukte niet. Een maand later konden ze Shell voor de helft van de prijs terugkopen. Voor de divdendverlaging wederom kunnen overtuigen om te verkopen, wederom niet om te shorten..

    Moeders opmerking: ''wat is de beurs veranderd, vroeger moest je Shell en ING en ABN hebben, daar is bijna niets meer van over.. Nu zie ik Thuisbezorgd en nog een paar afkortingen waarvan ik niet weet wat ze doen''. Onbekend maakt onbemind denk ik dan..

    M.i. gaat Shell nog minstens vijf jaar dividend rond dit niveau moeten houden om hun schulden tegen respectievelijke voorwaarderen te herfinancieren. Een hoger dividend is onverantwoord. Dat zal resulteren in oplopende rentekosten voor de herfinanceringen Oplopende rentekosten op 100 + mrd kortlopende schulden vernietigt in de lange termijn nog meer waarde voor de aandeelhouders.

    Cashflow zal voornamelijk naar de nu uitgestelde investeringen gaan en niet naar aandeelhouders. Shell stond pre-covid19 al op slechts 22 euro met 1.84 dollarcent dividend. Omdat het dividend de komende jaren laag blijft, denk ik niet dat Shell de komende jaren boven 20 euro gaat noteren. Hierdoor voelde ik mij erg comfortabel met mijn laatste shortpositie op 13.86 euro, terwijl forumleden mij voor gek verklaarden. Helaas heb ik mijn shortposities in Shell en Galapagos te vroeg gesloten.

    Mijn ouders hebben gelukkig geen roze bril meer op omtrent Shell. Het verschil tussen verkopen en houden is toch een slordige 60.000 euro.
  8. H&R 6 september 2020 11:22
    Ooit RDS gekocht op 26. Bij deze koers moet ik voortdurend wenen
  9. [verwijderd] 6 september 2020 11:27
    quote:

    Xynix schreef op 6 september 2020 11:14:

    [...]
    Je hebt aangegeven dat je PostNL ook volgt. Daar ben je erg positief over, waarschijnlijk terecht. Vind je daar ook dat er blijkbaar een goede reden was dat PostNL het jaar tot juni 2020 volledig kapot is geshort? Zelf tot ruim in mei toen het het al 100% duidelijk was dat Parcels zou gaan knallen.

    Ik ben niet 'erg' positief, maar positief over PostNL. Er zitten wat fouten in je 'post' (flauwe woordgrap). PostNL is niet tot juni geshort.

    PostNL is in 2019 geshort en in februari 2020. De hedgefondsen die dit hebben gedaan, hebben in een maand tijd dus een leuke winst geboekt en uitgecasht in voornamelijk maart en april. Door het sluiten van de short posities laat PostNL ook een stijgende lijn zien. De stijgende lijn is voortgezet door berichtgeving over de groei in ecommerce en de toekomstverwachtingen.

    PostNL en Shell A kun je niet met elkaar vergelijken. De market cap van PostNL is 1 mrd, de market cap van Shell A is 100 mrd. Met relatief weinig geld kun je een groot belang nemen in PostNL.

    Shell gaat de koers van PostNL niet volgen, er is immers geen sprake van de groei die PostNL meemaakt met ecommerce. Er is juist sprake van het tegenovergestelde; de producten van Shell zijn minder nodig en de prijs is lager.

    Mijn koersdoel van 12 euro was niet een uit de lucht geplukt getal, al werd ik er destijds wel belachelijk om gemaakt. De 'lange termijn discussie' ga ik nooit kunnen winnen. Al staat Shell volgende week op 10 euro, dan gaan er nog steeds forumleden roepen; ''bijkopen en lange termijn''.
  10. forum rang 4 Xynix 6 september 2020 11:46
    quote:

    Namy schreef op 6 september 2020 11:27:

    PostNL en Shell A kun je niet met elkaar vergelijken.
    De vergelijkbaarheid zit hem in het feit dat beiden werden/worden bespeeld door hedgefondsen en dat in mijn ogen in beide gevallen sprake was/is van overdrijving van "de markt" (als je het met grof geld bespelen van sentimenten nog als een "markt" kunt zien). Ook bij PostNL op 1,00-1,20 waren er forumleden, die het gelijk aan hun kant leken te hebben, die uitlegden dat de actuele koers geen overdrijving was maar volledig verklaarbaar op grond van de onderliggende business.

    Mijn verwachting is dat achteraf terug zal worden gekeken op het extreem slechte 2020 als een jaar waarvan het onbegrijpelijk is dat mensen daar niet doorheen konden kijken en zichzelf daarmee tekort hebben gedaan. Op korte termijn verwacht ik dat het terugkeren van het gezonde verstand een stevige sectorrotatie op gang zal brengen vanuit de momenteel zwaar overprijsde tech-sector naar momenteel overdreven afgestrafte sectoren.
  11. buy&hold-style 6 september 2020 11:52
    Voor beleggers in Shell: focus je op de kasstromen, dat is het hele spel. Alle informatie kun je vinden in de Shell investor presentations:

    Schuld is nu $ 74 mrd

    Capital spending going forward: $ 20 mrd (alle jaarlijkse investeringen in hun LT plan)
    Annual Dividend going forward: $ 5 mrd

    Totaal 12 month capital & dividend verplichting: $ 25 mrd

    Cash flow 2019: $ 50 mrd (ob olieprijs $ 57,75)
    Cash flow 2020: $ 30 mrd (inschatting Shell obv drama kwartaal Q2)

    Cash flow overschot zonder herstel olieprijs: $ 5 mrd -> schuld kan in 15 jaar helemaal worden afgelost (wat niet eens wenselijk is).

    Maar nu de kicker: laten we zeggen dat de olie/gas prijs herstelt naar het niveau 2019.

    Dan is er een vrije cash flow van $ 25 mrd. Het 'oude' dividend was $ 15 mrd. Als dan Shell terug zou keren naar het oude dividend, is er nog steeds $10 mrd over om de schuld in 7 jaar volledig af te lossen. Waanzin!

    Mijn conclusie: dankzij de dividendverlaging kan de schuld worden aangepakt bij de huidige miserabele marktomstandigheden. Alles hangt af van de olie en gas prijs. Als we terugkeren naar de relatief lage olie prijs uit 2019, dan ontstaat er een enorme kasstroom versnelling bij Shell met een uitzonderlijk yield-perspectief voor de aandeelhouders.
  12. forum rang 4 kooning 6 september 2020 11:54
    quote:

    Namy schreef op 6 september 2020 11:27:

    [...]
    Ik ben niet 'erg' positief, maar positief over PostNL. Er zitten wat fouten in je 'post' (flauwe woordgrap). PostNL is niet tot juni geshort.

    PostNL is in 2019 geshort en in februari 2020. De hedgefondsen die dit hebben gedaan, hebben in een maand tijd dus een leuke winst geboekt en uitgecasht in voornamelijk maart en april. Door het sluiten van de short posities laat PostNL ook een stijgende lijn zien. De stijgende lijn is voortgezet door berichtgeving over de groei in ecommerce en de toekomstverwachtingen.

    PostNL en Shell A kun je niet met elkaar vergelijken. De market cap van PostNL is 1 mrd, de market cap van Shell A is 100 mrd. Met relatief weinig geld kun je een groot belang nemen in PostNL.

    Shell gaat de koers van PostNL niet volgen, er is immers geen sprake van de groei die PostNL meemaakt met ecommerce. Er is juist sprake van het tegenovergestelde; de producten van Shell zijn minder nodig en de prijs is lager.

    Mijn koersdoel van 12 euro was niet een uit de lucht geplukt getal, al werd ik er destijds wel belachelijk om gemaakt. De 'lange termijn discussie' ga ik nooit kunnen winnen. Al staat Shell volgende week op 10 euro, dan gaan er nog steeds forumleden roepen; ''bijkopen en lange termijn''.

    Op 10€ kun je volgens mij voor lange termijn idd wel bijkopen hoewel ik zeker niet uitsluit dat we eerst nog koersen van 8-9€ gaan zien. Binnen enkele jaren zie ik wel wat herstel naar 15€ komen. Dan moet wel het dividend verhoogt worden. Ik verwacht dat dat in 2021 ook zal gebeuren. Geen 46ct maar eerder 28ct. Als dat gebeurt hoort daar ook een hogere koers als 10€ bij.
  13. [verwijderd] 6 september 2020 11:57
    Ongeveer 2 maanden volg ik dit forum puur uit interesse wat men schrijft.
    Ben niet echt iemand die zal reageren maar krijg de kriebels van sommigen die steevast ongelooflijke onzin bazuinen over RDS.
    Tjongejonge ga aub andere mensen lastig vallen met onzinnige berichten.
    Ik beleg al zeker 20 jaar ook in RDS. Aandeel is zeer ondergewaardeerd maar op een begrijpelijk waarde als je puur op emoties belegd in deze onzekere Covid 19 tijd. Bij RDS denk ik aan lange termijn beleggen, belangrijk voor mij dividend want is gewoon meer dan banksparen. Olie of gas zal de komende 50 jaar even belangrijk zijn dan nu het geval is.
  14. forum rang 4 tjongejonge 6 september 2020 12:00
    quote:

    Namy schreef op 6 september 2020 11:17:

    [...]
    Shell stond pre-covid19 al op slechts 22 euro met 1.84 dollarcent dividend.
    Sommige forumleden lijken de malaise bij Shell uitsluitend af te willen schuiven op de coronacrisis en menen dat een goed werkend vaccin de problematiek als sneeuw voor de zon zal doen verdwijnen.

    Goedkopere winning van US schaliegas, de noodzakelijke energietransitie en de gigantische schuldenlast van zo'n $ 105 miljard vormen m.i. echter een veel groter probleem (langduriger) voor Shell dan het relatief tijdelijke 'ongemak' vanuit het virus. Dat begon ook al te blijken vóórdat er sprake was van COVID-19 en zal over enkele jaren (wanneer een goed werkend vaccin over de gehele wereld is uitgedeeld) niet veel anders zijn, met dien verschil dat Shell dan wel ernstig is verzwakt en het thans nog maar de vraag is hoe men dat allemaal denkt te gaan oplossen.....



  15. forum rang 9 Ron-tron system 6 september 2020 12:10
    quote:

    tjongejonge schreef op 6 september 2020 12:00:

    [...]

    Sommige forumleden lijken de malaise bij Shell uitsluitend af te willen schuiven op de coronacrisis en menen dat een goed werkend vaccin de problematiek als sneeuw voor de zon zal doen verdwijnen.

    Goedkopere winning van US schaliegas, de noodzakelijke energietransitie en de gigantische schuldenlast van zo'n $ 105 miljard vormen m.i. echter een veel groter probleem (langduriger) voor Shell dan het relatief tijdelijke 'ongemak' vanuit het virus. Dat begon ook al te blijken vóórdat er sprake was van COVID-19 en zal over enkele jaren (wanneer een goed werkend vaccin over de gehele wereld is uitgedeeld) niet veel anders zijn, met dien verschil dat Shell dan wel ernstig is verzwakt en het thans nog maar de vraag is hoe men dat allemaal denkt te gaan oplossen.....

    Tjongetjonge
    Wat is uw positie in rds als ik vragen mag,bezit je rds aandelen of zit je enkel short(wat zeker geen probleem is want shorten is zeker ook beleggen).


  16. forum rang 4 tjongejonge 6 september 2020 12:23
    quote:

    JPS1969 schreef op 6 september 2020 11:57:

    Ongeveer 2 maanden volg ik dit forum puur uit interesse wat men schrijft.
    Ben niet echt iemand die zal reageren maar krijg de kriebels van sommigen die steevast ongelooflijke onzin bazuinen over RDS.
    Tjongejonge ga aub andere mensen lastig vallen met onzinnige berichten.
    Ik beleg al zeker 20 jaar ook in RDS. Aandeel is zeer ondergewaardeerd maar op een begrijpelijk waarde als je puur op emoties belegd in deze onzekere Covid 19 tijd. Bij RDS denk ik aan lange termijn beleggen, belangrijk voor mij dividend want is gewoon meer dan banksparen. Olie of gas zal de komende 50 jaar even belangrijk zijn dan nu het geval is.
    Volkomen begrijpelijk dat uw persoonlijke voorkeur uitgaat naar up up up berichtjes en zich gezien het dramatische koersverloop graag eventjes wilt afreageren ;-)
    Hoop dat het uiteindelijk goed voor u en alle andere LT beleggers zal gaan uitpakken.
  17. buy&hold-style 6 september 2020 12:26
    quote:

    tjongejonge schreef op 6 september 2020 12:00:

    [...]

    Goedkopere winning van US schaliegas, de noodzakelijke energietransitie en de gigantische schuldenlast van zo'n $ 105 miljard vormen m.i. echter een veel groter probleem (langduriger) voor Shell dan het relatief tijdelijke 'ongemak' vanuit het virus..." "...maar de vraag is hoe men dat allemaal denkt te gaan oplossen.....

    Je kijkt maar naar één kant van de balans, vergeet cash niet mee te nemen.
    Net debt= $74, scheelt toch zo'n $ 31 mrd

    Eens dat de schalie -industrie een zwaar drukkend effect heeft gehad op de olieprijs de afgelopen 10 jaar. De laatste 10 jaar (tm 2019) is de olieproductie in USA verdubbeld tot 12 mln barrels per day! De total wereldmarkt lag eind 2019 op 95 mln bpd.

    Ook al kenden zij een hogere break-even prijs (gemiddeld $58), maakten niet eens winst, er was toch voldoende kapitaal beschikbaar die de weg zocht naar deze frackers. Door de lage olievraag en prijs gaan er nu veel schaalolieproducenten failliet. De kapitaalstromen zijn gekeerd, want er is geen geld te verdienen in fracking. Bij herfinanciering van hun lopende schuld is het uit voor deze partijen. Dat zal het aanbod flink drukken. In de maand mei alleen is de jaarlijkse US olie productie met 2 mln bpd gezakt.

    Het interessante is deze trend te volgen, zet ie door, en wat gebeurt er als de prijs weer boven de $58 komt, kunnen ze dan weer kapitaal vinden om op te starten?

    De beste remedie tegen een lage olieprijs is een lage olieprijs.
200.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 2774 2775 2776 2777 2778 ... 10002 »» | Laatste |Omhoog ↑

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht